- 14 Kasım 2011
- 1.144
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
ilişkiden sonra yatakta uzanırken ayaklarını havaya kaldırman demek:) Hani duvara falan yaslayabilirsin mesela.. ama ben yapmıyorum o kadarını.. sadece hemen yataktan kalmayıp biraz bekliyorum..
tamam haber veririm size de.
uzanıcam şimdi biraz, kızı uyuttum sonunda. azıcık sırtım dinlensin benim de.
:)) ayakları açmıyoruz bacım. :)
ilişkiden sonra poponun altına ince bi yastık koy, uzan. yeter o kadar :)) çok istersen, ayaklarını havaya kaldır-90 derece yani... ya da bi duvara dayayıver :))
canımm gecmıs olsun bencede sen doktorunu bır ara beklmeye bırakma...tatlım bende bılmıyorum artık kendımı cok ıyı dınlemek de ıstemıyorum gecen ay bazı degsıklıkler olmustu sonuc ayın 7 de hasta oldum buyuk hayal kırıklıgına ugradım 1.5 yıllık evlıyım ama martta 3.ayım olacak korunmayı bırakalı gecen ayda kasık batmları ve agrılarım olmustu goguslerıme el suremez oldum kasık bolgesıne elımı suremıyordum ama hasta oldum aslında hasta olmadan doktora gıttım ultrasyona falan gırdım bırsey yok dedı ama suan sankı adetıme bır kac gun varmıs gıbı kasıgım agrıyo sıskınlıkte var neden old bende anlamadım
ben kaçtım.
begüm uyurken, ben de biraz dinleneyim bari.
BUGÜN SEVGİLİLER GÜNÜ......
HEPİNİZİN SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU MUTLU OLSUN....
BOL BOL KUTLAYIN GARİ
ne gibi bi hazırlıklar yapıcaksınız? bana da deyin de, ben de bişiler hazırlıyım kocişime, valla kalkıp mutfakta çalışasım yok hiç.
selamlar arkadaslar ben araniza yeni katildim:) aylardir bu siteyi takip ediyorum ben ekimin sonunda 3 aylik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim yikildim mahvoldum diyebilirim zaten denemelerimizin 6. ayinda olmustu. kurtaj olmamin ertesi gununden itibaren yeniden bebek istdim hic korunmadim 4. ayi 25 subatta doluyor. 25 subatta regli olucan ve biliyorum regli olucagimi bi kez hamile kaldigim icin butun belirtileri biliyorumsimdi elimde bir sogan kuru o bana bakiyo ben ona nasi icicem diye:) psikolojim iyice bozuldu naoicam boyle bilmiyorum
bişey dicem, ama kızmayın bana :))
o değişiklikleri var ya, kendi beynimiz yapıyor hatunlar..
hamiş olma belirtilerini biliyoruz ya hani, onları düşünüp duruyoruz.. var mı bende diye düşündükçe, farkında olmasak bile düşünüyoruz... beynimiz de vücudumuza o belirtileri yerleştiriyor. değişiklik oluyor normal halimize göre... böylece o ay da kendi kendimize belirti yaratıp umutlanıyoruz :))
velhasıl, kafaya takmayın kızlar.... rahat bırakın kendinizi. oyalanın bişeylerle. ahşap boyayın, çiçek büyütün.. bişeylerle meşgul olun :))
aynen, ben de öyle. gerisi teferruat zaten. azıcık uzan dinlen, yeter. yetiyor yani.
