- Konu Sahibi pembemasal
-
aynen canım bende alıstım valla hatta su an kaynatıom ıcıcem bırazdan:)
bu arada merak edenler ıcın söyliyim kesınlıkle sogan kokmuyosunuz ben kiii salatada vs. Soganı agzıma surmeyen bırı olarak kokmazsınız için dıorum
Tulincim adet gunumu sormussun benım 7 gun suruyo ama ancak 8. Gunu tamamen bıtıyo 8. Gun ara ara cok azda olsa gelıyo yani o bakımdan bugun bıttı cok sükür çalısmalara baslıcaz vatana mıllete hayırlı olsun bacım:))dene sende sogan kürünü bı zararı yok bişeysi yok yani kokmaktan ıcememekten korkma ınan ki zannedıldıgı gıbı deıl canım
kızlar ya bu arada bırkac alıntıya bırden cevap nasıl verıyosunuz ben hepsıne ayrı ayrı sayfa acmak zorunda kalıyorum bı tarıf edın hele bakim size zahmet:26::26:
biz elektrikli battaniye ile yatıyoruz. çok üşüyorum,ellerim ayaklarım deep freeze gibi valla. Her akşam eşime mutlaka bir çığlık attırıyorum. Buzhaneee.... ısın da gellll diye :) bana kalsa hiç kapatmayacağım da eşim mangalda yatan ızgara balık gibiyiz kapat yanacaz deyip duruyor. Bu çalışmalar esnasında zararı olur mu ki?
tatlım benim 3 gün sürüyor şubatın 6 sında hastalandım 8inde azaldı dokuzundada tamamen bitti ,,,ben çalışmalara başladım bile açıkara öndeyim telafi et bat ortağım :):)
ayy ne guzel valla bana fenalık gelıyo artık bı hafta boyunca.
Bu aksamdan baslıcam ıste hayatım hıc bos gecırmıcem yetişcem sana :))
hahaha güldüm akşam akşamm sen çok yaşa kolay gelsin canımm çikolata at ağzına iki parça yada kaşıkla,,mutluluk hormonunu harekete geçiriyor, enerji veriyor...ya birde bu var kocaların canına minnet ama ya biz, bana fenalık geliyor öle hergün hergün
yok yahu arkadas sarı deıde ona cevaben yazmıstım. aslında oda benım dedıgımı katedıyomus. evet canım ya ıste bu yemeklere kullandıgımız soganlar var ya ondan.. hanı bıde dış kabugu koyu mor olanlar ve beyaz gibi olanlar var onlardan olmucak o kadar yani:)
iç gülüm iç afıyet şifa olsun bize
ayy ne guzel valla bana fenalık gelıyo artık bı hafta boyunca.
bu aksamdan baslıcam ıste hayatım hıc bos gecırmıcem yetişcem sana :))
hastalıgımız bıter bıtmez bebek olmasınız ımkanı yok dıyorlar dogrumu yanı hastalıktan bır hafta sonra ve baslamdan bır hafta once dollenme olmazmıs dedıler sızce ne kadar dogru olabılır kızlar yorumlarınız beklıyorummm???
gözun aydın saglıklı bır gebelıgın olur ınsallah bende geçen sene martta ogrenmıştım yavrumu sımdı yanımda rabbım sızı bekletmesın tez vakıtte kuzularınıza kavusun cnm bendede lekelenme olmuştu hatta adet oldum dıye cok aglamıstım ama hamıleymısım ılac vs yoksa gebelıktır
sağol canım ben kaşıntı nedeniyle fitil ve hap kullanmıştım ayrıca bide doktorumm folik asit vermişti bilmiyorum ki onlardan dolayımı acaba ??
onlardan olmaz çatlama ıynesı kulanırsan olur oda zaten adet gunune kadar etkısı gecer kan tahlılı yaptır ıstersen benım ılk 4 ay azar azar kanamalı gecırdıgım rısklı donemlerım olmuştu ihmal etme derım progestan verır doktor tekrara olursa ve gebelık varsa
kızlarrr ben 12 şubatta kırmızıları gördüm demiştim ya sadece iki gün pembe geldi ve kesildi ben de bu gün sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı hamişmiyim acaba yerleşme kanaması filan mı ki ??
ola bilir canım bence sen
kan testi yaptır hem o kesin sonuç veriyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?