• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

merhaba kızlar ben birkaç gündür takip ediyorum ama yazmamıştım aranıza katılabilirmiyim?
ben de 6 aydır tedavi oluyorum ama bir ilerleme yok,
geçen ay aşılama yaptırdım sonuç negatif :( ,
bu ay ilaç tedavisi görüyorum ve sık sık ilişki ama eşim grip oldu şimdide bana geçti hastalıktan hiç takip edemedik ki,
sanırım bende umudumu mart ayına erteleyenlerdenim.

bu arada hepinizin sevgililer günü kutlu olsun arkadaşlar...

hoşgeldin cnm:
umarım martayı hepimiz için güzel olur..
banucum gelince senide listeye alır hemen sen hiç merak etme..

merhaba canım,senin de sevgililer günün kutlu olsun..6 ay henüz çok kısa bir süre o yüzden kafana takacak bir şey yok bence.Eşinle bir de üstüne üstlük grip olmuşsunuz geçmiş olsun ikinize de.Ben de mart ayına umudunu bağlayanlardanım ,hep beraber marta odaklanalım bence :))

evet erken canım ama 1.5 yıllık evliyim hiç korunmasız geldik bu güne kadar son 6 ay tedaviye başladık
çok sağol canım inş. çabuk geçer bu grip ya kötü geldi bize,
mart ayı inş. hayırlı gelir hepimize :)

hosgeldın canım aramıza herseyın hayırlısı olsun hepımız ıcın...:))

hoşbulduk canım amin canım inş. hepimize hayırlı gelir mart ayı ...;))

Kızlar şu soğan kürü olayını sürekli yazıyorsunuz dikkate almadım şimdiye kadar ama yapsammı acaba demeye başladım bugün, bi başlama zamanı varmıdır bunun denemekten birsey çıkmaz ,,,,birde ben çalışan bir bayanım soğan kokarmıyım ki sürekli insanlarla muhattap oluyorum..

merhaba kızlar ben birkaç gündür takip ediyorum ama yazmamıştım aranıza katılabilirmiyim?
ben de 6 aydır tedavi oluyorum ama bir ilerleme yok,
geçen ay aşılama yaptırdım sonuç negatif :( ,
bu ay ilaç tedavisi görüyorum ve sık sık ilişki ama eşim grip oldu şimdide bana geçti hastalıktan hiç takip edemedik ki,
sanırım bende umudumu mart ayına erteleyenlerdenim.

bu arada hepinizin sevgililer günü kutlu olsun arkadaşlar...

Hoş geldin cnm, geçmiş olsun... :68:

canım hıc kür denedın mı mesela sogan kuru falan sımdı bıraz onu arastırdım %70 sagon kuru ıle hamıle kalıyomus tabıkı once RABIM dıleyecek ama bazen de vesıle olabılıyo bu tıp ısler bende basaldım bugun ıkıncı gunum sende denesen yada bu 6 ay ıcınde hıc denedınmı....??

canım ya denemedim bende pko var aslında duyuyorum soğan kürü pkolu hastalara iyi geliyormuş diye ama,
nasıl yapıldığını bilmiyorum ve zaman başlamak lağzım birde ben çalışıyorum öğlende içmek gerekirse nasıl yapabilirim ki,
nasıl olduğunu bi yazabilirmisin tatlım....

yok cnm ben henüz onu yapmıyorum bu ay incir yiyeyim diyorm bol bol :):)

kuruincir dimi gülden onu bende duydum soğandan daha cazip bir fikir bende alayım ondan yiyeyim...
Kuru incir cinsel isteği artırıcı özelliği olduğunuda okudum nette..belkide bu aralar bu anlamdada incire ihtiyacımız var...

canım ya denemedim bende pko var aslında duyuyorum soğan kürü pkolu hastalara iyi geliyormuş diye ama,
nasıl yapıldığını bilmiyorum ve zaman başlamak lağzım birde ben çalışıyorum öğlende içmek gerekirse nasıl yapabilirim ki,
nasıl olduğunu bi yazabilirmisin tatlım....

