- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.101
gittim gittim güldencim,
kürtaj sonrası ilk 2-3 adetin bu şekilde olması normalmiş. düzensiz de olabilirmiş, ağrılı sancılı ve uzun süreli şiddetli de olabilirmiş. lohusalık dönemi gibi düşünmek lazımmış bu dönemi.
ama normal diyip, buna katlanmak gerekmiyormuş.. o sebeple, iğne yaptı kalçadan. kanı kesmek için. bir de çok soluk buldu rengimi... o sebeple de 1 şişe serum taktı koluma, azıcık da uyudum hastahanede. ohhhh kendime geldim. evde uyumak mümkün değil çünkü. gündüz hep bi koşturmaca var bizim evde. gece de bilmemkaç kere uyanıp kızı kontrol ediyorum, zaten kendisi de uyanıyor defalarca... uykusuzum 30 aydır. dinlendim azıcık hastahanede, iyi geldi canım.
benimde 19 mart tatlım
Geçmiş olsun tatlım, valla ben çok sevindim geciktiriciden vazgeçtiğine endişeliydim o konuda çünkü.. dengeni bozarsın diye.. hadi bakalım o zaman marta hep beraber diyoruz:)))
canım geçmiş olsun rahatlamıştır vücudun azalınca kanamaların
haklısın tatlım ama ozamanda çok bilmişş oluyosun doktorlara göre işlerine karışmış oluyosun..
anında ters 1 cevap..
Tamam tatlım, ekliyorum...
Listemiz yeniden..
ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = 9 Mart (inşallah hamile)
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
nariko = 18 Mart
sesise = 19 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart
canommmm
güney
Hepimize mutlu huzurlu bir gün diliyorum hanımlar.
ve bişey sormak istiyorum 2 gündür çok fazla akıntım var sizce neden olabilir.
banucum benim de eğer ki şubatta gelirse inşallah gelmez diyorum
mart için 28 mart bat
banucum benim de eğer ki şubatta gelirse inşallah gelmez diyorum
mart için 28 mart bat
ya ben genç kızken hep kullanırdım primolut-n diye bi hap vardı. şimdi de varmış hatta.
hiç elimden düşürmezdim. her bi önemli varsaydığım durum için, içiverirdim hapları birkaç gün, ohh regl olmazdım.
o sebeple, şimdi de bi engel görmemiştim kullanmak konusunda.
ama öyle değilmiş. hormonlarımızın düzenini çok değiştiriyormuş. kullandıktan sonraki ay, hamilelik oluşsa bile, aşırı kalınlaşan rahim duvarı, dökülme eğilimi gösterebiliyormuş. o kanamayla düşük bile olabiliyormuş. dolayısıyla, hamilelik düşünülüyorsa, 4-5 ay öncesinden itibaren bu tip hormon dengesini bozen ilaçlar kullanılmamalıymış.
allahtan sordum, kafama göre kullanacaktım ben ayın 8'i gibi... birkaç gün geciktirecektim kendimce regl günlerimi. neyse... hatadan döndüm velhasıl :))
aynen, gözüm açıldı valla. beter durumdaydım dün. akşama doğru, resmen bayılma çabası gösterdi bünyem ama, evde çocuk olunca bayılamıyor tabi insan :))))) şöyle bi keyifle bayıltmıyor bile insanı :))))))))))))))))))
kızlar ben kacıyorum ılk basta gıdıp ılacımı yanı vıtamınımı alayım sonra da saclarımı boyatacagım cok dokuluyo ya basta alıstırdım saclar sımdı de skıntı oluyo bıraz uzamaya gelmıyo herkeze hayırlı cumalar dualarda bulusmak dılegıyle:)optum sızlerı
Aslına bakarsan bi şikayetle gitmedim:)) Ben 30 dan sonra düzenli her yıl gitmeye başladı dahiliyeye ve kadın doğumcuya, simir testi ve diğer kontroller için.. ilk gittiğim de, yeni geldim tüm testleri yapalım demiştim, o zaman çıktı, çok vahim değildi ama yine de doktor el atalım dedi.. O sıralar çok aşırı stresli olduğum zamanlardı, ondan da kaynaklı olabilirmiş.. Yani kısaca doktorları beklememek lazım bazen bizim yönlendirmemiz gerekiyor..
gittim gittim güldencim,
kürtaj sonrası ilk 2-3 adetin bu şekilde olması normalmiş. düzensiz de olabilirmiş, ağrılı sancılı ve uzun süreli şiddetli de olabilirmiş. lohusalık dönemi gibi düşünmek lazımmış bu dönemi.
ama normal diyip, buna katlanmak gerekmiyormuş.. o sebeple, iğne yaptı kalçadan. kanı kesmek için. bir de çok soluk buldu rengimi... o sebeple de 1 şişe serum taktı koluma, azıcık da uyudum hastahanede. ohhhh kendime geldim. evde uyumak mümkün değil çünkü. gündüz hep bi koşturmaca var bizim evde. gece de bilmemkaç kere uyanıp kızı kontrol ediyorum, zaten kendisi de uyanıyor defalarca... uykusuzum 30 aydır. dinlendim azıcık hastahanede, iyi geldi canım.
Tamam tatlım, ekliyorum...
Listemiz yeniden..
ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = 9 Mart (inşallah hamile)
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
nariko = 18 Mart
sesise = 19 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart
canommmm
güney
senin yumurtlama dönemin mi? adet öncesi veya sonrası dönemde misin?
hiçbiri değilse canım, üşütmüş olabilirsin ayaklarını, sıcak tutmaya çalış kendini bence.
inşallah canommm... inşallah kırmızıları görmezsin şubatta..
görürsen de, vardır bir hayır dicez... martta çalışıcaz hepberaber :))
bu hepberaber çalışmak konusunda da, enerji verecek bişeyler lazım.. var mı bu konuda bi kür bilen :)))
e o kadar kanaman oldu renginin solması da normal degil mi? dikkat et kendine, daha iyi olmana sevindim cnm
sen de ver cevabını o da olmadı şak diye değiştir doktorunu.. Hiç altta kalma yani tatlım, çok normal olanı yapıyor ve istiyorsun. zaten o da , bu hizmeti vermek için orada..
Ama haklısın da İnsanın iyi ve güvenebileceği bir doktor bulması zaman alıyor maalesef
kızlar ben kacıyorum ılk basta gıdıp ılacımı yanı vıtamınımı alayım sonra da saclarımı boyatacagım cok dokuluyo ya basta alıstırdım saclar sımdı de skıntı oluyo bıraz uzamaya gelmıyo herkeze hayırlı cumalar dualarda bulusmak dılegıyle:)optum sızlerı
hepimiz için umutlu ve mutlu bir mart olsun inşallahhh hepimiz için bol bol dua edelim güzel haberler alalım inşallah.
ayyy seni çok iyi anlıyorum canım çok zor gerçekten çok allah yardımccın olsun..
ee ikinci bebiş gelince çok daha zor olmuyacakmı senin için..
sana yardımcı olan birisi varmı evde peki?
yalelcim bende onu merak ediyorım aslında acaba yumurtlama zamanım mı diye 28 ocakta adet oldum ve 19 martta olmayı bekliyorum45 günü buluyo canım düzensizliğim bu süre zarfında yumurtlama zamanım oluyomu diye merak ediyorum.
günaydınn kızlarr cumanızz mübarekk olsun ..
iyiyim canım iş başı yine( saol sen nasılsın.
folic plus aldım bu sabh. yemeklerle beraber gunde toplam 3 tablet alınır dio. şimdi kahvaltımı yaptım yani alabilirim bir tane değil mi? eczacı da gunde 2 tane alabilirsin demişti
Hoşgeldin tatlım...:) Hayır henüz haber çıkmadı..
selam banucum çok destej-k oluyorsun öncelikle bunun için sana çok teşekkürler gerçekten bişeyleri paylaşmak hele de aynı duyguları paylaşan kişilerle paylaşmak çok güzelmiş iyiki varsınız kızlaaaaaaaaarrrr sizi çooookkk sevdiiiiiiiiiiiiimmmm evimden biri gibi oldunuz:) canım inşalla haberlerini merakla beklediğimiz arkadaşlarımızın iyi haberlerini alırız da mart başında bu bizler için bi umut olur ben birazdan okula gideceğim akşam gelince haberlerini okurum inşallaH:))HERKESE HAYIRLI CUMALAR CUMA VAKTİNDE ÖLE BİR VAKİT VAR Kİ O ANDA YAPILAN TÜM DUALAR KABUL EDİLİR CANLARIMM BENİM DUAM YALNIZ DEĞİL HEPİMİZ İÇİN RABBİM BU AY HAYIRLISIYLA HEPİMİZE HAMİLELİKLER HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İİİİİİİİİİİİNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞAAAAAALLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH:)
tamam tatlım düzeltirim ben sen sıkma canını... Ve de öyle umutsuzluğa kapılmak yok arkadaşım.. Herşeyin bi vakti zamanı vardır, sabırlı olmak düşüyor bize ama karamsarlıkla değil, umut dolu olarak...
teşekkürler özlemcim.
aynen, ben bu yetersiz muamele sebebiyle 4 doktor değiştirmiştim kızımın hamileliğinden evvel. 4 doktor attım başımdan. saçma sapan cevaplar, saçma sapan ters bakışlar... kendilerini ne sandıklarını anlayamadığım doktorları değiştirdim hep.
sonunda ayşe doktorumu bulmuştum. bi de benim riskli gebelik durumum vardı hep, o sebeple de çok ince eleyip sık dokumuştum.
allaha çok şükür, ayşe doktorumla karşılaştım. nereye gitsem, onu değiştirmem.
şimdi çok uzağız mesela, eski evimize yakındı ama, yine teeeee 40 dakika yol gidip yine ayşe doktoruma danışıyorum her şeyi. zırt pırt arıyorum. telefonda da süper yardımcı oluyor sağolsun.
ümraniye tarafında olan varsa, doktor arıyorsanız, %500 tavsiye ederim.
haydi hoşçakal lata,
saçlarına turp kürü yapsana.. geçenlerde burda okudum. çok iyi geliyormuş. ben de yapıcam da bi türlü vakit bulamadım.
Hayırlı cumalar ve kolay gelsin tatlım, görüşmek üzere:)
amiiin inşallah tatlım.. Bu arada senin yumurtlamana daha var, akıntın ondan değildir, adet sonrası olabilir bazen ya da üşütmüş de olabilirsin.. ayaklarını sıcak tut ve takip et bakalım..
kızlar nerdeyse martın tüm günlerini doldurduk bu mübarek günde hepiniz için dua ediyorum allah hiç birimizi umutsuzluğa düşürmesin mart ayı uğurlu hayırlı bir ay olsun inşaalah cumamız mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?