- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.181
bak, regl olduktan sonra akıntın kremsi oluyor. sonra yavaş yavaş akışkan sulu kıvam alıyor.
sonra yumurtlama gününe doğru saydam ve koyu kıvamlı oluyor. yumurtlama gününden önceki gün oldukça koyu kıvamlı oluyor.
tam yumurtlama gününde parmak arasında uazayacak kıvamda yapışkan bişey oluyor. bu kıvam 2 gün sürüyor. yumurtlama olayı bittikten ve yumurta canlılığını yitirdikten sonra, yani 3. gün, akıntının kıvamı eski halini alıyor. regl gününe doğru yeniden kremsi oluyor.
regl olacağın zaman akıntın makıntın kalmıyor. kuru günler başlıyor yani regl döneminde.
akıntın uzuyorsa, birinci gün yumurtlamışsın, ikinci gün yumurtan hala canlı ve döllenebilir durumda demek.
oku lütfen 9 ay, çok teşekkür ederim şimdiden. allah razı olsun senden arkadaşım.
ay şimdi kydum ocağa incirlerle suyu, kaynatıyorum.
hadi bakalım belki vesile olur :)
her şey allahtan, hayırlı zamanlara denk gelir inşallah hepimizin bebişleri.. mübarek günün hürmetine, inşallah herkesin içinden geçenler gerçekleşir.
çok teşekkürler gülden. allah razı olsun senden de.
allah önce kendin için, sonra bizler ve diğerleri için... tüm yaptığın dualarını kabul etsin arkadaşım.
AMİN CANIM AMİN HEPİMİZİN İNŞALLAH DUALARI KABUL OLUR..
Kızlar ben kaçıyorum biraz birazdan hem yemeye gidicem sonrada düzenlemem gereken 1 2 listem var..
Görüşürüz..
ne güzel ya, hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz, üstelik tanımdan.. inşallah bu dualar tutar, güzel haberler alırız..
bak, regl olduktan sonra akıntın kremsi oluyor. sonra yavaş yavaş akışkan sulu kıvam alıyor.
sonra yumurtlama gününe doğru saydam ve koyu kıvamlı oluyor. yumurtlama gününden önceki gün oldukça koyu kıvamlı oluyor.
tam yumurtlama gününde parmak arasında uazayacak kıvamda yapışkan bişey oluyor. bu kıvam 2 gün sürüyor. yumurtlama olayı bittikten ve yumurta canlılığını yitirdikten sonra, yani 3. gün, akıntının kıvamı eski halini alıyor. regl gününe doğru yeniden kremsi oluyor.
regl olacağın zaman akıntın makıntın kalmıyor. kuru günler başlıyor yani regl döneminde.
akıntın uzuyorsa, birinci gün yumurtlamışsın, ikinci gün yumurtan hala canlı ve döllenebilir durumda demek.
Hımmm.. ben dün yumurtladım o zaman.. zaten hafif batmalar da hissediyorum kasıklarımda, neyse dünü değerlendirdik allahtan.. bugün ve yarın da her ihtimale karşı dikkatli olayım denemelerde.. ahahahaha artık sonrası saldım çayıra mevlam yumurtaya kavuştura durumu:)))))
Kızlar ben kaçıyorum biraz birazdan hem yemeye gidicem sonrada düzenlemem gereken 1 2 listem var..
Görüşürüz..
Canim bazen Burda hic o hic tanimadigimiz insanlara derdimizi aciyoruz paylasiyoruz. Ben ailemle ve arkadaslarimla bile paylasmadiklarimi. Insallah cok yakindada hamileligimizi paylasiriz.
