Anne haller...:) biraz da gülelim

annem su an bizde kaliyor. geceleri bebegime o da bakiyor. ve uykusuzluk onu da mahvediyor. gecen bebegin adini unuttu. kiz neydi bunun adi diyo. bende neydi anne dedim. düsündü düsündü,tövbe cekiyo kiz vallahi unuttum diyo. sonra söyledim adini. ve hala aklimiza geldikce güleriz

annem su an bizde kaliyor. Geceleri bebegime o da bakiyor. Ve uykusuzluk onu da mahvediyor. Gecen bebegin adini unuttu. Kiz neydi bunun adi diyo. Bende neydi anne dedim. Düsündü düsündü,tövbe cekiyo kiz vallahi unuttum diyo. Sonra söyledim adini. Ve hala aklimiza geldikce güleriz

:1: :1: :1: :1: :1: :1:

benim bebegim 50 gunluk. emiyor , karnı doyunca memeyi bırakıp geriniyor , basını mememe yaslayıp uyumaya baslıyor. hic sallamıyorum. 5-10 dakika kucagımda uyuyunca yatagına bırakıyorum... hic sallamadıgım icin , oyle hareketsiz kalınca uyukluyor insan haliyle. bir kac kez ben uyumusum oyle bebekle , yarım saat falan gecmis. allahtan dusurmemisim. bir keresinde esim gormus beni oyle uyurken, sırtıma dokunup beni uyandırmıstı...

bir de bir kac kez , bir uyandım yatakta yatıyorum , uyuyakalmısım ama kucagımda bebek yok , dusurdum sandım. megerse benim kucagımda tuttugum kendi mememmis:)))gogsumu bebek tutar gibi kollarımla sarılmısım oyle uyuyorum. alıskanlık olmus.

bebegim gece acıkıp mıkırdamaya baslayında once mememi acıp sonra alıyorum kucagıma. bir kac kere de altını acıcam bebegin, once mememi actım sonra bebegin altını , evde tek gogsum acıkta dolastıgım da oldu:))) odadan cıkarken gogsumu cıkarıp da cıktım odadan. ne yapsam once mememi cıkarıyorum:))))))))

annem su an bizde kaliyor. geceleri bebegime o da bakiyor. ve uykusuzluk onu da mahvediyor. gecen bebegin adini unuttu. kiz neydi bunun adi diyo. bende neydi anne dedim. düsündü düsündü,tövbe cekiyo kiz vallahi unuttum diyo. sonra söyledim adini. ve hala aklimiza geldikce güleriz

Aynısı benimde başıma geldi,oğlumun kontrolü için hastaneye gittik,görevli oğlumun adını sordu ve cevaplayamadım:roflol: Bir türlü aklıma gelmedi oğlumun ismi,eşim hala dalga geçer aklına geldikçe :1rolleyes:

benim bebegim 50 gunluk. emiyor , karnı doyunca memeyi bırakıp geriniyor , basını mememe yaslayıp uyumaya baslıyor. hic sallamıyorum. 5-10 dakika kucagımda uyuyunca yatagına bırakıyorum... hic sallamadıgım icin , oyle hareketsiz kalınca uyukluyor insan haliyle. bir kac kez ben uyumusum oyle bebekle , yarım saat falan gecmis. allahtan dusurmemisim. bir keresinde esim gormus beni oyle uyurken, sırtıma dokunup beni uyandırmıstı...

bir de bir kac kez , bir uyandım yatakta yatıyorum , uyuyakalmısım ama kucagımda bebek yok , dusurdum sandım. megerse benim kucagımda tuttugum kendi mememmis:)))gogsumu bebek tutar gibi kollarımla sarılmısım oyle uyuyorum. alıskanlık olmus.

