- 23 Haziran 2022
- 3.811
- 6.634
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Puset ve otokoltuk arasındaki farkı anlamadım ikisi de araçta kullanılmıyor mu
Puset ilk 5 ay kullanişlı. Odunc alinabilir ikinci el ya da. Oto koltugu destek minderi de var bizimkinin ilk aydan itibaren kullanılıyor baya verim aldık. Ana kucagi ile puset benzer is gorür.Gereksiz kullanmayacağım fazladan hicbirsey almak istemiyorum aralarındaki fark ne kaç aya kadar kullanılıyor birini alıp diğerinin yerine aynı amaçla kullanabilirmiyim
Bir marangola anlasin bence . Olçü verin 4 tane tahtayi birlestirse yatak olur zaten yanınıza. Mis gibi. Ben bosuna anne yani beşik aldım acemilik iste. İkinci düsunuesem bu sekilde yapıcamBu arada hazır konu açılmışken sormak isterim kızlar yatak odam çok geniş değil anne yanı beşikler var ne kadar süre kullanılabiliyor. Çünkü kızmın odası var ablası var onunla aynı odayı paylaşacaklar ama belli süre yanımızda yatacağı için anne yanı beşik yetecek bana normal park yataklar büyük beşikler kesinlikle sığmaz odama. Kullananlar oldu mu hiç?
Bebek arabası kullanmadiniz mi yani oto koltuğu olabilen puset buna bakicam
Ana kucagi olarak bahsettigim sey şu , bazi yorumlarda puset olarak bahsedilmis, puset tekerlekleri olan bebek arabasi kismi degil mi ben mi yanlis biliyorumPusete takilan, oto koltugu olarak da kullanilabilen ana kucagi ve puset baslangicta ihtiyaciniz olan seyler. Bebek agirlasinca kucakta veya ana kucaginda gezdiremezsiniz o yuzden pusete de ihtiyac oluyor. Pusete takilan anakucagini belli bi aydan sonra kullanamiyorsunuz, oto koltugunu buyutmeniz gerekecek. Yani her turlu oto koltugu almaniz gerekecek. D hepsi diyorum.
Yok canım kullanmadik, özellikle doğumu kış ayına denk geliyorsa hiç gerek yok, AVM perdede yine pusetini kullandık zaten, bizim çocuk bide kucak bağımlısı olduğu için sus gibi balkonda durdu satana kadarBebek arabası kullanmadiniz mi yani oto koltuğu olabilen puset buna bakicam
Hazırları olmaz mı kullanışlı değil mi hiç? Birsürü anne yanı beşikler var o kadar da güzel duruyor. 2 yaşına kadar kullanılıyormuş galiba çoğu. Hiç kullanmadım o yüzden 2 yaşına kadar kullanılıyorsa benim için muhteşem olur.Bir marangola anlasin bence . Olçü verin 4 tane tahtayi birlestirse yatak olur zaten yanınıza. Mis gibi. Ben bosuna anne yani beşik aldım acemilik iste. İkinci düsunuesem bu sekilde yapıcam
100 babaya sorduk hepsi birden şu popüler cevabı verdi,
- hepsi para tuzağı
Sepet beşik 2 yaşına kadar kullandım, şimdi kendi odasında bazada yatiyorBu arada hazır konu açılmışken sormak isterim kızlar yatak odam çok geniş değil anne yanı beşikler var ne kadar süre kullanılabiliyor. Çünkü kızmın odası var ablası var onunla aynı odayı paylaşacaklar ama belli süre yanımızda yatacağı için anne yanı beşik yetecek bana normal park yataklar büyük beşikler kesinlikle sığmaz odama. Kullananlar oldu mu hiç?
Hepsi para tuzağı ama mecbur almamız gerekiyor işte. Sürekli kucakta da taşınmaz ki kolları kopar insanın :)))100 babaya sorduk hepsi birden şu popüler cevabı verdi,
- hepsi para tuzağı
Benimki ahsap sallanan 3 kademeli. Memnun degilim acikcası. Ama beşik 120cm olsun ne alirsaniz alin boyuta dikkat edin . Bizimki 120 cm uzunlugu 2 yaşında rahat sigıyorHazırları olmaz mı kullanışlı değil mi hiç? Birsürü anne yanı beşikler var o kadar da güzel duruyor. 2 yaşına kadar kullanılıyormuş galiba çoğu. Hiç kullanmadım o yüzden 2 yaşına kadar kullanılıyorsa benim için muhteşem olur.
Sepet beşikler kullanılmıyor demişlerdi çok fazla dönünce hareketlenince en fazla 6 aya kadar diye biliyordum var mı kullandığınızın bir benzeri bende değerlendirsemSepet beşik 2 yaşına kadar kullandım, şimdi kendi odasında bazada yatiyor
120 bile büyük gelebilir alanıma biraz yatağı kaydıracağım mecbur alanı iyi ve daraltacağım o zaman. Yatağın yanındaki komidinleri ikisini de kaldırmam lazım ki diğerini öteki tarafa itip yer açabilmek için.Benimki ahsap sallanan 3 kademeli. Memnun degilim acikcası. Ama beşik 120cm olsun ne alirsaniz alin boyuta dikkat edin . Bizimki 120 cm uzunlugu 2 yaşında rahat sigıyor