Bugün calismiyorum evdeyim yeni uyandim hemen actim burayi okuyorum. Acaba bagimlilik yapar mi :)
Hımmm.. ben dün yumurtladım o zaman.. zaten hafif batmalar da hissediyorum kasıklarımda, neyse dünü değerlendirdik allahtan.. bugün ve yarın da her ihtimale karşı dikkatli olayım denemelerde.. ahahahaha artık sonrası saldım çayıra mevlam yumurtaya kavuştura durumu:)))))
:))) amin canım inşalllahhh
evet oyle tatlım bende ıcıyorum sımdı benım mart ayında sogan kurunun etkısı olurmu sence yoksa nısan ayında mı etksını gostereck bu sogan suyu walla bugun 5.gunum kullanıyorum suyu ama nedense bugun mıgdem bulandı ıcmedım aslında tadı cok kotu degıl aslında ama sık sık ıctıgıme mı artık mıgdem bulantısı yaptı..
kızlar belki inanmıyacaksınız ama..
ben akşam namaz kılıyodum ve namazdan sonra dua ederken gerçekten hepimizi için dua ettim inanın bunu tüm içtenliğimle söylüyorum oanda hepiniz aklıma geldiniz ..
teşekkür ederim yalelcim demekki yumurtlama günümmüş bugün bana dua edin kızlarrr nolurrr.
canım bunu 15 gün yapıp 1 hafta bırakacaksın sonra tekrar başlayacaksın tamam canım inşallah olur zaten iltahap falan varsa onu atıyor oda hamileliğe engel oluyor ya hayırlısı inşallah bu ay kalırsın:)
canım ALLAH RAZI OLSUN hepimiz birbirimiz için ediyoruz ben size bide dua öğreteyim ali imran suresinin 27.-28. ayetlerini günde 41 defa okuyarak 41 gün devam edin ne niyete okunursa RABBİM onu nasip ediyor ama günlük okumalarda 41 i tamamlayana kadar hiç konuşmayacaksınız hımm bide 41 gün bırakmayacaksınız regl dönemlerinde de başkasına okutacaksınız bir birimize okuruz o dönemlerde ben eşime okutuyorum benim martta sınavım var onun niyetine başladım RABBİM inşallah kabul eder yRIN 41. GÜN BİTİYOR temizlenince de bebiş için başlayacağım İNŞALLAH RABBİM BU DUALARIMIZI VESİLE KILAR DA BİZE DE HAYIRLI BEBİŞLER NASİP EDER:))) HAPİNİZE TEKRAR HAYIRLI CUMALAR AKŞAM GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH:) HEPİNİZİ ÇOOKKK ÖPÜYORUM
teşekkür ederim yalelcim demekki yumurtlama günümmüş bugün bana dua edin kızlarrr nolurrr.
ehehehe benim de dündü galiba:) bol şans arkadaşımmm...:)
inşallah kızlar bu sefer tuttururumda sevincimi sizinle paylaşırım. şimdi ben çok sevindirik oldum yaa.
inşallah kızlar bu sefer tuttururumda sevincimi sizinle paylaşırım. şimdi ben çok sevindirik oldum yaa.
cümleten hepimize bol şanslar kızlar.....
günleri takip etmek, stresli bişey, luzumsuz da ayrıca.
ama takip ediyorsanız, değerlendirin tabi 'uzayan'' günleri :))))
ben begüm'ü yatırıp gelirim yine... görüşürüz
ben akşam namaz kılıyodum ve namazdan sonra dua ederken gerçekten hepimizi için dua ettim inanın bunu tüm içtenliğimle söylüyorum oanda hepiniz aklıma geldiniz ..
Canim bende dün yasin okudum ve burdakiler geldi aklima hepimiz icin dua ettim insallah rabbim daha fazla bekletmez bizleri
ne güzel ya, hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz, üstelik tanımdan.. inşallah bu dualar tutar, güzel haberler alırız..
Canim bazen Burda hic o hic tanimadigimiz insanlara derdimizi aciyoruz paylasiyoruz. Ben ailemle ve arkadaslarimla bile paylasmadiklarimi. Insallah cok yakindada hamileligimizi paylasiriz.
Bugün calismiyorum evdeyim yeni uyandim hemen actim burayi okuyorum. Acaba bagimlilik yapar mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?