Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

al bak sana kafanı oyalayacak konu buldum:) hamilelik belirtisi aramayı bırak, süpriz fikirler geliştirmeye başla bakalım:) ben bir yerde okumuştum, kadın göbeğine yazmış babacım burda seni bekliyorum gibisinden bişey, sonra kocasına öyle göstermiş falan..:) ilginçti..

tamam ben bununla ilgili fikir arayayım bulursam seninlede paylaşırım :)

Arkadaşlar ben biryerle okumuştum;

1) akşam 3 kişilk yemek masası hazırlıyorsunuz. akşam eşşiniz işten geliyor. üçüncü kim diye soruyor ve sizde MİSAFİR diyerek açıklıyorsunuz..:))

2)bebiş babaya mektup yazsın...bababım ben geliyorum..şu aylarda hazır ol gibib:))

3)yada bir saat kutusunun içine şu ÇİFT ÇİZGİ çıkacak olan gebelik tesitini koyup, sana hediye aldım diyebilriz....:)))

ya inşallah bunları yapmak martta nasip olur :)))

Kızlar ben ufaktan kaçar .. Gezme saatim geldi..:9:

hepinize harikaaa bir gün dilerim, yarına görüşürüz artık..:)

1) akşam 3 kişilk yemek masası hazırlıyorsunuz. akşam eşşiniz işten geliyor. üçüncü kim diye soruyor ve sizde MİSAFİR diyerek açıklıyorsunuz..:))

2)bebiş babaya mektup yazsın...bababım ben geliyorum..şu aylarda hazır ol gibib:))

3)yada bir saat kutusunun içine şu ÇİFT ÇİZGİ çıkacak olan gebelik tesitini koyup, sana hediye aldım diyebilriz....:)))

amiiin inşallah arkadaşım, martın sonunda da bu anılarımızı anlatırız birbirimize inşallah:) senin nedir bat tarihin?

aminnnnnnnnn:
canım inşallah hepimize..

2. guzelmısss. baba olmak ile ilgili bir kitapta alınıp başucuna konulabilir:))))

KIZLAR GÜNAYDIN ,, ANAM BU NE HIZ 2 SAATTİR OKUYACAM DİYE HELAK OLDUM KAÇIRMAKTA İSTEMİYORUM SİGARA BİLE İÇEMEDİM SİZİN YÜZÜNÜZDEN :).)

(evde yalnızım aklımdan bi türlü bu bebek isteği çıkmıyor. oturdum bunu yazdım bol bol dua ettim rabbime.)

Nerelerdesin…

Tam 6 ay oldu sana hasretim gel bebeğim. Her ay umutlanıyorum sen varmışsın gibi seviniyorum sabırsızlıkla bekliyorum haberini… babanın gözlerinin içine bakıp bebeğimiz bende yaşıyor diyip onu da sevindireyim istiyorum ama bir an aklıma geliyor bunun hayal olduğu aslında varlığından haberdar değilim ne zaman geleceksin onu da bilmiyorum ama bekliyorum bebeğim. Varlığını bedenimde hissetmek istiyorum. Seni dünyaya getirmek istiyorum. Mis gibi kokunu içime çekmek istiyorum. Seninle oynamak, oyalanmak, yaşamak istiyorum. Baban ve beni sevindir gel artık bu güzel duyguları tattır bize anneyim diyeyim hamileyim diye mutluluk çığlıkları atayım sevindir be yavrum senin aşkınla, hasretinle yanıp tutuşan şu anne adayını sevindir yavrum… senin varlığınla varlığım ikiye katlansın. Dünyada bana cenneti tattıracak tek duygu senin varlığınla var olacak yavrum. anne, baba, kardeş, eş hiç biri sendeki özlemimi unutturmuyor. Bendeki bu boşluğu yalnız sen doldurursun gel ne olursun. Rabbim seni yazmışsa alnıma bende var olmadan da ruhunla sen benim bebeğimsin kaderimde varsa annenim gel bir tanem. Rabbim ben çok özledim çok istiyorum nasip eyle yavrum koşup yetişsin anasının koynuna… sen gel de dünyam cennet olsun, sen gel de yuvam cennet koksun, benim süt kokulu, mis yavrum….
NE GÜZEL DUYGULARINI İFADE EDİYORSUN ÖZGÜRCE , BEN BİRAZ KITIM O KONUDA ,DUYGUSAL OLAMIYORUM KOLAY KOLAY..
Tulinscim

