• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ilişkiden sonra yatakta uzanırken ayaklarını havaya kaldırman demek:) Hani duvara falan yaslayabilirsin mesela.. ama ben yapmıyorum o kadarını.. sadece hemen yataktan kalmayıp biraz bekliyorum..

Aaa ama ben yüz üstü karnına yastık koyunca falan sanıyordum rahmi terst olanlar için cnm

tamam haber veririm size de.

uzanıcam şimdi biraz, kızı uyuttum sonunda. azıcık sırtım dinlensin benim de.

:)) ayakları açmıyoruz bacım. :)
ilişkiden sonra poponun altına ince bi yastık koy, uzan. yeter o kadar :)) çok istersen, ayaklarını havaya kaldır-90 derece yani... ya da bi duvara dayayıver :))

canımm gecmıs olsun bencede sen doktorunu bır ara beklmeye bırakma...tatlım bende bılmıyorum artık kendımı cok ıyı dınlemek de ıstemıyorum gecen ay bazı degsıklıkler olmustu sonuc ayın 7 de hasta oldum buyuk hayal kırıklıgına ugradım 1.5 yıllık evlıyım ama martta 3.ayım olacak korunmayı bırakalı gecen ayda kasık batmları ve agrılarım olmustu goguslerıme el suremez oldum kasık bolgesıne elımı suremıyordum ama hasta oldum aslında hasta olmadan doktora gıttım ultrasyona falan gırdım bırsey yok dedı ama suan sankı adetıme bır kac gun varmıs gıbı kasıgım agrıyo sıskınlıkte var neden old bende anlamadım

bişey dicem, ama kızmayın bana :))

o değişiklikleri var ya, kendi beynimiz yapıyor hatunlar..
hamiş olma belirtilerini biliyoruz ya hani, onları düşünüp duruyoruz.. var mı bende diye düşündükçe, farkında olmasak bile düşünüyoruz... beynimiz de vücudumuza o belirtileri yerleştiriyor. değişiklik oluyor normal halimize göre... böylece o ay da kendi kendimize belirti yaratıp umutlanıyoruz :))
velhasıl, kafaya takmayın kızlar.... rahat bırakın kendinizi. oyalanın bişeylerle. ahşap boyayın, çiçek büyütün.. bişeylerle meşgul olun :))

aynen, ben de öyle. gerisi teferruat zaten. azıcık uzan dinlen, yeter. yetiyor yani.[/QUOTE]

Rahim ters olsada aynı diyorsunuz yani hmm tşkler

ben kaçtım.
begüm uyurken, ben de biraz dinleneyim bari.

BUGÜN SEVGİLİLER GÜNÜ......
HEPİNİZİN SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU MUTLU OLSUN....
BOL BOL KUTLAYIN GARİ
:16:

ne gibi bi hazırlıklar yapıcaksınız? bana da deyin de, ben de bişiler hazırlıyım kocişime, valla kalkıp mutfakta çalışasım yok hiç.

Cnm bende aynı şeyi düşünüyorum ne yapsam acaba diye :123:

kızlaar selam..ay birsürü sey yazmıssınız yahu bugun hıc gelemedım sabah cook gec kalktım zaten sımdı dısardan alısverısten geldım hemen attım yıne kendımı buraya.
bırazdan sogan kaynatcam alısıyomuyum ne :56:
bu arada daha benım adetım bıtmedı bıle bugun son gunum ama kasıklarımd batma oluyo artık ılemem psıkolojıkmıdır nedır:))
yok yok kesin rahim kendını hazırlıyo kesin :p

