- Konu Sahibi pembemasal
- #2.481
mart inşallah uğurlu gelir yoksa doğumgünüm çok hüzünlü geçecek
hem 32 olcam hemde hala bebiş yok neyse
ama bnim bebem beni üzmez
gelir inşallahhhepimiz kalalım inşallahh
![]()
amin canım hayırlı zamanda inşallahhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
hoşgeldin ozaman aramıza cnm..
teşekkür ederim bende kendi adıma çok güzel şeyler yazmışsın hele o son cümle kalbimden vurdu yani ,,,Çok güzel anlatmışsın canım ya.
Bu arada mesajlarınızı tek tek okudum çoğunu alıntı yaptım tam cevap yazacaktım ki benim pc nin klavyesi kitlendi yineeepc kapat aç yapmam gerekti hepsi gitti. Neyse bu neden den dolayı genel özet geçmek istiyorum yüksek müsadenizle
Çok güzel yazılar var üzücü yazılar var. Ama herşeyden önemli ve güzeli duygularımızı paylaşmak ve birbirimize destek çıkmak. Açıkcası fazla cevap yazamıyorum hızınıza yetişmek mümkün olmuyor bir bakıyorum 30 tane cevap yazılmış
Hangi birine cevap yazacağımı şaşırıyorum ama sizleri çok seviyorum hepiniz bir biribnden değerli insanlarsınız (güzel anne adayları) Görmesemde kalbinizin güzelliğini hissediyorum. Hepinize güzel haberler işallah bu ayyyy göbüşlere bebişler
![]()
tavuklu bulgur pilavına bayılırım....:)tavukla bulgur pılavı fırında yaptım tavuku cabul kolay oluyo bu tıp yemeklerr:)sen neler yapıysun bazı enı gelen arkadslar var sadece okuyorum bırsey yzmadım artık mart ayı yaklastı her kez bır heyecanla beklıyo da bende hıc tık yok bugun sogan kurunun faydalarına baktım cogusu hamıle kaldım falan dıyor ama hemen o ay mı kalmıslar yoksa aylarca bu kuru uygulayıpmı yapmıslar bılemıyorum..
aminnnnnn canım benim aminnnnkendı adıma tsk edıyorum tatlım bu tıp sıkınrtılarıı cevrenden yada aılenden bırı ıle paylasmak olmadı herkezden anlayıs destek bekleyemedım kendımı buarda buldum cok rahat konusabılıyosun senı anlayan bır suru tatlı arakadasların var ınan bende yzulerını gormesemde yureklerı cok temız ınsanlar hepsı burada ben de her bırını ayrı ayrı sevıyorum RABBIM her bırmızın gonlundekı bebegımıze kavustursun bızlerı...
..aynen :) yalnız bu foruma takılalı işlerimi baya boşlar oldum.kovulmam umarım :)
![]()
olsun olsun hayırlısı olsun ama ıns hamıle kalırsın bebısınle dogum gunu kutlaması yaparsın![]()
boşamaz boşamaz :) evde yemek pişmiyo diye boşaydı benim kociş beni boşardı.haftasa 1 yada 2 kez anca evde yemek yiyoruz.hele bebişler olsun nasıl bakarlar size sormayın :)
hoşbulduk tatlım sağolun akşam takılyorsunuz dimi ben şimdi çıkcam
yemek yapcam dahaaa
çalışanlar için çok zorrr![]()
hoşbulduk kızlar çok sevdim ben burayı
akşam da gelirim inşallah
şimdi çıkyorum yemek yapmaya gidiyorummm![]()
Komşum spirali çıkarttı o ay hamile kaldı. Canım hiç canını sıkma stres yapma Allah büyük eninde sonunda kayın validenin yüzünü kara çıkarır işallah. Allah seni biran önce bebişine kavuştursun. Zor böyle insanlarla uğraşmak laf anlatamazsın. Bizde eşimle 1.5 sene korunduk bizede herkez soruyordu bebek yokmu? yoksa olmuyormu diye sinir oluyordum hatta bir ara kilo aldım eşimiarayıp baba oluyormuşsun diye tebrik edenler bile oldu. Canım sen canını sıkma stres yapma Allah hepimize verir işallah. İçini hep ferah tut . Dualarım seninlenıye karsı cıkıyorlarkı her cocuk aynıdır ama bazen bazı kucuk probler olabılır oda annesı var babası var kıme ne destek olmamaları cok kotu aslında da ben ılk bebegım 1.5 yıllık evlıyım ama 3 aydır korunmuyoruz bende de bır kayınvalıde varkı buzmandır soylenıp duruyo hatta bır gun korundugum halde yoksa senın cocgunmu olmuyo dedı hatta esımın yanında benım yuzme cok sukur bana kalamdan gereken hatta agız payını esım verdı ama gel gorkı sımdıde korunmayı bıraktım daha yenıyım ama acaba kayınvalıdemın ekmegıne mı yag surecegız dıye korkuyorum olmazsa tedavı faland erken bayagı zan alacak bır gun ogluda soyleyecek anneden saklmaz bırseyını aslında cokda problem degıl ama ınsan yasıyo bırılerı ıcın ıstemeden de olsa hayırlısı bakalım ne olacak ben yapıyorum sımdı soga kurunu adetımın 7.gunu basladım cok akıntım oluyo benımde merakım bu ay ıcın mı tedavı sonuc verırı yoksa nısan ayında mı merak ettıgım bu yanı burda da bır kac arkadas yapıyoruz bakalım sonuc ne olcak senın komsu yaptıgı ay ıcınde mı hamıle kalmıs acaba....
