Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

tatlım benim 3 gün sürüyor şubatın 6 sında hastalandım 8inde azaldı dokuzundada tamamen bitti ,,,ben çalışmalara başladım bile açıkara öndeyim telafi et bat ortağım :):)

sıcak iyidir derler oratamın sıcak olması gerekirmiş zaten ilişki sırasında vucüt rahat olsun diyedir herhalde ....

tatlım benim 3 gün sürüyor şubatın 6 sında hastalandım 8inde azaldı dokuzundada tamamen bitti ,,,ben çalışmalara başladım bile açıkara öndeyim telafi et bat ortağım :):)

ayy ne guzel valla bana fenalık gelıyo artık bı hafta boyunca.
bu aksamdan baslıcam ıste hayatım hıc bos gecırmıcem yetişcem sana :))

Bu aksamdan baslıcam ıste hayatım hıc bos gecırmıcem yetişcem sana :))

hahaha güldüm akşam akşamm sen çok yaşa kolay gelsin canımm çikolata at ağzına iki parça yada kaşıkla,,mutluluk hormonunu harekete geçiriyor, enerji veriyor...ya birde bu var kocaların canına minnet ama ya biz, bana fenalık geliyor öle hergün hergün

ayy sorma çikolatamı yesem kahve felanda içiyim mi ki varmı bu konuda bıldıklerın :26:

:)))amın tatlım yarın kocacıgım evde nobet ıstırahatınde olacagı ıcın walla gece de yapıp ıcecegım zaten uyku tutmaz benı sabaha kadar oturyorum o gelemden ıcmeyı dusunuyorum ne zman uyku bastırırsa yapıp ıcer yatarım artık:) bu arda sogan resmını gordum cok guldum ya allah ıyılıgını versın senın :))sayfaya guzel bı gorunum vermıs :)yakında bızde sogan gıbı bır cücük cıkarsak ıyı olacak artık:))bırakacak gıbıyım bıraz sıkıldım ya acıkcası ama yazdıkalarınızı okuyunca bırakmamak ıcın elımden gelenı yapıyorum ıste...

bu aksamdan baslıcam ıste hayatım hıc bos gecırmıcem yetişcem sana :))

hastalıgımız bıter bıtmez bebek olmasınız ımkanı yok dıyorlar dogrumu yanı hastalıktan bır hafta sonra ve baslamdan bır hafta once dollenme olmazmıs dedıler sızce ne kadar dogru olabılır kızlar yorumlarınız beklıyorummm???

bugun ilk sogan kurumu ictim yrn 2.yi iccem bugun aksam bir kramplar girdi yumurtaliklarima sormayin:) galiba psikolojik:) insan psikolojisi ne enteresan:) artik kendime cokca gulmeye basladm

kızlarrr ben 12 şubatta kırmızıları gördüm demiştim ya sadece iki gün pembe geldi ve kesildi ben de bu gün sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı hamişmiyim acaba yerleşme kanaması filan mı ki ??

gözun aydın saglıklı bır gebelıgın olur ınsallah bende geçen sene martta ogrenmıştım yavrumu sımdı yanımda rabbım sızı bekletmesın tez vakıtte kuzularınıza kavusun cnm bendede lekelenme olmuştu hatta adet oldum dıye cok aglamıstım ama hamıleymısım ılac vs yoksa gebelıktır

ilk başladığı gün saymaya başlıyoruz 9. günü ile 16. günü arası çalışmalar olacak 12 14 yada 16. günü yumurtlama oluyor hangi gün olduğu kesin olmadığından o günler çalışma olacak ama bir gün durup birgün yapmak en doğru şekli oluyormuş ben bir doktor kontrolünde 15. gününe denk gelmişti yumurta görünüyordu

sağol canım ben kaşıntı nedeniyle fitil ve hap kullanmıştım ayrıca bide doktorumm folik asit vermişti bilmiyorum ki onlardan dolayımı acaba ??

sağol canım ben kaşıntı nedeniyle fitil ve hap kullanmıştım ayrıca bide doktorumm folik asit vermişti bilmiyorum ki onlardan dolayımı acaba ??

onlardan olmaz çatlama ıynesı kulanırsan olur oda zaten adet gunune kadar etkısı gecer kan tahlılı yaptır ıstersen benım ılk 4 ay azar azar kanamalı gecırdıgım rısklı donemlerım olmuştu ihmal etme derım progestan verır doktor tekrara olursa ve gebelık varsa

yok iki gün çok hafif geldi şimdi yok kanamam bi kaç gün daha bekliyim sonra bi idrar daha yapıyım diyorum zaten pozitif çıkarsa giderim doktoruma :))

ola bilir canım bence sen
kan testi yaptır hem o kesin sonuç veriyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…