bebegim gece acıkıp mıkırdamaya baslayında once mememi acıp sonra alıyorum kucagıma. bir kac kere de altını acıcam bebegin, once mememi actım sonra bebegin altını , evde tek gogsum acıkta dolastıgım da oldu:))) odadan cıkarken gogsumu cıkarıp da cıktım odadan. ne yapsam once mememi cıkarıyorum:))))))))

delikafadulden:hooray:delikafadulden

benimki cok klise ama yazmadan gecemeyecegim surekli mememi acik unutup uyuyorum bide yatarak emziriken cocugun agzina degil suratina sutu fiskirtiyorum bazende burnuna sokuyorum tabi bu sirada uyudugum icin hic bieyin farkinda degilim geceleri yastik salliyorum gunduzleri de uyanikken gayet kafam yerindeyken oturdugum yerde dizlerimi salliyorum.. bi keresinde de gece bebisi emzirdim esimde gazini cikariyor tabi yine benim meme acikta sutler hep carsafa akiyor esimde gormemis hic sonra bu ne hal ort ustunu dedi bende bebek emiyor elleme dedim ne bebgi bebek kucagimda kapa memini batti heryer diyor bende hala sen karisma birak emsin cocuk ac diyorum saka gibi ya bu anlattigim olayida sabah esim anlatinca hatirladim hayal meyal ... bide bizim kiz gaz sancisi oldumu besiginde durmuyor yanima aliyorum cift kislik yataga sabahlari.. done done tepeme cikiyor ayaklari agizimda itis kakis ama oyle uykusuzum ki umrumda degil cocuk donmeye devam ediyor bu sefer kafasi geliyor sonra duzeltiyorum yeniden ayagini savuruyor oyle oyle sabak 9-10 a kadar uyumayi basariyorum :)

gerci bu yazimda annemi anlattim güldüm ama ben de ondan asagi degilim. bazen esimi oglumun ismiyle oglumu da esimin ismiyle cagiriyorum.ayrica gecen esime getir bebegin altini doyuruyum demisim. o da güldü diyoki getir bende karnini degistiriyim diyo.

resimblogu_cingene.gif

çingene makyajı yarışmamız için başvurular başlamıştır kızlar

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=14475938#post14475938

Aynısı benimde başıma geldi,oğlumun kontrolü için hastaneye gittik,görevli oğlumun adını sordu ve cevaplayamadım:roflol: Bir türlü aklıma gelmedi oğlumun ismi,eşim hala dalga geçer aklına geldikçe :1rolleyes:

allah iyiliğini versin emi :roflol:

Benim de bazen kızıma oğlum, oğluma kızım diyesim geliyor.:)
Geçen gün de oğlum bebek arabasında ben sürüyorum. Kızım yanımızda yürüyor. Eşim ve kayınvalidem de var. Kimsenin kucağında oğlumu göremeyince Çağlar nerde? Nereye bıraktınız diyecektim neredeyse. Son anda toparladım:))

benimki cok klise ama yazmadan gecemeyecegim surekli mememi acik unutup uyuyorum bide yatarak emziriken cocugun agzina degil suratina sutu fiskirtiyorum bazende burnuna sokuyorum tabi bu sirada uyudugum icin hic bieyin farkinda degilim geceleri yastik salliyorum gunduzleri de uyanikken gayet kafam yerindeyken oturdugum yerde dizlerimi salliyorum.. bi keresinde de gece bebisi emzirdim esimde gazini cikariyor tabi yine benim meme acikta sutler hep carsafa akiyor esimde gormemis hic sonra bu ne hal ort ustunu dedi bende bebek emiyor elleme dedim ne bebgi bebek kucagimda kapa memini batti heryer diyor bende hala sen karisma birak emsin cocuk ac diyorum saka gibi ya bu anlattigim olayida sabah esim anlatinca hatirladim hayal meyal ... bide bizim kiz gaz sancisi oldumu besiginde durmuyor yanima aliyorum cift kislik yataga sabahlari.. done done tepeme cikiyor ayaklari agizimda itis kakis ama oyle uykusuzum ki umrumda degil cocuk donmeye devam ediyor bu sefer kafasi geliyor sonra duzeltiyorum yeniden ayagini savuruyor oyle oyle sabak 9-10 a kadar uyumayi basariyorum :)

kız filiz allah iyiliğini versin emi....
bende cok sıkıldım meme dışarda uyumaktan ....
kuzey canı istiyo emiyo canı istemezse kafasını yan cevirip uyyo...ama illa açık kalacak ve o aradaığı vakit memeyi direk ağzında bulacak....
kışın ne yapacağım kara kara düşünüyorum...
bizde birlkte yatmaya basladık ,ben robot gibi tek yönde sabit yatmaktan bir yanım çürüycek valla,aman ona bşi olmasın diye sürekli aynı sekilde sabahlıyorum....
kocam desen isyanlarda artık yeter iki tane besiik var yatsın bu cocuk demeye basladı

