Anne olamamanın acısıyla nasıl başa çıktınız? Nasıl kabullendiniz??

Bu arada ben de 2.evliligimi 34 yaşımda yaptim canim.. inanki o zamana kadar evlenmekle ilgili öyle kuvvetli bi hissim de yoktu hayırlısı der geçerdim.. ama bu çocuk olayı daha farklı hormonel galiba bilmiyorum.. bu o kadar kolay kabullenilmiyo Çok acayip bi his kurtulamıyorsun.. ummadığın bi yerde..ummadigin bi şekilde gözlerinden yaşlarla taşan acayip bi durum tarif edemiyorum ki

Hatırlıyorum canim seni Allah evladını sağ sağlim kucaklayıp büyütmeyi nasip etsin inşallah.. sanirim ben senle konuştuğumuz süreçten sonra bi dogal gebelik daha geçirdim ve yine aynı sonu yasadim en son tedavim de transfere bile ulaşamadı.. ben artık olmayacağını kabullenmek istiyorum çünkü böyle icimdeki düğümlerle yaşamak gerçekten çok zor vazgeçmek istiyorum artik

Oy oyy, üzdün beni de...Rabbim güzel kalbine göre versin inşallah.

Ama hayat çok kıssa be güzel arkadaşım. Ya benim bi tanıdığım 28 inde eşini kaybetti mesela. Olmayanın peşinde koşarken, elimizdeki mutluluğu kaçırmayalım diyorum sadece.

Bak şimdi, ben eve gidicem birazdan, yalnız...evde de bekleyen yok hani...sevişmek mi? o da ne? Çocuk nasıl yapılır.

Kızmaaa...azıcık yüzünü güldürmek için.

Ben de öyle diyerek basladm son tedavime ve hüsrana uğradım ama hala kapatamıyorum konuyu neden kapatamıyorum bilmiyorum

Amin cnm çok teşekkür ederim böyle dualara ne çok ihtiyacım var.. eşim tedaviye bile karşıydı benim için denedi.. Çok kaderci diyeyim bu konuda.. fazla ısrar etmemek lazım Allah'ın bi bildiği vardır diyo.. ben de diyorum ama sadece dilim soyluyo iste sorun zaten bu

Çok istediğiniz için takılıyorsunuz, takıldıkça da olmuyor... Ben de istiyorum mesela ama kafaca daha rahatım sanırım, vermiyorsa Mabud neylesin Mahmud diyorum, üzerinde fazla düşünmüyorum... Yani olup da dünyayı dar edeceğine olmamasında da vardır bir hayır diyorum... Belki sizin de zihninizi biraz rahatlatmanız lazım... Teslimiyet çok huzur getirir, emin olun

Bizimde 4 senedir olmuyor.
Ilk senemde cok kotuydum her adette agladigimi hatirliyorum. Sonraki sene tedavilerle gecti halbuki sorunumuz yok neyin tedavisini oluyoruz diye hic sormadim. Cunku her tedavi yeni bir umuttu o umudu kaymetmek istemedim. Bir negatif asilamamiz var. Ondan da negatif gorunce tup bebege karar verdik. Tup bebek yapilacakken laparoskobi yapalim denildi. Sonra doktorum 1 sene normal dene dedi. 5.ayimdayim gelen giden yok. Son bir umudum tup bebek kaldi. Eger o da negatifle sonuclanirsa sizin konunuzu okuyup okuyup aglayacagim sanirim. Cunku hep icimde tup bebekle olacak fikri var.

Bi ara bir arkadasm gelip 9 aydir bebegimiz olmuyor diye aglamisti (bekardim) cok sacma bulmustum ne var bunda yani falan diye.

Simdi ayni durumdayiz. Onun 2 cocugu var. Benim cevrem hamile dolu. Ama ben hala bekliyorsak rabbim bekletiyorsa vardir bir bildigi diyorum. Cunku cevrede bu kadar kolay hamile kalan insanlar varken senecelerce bekleyenler bana inanilmaz sabirli ,umutlu geliyor. Belki sabri ogretiyordur bize rabbim diyorum. Umudumu kesmedim umudumu kessem hersey cok guzel olurdu aslinfa.

