Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

tatlım normalde yemeklerde kullandıgımız sogan onun 4 bolup ıkı bardak suya atıp 15 dk kaynatıyorsun sabah ve aksam ıkı kez ayrı yaparak yemeklerden 10 dk once ıcıyorsun bu kuru 15 gun kullanıyorsun sabah aksam ama sen yıne netten sogan kuru yaz nasıl kullanılır yada faydalarını bu sıteden yıen arkadaslr yazmıs okursun yorumlarını ...

canım saol, bakıcam yine de netten

Kızlar biraz ara verdim a döndüm biraz işlerim yoğunduda..
Derda gelmedimi daha ayyyy şimdi çatlıyacaz biz burda ama:

özlemcim aklına getirme öyle şeyleri..
Pozitif olucaz unutma..
Inşallah derdada güzel haberlerle gelecek bize..

karamsarlık benim içime işlemiş, kör olmıyım inşşş.
ama catlıcam ınan kı, sanki test yapmısım da basında çift çizgi çıkmasını bekliyor gibiyim. hayırlı haberlerle gelin inşşşşş

arkadaşlar merhaba doğru başlık altındamı yazıyorum bilmiyorum ama size bişey sormak istiyorum.Bizde 2.çocuğu çok istiyoruz ama 6 aydır olmuyo yani endişelnmek için çokmu erken yani sabırsızmı davrandım bilemiyorum ama yinede yazmak istdim

Hayatım madem tam emin değilsin, bence sen 13. gün başla 22. güne kadar gün aşırı dene...:) Tıkanmayın da yahu, daha yenisiniz siz, azıcık süslen püslen romantik ortam yarat bi 9-10 gün düşün ki daha o hafta evlendiniz balayındasınız
Bütün spermin içinde kalması mümkün değil zaten tatlım, dışarı akana takılma, o esnada zaten vücut işine yarayanı alıyor.. ben bi 15-20 dakka bekliyorum, geceyse uyuyabiliyorum da öyle bir süre..ama ayaklarımı havaya dikmiyorum..

Hayırlısı hayatım, du bakalım bebiş bi önce gelsin göbüşe, sonra moral ve dua takviyesi yaparız biz sana, belli mi olur en sorunsuz hamileliğini yaşarsın bu defa.. :)

Canim yas olmus 38, 1.5 senedir evliyim ama hala bir seycikler yok, doktor hersey normal diyor,
bakalim esimi kandirabilirsem Tüp bebek yapmayi düsünüyorum, ama nedense adam pek sicak
bakmiyor, eee yalniz da olmuyor bu isler :)

Bende 36 oldum geçen ay tatlım ve yurtdışındayım senin gibi.. Eşin daha önce hiç sperm sayımı falan yaptırmış mı? erkekler inatçı olabiliyor bu konuda, belki de gurur meselesi vs yapıyorlar, sen tatlı dille ikna çalışmalarına devam et yılma.. Nedir bu ayki bat tarihin bi de? belki süpriz yaparsın?
Doktora gitti gerçi ama evliliğin tadını çıkarma lafı benimkinde de var, önümüzde zaman varmış, menapoza giricem yani az kaldı ama ona göre zaman var:)))))

Hoşgeldin tatlım aramıza, inşallah bu ay çabaların sonuç verir güzel haberler alırsın umutsuzluğa falan da sakın kapılma, sen kendini üzersen daha da uzar bu iş..

bişey sorcam kızlarr bendee bu bikaç içinde bebekk düşünüorumm aranızda folic asite başlayan varmıı? benimde başlamam gerekirmiii?

evet tatlım başlasan iyi olur, ben de önce doktora gitmiştim bana folic asit verdi kullanıyorum.. folic asit bir vitamindir, zararlı değildir yani, rahat ol..

evet tatlım başlasan iyi olur, ben de önce doktora gitmiştim bana folic asit verdi kullanıyorum.. folic asit bir vitamindir, zararlı değildir yani, rahat ol..

ya wallahi catlıcam. bugun bi arkadasla daha yazıstım bunu. benim doktorum korunmayı bırakıyorum bebek istiyorum dediğimde bana hiçbi cacık önermedi

merhaba:
Peki ufaklık kaç yaşında ve ona nekadar sürede hamile kalmıştın?
Birde ikinci çocuk için doktora gittinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…