Simdi yabanci ingilizce :52: hamilelik sitelerine bakiyorum da progesteron hormonu hamilelikte arttigi icin gaz da artar diyor. Arkadasim umitlenmeyelim ma hadi hayirlisi :49:
SEN NE KADAN GÜZEL ŞEYLER YAZIYON ÖLE YAA BEBİŞİM YAA :):)
bende sizlrle durumumu paylasayim dedim.gecen mayis ayinda dusuk yaptim ve o zamandir bebek istiyoruz ama malesef o sansi tekrar yakalayamadik.gecen gun iltihaplanma icin doktora gittim ve antibiyotik tedavi ve vajinal krem uyguladik.bugun tekrar kontrole gittim ve bir yumurtaliklarina bakayim dedi.12.gunum bugun bir tane yumurtam olusmus sol tarafimda 14mm imis.cumadan once catlamaz dedi.acaba bu kullandigim antibiyotikler etkilermi ki yumurtanin gelisimini.kafama takildi.acaba bu aydadn da umudumu simdiden kesmeli miyim?of ne bileyim umutsuzluk cok kotu bir durum.allah hepimizin gonlune gore verir insallah.:59:
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN...SAKIN O TATLI CANINI SIKMA ....
Ne güzel yazmışsın canım sanki benim duygularımıda dile getirmşsn.
bende 2yıldır istiyrm ama o bizi istemyr galiba.eşimdede bendede hiçbir sorun yok en son rahim filmi bile çektrdm hiç birşey çıkmadı çok şükür .ama bu ayda hüsrana uğradı bugün yine adet oldum.psikolojim çok bozuldu.Okulda 6arkadaşımda hamile ve sürekli muhabbetleri doğal olarak hamilelikle ilgili.Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin bol bol dua etmeliyiz herşeyde bir hayır vardır artık kafama takmaycm diyorum ama olmuyr.Ya belki bir sorun olsa çözmek için uğraşırız ama sorunda yok
BENDE HEP ONU DERDİM Bİ PROBLEM VAR İSE ÇÖZÜMLEMEK İÇİN UĞRAŞIRSIN,,,YOKSADA YAP YAP BEKLE , YAP YAP BEKLE ÇOK DAHA ZOR AMA UMUDUMUZU KAYBETMİYORUZ KADRİYECİM SABREDİYORUZ...
Arkadaslarim,

Siz ne kadar cok dusunur ve kafaniza takarsaniz o kadar sonuc negatif olur. Biraz zamana birakin ve dusunmeyin. Daha onceki tum tecrubeler hamile kalamayan kisilerin dusunmedikleri anda hamile kalmalari.

Kendinize ugras bulun ya da sizi zora sokan konusmalarin icinde olmayin. Oradan bir sekilde uzak kalin. Siz kafaya takip dusundukce stress hormonu prolaktin yukseliyor bu da hamileligi zora sokuyor.

Birde beslenmenize dikkat edin. Genellikle sebze, bol yesillikle beslenin. Ayrica gunde 1 ceviz, 5 findik, 5 fistik, 5 badem, 5 kaju ve 1 siyah kayisi, 3 murdum erigi ve 1 yemek kasigi siyah cekirdekli uzum tuketin. Hegun 1 su bardagi sut icin. 1 kase yogurt yiyin ve mumkunse yogurdun suyunu icin. Yogurt suyu adet duzenleyicidir ve yumurtaliklara cok faydasi vardir.

