Anne olamamanın acısıyla nasıl başa çıktınız? Nasıl kabullendiniz??

Ya çok güzel betimlemiş, yazmışsın.
Amh, fsh kaçtı Dr öyle olumsuz konuştuğunda? Ve eşinde değerler nasıldı?

Doğal yoldan olması zor bir durumdu tedavide görmek istemedik 5 yıl sonunda durumu kabullendik birazda takıntı yapmadık cok şükür daha pozitif bakarak koruyucu aile olalım dedik doğurmak şart değil dıye düşündük koruyucu aile başvurusu yaptık beklemedeyiz bayanlar doğası gereği anaç olduğundan yada çevre baskısı bu konuda strese sokuyor nerde cocuk görsek aklına gelir ama zamanla bizde normale döndü diyebilirim hatta ılerde bir araziye ev yaptıracağız koyun kuzu oğlak alacağız şehir hayatından uzaklaşmayı düşünüyoruz bu plan bize iyi geldi şuanki hedefiniz o kibunun yanında koruyucu aılelıgımız onaylanır ailemize bir üye katılırsa bizden mutlusu olmaz hayırlısı dedik

Yaşınız kaç bilmiyorum ama 33 yaşındayım 18 yaşındakiler kadar enerjik ve aktifim bisiklet gruplarına katılıyoruz yürüyüşe gidiyoruz insanlardan uzak doğa deniz dağ toprak kendimizi oralarda buluyoruz rituel gibi bunlar sizi başka düşüncelere itiyor sistemin baskısından sıyrılmaya çalışmak hastane hastane gezmekten cok daha iyi yapabilirsiniz hiç zor değil

Alıntılamadan yazdığınız için tam bilemedim ama bana yazdıysanız öncelikle teşekkür ederim önerilerinize, ancak bebeğim oldu şu anda 19 aylık şükürler olsun Güncellemelerimi okuyabilirsiniz

Çok sevindim güncellemeleri okumadan atlamış olabilirim başlıkla ilgili bir yorum oluştu kafamda sağlıcakla mutlulukla büyütün herşeyin hayırlısı zaman neyi gösterir bilemeyiz yinede biz rehavete katılanlara msj verelim olsada olmasada hayatta yine mutsuz olduğumuz konular ortaya çıkacak insanın kendisiyle başetmesini çevreye ve sıkıntılara karşı üstesinden geleceğinden süpesi olmasın hergün yeni bir şans hergün yeni bir umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…