Son düzenleme:
aman cok zor işlermıs ya okdar gün hesaplama falan yalel bende de erkek var bnırtane kzı ıstıyorum bende benımde duydugum eger yumurtlama gününüde olursa erkek dah önce yanı 11-12-13.günlerde falan tutatrsa kız oluyormus tabı nezamn tutcagını allah bılır aman tutsunda evlat evlattır hepsı cook güzel
ben günlerı okda rnet takıp etmıyırum en ıyısı adetten baslayıp 9.günden ıtıbaren gün asırı ılıskı 21.günde dahıl ılıskıye gırdınmı gerısı allaha kalmıs yumurtlama hesaplamada zor ıs benım bır ay bakıyorum bu yumurta akı kıvamlı akıntı oluyor bıray bakıyorum olmuyor oyüzden en ıyısı sayarak günlerı gırmek ılıskıye bende ılıskıden sonra hemen kalkmıyorum az belımı kaldırıp havaya yatıyorum spermler cıkmasın dıye gerı hatta erkegınde hemen cıkmaması lazımmıskı akmasın dıye :))1-2 dakıka falan beklemesı lazımmıs bosaldıktan sonra oyalayın kocaları cıkarmasınlar hemen:52::52::52:

selamlar arkadaslar ben araniza yeni katildim:) aylardir bu siteyi takip ediyorum ben ekimin sonunda 3 aylik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim yikildim mahvoldum diyebilirim zaten denemelerimizin 6. ayinda olmustu. kurtaj olmamin ertesi gununden itibaren yeniden bebek istdim hic korunmadim 4. ayi 25 subatta doluyor. 25 subatta regli olucan ve biliyorum regli olucagimi bi kez hamile kaldigim icin butun belirtileri biliyorum:( simdi elimde bir sogan kuru o bana bakiyo ben ona nasi icicem diye:) psikolojim iyice bozuldu naoicam boyle bilmiyorum:(

selamlar arkadaslar ben araniza yeni katildim:) aylardir bu siteyi takip ediyorum ben ekimin sonunda 3 aylik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim yikildim mahvoldum diyebilirim zaten denemelerimizin 6. ayinda olmustu. kurtaj olmamin ertesi gununden itibaren yeniden bebek istdim hic korunmadim 4. ayi 25 subatta doluyor. 25 subatta regli olucan ve biliyorum regli olucagimi bi kez hamile kaldigim icin butun belirtileri biliyorum:( simdi elimde bir sogan kuru o bana bakiyo ben ona nasi icicem diye:) psikolojim iyice bozuldu naoicam boyle bilmiyorum:(

öncelikle hoşgeldin canım..
lütfen pskolojini düzelt bak şöyle düşün..
biliyorum çok zor ama belki doğsaydı daha kötü birşey olacaktı ve sen ozaman çokdaha fazla üzülecektin oyüzden öyle düşünme lütfen hem o cennette seni bekleyecek..
sen kafanı rahatlat ve denemelerden vaz geçme hem demekki senin hamile kalmayla ilgili bi sorunun yok..
nbiliyorum yaşadıkların çok zor ama allah sevdiği kullarına dert verirmiş..

bişey dicem, ama kızmayın bana :))

o değişiklikleri var ya, kendi beynimiz yapıyor hatunlar..
hamiş olma belirtilerini biliyoruz ya hani, onları düşünüp duruyoruz.. var mı bende diye düşündükçe, farkında olmasak bile düşünüyoruz... beynimiz de vücudumuza o belirtileri yerleştiriyor. değişiklik oluyor normal halimize göre... böylece o ay da kendi kendimize belirti yaratıp umutlanıyoruz :))
velhasıl, kafaya takmayın kızlar.... rahat bırakın kendinizi. oyalanın bişeylerle. ahşap boyayın, çiçek büyütün.. bişeylerle meşgul olun :))

aynen, ben de öyle. gerisi teferruat zaten. azıcık uzan dinlen, yeter. yetiyor yani.

Rahim ters olsada aynı diyorsunuz yani hmm tşkler[/QUOTE]

aynı aynı.
Gerçi benimki ters değildi, yamuk duruyordu.
ters olunca nasıl oluyor bilemiyorum ama, mantık aynıdır heralde diye düşünüyorum.

