- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.001
ahahahahah evet ve üstelik daha mart gelmeden:))))
mrb arkadaşlar nasılsınız...bende sizler gibi hayalimi marta erteledim .birkaç gün sonra yumurta çatlatma iğnesi yaptrcam..inş martta anne adayı olalım hep beraber...
kızlar bu arada ben kaçar yarın görüşmek üzere..
kendinize dikkat edin..
merhaba canım hoşgeldin..
mrb arkadaşlar nasılsınız...bende sizler gibi hayalimi marta erteledim .birkaç gün sonra yumurta çatlatma iğnesi yaptrcam..inş martta anne adayı olalım hep beraber...
insallah mart ugurlu gelsin herkese
İnşallah tatlımmm.. Görüşürüz iyi bak kendine ben de kaçıcam az sonra..
gülden cevabın için teşekkür ederim oğlum 20 aylık ve hala emziriyorum çok ara vermeden 2.çocuğa karar verdik 5-6 aydır denemelerimiz sonuç vermedi hiç doktora gitmedim yani erkenmi acaba diye ama ilki korunmayı bırakır bırakmaz olmuştu.bende internetten okurken bi sizlere danışıyım istedim
benden de iyi akşamlar herkese, bi ara yine kaçamak yapar gelir bakarım ama malum eşe yemek yapma zamanı:)) İyi bakın kendinize...
Slm kızlar yumurtlama haftasındayım yarın ise en yuksek gün inş. tutar dün gece rahat uyudum ıkı sıkıntılı gecedenn sonra daha henüz batma, ağrı gibi bi sıkıntım yok sadece inceden akıntım var okdr inş. tutar hayırlısı rabbim hepimiz için kızlar :18:[/QUOT
Insallah yakında senden de guzel şeyler duyarız
Sağol tatlm amin.
inşallah hadi bakalım hayırlısı canım..
Sağol cnm inş.
hadi bakalım tatlım hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallah, ben de senle aynı durumdayız ama dün gecede kasıklarımda batmalar vardı yine uyuyamadım rahat rahat..
İnş. cnm hep birlikte ayy ne güzel bak senin batmaların falan başlamış seninki tuttu galiba gıı bende oda yok bacımm hadi maşşallahh :122:
Topluca cvp vereyim dedim ama yapamadım pek beceriksizzimm yaa
İnş. cnm hep birlikte ayy ne güzel bak senin batmaların falan başlamış seninki tuttu galiba gıı bende oda yok bacımm hadi maşşallahh :122:
Yok be tatlım daha onu anlamak için çok erken, yumurtlama sancısı sanırım benimkisi, geçen ay da oldu aynıları ama boş çıktım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?