peki senin ufaklık kaç yaşında?
az önce yanlış yere yazdım sanırım..ben de yeni üyeyimmm..beni de aranıza alın..:)![]()
boşamaz boşamaz :) evde yemek pişmiyo diye boşaydı benim kociş beni boşardı.haftasa 1 yada 2 kez anca evde yemek yiyoruz.hele bebişler olsun nasıl bakarlar size sormayın :)
..
ben de yeni üye sayılırım..baktığımda çok mutlu oldumm herkes sanki ben..))dedim ne güzel yalnız değilmişim..ben 8 aylık evliyim..kızken de adetlerim düzensizdi yani klasik polikistik over..haplar falan derken..öle gitti..çoğu zman korunduk bazen korunmadık karışık biraz..düzensizlik için doktora gtiğmde yumurtalık tembeliğii var çocuğun belki olur belki olmaz gibi bi sonuca vardı doktor hanım..sonra bi gün bi sancı girdi yerlere yapıştım acile gttmm 3 kişinin elinden geçtikten sonra kist patlamış dendi..bi tane daha var onun için 3 kutu yazz kullan dediler kullandım gtiim hamile kalabilirsin dediler..ama o ay da kalmadım.başka bi doktora gttım o da pkos dedi hormonlar da yüksek çıktı tiroid için ilaç alıorum 11 gündür ve 1.5 ay sonra kontrole gtcem kadın doğumcuda 1.5 ay sonra beklio..ben de o arada soğansuyuna başladım..bakalım neler yaşıcaz ..:18:
az önce yanlış yere yazdım sanırım..ben de yeni üyeyimmm..beni de aranıza alın..:)![]()
mrb cnm. bu soğan suyunu bende denedim ama ğek bi işe yaramadı inş sende yarar cnm . bende doktora gittim bana pko var dedi gebelik zor olur falan dedi ve progestan diye bir hap verdi bana öyle diyiynce içim rahat etmed ve başka doktora gittitm yeni doktorum proegestan rahim kalınlaşması yapmış sende dedi ve pko yok dedi. oda progestan bitince prognava kullan uç ay gel dedi nese üç ay bitti ve ben doktoruma tekrar gittim hormaon testi yaptı sonuclarım elimde suan daha göstereedim çünkü 5 marttada yumurtlama testimi yaptırcam öyle hormon testi normal seviyelerde gorunuyo bakalım devamında ne olacak ?..
ben de yeni üye sayılırım..baktığımda çok mutlu oldumm herkes sanki ben..))dedim ne güzel yalnız değilmişim..ben 8 aylık evliyim..kızken de adetlerim düzensizdi yani klasik polikistik over..haplar falan derken..öle gitti..çoğu zman korunduk bazen korunmadık karışık biraz..düzensizlik için doktora gtiğmde yumurtalık tembeliğii var çocuğun belki olur belki olmaz gibi bi sonuca vardı doktor hanım..sonra bi gün bi sancı girdi yerlere yapıştım acile gttmm 3 kişinin elinden geçtikten sonra kist patlamış dendi..bi tane daha var onun için 3 kutu yazz kullan dediler kullandım gtiim hamile kalabilirsin dediler..ama o ay da kalmadım.başka bi doktora gttım o da pkos dedi hormonlar da yüksek çıktı tiroid için ilaç alıorum 11 gündür ve 1.5 ay sonra kontrole gtcem kadın doğumcuda 1.5 ay sonra beklio..ben de o arada soğansuyuna başladım..bakalım neler yaşıcaz ..:18:
ayyy oylemı dıyosun ıns olurda bebısımız o gunlerıde goruruz walla gunduzlerı buralardayım hafta sonu ve aksamları hıc gıremıyorum burda olmak bana zevk ve destek verıyo cogu seyı burada ogrendım guzel arkadslıklar edındım cok sevıyorumm burada kı herkezı:)