Ama oncelikle STRESSten uzak durun. Stress vucuttaki negatif elektrigi yukselttigi icin vucudun dengesi kaciyor....:1:
ERİKTİR SÜTTÜR YOĞURTTUR HİÇ ANLAMAM MUKUTÇUM AMA STRESLE ALAKALI YAZDIKLARINA KATILIYORUM..
Amiiiiiiin inşallah.Rabbimden dilerim, tüm kalbimle.Allah senin de gönlüne göre versin.
Bugün, eve yürürken, annesinin yanında bir kız çocuğuyla tanıştım.2 yasindaymis, bıcır bıcır konuşuyordu, tam yemelikti.Aşık oldum velede! Böyle tatlı bir kızım olsa diye içimden geçirdim.Belki Rabbim, hemen kabul eder, ne dersiniz?
İNŞALLAH CİMCİMEMİ CİMCİME BİR KIZIN OLUR...
herkese merhaba..ben de bir süredir sadece okuyucu olarak forumdayım amaa artık ben de konuşanlara katılmalıyımm dedim..benim bat 24 şubat,eşimle yumurtlama falan dikkat etmeden birlikte olduk birkaç kez..bir umut var ama zannetmiyorum,çünkü bende hiiiç belirti yok adet belirtisi dışında,sadece bu ay çok gazım var...bekliyorum bakalım..Allah herkese anneliği tattırır inşallah..
ARAMIZA HOŞGELDİN HAYATIM,,,, SAKIN KENDİNİ DİNLEME NASİBİNDE NE VARSA ONU YAŞA ...
Slm kızlar tatlım ben bugün çok iş yaptım akşam wc deyken benimde nokta gibi kırmızı kanmı desem ne desem gelmiş şaşırdım niye acaba:44:
BENDEDE PEMBİŞ MİNİK İKİ NOKTA GELDİ AMA
arkadaşlarım hepinize günaydınlar olsuuunnn
GÜNAYDIN ÖZLEMCİMMM NABERSİNNN??
Gunaydin kizlar kelam sen adet gormusun ben de hala bisi yok olece bekliyorum:S insallah hayirlisi olur bakalim:S:31:
PEMBEMASAL GÜNAYDIN , SENİ O KADAR BÜYÜK BİR HEYECANLA BEKLİYORUM Kİ ANLATAMAM ,, SONU GÜZEL OLUR UMARIM..
kızlar hepinize günaydın ben biraz durgunum bugün
benim kereste (özlemciğimin deyişiyle :9: ) ile kavga ettik
ama düzelir birkaçgün içinde aramız inşallah :43:
sizde ne haberler var anlatım bakalım :9:
banu canım nasıldı dün akşam umarım güzel geçmiştir :38:
DÜZELİR DÜZELİR ARADA BÖLE ATIŞMALARDA KÜSLÜKLERDE GÜZEL OLUR EVLİLİĞİN CİLVELERİ BUNLAR ,,,
dolunaydan alıp gazı adama mı sardın yoksa:)) olur öyle atışmalar karı koca arasında normaldir be tatlım, annemizle bile kavga etmiyor muyuz yeri gelince.. aynı evde yaşamanın getirileri.. çok sürmesin dargınlığınız barışın hemencecik dilerim:)

