• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

o zaman bende ya banu senin dediğini ya da gulden senin dediğini, hangisini bulursam onu alıp başlayayım

bizimkileri orada yani türkiyede, bulamıyabilirsin tatlım, sen sor eczacıya o sana önerir zaten hangisi iyi diye.. zaten farketmiyor markası çok takılma buna.. vitamin sonuçta..

baktım şimdi benimki foliren diye bir marka, 8 €.. Pahalı azıcık...

Ama burda kadınlar içiyor valla hamile olsun olmasın vitamin takviyelerini yapıyorlar, erkekler de.. Benim eşim her sabah vitamin kombinelerini içmeden başlamıyor güne..

kesinlikle canım en iyisini yapıyorlar..

evet benide ekleyin.bugün adetimin ilk günü. zaman çabuk geçsin.

Burası güzel bir ortam tatlım, hepimiz karamsar bir modda geldik ama sohbet edip paylaştıkça hem hepimize iyi geldi hem de aynen dediğin gibi vakit geçiyor az stres yapıyoruz:)

Slm kızlar yumurtlama haftasındayım yarın ise en yuksek gün inş. tutar dün gece rahat uyudum ıkı sıkıntılı gecedenn sonra daha henüz batma, ağrı gibi bi sıkıntım yok sadece inceden akıntım var okdr inş. tutar hayırlısı rabbim hepimiz için kızlar :18:

Slm kızlar yumurtlama haftasındayım yarın ise en yuksek gün inş. tutar dün gece rahat uyudum ıkı sıkıntılı gecedenn sonra daha henüz batma, ağrı gibi bi sıkıntım yok sadece inceden akıntım var okdr inş. tutar hayırlısı rabbim hepimiz için kızlar :18:[/QUOT

Insallah yakında senden de guzel şeyler duyarız

slm kızlar yumurtlama haftasındayım yarın ise en yuksek gün inş. Tutar dün gece rahat uyudum ıkı sıkıntılı gecedenn sonra daha henüz batma, ağrı gibi bi sıkıntım yok sadece inceden akıntım var okdr inş. Tutar hayırlısı rabbim hepimiz için kızlar :18:

inşallah hadi bakalım hayırlısı canım..

Burası güzel bir ortam tatlım, hepimiz karamsar bir modda geldik ama sohbet edip paylaştıkça hem hepimize iyi geldi hem de aynen dediğin gibi vakit geçiyor az stres yapıyoruz:)

insallah iyi gelir çok heyecanlıyım ne yazacağımı şaşırıyorum.
yarın doktora gidicem rahim filmi çektirmek için
gün alıcam. umarım bu ay için engel çıkarmaz.

Slm kızlar yumurtlama haftasındayım yarın ise en yuksek gün inş. tutar dün gece rahat uyudum ıkı sıkıntılı gecedenn sonra daha henüz batma, ağrı gibi bi sıkıntım yok sadece inceden akıntım var okdr inş. tutar hayırlısı rabbim hepimiz için kızlar :18:

hadi bakalım tatlım hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallah, ben de senle aynı durumdayız ama dün gecede kasıklarımda batmalar vardı yine uyuyamadım rahat rahat..

insallah iyi gelir çok heyecanlıyım ne yazacağımı şaşırıyorum.
yarın doktora gidicem rahim filmi çektirmek için
gün alıcam. umarım bu ay için engel çıkarmaz.

inşallah hayatım, rahim filmi çektirdikten sonra bazı kadınların daha rahat hamile kaldığını okudum burada, hani kanallarda yapışıklık vs varsa o açılıyormuş o esnada:) Hayırlı haberlerini alırız inşallah.. hiç de heyecanlanma ne istiyorsan neyi merak edyorsan rahat rahat yazabilirsin burada, hepimizin çabası bir çünkü halden anlarız:)

Back