Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

merhaba arkadaşım.. kaç yaşındasın? eğer ileri yaşlarda değilsen 6 ay erken karamsar olmak için.. bi hamilelik yaşamışsın da yani hamile kalabildiğini de biliyorsun bence biraz daha zaman tanı kendine.. ama yine de için rahat etsin istiyorsan bi doktore gidipi genel kontrollerini yaptırabilirsin..

gülden cevabın için teşekkür ederim oğlum 20 aylık ve hala emziriyorum çok ara vermeden 2.çocuğa karar verdik 5-6 aydır denemelerimiz sonuç vermedi hiç doktora gitmedim yani erkenmi acaba diye ama ilki korunmayı bırakır bırakmaz olmuştu.bende internetten okurken bi sizlere danışıyım istedim

ya wallahi catlıcam. bugun bi arkadasla daha yazıstım bunu. benim doktorum korunmayı bırakıyorum bebek istiyorum dediğimde bana hiçbi cacık önermedi

bazısı iplemiyor:) sen alıp kullanabilirsin, folic plus var 8-9 tl falan kutusu.. Ben çok araştırdım folic asiti, hemen hemen bütün doktorlar sitelerinde, bebek yapma niyetiniz varsa kullanmaya başlayın diye yazıyor. Hamile kalman ya da kalmaman üstünde bi etkisi yok, sadece sendeki o mineral eksikse onu tamamlıyor çünkü folic asit eksikliği bebek de anomali oluşmasına neden olabiliyor. Yani folic asit olur da hamile kalırsan bebeğin gelişimi için. O yüzden de çok önemli bence..

ozaman
hemen endişeye kapılma derim ben ama

bence yinede çocuk öncesi 1 doktora gitmelisin canım..
Bu işler belli olmuyo işte..
Sonuçta belki sende 1 deyişiklik olmuştur
bende daha önce bi arkadaşla konuşmuştum ilk çocuğuna hemen hamile kalıp sonra biraz uraşmıştı ama yinede kaldı..
Oyüzden sen içini rahattut bence..

28 yaşındayım evet haklısın oyle tabi ama insan hemen bi şüpheye düşüyo neden diye evet beklemeliyim galiba

emzirmenin bir etkisi olabilir mi tatlım? içünkü süt olması için prolaktin hormonu salgılıyor olman lazım, prolaktin hormonu da hamile kalmayı zorlaştırabilir.. Ama bence sen git bi doktora yap kontrollerini kafan gözün rahat olsun sonra da bekle 2. bebiş haberini:)

ya doktor seçimide cok onemli ya. son 3 gundur kaç kere duydum biliyormusun bu mevzuyu. canım ben alayım o zaman bunu ya eczaneden. kullanmaya başlayayım hemen

guldencim bunu kullanmak ıcın doktorun solemesıne gerek yok degılmı illaki. benim randevum taaa martın 3 un de. zaten geç kaldım bu kadar beklemekle. dediğin gibi yapim ben eczaneden alım bari

al ve iç hayatım, gerçekten bebek için çok önemli çünkü..

guldencim bunu kullanmak ıcın doktorun solemesıne gerek yok degılmı illaki. Benim randevum taaa martın 3 un de. Zaten geç kaldım bu kadar beklemekle. Dediğin gibi yapim ben eczaneden alım bari

aynen canım ayrıca doktorların o hanki haliti ruhiyeleri nasılsa öyle bakıyolar işte..
Ben daha öncede yazmıştım canım ben çocuk düşündüğümde muaine olmak için ve tahliller için doktora gittim bana söylediği şey.
Git hamile kal öyle gel dedi..
Sen düşün artıkk..
Bazen kendi kendinin doktoru olucan canım..

değiştirdinmi doktorunu???? ben bunu halletcem bu akşam

benimde aklıma o geldi yani emzirdiğimden olabilirmi diye 2 yaşına kadarda düşünüyordum emzirmeyi.dediğin gibi en güzeli bi kadın hast.gidip kontrol olmak zaten doğumdan sonrada hiç gitmemiştim.

değiştirdinmi doktorunu???? Ben bunu halletcem bu akşam

kesinlikle deyiştirdim canım..
Hatta buda olmazsa istanbula gelmeyi düşünüyorum iyi 1 kadın doğumcu araştırıp..
Sonuçta artık 33 yaşında olduk..
Nekadar olmasaa insan yaşa takılıyo bazen..
Bizim yaşıtların artık torunları olacak vallaha heheheh::):)
şaka biyana gerçekten istanbula gele bilirim..
Inşallah sonuç alrım tabi..

bende 28 im. arkadaşlarımın cocukları oldu 2 yasını devirdiler bile. bişi diil kız kardeşim ben once hamile kalırsa seyreyle filmi. aman allahım. insallah sonuc alırsın canım. alamasanda buradan ayarlanır bir doktor merak etme. arkadasların eminim vardır memnun oldukları hastaneler. bende bulabilirim inş hele su son kontrolumu yaptırayım bakim. esimde hastanede calısıo aslından ordaki doktorda olabilir

benimde aklıma o geldi yani emzirdiğimden olabilirmi diye 2 yaşına kadarda düşünüyordum emzirmeyi.dediğin gibi en güzeli bi kadın hast.gidip kontrol olmak zaten doğumdan sonrada hiç gitmemiştim.

Yani tabii biz ancak tahmin yürütebiliriz tatlım:) ama bence git bekleme, sadece bebek için değil zaten normalde de her kadının düzenli gitmesi lazım.. hele doğumdan sonra hiç gitmemişsin neredeyse 2 yıl olacak bence geç bile kalmışsın:) Git kafan rahatlasın sonra denemeye devam:) inşallah tez zamanda da güzel haberler alırsın...

ben de ıcmıyorum canım onun ne faydası var kı yanı doktor boyle bır sey ne zman onerebılıyo ınsanlara bunuda yazarsan sevınırım

eee ben sana yazdım ya daha önce:))) kullan hayatım , bebek olursa bebeğin gelişimi için önemli, o yüzden bebek rahme düşmeden önce başlarsan daha iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…