iyiyim ben tatlım, güzeldi, bugün de görümcemle sinemaya gidicez, ne anlayacaksam ben fince filimden ya neyse, heves etmiş kadın biletleri falan almış, kırmak istemedim ben de:)))
BANUUU FILDIR FILDIR GEZİYON VALLAHA ,,, DAĞIT KAFAYI ,,,BU ARADA BİŞİ SORAYIM ARADA BİRKAÇ KADEH BİŞİLER İÇSEK OLURMU YAV TEHLİKESİ VARMIDIR
günaydın kızlar bugün nasılız bakalım?:)
BEN UYKULARA DOYAMIYORUM GÜLDENCİM....KENDİM İYİYİM AMA MAHMURUM UYKUM VAR....
Hanımlar ben de martta adet olamayayım da bir an önce bebeğimi kucağıma alayım diye sıkıntıdan tırnaklarımı yiyip duruyorum strese girdim iyice...acaba stresten nasıl kurtulabilirim bazı arkadaşlar kafaya takınca olmuyor demişler....doğru mu gerçekten..Allah hepinize salih ve saliha anne babasına saygılı mümin evlatlar nasib eylesin.. Hepiniz çok iyi insanlarsınız..Kişi sözünden belli olur derler...Bana da bir iki kelime yazın kızlar...Ne olur size çok dua ederim.. 4-9 şubat arası adet gördüm. Ovulasyon testi aldım. en elverişli günleri ve diğer günleri bile ihmal etmeden çalıştık afedersiniz...Ama dualarla yaşayarak hepiniz gibi...Ama idrar testi yaptım 5 6 tane.. Hiçbiri pozitif sonuç vermedi..Kalçalarıma sancı giriyor ara sıra..Bir de çok uykum geliyor. Belki de tembelliktendir...Göğüslerime gelince hiçbir hassasiyet yok kenarlarının belirginleşmesini görmek istediğim için öyle geliyor...Psikolojim tamamen bozuldu...Ama her gün dualar, namazlar...İnanın herkese kendimden çok dua ediyorum..Kimin olursa olsun bir bebek çocuk görsem deli oluyorum...Allah herkese nasib etsin hayırlısından...Gebelik testinin üstüste negatif vermesi doğrudur dimi hanımlar? Ama bir arkadaş adetin geçmeden anlaşılmaz demişti...Neyse yorumlarınızı bekliyorum...Bende martta anne olmak istiyorum 1000 tane yasin -i şerif okuyacağım dedim eğer anne olursam...Herkesi öpüyorum...Allaha emanet olun..
OKU HAYATIM OKU İÇİN FERAHLAR...
O asık surat niye orada? valla tulins e söylerim sopasını kaptımı koşar peşinden, pozitif ol pozitif ol diye..:) Tekrar söylüyorum kızlar, depresyona girerek, ağlayıp sızlayarak falan hamile kalma şansımızı arttırmıyoruz.. hepimiz için doğru bir zaman var, sabırla o zamanı bekleyeceğiz hepimiz, ama yılmadan, pes etmeden ümitsizliğe kapılmadan, kapiş?:)))
NE OLUYOR KIZZ YİNE KİM ASTI SURATINI ,,,,,BEN KENDİMİ POZİTİFE O KADAR ADAPTE ETTİM Kİ BEŞLİK SİMİT GİBİ AĞZIM ÖLE GEZİYORUM İŞ YERİNDE, UYKUMDA VAR BİRAZ SERSEM TAVUK GİBİYİM GÖRMENİZ LAZIM...
kızlarrr daha sabah saatleri ama simdiden 2 tane asık suratlı umutsuzluk abidesi sayılabilecek yazılarınız var. Lutfen negatiflik yok. Pozitif olun, bugun olmassa yarın yarın olmassa diger gun tutacak inşallah. Allah ın izniyle ÇATIR ÇATIR doguracagız. Please don't worry bacılar. Meleklerimizi huzurlu:49: pozitif bir annenin göbişine çağrıyoruz
ÖZLEM POZİTİF BİR ANNENİN GÖBİŞİNE ÇAĞIRIYORUZ FALAN BÖLE KONUŞUNCA AKLIMA MEDİTASYON GELDİ... BENCE YAPABİLİRSİNİZ...EN AZINDAN DENEYEBİLİRSİNİZ,ÇOK GÜZEL MEDİTASYON ŞARKILARI VAR NETTE Bİ AÇIN DİNLEYİN BAK ÇOK RAHATLATACAK SİZİ...
ben henüz adetlenmedim ama adet dönemi yaklastıkca morelim bozluyo hüsrana ugramaktan sıkıldım adetime 5 gün kaldı ama agrılarım yumurtalamam günümden itibaren devm ediyo bende bu gidişle umudum mart olcak gibime geliyo hayırlısı artık o zamanı sabırsızlıkla bekliyorum çünkü sevdiğim adamdan bi parca tasımak istiyorum artık
KIYAMAM SANA HEPİMİZİN O SEVDİĞİMİZ KERESTELERİN PARÇALARINI TAŞIMAK İSTİYORUZ AMA HERSEYİN Bİ ZAMANI VAR İŞTE BEKLİYORUZ..(ÖZLEM TAKILDI AĞZIMA ŞU KERESTE SAYENDE ATAMIYORUM. :) )
Hanımlar yazan herkese teşekkür ederim..Rabbim herkesin gönlüne göre versin...Arkadaşların dediği gibi bu elektirkle kendimi de kocamı da çarpacam sonunda...:)))) Zaten uyku da bastırdı şimdiii....Off.. MArt ayını beklemek ten başka çarem yok...
Bi tane türk filmi vardı hanımlar hani gülşen bubikoğlu tarık akan adile naşit falan...şemsiyenin peşine düşüyolardı fotoğraafçıydı tariık akan şemsiyede keramet var deyip altına geçen bi kadın vardıı ya elinde başkasının çocuğu DARISI BAŞIMAAA DARISI BAŞIMAAA diyodu hahahahah:))))) kendimi aynı o kadına benzettim şuan...GÜlmekten öldüm...
Neyse darısı tün isteyenlerin başına