Cnm bende aynı şeyi düşünüyorum ne yapsam acaba diye :123:
kızlaar selam..ay birsürü sey yazmıssınız yahu bugun hıc gelemedım sabah cook gec kalktım zaten sımdı dısardan alısverısten geldım hemen attım yıne kendımı buraya.
bırazdan sogan kaynatcam alısıyomuyum ne
bu arada daha benım adetım bıtmedı bıle bugun son gunum ama kasıklarımd batma oluyo artık ılemem psıkolojıkmıdır nedır:))
yok yok kesin rahim kendını hazırlıyo kesin
aman cok zor işlermıs ya okdar gün hesaplama falan yalel bende de erkek var bnırtane kzı ıstıyorum bende benımde duydugum eger yumurtlama gününüde olursa erkek dah önce yanı 11-12-13.günlerde falan tutatrsa kız oluyormus tabı nezamn tutcagını allah bılır aman tutsunda evlat evlattır hepsı cook güzel
ben günlerı okda rnet takıp etmıyırum en ıyısı adetten baslayıp 9.günden ıtıbaren gün asırı ılıskı 21.günde dahıl ılıskıye gırdınmı gerısı allaha kalmıs yumurtlama hesaplamada zor ıs benım bır ay bakıyorum bu yumurta akı kıvamlı akıntı oluyor bıray bakıyorum olmuyor oyüzden en ıyısı sayarak günlerı gırmek ılıskıye bende ılıskıden sonra hemen kalkmıyorum az belımı kaldırıp havaya yatıyorum spermler cıkmasın dıye gerı hatta erkegınde hemen cıkmaması lazımmıskı akmasın dıye :))1-2 dakıka falan beklemesı lazımmıs bosaldıktan sonra oyalayın kocaları cıkarmasınlar hemen
selamlar arkadaslar ben araniza yeni katildim:) aylardir bu siteyi takip ediyorum ben ekimin sonunda 3 aylik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim yikildim mahvoldum diyebilirim zaten denemelerimizin 6. ayinda olmustu. kurtaj olmamin ertesi gununden itibaren yeniden bebek istdim hic korunmadim 4. ayi 25 subatta doluyor. 25 subatta regli olucan ve biliyorum regli olucagimi bi kez hamile kaldigim icin butun belirtileri biliyorumsimdi elimde bir sogan kuru o bana bakiyo ben ona nasi icicem diye:) psikolojim iyice bozuldu naoicam boyle bilmiyorum
Rahim ters olsada aynı diyorsunuz yani hmm tşkler
öncelikle hoşgeldin canım..
lütfen pskolojini düzelt bak şöyle düşün..
biliyorum çok zor ama belki doğsaydı daha kötü birşey olacaktı ve sen ozaman çokdaha fazla üzülecektin oyüzden öyle düşünme lütfen hem o cennette seni bekleyecek..
sen kafanı rahatlat ve denemelerden vaz geçme hem demekki senin hamile kalmayla ilgili bi sorunun yok..
nbiliyorum yaşadıkların çok zor ama allah sevdiği kullarına dert verirmiş..
aynı aynı.
Gerçi benimki ters değildi, yamuk duruyordu.
ters olunca nasıl oluyor bilemiyorum ama, mantık aynıdır heralde diye düşünüyorum.
hoşgeldin ramrod, nasılsın?
çok geçmiş olsun arkadaşım. allah tekrarını göstermez inşallah.
ne kladar zor olduğunu çok iyi biliyorum.
kızım olana kadar, 3 kere düşük yapmıştım ben. kızım, 4. hamileliğimdi. sonra da 1 düşük yaptım bir de geçen ay mecburen kürtaj oldum. velhasıl 5 tane erken dönem hamilelikte kayıp yaşadım. içinin nasıl yandığını, nasıl suçlu hissettiğini, nasıl ezildiğini, ne kadar berbat durumda olduğunu çook iyi anlıyorum. hiçbirinin acısı çıkmıyor içinden insanın. ama zamanla külleniyor, zamanla hafifliyor, alışılıyor velhasıl zamanla o yaşadığın duygulara.
Geçer senin de, yeni meleğin gelir yine göbüşüne... Yeniden yaşarsın aynı heyecanları... İnşallah bu kez şans bebişin ve senden yana olur, kucaklaşabilirsiniz hayırlısıyla.
cok tesekkurederim cnm simdi ibrahim saracoglunun sogan kurune basladim cok iyi etkiymis bakalim regli olmadan subati kapadim ben mart a Allah kerim:)
hoşgeldin ramrod, nasılsın?
