- Konu Sahibi pembemasal
-
aynen canım belki aynı ilacı kullanıyo ola biliriz..
Zaten b markada çok iyimiş ben araştırdım..
Yanlız birazh pahalı 18tl civarı
merhaba arkadaşlar bende bebek sahibi olmak istiyorum
eğer eşimi ikna edebilirsem 14 mart benim için umut.
MERHABA ARKADAŞLAR bende bebek sahibi olmak istiyorum
eğer eşimi ikna edebilirsem 14 mart benim için umut.
o zaman bende ya banu senin dediğini ya da gulden senin dediğini, hangisini bulursam onu alıp başlayayım
Hoşgeldin tatlım aramıza:) Uğurlu bebişli bir mart olur inşallah...ekliyorum seni listeye..:)
o zaman bende ya banu senin dediğini ya da gulden senin dediğini, hangisini bulursam onu alıp başlayayım
baktım şimdi benimki foliren diye bir marka, 8 €.. Pahalı azıcık...
Ama burda kadınlar içiyor valla hamile olsun olmasın vitamin takviyelerini yapıyorlar, erkekler de.. Benim eşim her sabah vitamin kombinelerini içmeden başlamıyor güne..
evet benide ekleyin.bugün adetimin ilk günü. zaman çabuk geçsin.
bizimkileri orada yani türkiyede, bulamıyabilirsin tatlım, sen sor eczacıya o sana önerir zaten hangisi iyi diye.. zaten farketmiyor markası çok takılma buna.. vitamin sonuçta..
hiç farketmez canım sen yeterki başla..
Slm kızlar yumurtlama haftasındayım yarın ise en yuksek gün inş. tutar dün gece rahat uyudum ıkı sıkıntılı gecedenn sonra daha henüz batma, ağrı gibi bi sıkıntım yok sadece inceden akıntım var okdr inş. tutar hayırlısı rabbim hepimiz için kızlar :18:[/QUOT
Insallah yakında senden de guzel şeyler duyarız
slm kızlar yumurtlama haftasındayım yarın ise en yuksek gün inş. Tutar dün gece rahat uyudum ıkı sıkıntılı gecedenn sonra daha henüz batma, ağrı gibi bi sıkıntım yok sadece inceden akıntım var okdr inş. Tutar hayırlısı rabbim hepimiz için kızlar :18:
Burası güzel bir ortam tatlım, hepimiz karamsar bir modda geldik ama sohbet edip paylaştıkça hem hepimize iyi geldi hem de aynen dediğin gibi vakit geçiyor az stres yapıyoruz:)
Slm kızlar yumurtlama haftasındayım yarın ise en yuksek gün inş. tutar dün gece rahat uyudum ıkı sıkıntılı gecedenn sonra daha henüz batma, ağrı gibi bi sıkıntım yok sadece inceden akıntım var okdr inş. tutar hayırlısı rabbim hepimiz için kızlar :18:
Kızlar bu arada 100 sayfayı devirdik hayırlı olsun...
Kızlar bu arada 100 sayfayı devirdik hayırlı olsun...
insallah iyi gelir çok heyecanlıyım ne yazacağımı şaşırıyorum.
yarın doktora gidicem rahim filmi çektirmek için
gün alıcam. umarım bu ay için engel çıkarmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?