:)
BENİMDE AKLIMA GELDİ ÇOK KOMİKTİ...
paylaşımın için tşk ben denedim : % 40 çıktı benim de 6 ay için :16: ama ben 2 yıldır istediğim için onada baktım %88 çıktı bu arada normalde benim adetim 20 şubattı ama ben 1 gün gecikir düşüncesiyle 21 hesabladım. dün adet olmadım bugünde bekliyorum :66: :66: ayy rabbim inş. hepimize hayırlı evlat nasip eder gelsinde şu velet artık popişine vura vura sevecem senmisin bekleten beni :9: :9:
AYY MERİYYCİM İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIZ SENDEN BEKLEYELİM BAKALIM BİRKAÇ GÜN DAHA
İnşallah tatlımmmmm.. inşallah pozitifi görürsün ve bekleyişin sona erer..

Ya evet uzun konu ve hikaye, çok hatırlayasım yok, o zaman nişanlıydım, birlikte yaşıyorduk istanbulda ve evlilik hazırlığındaydık, bi mikrop kapmıştım bazı gıdalardan ve yoğun antibiyotik tedavisi olduğum bir dönemdi, hem iğne hem normal ilaçlar kullanıyordum, hamilelik süpriz oldu, dikkat ediyorduk çünkü, ama kullandığım ilaçlardan ötürü doktorum hamileliği sonlandırma kararı aldı.. çok üzülmüştüm, çünkü gebelik sonlandıktan sonra adetim başlamadı uzun süre, doktorum küçük bir operasyonla müdahale etmek zorunda kaldı başlatmak için. O zaman bana demişti beyin çok önemli ve güçlü bir organ aslında herşeyimizi o yönetiyor diye, benim de beynim hamileliği sonlandırdığını kabul edememiş, o yüzden de sorun yaşatmış bana öyle edepsiz beyin:) ama her şerde bir hayır vardır diyorum, yanlış adamdan çocuk sahibi olmamı engelledi belki de allah, çünkü sonradan tonla sorunyaşadık işler zıvanadan çıktı, nikahtan döndük.. iyi ki de evlenmemişim o adamla, şimdi mutsuz bir kadındım büyük ihtimalle..

