Anne haller...:) biraz da gülelim

ay allahım yaa gözlerimden yaşlar geldi gülmekten ne süpersiniz hepiniz de yahu..
herkes hemen hemen aynı şeyleri yaşamış benim oğlum da 6 aylık bazen benim de gögsüm dışarıda kalıyor uyku sersemi öyle uyuyoruz..
oğlum ilk doğduğunda sürekli emzirdiğim için uyuyakalmışım bi seferinde gözlerimi bi açtım çocuk yok ama kucağım dolu yorganı emziriyormuşum meğer oğlumda beşiğinde.. çok korkmuştum ozaman ama şimdi gülüyorum..
başka bi seferinde de annemlerde kalıyoruz oğlum uyandı ağlıyor aldım emziriyorum bi baktım annem gözleri kapalı beşik sallıyor gülmekten anne çocuk kucağımda diyemedim..

bir keresınde cocugu emzırıyodum eşimde dısarıdan bana bagırıyo bende camdan ona baktım annemde yanımdaydı camdan ındıgımde annem kız o ne hal dedı baktım gögsüm acık ohalde camdayım gül gül öldük her annede gögüs anısı var heralde :)

gece bazen oğlumu yanıma alıyordum bu sefer de aldığımı sanım heralde uyku sersemi döndüm emzireyim diye baktım bebek yook biraz daha yatağın ucuna gittim heralde bebeği arıyorum tekrar döndüm hop yataktan aşağı düştüm gösğüsler dışarda. oysa yavrum yatağında uyuyodu mışıl mışl:roflol:

hamile kalmadan once evimizde 7 yil baktigimiz kedimizle yasiyorduk,esimde bende cok bagliydik ona.Aksam esim eve gelmden arayip sorardi kedinin mamasi var mi yok mu,kumu ne durumda vs gibi.Hastaneden eve gelince esim isten gelirken yine ariyor soruyor bi sey lazim mi diye,bende hayvana mama al anne sutu yetmiyor diyorum,o anda annem ters ters bakiyor, esimden bi tepki yok ama.Telefonu kapatinca da soyleniyor,ne bicim konsuyorsun sen oyle diye,hayvan deme kizima diyor,ne hayvani diyorum,sonra anlasiliyor isin rengi.Basta cok utandim,sonra bayag gulduk dalgasini gectik :))

Super olmus bu konuuu bayildimm :)))

Ben de cocugun altini almaya takmisim pisik olmasin diye, gecen gun dugune gidiyoruz esim altini aldin di mi unutmadin insallah dedi ben de ben almadim ama en son annem almisti dedim annem de yanimizda tuhaf tuhaf bakiyolar bana megersem geline takilacak altindan bahsediyolarmis :)))

sizinkide bişeymı kızlar bende doğum yapalı 15 gun oluyo annelığe babalığa yenı alısıyoruz sağolsun prensesım sık sık uyandığı geceler oldu artık takatım kalmadı esıme seslendım kalkarmısın biraz tıkandım resmen dedım yatağın ayak kısmında battanıyesı vardı biraz kabarık duruyodu kalktı uyuyo resmen basladı battanıyeyı pışpışlamaya koptum resmen annem tamam oğlum sen bırak demıs bırakmamıs sonra annem geldı derya dedı gıt bos battanıyeyı sallıyo koptuk resmen :)))))))))))))))))

bigün kızım gece ağlayınca eşimin sırtına vrup piş pişlemeye başlamışım.bigecede uyurken ayağımda kzıım varmış gibi boş boş sallıyormuşum eşim tutunca uyandım.uykusuz geceler nezman bitecekkkkkkk yaaa.....

çok güldük eşimle kızlar yaaa :)))
17 günlük anneyim, 2 gün önce gece oğlum ağladı, emzirmek için yanıma aldım, uzandım, memeyi verdim ağzına, gözümü bir açtım sabah olmuş, eşim işe gitmek üzere üstünü değiştiriyor. hemen yanıma baktım, bebeğim yok yanımda. eşime dedim bebek nerde? kocam der beşiğinde uyuyor. dedim sen mi koydun beşiğine. yooo demez mi? e kim koydu peki?
uykusuzluktan emzirip beşiğine koymuşum hatırlamıyorum bile. çok korkmuştum :(
gece uykusuzluk çok zor oluyor yaaa

Super olmus bu konuuu bayildimm :)))

