Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

mrb arkadaşlar nasılsınız...bende sizler gibi hayalimi marta erteledim .birkaç gün sonra yumurta çatlatma iğnesi yaptrcam..inş martta anne adayı olalım hep beraber...

mrb arkadaşlar nasılsınız...bende sizler gibi hayalimi marta erteledim .birkaç gün sonra yumurta çatlatma iğnesi yaptrcam..inş martta anne adayı olalım hep beraber...

İnşallah tatlımmm.. Görüşürüz iyi bak kendine ben de kaçıcam az sonra..

Hoşgeldin tatlım:) İnşallah uğurlu gelsin mart hepimize:)

Ben listecibaşı banu olarak seni listeye ekleyebilirim istersen ve bat tarihini söylersen

aslında bazı emziren anneler hamile kalamıyor emzirmeyi bırakmanı tavsiye ederim bazı kadınlardada koruyucu etki yapmıyor sende yapanlardasın demekki

benden de iyi akşamlar herkese, bi ara yine kaçamak yapar gelir bakarım ama malum eşe yemek yapma zamanı :)) İyi bakın kendinize...

ooooo herkesler gelmıs gıtmıs bıle ben yenı gırebıldım herkes ıyıdır ınsallah calısmalar tam gaz devam herkeste negüzel kürler falan ınsallah cok beklemeden hepımız ıstegımıze kavusuruz
ozlem2334 canım 14 ay uzun bır süre sayılır bence ıyı bır dr bulup önce sen muayne ol hormon testlerı falan ona göre sonrada esın bır spermıyogram yaptırsın ona göre bır yol cızersınız

kızlar iyi akşamlar.
size bikaç sorum olacak.
şimdi ben uzun süredir yıllaaarrdırr vajiliydim,iki hafta önce yendim çok şükür.
tabi hamilelik olayı çok uzaktı bana.Allah nasip ederse bebeğimin olmasını çok istiyorum.
sorum ise :)) şimbe benim adetimin ikinci günü,6 gün falan sürüyo.internetten yumurtlama zamanımı hesapladım,28-29 şubat1-2-3-4 mart.işte en yüksek doğurganlık 4 mart diyo.
gülmeyin bilmiyorum çünkü,ben hangi günler ilişkiye girmeliyim,yani gün aşırı mı hergün mü?
bide ilişkiden sonra bi süre belin altına yastık koyup yatmak gerekiyomuş,
peki döllenme olduğu zaman (olursa)ertesi gün falan batma gibi bişey mi oluyor???
bu arada beklenen adet 18 mart yazıyodu.
lütfen beni bilgilendirir misiniz?
doktora hemen gitmek istemiyorum,daha bu işe alışmam lazım,hala biraz kasılıyorum da(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…