annem su an bizde kaliyor. Geceleri bebegime o da bakiyor. Ve uykusuzluk onu da mahvediyor. Gecen bebegin adini unuttu. Kiz neydi bunun adi diyo. Bende neydi anne dedim. Düsündü düsündü,tövbe cekiyo kiz vallahi unuttum diyo. Sonra söyledim adini. Ve hala aklimiza geldikce güleriz
annem su an bizde kaliyor. geceleri bebegime o da bakiyor. ve uykusuzluk onu da mahvediyor. gecen bebegin adini unuttu. kiz neydi bunun adi diyo. bende neydi anne dedim. düsündü düsündü,tövbe cekiyo kiz vallahi unuttum diyo. sonra söyledim adini. ve hala aklimiza geldikce güleriz
benim bebegim 50 gunluk. emiyor , karnı doyunca memeyi bırakıp geriniyor , basını mememe yaslayıp uyumaya baslıyor. hic sallamıyorum. 5-10 dakika kucagımda uyuyunca yatagına bırakıyorum... hic sallamadıgım icin , oyle hareketsiz kalınca uyukluyor insan haliyle. bir kac kez ben uyumusum oyle bebekle , yarım saat falan gecmis. allahtan dusurmemisim. bir keresinde esim gormus beni oyle uyurken, sırtıma dokunup beni uyandırmıstı...
bir de bir kac kez , bir uyandım yatakta yatıyorum , uyuyakalmısım ama kucagımda bebek yok , dusurdum sandım. megerse benim kucagımda tuttugum kendi mememmis:)))gogsumu bebek tutar gibi kollarımla sarılmısım oyle uyuyorum. alıskanlık olmus.
bebegim gece acıkıp mıkırdamaya baslayında once mememi acıp sonra alıyorum kucagıma. bir kac kere de altını acıcam bebegin, once mememi actım sonra bebegin altını , evde tek gogsum acıkta dolastıgım da oldu:))) odadan cıkarken gogsumu cıkarıp da cıktım odadan. ne yapsam once mememi cıkarıyorum:))))))))
annem su an bizde kaliyor. geceleri bebegime o da bakiyor. ve uykusuzluk onu da mahvediyor. gecen bebegin adini unuttu. kiz neydi bunun adi diyo. bende neydi anne dedim. düsündü düsündü,tövbe cekiyo kiz vallahi unuttum diyo. sonra söyledim adini. ve hala aklimiza geldikce güleriz
Aynısı benimde başıma geldi,oğlumun kontrolü için hastaneye gittik,görevli oğlumun adını sordu ve cevaplayamadım:roflol: Bir türlü aklıma gelmedi oğlumun ismi,eşim hala dalga geçer aklına geldikçe :1rolleyes:
benimki cok klise ama yazmadan gecemeyecegim surekli mememi acik unutup uyuyorum bide yatarak emziriken cocugun agzina degil suratina sutu fiskirtiyorum bazende burnuna sokuyorum tabi bu sirada uyudugum icin hic bieyin farkinda degilim geceleri yastik salliyorum gunduzleri de uyanikken gayet kafam yerindeyken oturdugum yerde dizlerimi salliyorum.. bi keresinde de gece bebisi emzirdim esimde gazini cikariyor tabi yine benim meme acikta sutler hep carsafa akiyor esimde gormemis hic sonra bu ne hal ort ustunu dedi bende bebek emiyor elleme dedim ne bebgi bebek kucagimda kapa memini batti heryer diyor bende hala sen karisma birak emsin cocuk ac diyorum saka gibi ya bu anlattigim olayida sabah esim anlatinca hatirladim hayal meyal ... bide bizim kiz gaz sancisi oldumu besiginde durmuyor yanima aliyorum cift kislik yataga sabahlari.. done done tepeme cikiyor ayaklari agizimda itis kakis ama oyle uykusuzum ki umrumda degil cocuk donmeye devam ediyor bu sefer kafasi geliyor sonra duzeltiyorum yeniden ayagini savuruyor oyle oyle sabak 9-10 a kadar uyumayi basariyorum :)
benim bebegim 50 gunluk. emiyor , karnı doyunca memeyi bırakıp geriniyor , basını mememe yaslayıp uyumaya baslıyor. hic sallamıyorum. 5-10 dakika kucagımda uyuyunca yatagına bırakıyorum... hic sallamadıgım icin , oyle hareketsiz kalınca uyukluyor insan haliyle. bir kac kez ben uyumusum oyle bebekle , yarım saat falan gecmis. allahtan dusurmemisim. bir keresinde esim gormus beni oyle uyurken, sırtıma dokunup beni uyandırmıstı...
bir de bir kac kez , bir uyandım yatakta yatıyorum , uyuyakalmısım ama kucagımda bebek yok , dusurdum sandım. megerse benim kucagımda tuttugum kendi mememmis:)))gogsumu bebek tutar gibi kollarımla sarılmısım oyle uyuyorum. alıskanlık olmus.
bebegim gece acıkıp mıkırdamaya baslayında once mememi acıp sonra alıyorum kucagıma. bir kac kere de altını acıcam bebegin, once mememi actım sonra bebegin altını , evde tek gogsum acıkta dolastıgım da oldu:))) odadan cıkarken gogsumu cıkarıp da cıktım odadan. ne yapsam once mememi cıkarıyorum:))))))))
çok komiksiniz valal bendede macera çok ama en çok kızmı okula gönderirken yaşadığım olaya gülüyorum oğlum aylık felan kzımı okula göndermek için kapının önüdeyiz ayakkabılarını giydidrim sırtına çantayı taktım ve elimde oğlumun emziği kızın ağzına vermeye çalışıyorum o kaçıyor ben zorluyorum bu çocuk niye emziği almıyor diye düşünyorken kızm anne ne yapıyorsun ya diye bana tepki verince bende aaaa demişim kızımla basmıştık kahkahayı..:))bebek uyanmadan kızı okula gönderme telaşında yaşamıştık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?