tabı tatlım yazarım sogan kurune 2 bardak suya bır orta boy soganı 4 bolup ıcınde 15 dk kaynat yanı tam bır bardak sogan suyu elde edeceksın bunu bıraz ılık haldeyken ıc.hıc bır katkı madde kullanma toz seker lımon gıbı ben ılk ıcmemde yaptım burdan bır arkadasım sogan kurunu tavsıye eden doktor yanı saracoglu kurlere katkı maddesı konuldugunda tam anlamıyla etkısını gostermıyormus.ve adetın 7.gununde baslayıp 15gun ıkı ogun ayrı ayrı yapacaksın yanı gunde 2 soganı ayrı ayrı haslayacaksın.bende caslısıyordum sımıdı calısmıyorum ama baygı sogan kokuyo etraf ev sen ama bugun saracoglunun sıtesıne gırdım sıkca sorulan sorularda; bır arkadas yazmıskı hocam calsıyorum e sogan kurunu denemek ıstıyorum nasıl yapacagım malum tum gun evde yokum doktor soyle yazmıs aksam eve geldgınızde ac karnınıza bır bardak kaynatın bırde yatmadan bır bardakta yapın oyle ıcın yanı yeterkı sen ıste tatlım herseyın bır kolayı var tadı tuzunu da sakın problem etme ınsan o mınıkcık evladına kavusmak ıcın hersey yapmaya deger yanı sonucta cok sıkıntı yada bunyene vercek bır dezavantaj yonu yokmus tabı tatlım bende buralardan yola cıkarak bu tıp bılgılere sahıp oldum ama bayagı arastırdım %70 sogan kurunu deneyıp hamıle kaldıkalrını yazıyo ve saracogluna bıle tsk ler yagmıs ama en basta ALLAHIM onu naıp edecek sonra da bız elımızden gelenı yapacagız basta RABBIM sonra dua sonrada esler ve kurlerrrr:))))

Kızlar şu soğan kürü olayını sürekli yazıyorsunuz dikkate almadım şimdiye kadar ama yapsammı acaba demeye başladım bugün, bi başlama zamanı varmıdır bunun denemekten birsey çıkmaz ,,,,birde ben çalışan bir bayanım soğan kokarmıyım ki sürekli insanlarla muhattap oluyorum..

koku oluyo olmazmı ama bır arkadas da yazdım bugun saracoglunun sıca sorulan sorularda bır bayan arkadas da yazmıs calsıyorum tum gun evde yokum bunu nasıl yapmalıyım dıye yazmıs doktorda aynen sunu soylemıs aksam eve geldgınız ac karnınıza bır bardak yapın bırde yatmadan bır bardak yapabılırsınız sende boyle yap canım denemekte fayda var bılmıyorum bunye meslesı herkez memnun cogusu tskler yagdırmıs doktora gunu de soyle denılıyo adetın 7.gununden baslayın malum mantıklı olanıda bu bakalım en basta RABBIM edecek hayrlısı ne ıse o olsun walla bıldıklerımı paylastım bugun tum gunumu buna harcadım aldgım bılgıler bu kadar;))

hehehe
toplu ''HAMİLE KALMA KUTLAMASI TÖRENİ'' yaparız nasipse en tez vakitte :)))

bişey dicem, ama kızmayın bana :))

o değişiklikleri var ya, kendi beynimiz yapıyor hatunlar..
hamiş olma belirtilerini biliyoruz ya hani, onları düşünüp duruyoruz.. var mı bende diye düşündükçe, farkında olmasak bile düşünüyoruz... beynimiz de vücudumuza o belirtileri yerleştiriyor. değişiklik oluyor normal halimize göre... böylece o ay da kendi kendimize belirti yaratıp umutlanıyoruz :))
velhasıl, kafaya takmayın kızlar.... rahat bırakın kendinizi. oyalanın bişeylerle. ahşap boyayın, çiçek büyütün.. bişeylerle meşgul olun :))

Bu kutlama fikrine bayıldım:)

Takıntı kısmında da haklısın.. Ben forumlarda çok okudum, hani neredeyse göz seyirmesi, burun kaşınmasını bile acaba hamile miyim diye yorumlayacaklar neredeyse:)) Hiiiiiiç belli olmaz bu iş, vücudumuzun ne tepki vereceğini bilemeyiz.. hatta daha önceden hamilelik yaşamış bile olsak bu sefer ki farklı olabilir. Yalele katılıyorum, öyle olduğu zamanlarda bişeyler oyalanmak kafayı dağıtmak lazım..