Cnm bende aynı şeyi düşünüyorum ne yapsam acaba diye :123:

düşünerek bi karar verebildin mi arkadaşım?

kızlaar selam..ay birsürü sey yazmıssınız yahu bugun hıc gelemedım sabah cook gec kalktım zaten sımdı dısardan alısverısten geldım hemen attım yıne kendımı buraya.
bu arada daha benım adetım bıtmedı bıle bugun son gunum ama kasıklarımd batma oluyo artık ılemem psıkolojıkmıdır nedır:))

hahaha kesin kesin :))))))

aman cok zor işlermıs ya okdar gün hesaplama falan yalel bende de erkek var bnırtane kzı ıstıyorum bende benımde duydugum eger yumurtlama gününüde olursa erkek dah önce yanı 11-12-13.günlerde falan tutatrsa kız oluyormus tabı nezamn tutcagını allah bılır aman tutsunda evlat evlattır hepsı cook güzel
ben günlerı okda rnet takıp etmıyırum en ıyısı adetten baslayıp 9.günden ıtıbaren gün asırı ılıskı 21.günde dahıl ılıskıye gırdınmı gerısı allaha kalmıs yumurtlama hesaplamada zor ıs benım bır ay bakıyorum bu yumurta akı kıvamlı akıntı oluyor bıray bakıyorum olmuyor oyüzden en ıyısı sayarak günlerı gırmek ılıskıye bende ılıskıden sonra hemen kalkmıyorum az belımı kaldırıp havaya yatıyorum spermler cıkmasın dıye gerı hatta erkegınde hemen cıkmaması lazımmıskı akmasın dıye :))1-2 dakıka falan beklemesı lazımmıs bosaldıktan sonra oyalayın kocaları cıkarmasınlar hemen:52::52::52:

evet o yumurtlama gününe denk gelirse, erkek olurmuş.. meselesini duymuştum.
ama bana pek inandırıcı gelmedi.
kızımı, tam da yumurtlama gününde başarıyla döllendirmiştim. Çok çok çok eminim yani ne gün ne dakka olduğundan. ama kız oldu neticede :))))
Katılıyorum sana elbette, allah sağlıklı evlat versin. Kızı erkeği bir muhakkak... ama gönül de istiyor işte bi taraftan farklı cinsiyette 2. çocuğu... :17:

hoşgeldin ramrod, nasılsın?
çok geçmiş olsun arkadaşım. allah tekrarını göstermez inşallah.
ne kladar zor olduğunu çok iyi biliyorum.
kızım olana kadar, 3 kere düşük yapmıştım ben. kızım, 4. hamileliğimdi. sonra da 1 düşük yaptım bir de geçen ay mecburen kürtaj oldum. velhasıl 5 tane erken dönem hamilelikte kayıp yaşadım. içinin nasıl yandığını, nasıl suçlu hissettiğini, nasıl ezildiğini, ne kadar berbat durumda olduğunu çook iyi anlıyorum. hiçbirinin acısı çıkmıyor içinden insanın. ama zamanla külleniyor, zamanla hafifliyor, alışılıyor velhasıl zamanla o yaşadığın duygulara.
Geçer senin de, yeni meleğin gelir yine göbüşüne... Yeniden yaşarsın aynı heyecanları... İnşallah bu kez şans bebişin ve senden yana olur, kucaklaşabilirsiniz hayırlısıyla.

Hoş geldin cnm. çok geçmiş olsun tatlım keşke öyle birşey olmasaydı ama herşeyde bir hayır vardır. Allahım inş. bir kez daha bebiş verir sana ve sağlıklı bir şekilde doğurursun inşşşallahhhhhhhhhhhh :) Kendini üzmemeye çalış dicem ama çok zor anlıyorum kafanı dağıtacak birşeylerle meşgul ol bence kendini üzmemeye çalış tatlım.

Rahim ters olsada aynı diyorsunuz yani hmm tşkler

aynı aynı.
ters olunca nasıl oluyor bilemiyorum ama, mantık aynıdır heralde diye düşünüyorum.

düşünerek bi karar verebildin mi arkadaşım?