Tup bebege karar verdigimizde dedimki pink tup bebekle hamile kalacaksin dogal yolu unut dogal yol imkansiz sana dedim. Smdi 1 senemin dolmasini bekliyorum. Yada bekleyemeyecegim. .

Bununla başa cikmak zor ama esinizin dedigi sizi bir sure ! idare eder. Bir sure sonra annelik daha agir basiyor. Tekrar basliyorsunuz.

Bende cok zamana biraktim ama olmadi geri basladim. Bu cok fegisik bir duygu basa cikilmiyor malesef. Esinizin spermlerinde bir problemmi var ondanmi olmuyor.?

Benim halamda 10 sene de 12 kayip yasadi.. esinin spermleri kalitesizdi doktor bi ilac verdi halam hamile kaldi ve saglikki bir sekilde dogum yapti simdi kizi 12 yasinda.

Aynen canim çok doğru anladın beni teşekkür ederim.. zaten artık tedavi dosyası bizim için kapandı öyle konuşup başlamıştık bu son tedaviye.. hayırlısı böyle diyorum da nasıl kabullenecem onun yolunu bulamıyorum.. durup durup olur olmadik bi yerde aglamalarimi durduramıyorum

Kabullenmek lazım mı bilmiyorum.
Ama umudunuzu da kaybetmeyin.
Ablam yeğenimden önce 3,yeğenimden sonra 4 kayıp yaşadı.
Allah sizin de gönlünüze göre versin inş.

Ben de öyle diyerek basladm son tedavime ve hüsrana uğradım ama hala kapatamıyorum konuyu neden kapatamıyorum bilmiyorum
Yani ama insan öyle oluyo. Bi sonraki bi sonraki olacak diye bekliyo bünye her ay. Ve insanı bu çok yoruyor. Her tedavinin peşinden koşar oldum. Doktor yolu gözlemekten ağlamaktan mahvoldum. Yani kendime son tedavi şansı verdim. Sonra bırakcam gerçekten. Böyle olmamalıydı bu olay. Çok canım yandı artık

Doktorun siz cocuk sahibi olamazsiniz demesi yetti o zaman kabullendim
Çok üzüldüm ben de aynı cümleyi duyduktan sonra 2 defa doğal gebelik yaşayınca umutlarım yeniden doğdu sanirim.. bazen diyorum Allah'im sonunu gostermeyecegin umudu kimsenin kalbine verme.. ben de umarım kabullenebilirim sizin gibi..

Hayat çok garip işte. Ablam yeğenimin üniversiteyi bitirdiğini bile göremedi.
Keşke olaylar daha farklı gelişseydi.

Hahahhaaa :) ne kızması güldürdün beni canim :) allah kalbine göre bi aşk yaşatsın sana da insallah.. O kadar haklısın ki.. Ben bebeklerimi kaybederken bile şükrettim.. allahım sen doğrusunu verirsin şükürler olsun diye diye girdim kürtajlarima.. sağlık sıhhat herşeyden onemli..elbet bi bildiği var ki bunları yasadik.. zaten kendime kizmalarim bundan bunu bile bile neden bu kadar üzülüyorum diye.. bi geçse su iç sıkıntısı..

Cnm bende senin gibiyim ama her şey rabbimden çok zor bi durum eskiden anneler gününü severdim artık sevmiyorum
Ahh o anneler günü.. allah annesi olmayan tüm evlatlara da sabır versin bu vesileyle dilemiş olayım.. şükür benim annem yanımda tesellim böyle kendimce

Nasıl basariyosunuz bi yol bana da nolur.. ben o kadar inancliyim biliyorum hayırlısı bu ama neden atamiyorum kabimden başaramıyorum neden

bende evliligimin 10. yilinda, 5. tup bebek denemesiyle kizima kavustum cok sukur. hic olmuycak gibi geliyordu, onceki denemelerimde kimyasal gebelikten oteye gidememistik cok sukur merkez degistirdim ve rabbim yuzumuze guldu.. bence bir sure ara verin ve iyi merkezde deneyin mutlaka iyi labaratuar iyice arastirip kafanizi toparlayip baslayin . 3 gebelik yasamissiniz inanin umut var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…