Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen gece ben de enteresan bişi yaşadım beşikten aldım oğlumu emzireyim die sonra koydum yerine hala ağlıo benimki ben sallıom habire normalde gece uyur hemen emzirince sonra bişi dank etti kafama ya ben emzirmedim ki oğluşumu o da napsın anne açım die ağlıo uyandım sonra:)ama bu sefer gerçekten uyandımm da oğlum da rahatladı
ah bırde yenı dogum yaptıgım donemde sutum yoktu makıne ıle sagıyorduk eşimde bana yardım edıyordu bırgun yıne sagıyorduk oğlusumuda babnesı gazını cıkarıyordu eşim gosume masj yapıyordu bır yandanda bana moral verıyordu tamam canım gelıyor gelıyor dayan bıraz daha dıyorken kayınvalıdem içeri girmesıyle cıkması bır oldu :) aklıma geldıkcce hem yuzum kızarıyor hemde gulyorum artık bızı ne yapıyor sandıysa aaaaaaaa dıye bır cıglıkla cıktı tabı sonra esım gıttı annesıne durumu anlattı ailece gulduk:)
bugün dolmuşa bindim şoföre para uzatıcam adama al annecim dedim, bilmiyorum duydumu ama farkettiğimde çok geçti kaydirigubbakcemile3
bir olay daha geçen gün oğlum sabah uyudugunda aceleyle uyanmadan bıraz iş yapayım dedim ve agzından düşen emziğini almıştım yerine koymak için ama dalgınlıkla kendi agzıma takmısım farkına vardıgımda evi süpürmüş toz almış bulaşık yıkıyodum o derece yanii