Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

al ve iç hayatım, gerçekten bebek için çok önemli çünkü..

bana da tavısye edıyomusnuz kızlar aslında suan sogan suyu ıcıyorum ıkısı bır arada uygun olurmu banu ne dersın hem doktorun onermesı sart mı yoksa kendınde gıdıp alabılıyomusun..

bana da tavısye edıyomusnuz kızlar aslında suan sogan suyu ıcıyorum ıkısı bır arada uygun olurmu banu ne dersın hem doktorun onermesı sart mı yoksa kendınde gıdıp alabılıyomusun..

Doktorun önermemiş olabilir, sen eczaneden alıp içebilirsin... biraz önce yazdığımı da kopyalıyorum buraya yine:)

"folic plus var 8-9 tl falan kutusu.. Ben çok araştırdım folic asiti, hemen hemen bütün doktorlar sitelerinde, bebek yapma niyetiniz varsa kullanmaya başlayın diye yazıyor. hamile kalman ya da kalmaman üstünde bi etkisi yok, sadece sendeki o mineral eksikse onu tamamlıyor çünkü folic asit eksikliği bebek de anomali oluşmasına neden olabiliyor. Yani folic asit olur da hamile kalırsan bebeğin gelişimi için. O yüzden de çok önemli bence.."

al ve iç tatlım yani:)

Son düzenleme:
eee ben sana yazdım ya daha önce:))) kullan hayatım , bebek olursa bebeğin gelişimi için önemli, o yüzden bebek rahme düşmeden önce başlarsan daha iyi..

tamam tatlım eczaney gıdıp alabılıyormuyum malıyetı de uygunmus cokda bırsey degıl yanı benım ıcınde uygun gıdıp alayım mıı ama sogan kurude kullanıyorum bı sıkıntı yaratırmı tatlım soyle ısmı ıle cısmı ıle soylede yarın eczaneden gıdıp alayım..

kendinde ala bilirsin canım ayrıca soğonla alakası yok..
Içe bilirsin bence..
Gerçi ben soğan içmiyorum ama folik içiyorum..
Ayrıca folik asit bebeğin omuriliğinin kapanmasında çok citti rol oynuyo canım..
Bence içmelisin..

hayır tatlım, folic asit vitamin zaten , zararı olmaz sana.. ne kadar erken başlasan o kadar iyi. ben türkiyedeyken "folic plus" kullandım..

tatlım bır problem olmaz dıyosun pekı bunu kac gun yada ay kullanabılırız aslında hamıle kalsan da bır problem olmaz dıosun ama dedıgın gıbı bır yarın alıp baslayayım ama sogan kuru bıttıkten sonra dıger ay mı alsam ne yapsam aslında ınsallah fırsat vermezde rabbım ılac almadan bır hamıle kalırım belkı(umudumuz bu ama sence bu ay onuda mı gıdıp alayım..

canım folikasiti ilaç gibi düşünme vitamin olarak düşün zaten hamile kalıncada ilk 3 ay içeceksin ve daha öncede nakadr içmenin hiç bi zararı yok örneyin ben eylülden beri içiyorum..

bende solgarı kullanıyorum gayete memnunum..
Hemde küçücük çok rahat içiliyo..

karar verdım kızlar yarın gıdıp onuda alıyorum:)gunde kac tane yutucagız pekı bunuda deneyelım denemedıgımız sey kalamdı bakalım hayırllsı artık...ben kactım artık yemek falan derdı basladı yarın gorusruz hepınızı cok cok optummm

hayatım bu bir vitamin, zaten şimdi başlayıp, hamile kalırsanda ilk 3 ay devam etmen gerekiyor.. bebek için bu zaten.. soğanla vs ile bi ilgisi yok, soğan suyuda içsen incir kürü de yapsan kullanabilirsin rahat rahat:)

anladım canım cok tsk ederım yanı hamıle kalsanda bır problem olmaz desene e hem bana hemde bebıslere faydası varsa hıc beklmem yarın gıdıp alacagım:)

bende eylülden beri alıyorum:) markasına göre değişir kaç tane içeceğin, önce al sen içinde yazar zaten.. Görüşürüz tatlım kolay gelsin:)

MERHABA ARKADAŞLAR bende bebek sahibi olmak istiyorum
eğer eşimi ikna edebilirsem 14 mart benim için umut.

canım o alacağın markaya bağlı gelince yazarsın ne aldığını ona göre söyleriz zaten ezzacıda söyler..
Ve prospektüsündede yazar sen merak etme..

bende eylülden beri alıyorum:) markasına göre değişir kaç tane içeceğin, önce al sen içinde yazar zaten.. Görüşürüz tatlım kolay gelsin:)

tsk ederım tatlım tamam yarın alır gelır ve oyle gırerım nete:)hersey ıcın tskler kızlar ya ıyıkı varsınız:))

aynen canım belki aynı ilacı kullanıyo ola biliriz..
Zaten b markada çok iyimiş ben araştırdım..
Yanlız birazh pahalı 18tl civarı
Baktım şimdi benimki Foliren diye bir marka, 8 €.. pahalı azıcık...

Ama burda kadınlar içiyor valla hamile olsun olmasın vitamin takviyelerini yapıyorlar, erkekler de.. benim eşim her sabah vitamin kombinelerini içmeden başlamıyor güne..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…