Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ARKADAŞIM RAHİM TERS OLDUĞU DURUMLARDA SPERMLERİN RAHİM AĞZINA DAHA RAHAT ULAŞABİLMESİ İÇİN SÖYLENEN BİR FORMÜL AYAKLARINI KALDIR VE DİNLEN BİRAZ YATAKTAN ÇIKMA HEMEN RAHİM TERS OLSUN OLMASIN İLİŞKİDEN SONRA DİNLENMEK GEREKİYORMUŞ ZATEN...

Cnm ben zaten yataktan çıkmıyorum hemen, hemende kalkmıyorum eşimde hemen çıkmıyor pfofff benim demek istediğim rahim terskende aynımıydı aynımışş ben aynı oldugunu bilmediğimdi

adet düzensizliğim için gittim ilaç verdi tatlım ama kullanamadım çünki guatrla ilgili olan rahatsızlığım için verilen ilacı kullandım bünyem hassas oldugu için 2 ilaç fazla geliceği için kullanamadım değerlerimin düştüğünüde bugün öğrendim ilaçımda yarıya düştü şimdi adet düzensizliği için olan ilacıma başlıycam ama kafam çok karışık bunalıma girdim resmen hastalıklarla boğuşmaktan bebişim bi olsa gidicem canım hatta onuda beklemeden yakın bi zamanda gitmek istiyorum endokrine ayy çok karışık oldu sanırım kusura bakmayın.

aynı tatlım aynı bitir işini bak keyfinee :):)

benimki, rahim ağzım sağa doğruydu. tersi de varmış demekki. valla herkes kendini bilir :))
sen bi doktorunla görüş bana kalırsa.. en doğrusunu o söyler bence.

haydi bakalım ya nasip ya kısmet...
hepberaber bereketli bi mart geçirelim inşallah.

gerçi ben marttan değil, nisandan umutluyum ama, martta da belki bi gelişmeler kaydedeblirim, bilemiyorum şimdiden.[/QUOTE]

Evt tatlım en doğrusu doktor her kafadan farklı bi söz çıkınca şaşırdım işte bende cnm

hiç kafanı karıştırma canım..
bende bundan 2 ay önce zona geçirdim mesela..
çok zordu ve odönemde hamile kalma dedi doktorum ama hem kadın doğumcum hemde dermotoloji uzmanıyla aynı anda görüşmeye devam ettim..
yani kadın doğum doktorumuda sürekli bilgilendirdim..
ve bana artık hamile kala bilirsin dedi..
sende zaten iyi bir kadın doğumcuya gidersen ve bu tahlil sonuçlarınıda gösterirsen sonuçta o sana ona göre ilaç verecek ve bir endokrinciye yönlendirecektir..
ama endokrin doktorunu hamileliğin süresince bırakkma derimben..
allah korusun hamilelik süresince yükselmeside tehlikeli oluyo..
galiba bende karışık yazdım biraz..:)

Geçmiş olsun canım. bende gidicem en yakın zamanda kadın doğumcuya. evet tatlım guatr olduğu için sürekli kontrol altında tutulması gerekiyomuş. yalnız ben doktora tsh değerlerim yüksekken bebek düşündüğümü söyledim ve bana bi sakıncasının olmadıgını söyledi benim sonuçlarıma göre. kadın doğumcuya gittiğimizde hangi tahlilleri istediğini biliyomusunuz kızlar??? sormamın sebebi daha önce adet düzensizliği için gittiğimde tahlil yapmıştıda ondan merak ediyorum.

Selam forumun güzel bayanları,
öncelikle herkesin sevgiliiler gününü kutulu ve mutlu olsun:)) bu arada ben de 1 haftalık bir gecikmeyle bugün regl oludum,yani beni de mart ayınının listesine ekleyebilir misiniz( Yalnız az önce önümüzdeki muhtemel yumurtlama tarihim hesaplayayım dedim,fakat bu ayki 35 günden fazla sürdüğü için hesaplama yapmadı,şimdi ben neye göre ayarlayacağım çalışma günlerimi ???

normal istenmesi gereken tahliller..
tsh, kızamıkçık, toksaplazma, tam kan sayımı, idrar testi, hepatit b gibi hatırlıyorum..
ama malesef bunları her doktor istemiyo canım..
peki senin tsh kaçtı acaba hatırlıyomusun?
ayrıca tsh hamile kalmakta çok önemlidir nasıl önemli değil dediki ben anlamadım..

merhaba canım..
evet ya herkesin sevgililer günü kutlu olsun bende bu vesileyle kutlayayım bari..
hep yazıcam araya başka şey giriyo kalıyo..
canım sende en iyisi bizimgibi yap..
örneyin bugün adet olduysan bugünü 1. say 9. gününden itibaren gün aşırı birlikte olmaya başla..
tabi karar senin..

Hoş geldın cnm adetin 14. gününden sonra yumurtlama başlıyormuş öylee başlıyabilirsin çalışmalara ama bencce adetin bittikten hemen sonra başla çalışmalara taa birdahaki bata kadar kanımca

tamam 9.günü başlayayımda ne zamana kadar peki bu tempo devam etsin,bayılmayalım sonra :)))))) şaka bir yana canım,1 hafta mı 10 gün mü ne dersin ?

merhaba kızlar ben birkaç gündür takip ediyorum ama yazmamıştım aranıza katılabilirmiyim?
ben de 6 aydır tedavi oluyorum ama bir ilerleme yok,
geçen ay aşılama yaptırdım sonuç negatif ,
bu ay ilaç tedavisi görüyorum ve sık sık ilişki ama eşim grip oldu şimdide bana geçti hastalıktan hiç takip edemedik ki,
sanırım bende umudumu mart ayına erteleyenlerdenim.

bu arada hepinizin sevgililer günü kutlu olsun arkadaşlar...

merhaba canım,senin de sevgililer günün kutlu olsun..6 ay henüz çok kısa bir süre o yüzden kafana takacak bir şey yok bence.Eşinle bir de üstüne üstlük grip olmuşsunuz geçmiş olsun ikinize de.Ben de mart ayına umudunu bağlayanlardanım ,hep beraber marta odaklanalım bence :))

hosgeldın canım aramıza herseyın hayırlısı olsun hepımız ıcın...:))

guldencım sogan kurunu yapıyo musun sende..

canım hıc kür denedın mı mesela sogan kuru falan sımdı bıraz onu arastırdım %70 sagon kuru ıle hamıle kalıyomus tabıkı once RABIM dıleyecek ama bazen de vesıle olabılıyo bu tıp ısler bende basaldım bugun ıkıncı gunum sende denesen yada bu 6 ay ıcınde hıc denedınmı....??

tamam 9.günü başlayayımda ne zamana kadar peki bu tempo devam etsin,bayılmayalım sonra :)))))) şaka bir yana canım,1 hafta mı 10 gün mü ne dersin ?

heheheh:
::):)
vallaha canım 10 gün devam ama sonrasıda devam ede bilirsin bence çünkü bu işler hiç belli olmaz..
herkesin hamile kalma tarihi deyişiyor bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…