Neyse, kötü zamanlardı geldi geçti, inşallah marta alırım güzel haberi, allah izin verirse..:)
UNUTUN GEÇMİŞİ BOŞVERİN BANUŞ ,,ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKALIM BİZ..
Kızlarr acilll cevap yazınn ağlamaktan gözyaşından ekranı göremiyorum artık...az önce lavaboya gittim ve kahverengi lekelenmem olmuş yine...yumurtlama testi yani ovulasyon kullanarak bir haftadır uğraşıyorum bebek gelsin diye hafif pembe akıntım da var allahım nedir bu bıktım artık...belim ağrıyor daha şubatın 4 ü ile 9 u arasında son adetimi gördüm adet olmam imkansız...yumurtlama günümü saptadığımdan beri kahverengi lekelenmem var..bir de sağ yumurtalığımda 2 cm kistim var ondan mı aacaba gebe kalamaz mıyım noolur yardım edin allahım isyan etmek istemiyorum...:((((
İSYAN YOK ....BANUNUN DEDİĞİ GİBİ YERLEŞME KANAMASIDIR SABIRLA BEKLE ARKADAŞIM ÜZME KENDİNİ..
hayatım dur panik yapma, o pembe lekeler yerleşme kanaması olabilir... bir takip et bakalım, hayırlı haberlere vesiledir belki pembişler;)

aynen hayatım, yok artık üzülmüyorum zaten 6 yıl geçti üstünden, çok şükür mutlu bir evliliğim var şimdi, şimdi bakınca eşime, allahım belki de bunun için yaşatmış bana o acıları, bir gün doğru insanla tanışınca anlamam ve kıymetini bilmem için..

Şu fin-türk yapımı bebek bi gelse fotoğrafa boğarım ben ayrıca sizi bebeeem...:)))

Ay mutlu oldum bak şimdi, gün gelecek hepimiz burda paylaşacağız inşallah bebişlerimizin fotosunu:)
FİN-TÜRK HAKKET NASIL BİŞİ OLUR ACABA BANU YA BEYAZ TENLİ BABA MUHTEMELEN , ESMER ANNE..FİZİKSEL YAPILARI NE ŞEKİLDE GENELDE FİNLİLERİN..
kızlar gunaydın herkeze ....
adetimin üçüncü gunu doktorum hormon testi istedi buugn sonucunu aldım.
test sonucum :
TSH : 2,99
FSH : 7,26
Lüteinleştiren Hormon (LH) : 8,45
Prolaktın : 18,59
estradiol : 18,78
18 gun sonrada yumurtlama testini yaptıracak ondan sonra ikisinede bakııcak acaba bu sonuçlar iyimidir. kafam allakbullak :(

TSH VE FSH HORMONUN NORMAL DİĞERLERİYLE İLGİLİ BİŞİ DİYEMİYCEM TATLIM... ÇOK SIKMA KENDİNİ

maşallah tülin pombs gibi girmişsin sayfaya herkese bir yorum var ne güzel :9:

benim içinde dediğin gibi takmıyorum pek sonuçta evlilik hayatı sürekli düzgün dittiğinde de bir sorun demek değil mi ama olacak arada ufak tefek tartışmalar :1:

ben " kerestem mujdee bır dalın çıkacak" derim:)))))

şaka bi yana arabayı satmasaydık anahtarlığa emzik asıcaktım ben:))
özlem beni güldürdün kız yine allah napmasın seni kerestem müjde bir dalın çıkacak... Hahahaha
maşallah tülin pombs gibi girmişsin sayfaya herkese bir yorum var ne güzel :9:

Benim içinde dediğin gibi takmıyorum pek sonuçta evlilik hayatı sürekli düzgün dittiğinde de bir sorun demek değil mi ama olacak arada ufak tefek tartışmalar :1:

o didişmeler olmayınca canım sıkılıyor benim ay ne rutin diyorum hayatım:1:ız..

ıns tatlım ya ne guzel gunler olur hepımızı ıcın..

Back
X