- Konu Sahibi pembemasal
-
Biz elektrikli battaniye ile yatıyoruz. Çok üşüyorum,ellerim ayaklarım deep freeze gibi valla. Her akşam eşime mutlaka bir çığlık attırıyorum. Buzhaneee.... Isın da gellll diye :) bana kalsa hiç kapatmayacağım da eşim mangalda yatan ızgara balık gibiyiz kapat yanacaz deyip duruyor. Bu çalışmalar esnasında zararı olur mu ki?
Size ananemin yaşadığı bir olayı paylaşmak istiyorum. Ben bunu dinledikten sonra " Hayır da şer de Allahtandır" olduğunu bir kez daha inandım ve iman ettim. Ben de herşeyi rabbime bıraktım. O kararlamıştır.
Ananem bir gün bir yere oturmaya gitmiş; Gezmesi haberli olmasına rağmen gittiği bayanın kısa süreliğine işi çıktığı için, karşı komşusuna ananemin geleceğini, o gidip gelene kadar içeri almasını rica etmiş. Neyse ananem gittiğinde komşu kapıyı açmış ve ananemi buyur etmiş. Ananem hatır sorma faslından sonra çocuklar nasıl evladım? deyince kadın "Teyze benim çocuğum yok olmuyor" deyince ananem kırdığı pottan dolayı çok üzülüyor. " Evladım kusura bakma bilmeden sordum" deyince kadın " Teyze üzülme ben üzülmüyorum artık" Deyip başına geleni anlatmış. kadın çocuğu olmadığı için çok üzüldüğü için rabbime yalvarırken "Neden? Allahım. Bana da ver" gibilerinden hep konuşup,hep ağlıyormuş. İş artık herhalde isyan boyutuna dönmüş. Bir akşamüstü kadın gene cam kenarında ağlarken gökyüzünden önüne 2 tane sakat arabası içinde bir kız bir erkek çocuğu, birinden kadın tutuyor diğerinden kocasını görünce kadın silkelenip yerinden kalkmış ve " Allah'ım tövbeler tövbesi. Ben sana isyan ettim. Hayır da senden şer de " deyip tövbe namazı kıldım demiş ve artık istemiyorum. Rabbimin vardır bir bildiği demiş.
Bu birebir yaşanmış bir olaydır. Ben bunu dinleyeli en az 10 yıl oluyor. Allah rahmet eylesin ananem hem ağladı hem anlattı. Bu da bana ondan hisse kaldı Bende sizinle paylaşmak istedim. Evet hepimiz gerçekten üzülüyoruz uğraşıyoruz ve sınandığımızı düşünüyoruz ama dediğim gibi Rabbim herşeyi kararlamıştır.
Lütfen üzülmeyin ve Allah'a isyan etmeyin ki O herşeyi bilendir.
Sevgiyle..... :)
valla bılmıyorum ki canım belkı faydalı bıle olur yani sıcak ya hani:))eskıden bende cok donardım aynen senın gıbı ama bıkac yıldır usumuyorum kansızlık felan mı var sende canım
Biz elektrikli battaniye ile yatıyoruz. Çok üşüyorum,ellerim ayaklarım deep freeze gibi valla. Her akşam eşime mutlaka bir çığlık attırıyorum. Buzhaneee.... Isın da gellll diye :) bana kalsa hiç kapatmayacağım da eşim mangalda yatan ızgara balık gibiyiz kapat yanacaz deyip duruyor. Bu çalışmalar esnasında zararı olur mu ki?
Cnm bu yaşanmış olayı bizle paylaştıgın ıcın tşk ederm. Çok haklısın isyan yok herşeyde bir hayır vardır
Aslında tüm değerlerim normal ama bende anlamadım. Arabalarda termostat vardır. Araba ısınınca devreye girer soğutur yada ısıtır. Benim termostat bozuk çalışmıyor :) Bazen soğuktan ağlıyorum. Ne elim ne ayağım ısınıyor.[/QUO
çok pekmez yıyenler hıc usumuyo arkadaslarımdan tanıdıklarımdan bılıyorum kısın evde kısa kolluyla duran arkadaslarm vardı ama tahinli felan deıl saf pekmez bol bol iç kanında bı prob. yoksa düzelir zamanla canım
içiyorum valla 2 gundur tadıda cok kötü deıl sadece ''miis gibi lahmacun kokiyooa''
ben gecen ay asılama yaptırdım canım ama tutmadı bıde bunu denıyım dedım ıste kısmet yanı belkı vesıle olur dıyerekten.benımde stres yaptıgım yokda ıste umut ıste beklıyoruz:)sen kac yıllık evlısın ne zamandır bebek ıstıosun
sarı deılde ben acık kahverengı olucak dıye bılıyorum hatta saracoglu gostermıstı tv de.bıldıgımız sogan yanı mor yada kırmızı deılde dıgerı ıste
anladım canım sen devam et içmeyesoğan kürünü yapın için die bastıra bastıra söluyordu şu ünlü doktor adını hatırlayamadım gözlüklü biriydi :))
2.5 yıllık evliyim..bu yaza doğru istedik dr gittim vitamin versin die kist çıktı bendehaydaaaaaa nolcak dedim amleiyat kararı verdiler konseyden bebeği erteliyorsun dediler yaz ameliyatımı beklemekle geçti eylülde ameliyat oldum kistten kurtuldum şükür 1 aydır denioruz :) bu seferde aile hekimine rutin kolestrol vs. kontrolum için verdiğim kanda TSH YUKSEK olduğu ortaya çıktı birde bu eklendi 20 gundur ilaç kullanıyorum TSH indirmeye çalışıolar 2 ay sonra gel dedi doktor Bu arada hamile kalırsam hemen gitcekmişim doktora hap içtiğim zamandada deneme olmadı misafirlerim vardı bende anlamadım bu işi böle devam ediyor şimdilik Her işte bir hayır vardır napalım....
