Rahim ters olsada aynı diyorsunuz yani hmm tşkler
aynı aynı.
Gerçi benimki ters değildi, yamuk duruyordu.
ters olunca nasıl oluyor bilemiyorum ama, mantık aynıdır heralde diye düşünüyorum.
düşünerek bi karar verebildin mi arkadaşım?
hahaha kesin kesin :))))))
evet o yumurtlama gününe denk gelirse, erkek olurmuş.. meselesini duymuştum.
ama bana pek inandırıcı gelmedi.
kızımı, tam da yumurtlama gününde başarıyla döllendirmiştim. Çok çok çok eminim yani ne gün ne dakka olduğundan. ama kız oldu neticede :))))
Katılıyorum sana elbette, allah sağlıklı evlat versin. Kızı erkeği bir muhakkak... ama gönül de istiyor işte bi taraftan farklı cinsiyette 2. çocuğu...
hoşgeldin ramrod, nasılsın?
çok geçmiş olsun arkadaşım. allah tekrarını göstermez inşallah.
ne kladar zor olduğunu çok iyi biliyorum.
kızım olana kadar, 3 kere düşük yapmıştım ben. kızım, 4. hamileliğimdi. sonra da 1 düşük yaptım bir de geçen ay mecburen kürtaj oldum. velhasıl 5 tane erken dönem hamilelikte kayıp yaşadım. içinin nasıl yandığını, nasıl suçlu hissettiğini, nasıl ezildiğini, ne kadar berbat durumda olduğunu çook iyi anlıyorum. hiçbirinin acısı çıkmıyor içinden insanın. ama zamanla külleniyor, zamanla hafifliyor, alışılıyor velhasıl zamanla o yaşadığın duygulara.
Geçer senin de, yeni meleğin gelir yine göbüşüne... Yeniden yaşarsın aynı heyecanları... İnşallah bu kez şans bebişin ve senden yana olur, kucaklaşabilirsiniz hayırlısıyla.[/QUOTE]
Cnm senin kii yamuk mu nasıl yani yamuktamı varmış yoksa o yamuk dediğin ters olmasın yaa işte ters düz aynı olmuyor cnm ben o yüzden sorduydum düz olunca sırt ustu belının altına yastık ters olunca yüz üstü karnının altına yastık konuluyor ben bu şekilde biliyorum tatlım.