Ben de cocugun altini almaya takmisim pisik olmasin diye, gecen gun dugune gidiyoruz esim altini aldin di mi unutmadin insallah dedi ben de ben almadim ama en son annem almisti dedim annem de yanimizda tuhaf tuhaf bakiyolar bana megersem geline takilacak altindan bahsediyolarmis :)))

sırnaşık şey koptum gülmekten fıkra gibiymiş valla :)

oğlum diş çıkarıyo çok huysuz..bende onun odasında kanepede yatıyorum huysuz olduğu akşamlar..
sabah 7 de uyandı yanıma aldım biraz daha uyuyayım diye o oynuyo yanımda...ayağımın acısıyla uyandım..bi baktım benimki ayaklarıma kadar gitmiş ayak paşparmaımı ısırıyo..ben ah diye bağırınca sırıtıyo utanmadan suratıma..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gülmekten gözlerimden yaşlar geldi kaydirigubbakcemile3
benim de 2.5 aylık oğlum var ve gaz sancıları yüzünden huysuzlanıyor hep. onu kucağımda sallayarak pışpışlamaya öyle alışmışım ki geçen markette 5 kiloluk pirinç paketini alıp eşime doğru yürürken paketi sallayıp pışpışladım ve bunu epey sonra farkettimkaydirigubbakcemile3
bu bebişler neler yaptırıyor insana:1:

gülmekten gözlerimden yaşlar geldi kaydirigubbakcemile3
benim de 2.5 aylık oğlum var ve gaz sancıları yüzünden huysuzlanıyor hep. onu kucağımda sallayarak pışpışlamaya öyle alışmışım ki geçen markette 5 kiloluk pirinç paketini alıp eşime doğru yürürken paketi sallayıp pışpışladım ve bunu epey sonra farkettimkaydirigubbakcemile3
bu bebişler neler yaptırıyor insana:1:

Gözlerimden yaş geldi gülmekten

bende gecen misafirlige gittigimizde dondurma ikram ettiler tadi hosuma gitti esime de tatmasi icin israr ettim o da tamam ver dedi kasigi agzina hizlica sokup cikardim sonrada agzinin kenarini kasikla temizledim ,kizima hergun yemek yediren ben olunca otomatik olarak bir an ona yediriyorum sandim heralde , adamin dislerini kiriyordum neredeyse sempatiksalakcinni

sizinkide bişeymı kızlar bende doğum yapalı 15 gun oluyo annelığe babalığa yenı alısıyoruz sağolsun prensesım sık sık uyandığı geceler oldu artık takatım kalmadı esıme seslendım kalkarmısın biraz tıkandım resmen dedım yatağın ayak kısmında battanıyesı vardı biraz kabarık duruyodu kalktı uyuyo resmen basladı battanıyeyı pışpışlamaya koptum resmen annem tamam oğlum sen bırak demıs bırakmamıs sonra annem geldı derya dedı gıt bos battanıyeyı sallıyo koptuk resmen :)))))))))))))))))

koptummm :roflol:

ay çok güldüm.normalde benimde uykum çok ağırdır.eşiminde gece konuşma huyu var.daha 7 aylık hamileyken bir gece eşim bağırarak uyandı 2 saatti çocuk ağlıyor duymıuyormusun dedi aldı yastığı ayağa kalktı sus oğlum sus oğlum diyor birde bana kızıyor sen nasıl annesin diye bende gülmekten bişey olmaz ben dövdüm o yüzden ağlıyor dedim o da tahmin ettim zaten diyor dedi ve al uyut dedi yastığı verdi bana kendisi uyudu. sabah anlattım demekki başıma gelecekleri görmüşüm diyor...

tatilde bi akrabamıza uğradık 2 günlüğüne yanımızda anakucağı vardı şu iki yana sallananlardan oğlumu ona yatırdık bize de yer döşeği verdiler oğlum yerini mi yadırgadı ne olduysa o gece yarım saatte bir uyandı eşime sen salla biraz bayılcam artık dedim bi baktım beni dürtüp duruyo ne var ne diyosun dedim bana bağırıyo SALLIYORUM YA İŞTE!

meme dışarda da çok uyurum ben bu arada bigün annemlerde kaldım oğlum uyuyunca yumulmuşum yanına ağzım açık meme dışarda gözümü bi açtım ablam başımda kıs kıs glüyo bide senin bu hallere düşeceğin hiç aklım a gelmezdi diyo iyi dalga geçti valla.

Back