hahaha kesin kesin :))))))

evet o yumurtlama gününe denk gelirse, erkek olurmuş.. meselesini duymuştum.
ama bana pek inandırıcı gelmedi.
kızımı, tam da yumurtlama gününde başarıyla döllendirmiştim. Çok çok çok eminim yani ne gün ne dakka olduğundan. ama kız oldu neticede :))))
Katılıyorum sana elbette, allah sağlıklı evlat versin. Kızı erkeği bir muhakkak... ama gönül de istiyor işte bi taraftan farklı cinsiyette 2. çocuğu... :17:

kızım olana kadar, 3 kere düşük yapmıştım ben. kızım, 4. hamileliğimdi. sonra da 1 düşük yaptım bir de geçen ay mecburen kürtaj oldum. velhasıl 5 tane erken dönem hamilelikte kayıp yaşadım. içinin nasıl yandığını, nasıl suçlu hissettiğini, nasıl ezildiğini, ne kadar berbat durumda olduğunu çook iyi anlıyorum. hiçbirinin acısı çıkmıyor içinden insanın. ama zamanla külleniyor, zamanla hafifliyor, alışılıyor velhasıl zamanla o yaşadığın duygulara.
Geçer senin de, yeni meleğin gelir yine göbüşüne... Yeniden yaşarsın aynı heyecanları... İnşallah bu kez şans bebişin ve senden yana olur, kucaklaşabilirsiniz hayırlısıyla.[/QUOTE]

Cnm senin kii yamuk mu nasıl yani yamuktamı varmış yoksa o yamuk dediğin ters olmasın yaa işte ters düz aynı olmuyor cnm ben o yüzden sorduydum düz olunca sırt ustu belının altına yastık ters olunca yüz üstü karnının altına yastık konuluyor ben bu şekilde biliyorum tatlım.

öncelikle hoşgeldin canım..
lütfen pskolojini düzelt bak şöyle düşün..
biliyorum çok zor ama belki doğsaydı daha kötü birşey olacaktı ve sen ozaman çokdaha fazla üzülecektin oyüzden öyle düşünme lütfen hem o cennette seni bekleyecek..
sen kafanı rahatlat ve denemelerden vaz geçme hem demekki senin hamile kalmayla ilgili bi sorunun yok..
nbiliyorum yaşadıkların çok zor ama allah sevdiği kullarına dert verirmiş..

cok tesekkurederim cnm simdi ibrahim saracoglunun sogan kurune basladim cok iyi etkiymis bakalim regli olmadan subati kapadim ben mart a Allah kerim:)

aynı aynı.

Geçer senin de, yeni meleğin gelir yine göbüşüne... Yeniden yaşarsın aynı heyecanları... İnşallah bu kez şans bebişin ve senden yana olur, kucaklaşabilirsiniz hayırlısıyla.

Cnm senin kii yamuk mu nasıl yani yamuktamı varmış yoksa o yamuk dediğin ters olmasın yaa işte ters düz aynı olmuyor cnm ben o yüzden sorduydum düz olunca sırt ustu belının altına yastık ters olunca yüz üstü karnının altına yastık konuluyor ben bu şekilde biliyorum tatlım.[/QUOTE]

benimki, rahim ağzım sağa doğruydu. tersi de varmış demekki. valla herkes kendini bilir :))
sen bi doktorunla görüş bana kalırsa.. en doğrusunu o söyler bence.

cok tesekkurederim cnm simdi ibrahim saracoglunun sogan kurune basladim cok iyi etkiymis bakalim regli olmadan subati kapadim ben mart a Allah kerim:)

haydi bakalım ya nasip ya kısmet...
hepberaber bereketli bi mart geçirelim inşallah.

gerçi ben marttan değil, nisandan umutluyum ama, martta da belki bi gelişmeler kaydedeblirim, bilemiyorum şimdiden.

Geçer senin de, yeni meleğin gelir yine göbüşüne... Yeniden yaşarsın aynı heyecanları... İnşallah bu kez şans bebişin ve senden yana olur, kucaklaşabilirsiniz hayırlısıyla.[/QUOTE]

canim senin yasadiklarin bendende zormus:( ama yavruna kavusmussun ne guzel:) darisi basima insaallah yasim cok gecmis deil 24 yasindaym ama 2bck senelik evliyim okulum oldugu icin 1 bucuk sene korundum ama esim korundu hap hic kullanmadim. insaallah hemencecik olur cok dua edelim birbirlerimize:)

ay bnm buralari ogrenmem zor olucak galiba kizlar henuz yazmayi bile beceremiyorum:) hihihi acemiligimi belli ediyorum aninda:)

kızlar merhaba öncelikle hepinizi sevgililer günü kutlu olsun. bende sizin gibi bebiş istiyorum allah hepimizi nasip etsin inşallah benimde tsh hormonum yüksekti şimdi normale döndü ilaç kullanıyorum hala... adet düzensizliğim var 40-45 gün arasında regl oluyorum yumurtlamıyo olabilirmiyim sizce .

