Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

hoşgeldin cnm:
umarım martayı hepimiz için güzel olur..
banucum gelince senide listeye alır hemen sen hiç merak etme..

evet erken canım ama 1.5 yıllık evliyim hiç korunmasız geldik bu güne kadar son 6 ay tedaviye başladık
çok sağol canım inş. çabuk geçer bu grip ya kötü geldi bize,
mart ayı inş. hayırlı gelir hepimize :)

hosgeldın canım aramıza herseyın hayırlısı olsun hepımız ıcın...:))

hoşbulduk canım amin canım inş. hepimize hayırlı gelir mart ayı ...)

Kızlar şu soğan kürü olayını sürekli yazıyorsunuz dikkate almadım şimdiye kadar ama yapsammı acaba demeye başladım bugün, bi başlama zamanı varmıdır bunun denemekten birsey çıkmaz ,,,,birde ben çalışan bir bayanım soğan kokarmıyım ki sürekli insanlarla muhattap oluyorum..

Hoş geldin cnm, geçmiş olsun...

canım ya denemedim bende pko var aslında duyuyorum soğan kürü pkolu hastalara iyi geliyormuş diye ama,
nasıl yapıldığını bilmiyorum ve zaman başlamak lağzım birde ben çalışıyorum öğlende içmek gerekirse nasıl yapabilirim ki,
nasıl olduğunu bi yazabilirmisin tatlım....

yok cnm ben henüz onu yapmıyorum bu ay incir yiyeyim diyorm bol bol :):)

kuruincir dimi gülden onu bende duydum soğandan daha cazip bir fikir bende alayım ondan yiyeyim...
Kuru incir cinsel isteği artırıcı özelliği olduğunuda okudum nette..belkide bu aralar bu anlamdada incire ihtiyacımız var...

tabı tatlım yazarım sogan kurune 2 bardak suya bır orta boy soganı 4 bolup ıcınde 15 dk kaynat yanı tam bır bardak sogan suyu elde edeceksın bunu bıraz ılık haldeyken ıc.hıc bır katkı madde kullanma toz seker lımon gıbı ben ılk ıcmemde yaptım burdan bır arkadasım sogan kurunu tavsıye eden doktor yanı saracoglu kurlere katkı maddesı konuldugunda tam anlamıyla etkısını gostermıyormus.ve adetın 7.gununde baslayıp 15gun ıkı ogun ayrı ayrı yapacaksın yanı gunde 2 soganı ayrı ayrı haslayacaksın.bende caslısıyordum sımıdı calısmıyorum ama baygı sogan kokuyo etraf ev sen ama bugun saracoglunun sıtesıne gırdım sıkca sorulan sorularda; bır arkadas yazmıskı hocam calsıyorum e sogan kurunu denemek ıstıyorum nasıl yapacagım malum tum gun evde yokum doktor soyle yazmıs aksam eve geldgınızde ac karnınıza bır bardak kaynatın bırde yatmadan bır bardakta yapın oyle ıcın yanı yeterkı sen ıste tatlım herseyın bır kolayı var tadı tuzunu da sakın problem etme ınsan o mınıkcık evladına kavusmak ıcın hersey yapmaya deger yanı sonucta cok sıkıntı yada bunyene vercek bır dezavantaj yonu yokmus tabı tatlım bende buralardan yola cıkarak bu tıp bılgılere sahıp oldum ama bayagı arastırdım %70 sogan kurunu deneyıp hamıle kaldıkalrını yazıyo ve saracogluna bıle tsk ler yagmıs ama en basta ALLAHIM onu naıp edecek sonra da bız elımızden gelenı yapacagız basta RABBIM sonra dua sonrada esler ve kurlerrrr:))))

koku oluyo olmazmı ama bır arkadas da yazdım bugun saracoglunun sıca sorulan sorularda bır bayan arkadas da yazmıs calsıyorum tum gun evde yokum bunu nasıl yapmalıyım dıye yazmıs doktorda aynen sunu soylemıs aksam eve geldgınız ac karnınıza bır bardak yapın bırde yatmadan bır bardak yapabılırsınız sende boyle yap canım denemekte fayda var bılmıyorum bunye meslesı herkez memnun cogusu tskler yagdırmıs doktora gunu de soyle denılıyo adetın 7.gununden baslayın malum mantıklı olanıda bu bakalım en basta RABBIM edecek hayrlısı ne ıse o olsun walla bıldıklerımı paylastım bugun tum gunumu buna harcadım aldgım bılgıler bu kadar)

hehehe
toplu ''HAMİLE KALMA KUTLAMASI TÖRENİ'' yaparız nasipse en tez vakitte :)))

Bu kutlama fikrine bayıldım:)

Takıntı kısmında da haklısın.. Ben forumlarda çok okudum, hani neredeyse göz seyirmesi, burun kaşınmasını bile acaba hamile miyim diye yorumlayacaklar neredeyse:)) Hiiiiiiç belli olmaz bu iş, vücudumuzun ne tepki vereceğini bilemeyiz.. hatta daha önceden hamilelik yaşamış bile olsak bu sefer ki farklı olabilir. Yalele katılıyorum, öyle olduğu zamanlarda bişeyler oyalanmak kafayı dağıtmak lazım..

BUGÜN SEVGİLİLER GÜNÜ......
HEPİNİZİN SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU MUTLU OLSUN....
BOL BOL KUTLAYIN GARİ

Evet ya, sevgililer gününüz kutlu olsuuuuun, günleriniz hep aşk dolu olsun kızlar..

sağolasın arkadaşım vallahi bende merakla bakıyorum herseferinde,,dediğiniz gibi gece yapayım bende ama adetimin 7. Günü geçti inşallah gerek kalmaz ama önümüzdeki aya artık..

kesiiiinlikleee. baksana çünkü bu ay hepimizde bi sancı bi batma falan var.. rahimdir o rahim, hazırlanıyor işte..

Evet tatlım, yumurtlama gününü kestiremiyorsan en iyisi dediğin şekilde denemek, ben de bu ay aynı metodu uygulayacağım.. O erkelerle ilgili dediğini de deniyoruz ya bakalım, kısmet artık:))

Hoşgeldin aramıza ve büyük geçmiş olsun öncellikle.. Yaşadıklarına ne desek teselli olmaz ama sen moralini yüksek tutmaya çalış, eğer kendini ruhen toparlayamazsan vücutta kendini yeni bebeğe hazırlanamaz.. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alır tüm yaşadığın sıkıntıları unutursun tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…