BUGÜN SEVGİLİLER GÜNÜ......
HEPİNİZİN SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU MUTLU OLSUN....
BOL BOL KUTLAYIN GARİ
:16:

Evet ya, sevgililer gününüz kutlu olsuuuuun, günleriniz hep aşk dolu olsun kızlar..:38:

koku oluyo olmazmı ama bır arkadas da yazdım bugun saracoglunun sıca sorulan sorularda bır bayan arkadas da yazmıs calsıyorum tum gun evde yokum bunu nasıl yapmalıyım dıye yazmıs doktorda aynen sunu soylemıs aksam eve geldgınız ac karnınıza bır bardak yapın bırde yatmadan bır bardak yapabılırsınız sende boyle yap canım denemekte fayda var bılmıyorum bunye meslesı herkez memnun cogusu tskler yagdırmıs doktora gunu de soyle denılıyo adetın 7.gununden baslayın malum mantıklı olanıda bu bakalım en basta rabbım edecek hayrlısı ne ıse o olsun walla bıldıklerımı paylastım bugun tum gunumu buna harcadım aldgım bılgıler bu kadar;))

sağolasın arkadaşım vallahi bende merakla bakıyorum herseferinde,,dediğiniz gibi gece yapayım bende ama adetimin 7. Günü geçti inşallah gerek kalmaz ama önümüzdeki aya artık..

kızlaar selam..ay birsürü sey yazmıssınız yahu bugun hıc gelemedım sabah cook gec kalktım zaten sımdı dısardan alısverısten geldım hemen attım yıne kendımı buraya.
bırazdan sogan kaynatcam alısıyomuyum ne :56:
bu arada daha benım adetım bıtmedı bıle bugun son gunum ama kasıklarımd batma oluyo artık ılemem psıkolojıkmıdır nedır:))
yok yok kesin rahim kendını hazırlıyo kesin :p

kesiiiinlikleee. baksana çünkü bu ay hepimizde bi sancı bi batma falan var.. rahimdir o rahim, hazırlanıyor işte..;)

aman cok zor işlermıs ya okdar gün hesaplama falan yalel bende de erkek var bnırtane kzı ıstıyorum bende benımde duydugum eger yumurtlama gününüde olursa erkek dah önce yanı 11-12-13.günlerde falan tutatrsa kız oluyormus tabı nezamn tutcagını allah bılır aman tutsunda evlat evlattır hepsı cook güzel
ben günlerı okda rnet takıp etmıyırum en ıyısı adetten baslayıp 9.günden ıtıbaren gün asırı ılıskı 21.günde dahıl ılıskıye gırdınmı gerısı allaha kalmıs yumurtlama hesaplamada zor ıs benım bır ay bakıyorum bu yumurta akı kıvamlı akıntı oluyor bıray bakıyorum olmuyor oyüzden en ıyısı sayarak günlerı gırmek ılıskıye bende ılıskıden sonra hemen kalkmıyorum az belımı kaldırıp havaya yatıyorum spermler cıkmasın dıye gerı hatta erkegınde hemen cıkmaması lazımmıskı akmasın dıye :))1-2 dakıka falan beklemesı lazımmıs bosaldıktan sonra oyalayın kocaları cıkarmasınlar hemen:52::52::52:

Evet tatlım, yumurtlama gününü kestiremiyorsan en iyisi dediğin şekilde denemek, ben de bu ay aynı metodu uygulayacağım.. O erkelerle ilgili dediğini de deniyoruz ya bakalım, kısmet artık:))

selamlar arkadaslar ben araniza yeni katildim:) aylardir bu siteyi takip ediyorum ben ekimin sonunda 3 aylik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim yikildim mahvoldum diyebilirim zaten denemelerimizin 6. ayinda olmustu. kurtaj olmamin ertesi gununden itibaren yeniden bebek istdim hic korunmadim 4. ayi 25 subatta doluyor. 25 subatta regli olucan ve biliyorum regli olucagimi bi kez hamile kaldigim icin butun belirtileri biliyorum:( simdi elimde bir sogan kuru o bana bakiyo ben ona nasi icicem diye:) psikolojim iyice bozuldu naoicam boyle bilmiyorum:(

Hoşgeldin aramıza ve büyük geçmiş olsun öncellikle.. Yaşadıklarına ne desek teselli olmaz ama sen moralini yüksek tutmaya çalış, eğer kendini ruhen toparlayamazsan vücutta kendini yeni bebeğe hazırlanamaz.. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alır tüm yaşadığın sıkıntıları unutursun tatlım..

Back