- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
kızlar merhaba öncelikle hepinizi sevgililer günü kutlu olsun. bende sizin gibi bebiş istiyorum allah hepimizi nasip etsin inşallah benimde tsh hormonum yüksekti şimdi normale döndü ilaç kullanıyorum hala... adet düzensizliğim var 40-45 gün arasında regl oluyorum yumurtlamıyo olabilirmiyim sizce .
kesiiiinlikleee. baksana çünkü bu ay hepimizde bi sancı bi batma falan var.. rahimdir o rahim, hazırlanıyor işte..
Selam forumun güzel bayanları,
öncelikle herkesin sevgiliiler gününü kutulu ve mutlu olsun:)) bu arada ben de 1 haftalık bir gecikmeyle bugün regl oludum,yani beni de mart ayınının listesine ekleyebilir misiniz( Yalnız az önce önümüzdeki muhtemel yumurtlama tarihim hesaplayayım dedim,fakat bu ayki 35 günden fazla sürdüğü için hesaplama yapmadı,şimdi ben neye göre ayarlayacağım çalışma günlerimi ???
merhaba kızlar ben birkaç gündür takip ediyorum ama yazmamıştım aranıza katılabilirmiyim?
ben de 6 aydır tedavi oluyorum ama bir ilerleme yok,
geçen ay aşılama yaptırdım sonuç negatif,
bu ay ilaç tedavisi görüyorum ve sık sık ilişki ama eşim grip oldu şimdide bana geçti hastalıktan hiç takip edemedik ki,
sanırım bende umudumu mart ayına erteleyenlerdenim.
bu arada hepinizin sevgililer günü kutlu olsun arkadaşlar...
banucum bizim daha batmalara sancılara var bakalım biz neler yaşayacaz ay başında..
bence de psıkolojık ya banucum resmen goguslerım agrıyo bu kasık agrısı tamemen adapta olduk ama agrılar var yalan yok:)neyse burada olunca bıraz dagıtıyorum ıı oluyor aksama neler yaptın bu arda benım kocacıgım nobetcı ya bugun tek kaldım(
Arkadaşlar merhaba,
Sevgililer gününüz kutlu olsun!!!
Arkadaşlar düşünmeyin çok fazla. Ne kadar çok düşünme o kadar az döllenme!!!
Rahat olsun. Daha önceki sayfalara ve linklere bakın.Orada tek dediği şey rahat olun stressten uzak durun. Hayatın keyfini çıkartın ve birlikte olmayı görev haline getirmeyin:)
Bu arada daha önceki hamilelik belirtilerimden birini söyleyeyim. Halsizlik ve sigara tiryakisi olmama rağmen midem bulanıp içemememdi. Kokulara çok hassas oluyorsunuz. Av tazısı misali :)))))
Sağol hayatım doğru diyorsun, no stres yes bebiş:)) Senin de sevgililer günün kutlu olsun...
valla bişey yapmadım, bugün benim kocam evdeydi, izin günü, öyle olunca kendi bişeyler pişirmek istiyor, benim de canıma minnet hiiiiiiiç ses etmiyorum:))) Sen yalnızsın yani bu akşam? bekar gecenin tadını çıkar, arada yalnız kalmak evde güzel oluyor:)
kızlar iyi akşamlar..
nolur bana bi yardım edin.
benim adetim 32 günde bir oluyo,bazen 31 gün.
son adetim 13 ocaktı.
yani bugün bir gün gecikti 33.gün,
sabah test yaptım,şu 5 liralık olandan.
tek çizgi ama ışıkta bakınca pembe silik bile değil,grimsi bi çizgi var.
çoook çooook dikkatli bakmak gerekiyo.o kadar silik yani,resimlerdeki gibi silik pembe değil.
yani ilk başta çöpe atacaktım,sonra döndüm gözlerimi kızartana kadar baktım.
acaba yarın da olmazsam yine yapayım mı test?
bide bazı arkadaşların adetten 5 gün önce silik pembe görünüyomuş ya benim adet günümü de geçti ama yok gibi.
nolur bi fikir verin.belim heryerim ağrıyo,göğüslerimi taşıyamıyorum.
acaba psikolojik mi??
evet bazen guzel oluyo ama hala alısamadım ayda 3 nobetı var ayda 3 gun tekım o da yenı oldu ılk geldgımde 5 gun nobetı olurdu alsıtık ınsan nelere alısmıyo kı walla super senın es de ne guzel yemek yapıyor ıyı yapmıssın gununun tadını cıkar ıste:)
tatlım sogan kurune ben alsıtım cok kotu degıl bence herkezın yapabılcegı yanı ıcebılcegı bır tadı var umarım faydasınıda goruruzz..:))
aynen canım bende alıstım valla hatta su an kaynatıom ıcıcem bırazdan:)
bu arada merak edenler ıcın söyliyim kesınlıkle sogan kokmuyosunuz ben kiii salatada vs. soganı agzıma surmeyen bırı olarak kokmazsınız için dıorum
tulincim adet gunumu sormussun benım 7 gun suruyo ama ancak 8. gunu tamamen bıtıyo 8. gun ara ara cok azda olsa gelıyo yani o bakımdan bugun bıttı cok sükür çalısmalara baslıcaz vatana mıllete hayırlı olsun bacım:))dene sende sogan kürünü bı zararı yok bişeysi yok yani kokmaktan ıcememekten korkma ınan ki zannedıldıgı gıbı deıl canım
kızlar ya bu arada bırkac alıntıya bırden cevap nasıl verıyosunuz ben hepsıne ayrı ayrı sayfa acmak zorunda kalıyorum bı tarıf edın hele bakim size zahmet:26::26:
arkadaşım soğanın kabuk rengi sarı olacak biliyorsun demi her soğan olmuyor..ben yapmadım ama dinlemiştim de...
sarı deılde ben acık kahverengı olucak dıye bılıyorum hatta saracoglu gostermıstı tv de.bıldıgımız sogan yanı mor yada kırmızı deılde dıgerı ıste
tamam aynı şeyden bahsedioruziçtinmi nasıl tadı bende uygularım belki ama şimdilik kendime stres yapmıorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?