bende gecenin biyarısı oğlum meme için ağlarken uyandım..tabi yorgunluk,uykusuzluk falan beni zombiye çevirmişti..oğlumu aldım bi güzel emzirdim emdikten sonra ağlamaya başladı bende o uykusuzluk ve yorgunlukla oğluma tamam kızım demişim bi an çocuğun kızmı erkekmi olduğunu kavrayamadım eşim duymuş gece o söledi kızım tmm diyodun dedi sempatiksalakcinni sonumu hiç iyi görmüyorum kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu-

çok komiksiniz valal bendede macera çok ama en çok kızmı okula gönderirken yaşadığım olaya gülüyorum oğlum aylık felan kzımı okula göndermek için kapının önüdeyiz ayakkabılarını giydidrim sırtına çantayı taktım ve elimde oğlumun emziği kızın ağzına vermeye çalışıyorum o kaçıyor ben zorluyorum bu çocuk niye emziği almıyor diye düşünyorken kızm anne ne yapıyorsun ya diye bana tepki verince bende aaaa demişim kızımla basmıştık kahkahayı..:))bebek uyanmadan kızı okula gönderme telaşında yaşamıştık..

bayıldım ya:))))))))))) ne güzel anılar bunlar. bakalım 3.5 ay sonra ben ne hallere düşücem :))))))))

çok komiksiniz valal bendede macera çok ama en çok kızmı okula gönderirken yaşadığım olaya gülüyorum oğlum aylık felan kzımı okula göndermek için kapının önüdeyiz ayakkabılarını giydidrim sırtına çantayı taktım ve elimde oğlumun emziği kızın ağzına vermeye çalışıyorum o kaçıyor ben zorluyorum bu çocuk niye emziği almıyor diye düşünyorken kızm anne ne yapıyorsun ya diye bana tepki verince bende aaaa demişim kızımla basmıştık kahkahayı..:))bebek uyanmadan kızı okula gönderme telaşında yaşamıştık..

cok guzeldı cok guldum wallahıkaydirigubbakcemile3

benim oğlumda devamlı emdiği için bütün kış meme dışarda dolaştım derken k.validem aradı oturmaya gelin diye 40ımız yeni çıkmış emzirdim daha annemle kapıdayız çıkıcaz bizimkinin krizi geldi..annemde kapının arkasına geç iki dk emzir dedi emzirdim asansöre bindik apartman kapısında bi soğukluk hissettim ki meme dışardaaa ama koptuk resmen..gece sersemliklerini yazmıyorum bileee annemle kafayı yemiştikk

koptum gülerken ne komik anılar hepside çok güzel bende anlatayım bitane ama benimki pek komik değildi

oğlum 20 günlük falandı emmek istemiyodu inat ediyodu sarılık olmuştu birde bende zorla memeyi sokuyodumki ağzına bol bol emsin sarılık geçsin diye ama oğlum feryat figan bağarıyo derken bir sustu kıpırdamıyo ben sandım ki öldü yavrummafoldumben dizlerimin bağı çözüldü resmen eşimde işten yeni gelmiş ellerini yıkıyo lavobada koştum yanına oğlum kucağamda nasıl ağlıyorum bağarıyorum oğlum kıpırdamıyo öldü diye eşimde çok korktu meğer oğlum ağlamaktan bitap düşmüş ve uyumuş ben çok ağlayınca korktu gözlerini açtı baktı baktı gerindi tekrar uyudu ama hiç aklımdan çıkmayan bi gün

oğlum bu ara hastalandı normalde gece uyandığında emerek tekrar uykuya devam eder ama ağzında yara çıkmış ememiyo ciyak ciyak ağlıyo akla karayı seçtim uyutucam derken en sonunda yanına yatıp poposunu pışpışlayarak uyuttum ama 15 dakikada bir kalkıyo bi ara bi mıkırdanma duydum pışpış pışpış yapıyorum baktım ses kesilmiyo niyeki dedim bi de irkildim baktım yattığım yerde kendi ağzımı pışpışlıyorum niyeyse sempatiksalakcinni

Back