çok geçmiş olsun arkadaşım. allah tekrarını göstermez inşallah.
ne kladar zor olduğunu çok iyi biliyorum.
kızım olana kadar, 3 kere düşük yapmıştım ben. kızım, 4. hamileliğimdi. sonra da 1 düşük yaptım bir de geçen ay mecburen kürtaj oldum. velhasıl 5 tane erken dönem hamilelikte kayıp yaşadım. içinin nasıl yandığını, nasıl suçlu hissettiğini, nasıl ezildiğini, ne kadar berbat durumda olduğunu çook iyi anlıyorum. hiçbirinin acısı çıkmıyor içinden insanın. ama zamanla külleniyor, zamanla hafifliyor, alışılıyor velhasıl zamanla o yaşadığın duygulara.
Geçer senin de, yeni meleğin gelir yine göbüşüne... Yeniden yaşarsın aynı heyecanları... İnşallah bu kez şans bebişin ve senden yana olur, kucaklaşabilirsiniz hayırlısıyla.
kızlar merhaba öncelikle hepinizi sevgililer günü kutlu olsun. bende sizin gibi bebiş istiyorum allah hepimizi nasip etsin inşallah benimde tsh hormonum yüksekti şimdi normale döndü ilaç kullanıyorum hala... adet düzensizliğim var 40-45 gün arasında regl oluyorum yumurtlamıyo olabilirmiyim sizce .
kızlaar selam..ay birsürü sey yazmıssınız yahu bugun hıc gelemedım sabah cook gec kalktım zaten sımdı dısardan alısverısten geldım hemen attım yıne kendımı buraya.
bu arada daha benım adetım bıtmedı bıle bugun son gunum ama kasıklarımd batma oluyo artık ılemem psıkolojıkmıdır nedır:))
ARKADAŞIM RAHİM TERS OLDUĞU DURUMLARDA SPERMLERİN RAHİM AĞZINA DAHA RAHAT ULAŞABİLMESİ İÇİN SÖYLENEN BİR FORMÜL AYAKLARINI KALDIR VE DİNLEN BİRAZ YATAKTAN ÇIKMA HEMEN RAHİM TERS OLSUN OLMASIN İLİŞKİDEN SONRA DİNLENMEK GEREKİYORMUŞ ZATEN...Cnm benimde rahmim ters yarım saat ayaklarımı hiç 90 derece açmadım ama ben tam olrak nasıl oluyor ki?
SEN NERELERDESİN BAT ORTAĞIM SENİN ADETİN KAÇ GÜN MERAK ETTİM NASIL YANİ HALA SÜRÜYORkızlaar selam..ay birsürü sey yazmıssınız yahu bugun hıc gelemedım sabah cook gec kalktım zaten sımdı dısardan alısverısten geldım hemen attım yıne kendımı buraya.
HOŞGELDİN ARKADAŞIM YAŞANILANLAR UNUTULUR YERİNE DAHA GÜZELLERİ GELDİKÇE,,,DAHA GÜZEL GÜNLER DİLİYORUM SANADAselamlar arkadaslar ben araniza yeni katildim:) aylardir bu siteyi takip ediyorum ben ekimin sonunda 3 aylik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim yikildim mahvoldum diyebilirim zaten denemelerimizin 6. ayinda olmustu. kurtaj olmamin ertesi gununden itibaren yeniden bebek istdim hic korunmadim 4. ayi 25 subatta doluyor. 25 subatta regli olucan ve biliyorum regli olucagimi bi kez hamile kaldigim icin butun belirtileri biliyorumsimdi elimde bir sogan kuru o bana bakiyo ben ona nasi icicem diye:) psikolojim iyice bozuldu naoicam boyle bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?