- Konu Sahibi pembemasal
-
al ve iç hayatım, gerçekten bebek için çok önemli çünkü..
dışarlarda satılan çiğköfte de dahilmi((
kedi neden???
bana da tavısye edıyomusnuz kızlar aslında suan sogan suyu ıcıyorum ıkısı bır arada uygun olurmu banu ne dersın hem doktorun onermesı sart mı yoksa kendınde gıdıp alabılıyomusun..
eee ben sana yazdım ya daha önce:))) kullan hayatım , bebek olursa bebeğin gelişimi için önemli, o yüzden bebek rahme düşmeden önce başlarsan daha iyi..
bana da tavısye edıyomusnuz kızlar aslında suan sogan suyu ıcıyorum ıkısı bır arada uygun olurmu banu ne dersın hem doktorun onermesı sart mı yoksa kendınde gıdıp alabılıyomusun..
tamam tatlım eczaney gıdıp alabılıyormuyum malıyetı de uygunmus cokda bırsey degıl yanı benım ıcınde uygun gıdıp alayım mıı ama sogan kurude kullanıyorum bı sıkıntı yaratırmı tatlım soyle ısmı ıle cısmı ıle soylede yarın eczaneden gıdıp alayım..
hayır tatlım, folic asit vitamin zaten , zararı olmaz sana.. Ne kadar erken başlasan o kadar iyi. Ben türkiyedeyken "folic plus" kullandım..
Doktorun önermemiş olabilir, sen eczaneden alıp içebilirsin... biraz önce yazdığımı da kopyalıyorum buraya yine:)
"folic plus var 8-9 tl falan kutusu.. Ben çok araştırdım folic asiti, hemen hemen bütün doktorlar sitelerinde, bebek yapma niyetiniz varsa kullanmaya başlayın diye yazıyor. hamile kalman ya da kalmaman üstünde bi etkisi yok, sadece sendeki o mineral eksikse onu tamamlıyor çünkü folic asit eksikliği bebek de anomali oluşmasına neden olabiliyor. Yani folic asit olur da hamile kalırsan bebeğin gelişimi için. O yüzden de çok önemli bence.."
al ve iç tatlım yani:)
bende solgarı kullanıyorum gayete memnunum..
Hemde küçücük çok rahat içiliyo..
tatlım bır problem olmaz dıyosun pekı bunu kac gun yada ay kullanabılırız aslında hamıle kalsan da bır problem olmaz dıosun ama dedıgın gıbı bır yarın alıp baslayayım ama sogan kuru bıttıkten sonra dıger ay mı alsam ne yapsam aslında ınsallah fırsat vermezde rabbım ılac almadan bır hamıle kalırım belkı(umudumuz bu ama sence bu ay onuda mı gıdıp alayım..
bende solgarı kullanıyorum gayete memnunum..
Hemde küçücük çok rahat içiliyo..
tatlım bır problem olmaz dıyosun pekı bunu kac gun yada ay kullanabılırız aslında hamıle kalsan da bır problem olmaz dıosun ama dedıgın gıbı bır yarın alıp baslayayım ama sogan kuru bıttıkten sonra dıger ay mı alsam ne yapsam aslında ınsallah fırsat vermezde rabbım ılac almadan bır hamıle kalırım belkı(umudumuz bu ama sence bu ay onuda mı gıdıp alayım..
kendinde ala bilirsin canım ayrıca soğonla alakası yok..
Içe bilirsin bence..
Gerçi ben soğan içmiyorum ama folik içiyorum..
Ayrıca folik asit bebeğin omuriliğinin kapanmasında çok citti rol oynuyo canım..
Bence içmelisin..
karar verdım kızlar yarın gıdıp onuda alıyorum:)gunde kac tane yutucagız pekı bunuda deneyelım denemedıgımız sey kalamdı bakalım hayırllsı artık...ben kactım artık yemek falan derdı basladı yarın gorusruz hepınızı cok cok optummm
ben burda folic plus bulamadım başka bir markaya başladım, dediğin gibi küçücük ve içimi kolay ve günde 1 adet..
karar verdım kızlar yarın gıdıp onuda alıyorum:)gunde kac tane yutucagız pekı bunuda deneyelım denemedıgımız sey kalamdı bakalım hayırllsı artık...ben kactım artık yemek falan derdı basladı yarın gorusruz hepınızı cok cok optummm
bende eylülden beri alıyorum:) markasına göre değişir kaç tane içeceğin, önce al sen içinde yazar zaten.. Görüşürüz tatlım kolay gelsin:)
Baktım şimdi benimki Foliren diye bir marka, 8 €.. pahalı azıcık...aynen canım belki aynı ilacı kullanıyo ola biliriz..
Zaten b markada çok iyimiş ben araştırdım..
Yanlız birazh pahalı 18tl civarı
canım o alacağın markaya bağlı gelince yazarsın ne aldığını ona göre söyleriz zaten ezzacıda söyler..
Ve prospektüsündede yazar sen merak etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?