- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.233
-
- Konu Sahibi gibigibiyim
Tatillerime gidiyorum.. Çalışıyorum, sosyal de biriyim eşim dostum eksik olmaz hayatımdan çok şükür, hobilerim var ilgilendiğim, hayatım,günlerim yoğun geçiyo unutuyo gibi oluyorum.. ama işte.. unutamıyorumAminnn o kalp atışını duymaya insan neler vermez ama olmayınca olmuyor işte kafanızı bosaltin küçük bir tatil başka bir uğraş olmadı bir iş kurs
Dua edelim inşallah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip olsun bence stresten bu durumunuzTatillerime gidiyorum.. Çalışıyorum, sosyal de biriyim eşim dostum eksik olmaz hayatımdan çok şükür, hobilerim var ilgilendiğim, hayatım,günlerim yoğun geçiyo unutuyo gibi oluyorum.. ama işte.. unutamıyorum
MasallahRabbim varsa umutta vardır.
bugün 12 senedir bebek hasretiyle yanan bir arkadaşım hamile oldugunu öğrendi.
hemde 3 tüp bebekten sonra 4.ye giderken kan tahlilinde
Ben galiba yeniden umut edip yeniden umutlarımı kaybetmek istemiyorum.. Umudumu bitiriyim ki olursa da sürpriz olsun başımın üstünde yeri olsun istiyorum.. Artık ağlamak istemiyorum..çok yoruldum üzülmekten yorulur mu insan.. ben yoruldum çok..Kesinlikle umutsuz vaka değilsiniz.
Inşallah olur, vazgeçmeyiz, bir dönem mola verin,stresten uzaklaştım, psikolojik yardım alın bu dönem de sonra yeniden başlayın.
Hayır benim için hiç de gerekmiyor aslında.. konuya da ilave yaptım bu notu.. bu konuyu çok düşündüm ve çok araştırdım eşimle de çok konuştum .. Kendince gerekçelerle istemiyo zaten o istemezken benim zorumla olursa ilerde o çocuk da üzülebilir diye korkumdan çok da fazla ısrarcı olamıyorum bu konuda.. Hiçbi günahsızın günahına girmek istemiyorum..Donasyon fikrine de sıcak bakmıyo kendisi ne yazıkki sadece benim elimde değilAnne olmak için illa doğurmak mı gerekiyor, sıca bir ortama anneye aileye ihtiyacı olan binlerce çocuk var onlardan birini evlat yerine koyup annelik yapsanız olmaz mı, beni sakın yanlış anlamayın gerçekten bu konular bu ara çoğaldı anne olmak için yanıp tutasanlar için söylüyorum illa doğurmak mı gerekiyor
Ben de çok istiyorum canım ama aynı şekilde eşim şiddetle karşı çıkıyo bu fikre.. Hatta ve hatta donasyona dahi karşıÇok yakın bir tanıdığıma doktorlar " kesinlikle çocuk sahibi olamıycaksınız , başka doktorlara gidip de paranızı boşuna dökmeyin " demişler , gitmedikleri doktor kalmamıştı hepsi ağız birliği etmiş gibi aynısını söylemiş ..
Sorun kadındaydı , zamanla ümidini yitirdi tabi ama Rabimden ümit kesilmezki , sonun da o da anne ..
Bir de şu yönden bakmalıyız Türkiyede binlerce kimsesiz yetim öksüz , çoğu analı babalı öksüz çocuklar var , keşke çocuğu olan da olmayan da bir çocuğa kol kanat gerse anne baba olsa .. Ben de çok istiyorum evlad edinmeyi ama eşim istemiyor ...
gibigibiyim
Öyle acaip bişey ki değil psikolog hiçbişey bu acıyı sökemez gibi insanın içinden.. Paramparça bişiyler oluyo insanın kalbine.. Bi çocuk gördüğünde, bi hamile haberi aldığında, bi filmde bi dizide, anlatılamaz bi sancı saplanıyo insanın kalbine.. gitmiyoki nasıl gitcek bilmiyorum.. Allah beterinden saklasın,,yaşayan herkese sabır versin..kendimle birlikte her cümlemde herkese bu duamBence bu dönemi psikolog desteği almadan anlatmanız çok zor.Sonuçta sosyal ve hormonel gerçekler var.Benim bi arkadaşım da 8.düşüğünü yaptı kafayı sıyırmak üzere bu öyle bi psikoloji ki saplandıkça saplanıyo insan o yüzden kendi kendine kurtulmak çok zor.
Son tedavimde akupunktır yaptırdım.. 2 embriyom oldu 3. günde devam edemedilerCanım İnşAllah sen de anne olursun en kısa zamanda canı gönülden diliyorum Rabbim kucağına alıp sevmeyi sağlıkla büyütmeyi nasib etsin ..
Alternatif tıbbı denediniz mi hiç ?
Son tedavimde akupunktır yaptırdım.. 2 embriyom oldu 3. günde devam edemediler