canim senin yasadiklarin bendende zormus:( ama yavruna kavusmussun ne guzel:) darisi basima insaallah yasim cok gecmis deil 24 yasindaym ama 2bck senelik evliyim okulum oldugu icin 1 bucuk sene korundum ama esim korundu hap hic kullanmadim. insaallah hemencecik olur cok dua edelim birbirlerimize:)[/QUOTE]

24 yaş.. çok güzel. tam zamanın... hayırlısıyla, kolayca olur inşallah.
ben şimdi 31 yaşımdayım, artık yaşım ilerlemeye başladığı için, elimi çabuk tutmaya çalışıyorum. nasip kısmet bakalım...
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

ben şimdilik kaçtım hanımlar.
akşama azıcık hazırlık yapıyım....
çamaşırlar makinede, kızım uyandı, karnı açtır muhtemelen...

yine gelirim, görüşürüz...

kızlar merhaba öncelikle hepinizi sevgililer günü kutlu olsun. bende sizin gibi bebiş istiyorum allah hepimizi nasip etsin inşallah benimde tsh hormonum yüksekti şimdi normale döndü ilaç kullanıyorum hala... adet düzensizliğim var 40-45 gün arasında regl oluyorum yumurtlamıyo olabilirmiyim sizce .

merhaba canım hoşgeldin..
peki sen doktora gidiyormusun?..
yani bebişle ilgili?

bence doktorunla görüşe bilirsin bu yumurtlama olayını..
fakat tsh için şunu söyleye bilirimki.
benim birçok artkadaşımında yüksekti ve tedaviden sonra normale döndü ve hepside hamile kaldı..
fakat sana tavsiyem hamileliğin sırasındada mutlaka bi endokrinciyle görüşmendir çünkü konturol altında tutulması gerekiyor..

tatlım sogan kurune ben alsıtım cok kotu degıl bence herkezın yapabılcegı yanı ıcebılcegı bır tadı var umarım faydasınıda goruruzz..:))

İzmirim güzel izmirim, benim yerime bi çık dolaş ilk fırsatta tatlım, havasını içine çek benden de slm söyle:) Üniversiteden sonra istanbulda da yaşadım orayı da çok severim, çok büyülü bir şehirdir ama izmirn yeri bambaşka bende.. birgün tekrar geri dönücem, ve orda tamamlayacağım ömrümü inşallah:) ben de yumurtlama dönemi ateşlenirim.. Belki erken yumurtlama oluyordur onun etkisidir??[/QUOTE]
ALLAH NASİP ETSİN DÖN ARKADAŞIM ,HAVASINA SUYUNA KIZINA KURBAN OLDUĞUM MEMLEKETİ YAŞLILIK EN GÜZEL BURALARDA GEÇER HER ZAMAN BEKLERİZ BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİN VAR..
Cnm benimde rahmim ters yarım saat ayaklarımı hiç 90 derece açmadım ama ben tam olrak nasıl oluyor ki?
ARKADAŞIM RAHİM TERS OLDUĞU DURUMLARDA SPERMLERİN RAHİM AĞZINA DAHA RAHAT ULAŞABİLMESİ İÇİN SÖYLENEN BİR FORMÜL AYAKLARINI KALDIR VE DİNLEN BİRAZ YATAKTAN ÇIKMA HEMEN RAHİM TERS OLSUN OLMASIN İLİŞKİDEN SONRA DİNLENMEK GEREKİYORMUŞ ZATEN...
SEN NERELERDESİN BAT ORTAĞIM SENİN ADETİN KAÇ GÜN MERAK ETTİM NASIL YANİ HALA SÜRÜYOR
HOŞGELDİN ARKADAŞIM YAŞANILANLAR UNUTULUR YERİNE DAHA GÜZELLERİ GELDİKÇE,,,DAHA GÜZEL GÜNLER DİLİYORUM SANADA

Back