ya canım normal bıldgımız kuru sogan degıl mı orta boylarda taze gıdıp aldım bugun de normal bıldgımız kuru sogan ıste bunu acıklı koyulusuda mı varmıs walla hıc dıkkat etmedım bı problem olur mu pekı ya..
tabi canım kesınlıkle öyle önce kendı sağlığın önemli o duzelsınde bebiş zaten olur Allahın ıznıyle daha yenı de evlı sayılırsın. Rabbim sana ve butun şifaya ıhtıyacı olanlara şifa versın
kızlar ben cıkıyorum yarın gorusuruz dizim başladı da
hepınıze ıyı geceler
Canım Allah herşeyin hayırlısını versin. Herşeyi bilen ve duyandır.
Buna benzer bir olay daha anlattılar o da kötü. Bir çiftin çocukları olmuyor. Evlatlık erkek çocuk alıyorlar yetimhaneden. Çocuk 16 yaşında kendi gözlerinin önünde merdivenlerden düşüp boynunu kırıp ölüyor. Boşuna demiyoruz allah herşeyin hayırlısını nasib etisn diye.
Pozitif düşünmezsek evrendeki tüm negatif enerjiyi üstümüze çekeriz. Hep olumlu ve ılımlı düşünelim. Vardır herşeyin bir vakti saati diyorum hep ben
Eki Görüntüle 347188
işte bu soğan bizim soğan:)
ilk kez resım eklemeyı denedım gelmezse kusura bakmayn
Eki Görüntüle 347188
işte bu soğan bizim soğan:)
ilk kez resım eklemeyı denedım gelmezse kusura bakmayn
Aaa Allah korusun yarabbim baya yaşanmış olaylar varmış sende de cnm...
Cnm güzel foto eklemişinBu arada sen haykoyumu seviyorsun, dinliyorsun?
banada demişlerdi rahim kendini hazırlıyor diye meğer üşütmüşüm çok fırtınalar kopuyormuş içimde hahahayok hayatım hamilelik belirtisi olarak değil, bu ay hepimizde adet sonrası bi sancılar falan var:) rahim kendini hazırlıyo diye avutuyoruz kendimizi:))
ah mukutçum şu sigaradan inşallah benide soğutur gebelik bırakırım..arkadaşlar merhaba,
sevgililer gününüz kutlu olsun!!!
Arkadaşlar düşünmeyin çok fazla. Ne kadar çok düşünme o kadar az döllenme!!!
Rahat olsun. Daha önceki sayfalara ve linklere bakın.orada tek dediği şey rahat olun stressten uzak durun. Hayatın keyfini çıkartın ve birlikte olmayı görev haline getirmeyin:)
bu arada daha önceki hamilelik belirtilerimden birini söyleyeyim. Halsizlik ve sigara tiryakisi olmama rağmen midem bulanıp içemememdi. Kokulara çok hassas oluyorsunuz. Av tazısı misali :)))))
isyan yok tabi dua etmek gerek...size ananemin yaşadığı bir olayı paylaşmak istiyorum. Ben bunu dinledikten sonra " hayır da şer de allahtandır" olduğunu bir kez daha inandım ve iman ettim. Ben de herşeyi rabbime bıraktım. O kararlamıştır.
Ananem bir gün bir yere oturmaya gitmiş; gezmesi haberli olmasına rağmen gittiği bayanın kısa süreliğine işi çıktığı için, karşı komşusuna ananemin geleceğini, o gidip gelene kadar içeri almasını rica etmiş. Neyse ananem gittiğinde komşu kapıyı açmış ve ananemi buyur etmiş. Ananem hatır sorma faslından sonra çocuklar nasıl evladım? Deyince kadın "teyze benim çocuğum yok olmuyor" deyince ananem kırdığı pottan dolayı çok üzülüyor. " evladım kusura bakma bilmeden sordum" deyince kadın " teyze üzülme ben üzülmüyorum artık" deyip başına geleni anlatmış. Kadın çocuğu olmadığı için çok üzüldüğü için rabbime yalvarırken "neden? Allahım. Bana da ver" gibilerinden hep konuşup,hep ağlıyormuş. Iş artık herhalde isyan boyutuna dönmüş. Bir akşamüstü kadın gene cam kenarında ağlarken gökyüzünden önüne 2 tane sakat arabası içinde bir kız bir erkek çocuğu, birinden kadın tutuyor diğerinden kocasını görünce kadın silkelenip yerinden kalkmış ve " allah'ım tövbeler tövbesi. Ben sana isyan ettim. Hayır da senden şer de " deyip tövbe namazı kıldım demiş ve artık istemiyorum. Rabbimin vardır bir bildiği demiş.
Bu birebir yaşanmış bir olaydır. Ben bunu dinleyeli en az 10 yıl oluyor. Allah rahmet eylesin ananem hem ağladı hem anlattı. Bu da bana ondan hisse kaldı bende sizinle paylaşmak istedim. Evet hepimiz gerçekten üzülüyoruz uğraşıyoruz ve sınandığımızı düşünüyoruz ama dediğim gibi rabbim herşeyi kararlamıştır.
Lütfen üzülmeyin ve allah'a isyan etmeyin ki o herşeyi bilendir.
Sevgiyle..... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?