Anne haller...:) biraz da gülelim

bizimde bir hafta içinde kızımız olacak:) çok güldüm bu yazılan tatlı anılara ama korkmadımda değil.. tuvalette uyumalar falan.. ay bu bebişler insanın aklını mı alıyor kaydirigubbakcemile3

bi tanede benden

kızım ve eşim uyudular
kızımın yatağı bizim odada
ben de işlerimi hallettim yatıcam
yatak odasına girdim
eşim bi uyanır gibi oldu sonra baktım
abajuru aldı kucağına
eeee eeee diye sallıyo
koptum gülmekten
gece gece iyi gelmişti.

:emir_bebek:
geçen gece ben de enteresan bişi yaşadım beşikten aldım oğlumu emzireyim die sonra koydum yerine hala ağlıo benimki ben sallıom habire normalde gece uyur hemen emzirince sonra bişi dank etti kafama ya ben emzirmedim ki oğluşumu o da napsın anne açım die ağlıo uyandım sonra:)ama bu sefer gerçekten uyandımm da oğlum da rahatladı

Ben de bunu bi tek ben yapıyorum sanıyodum!! kaydirigubbakcemile3 Bazen gece uyanıp bi süre düşünüyorum önce.. Gerçekten emzirdim mi yoksa rüya mı görüyodum die....
Sonum pek hayra alamet değil di mi?!!?? eyvahedigeldismile

offffffffffffffffffffff böyle durumlar yüzünden anne olmaktan kkorkuyorum işte bölemem uykularımı falan bozamıcakmışım gibi rahatımı anammmmmmmmmmmmm napıcamm yaaaaaa:tomato:

aha ah gecen gece oğlum aglıyor bende pışş pış dıye soyluyor ve sırtını sıvazlıyorum oğlum hala aglıyor gözüm kapalı ya bu cocuk nıye susmuyor dıyorum gözlerımı acarımkı eşimin sırtını sıvazlayıp pış pışlıyormusum canım oğlum :)

ah bırde yenı dogum yaptıgım donemde sutum yoktu makıne ıle sagıyorduk eşimde bana yardım edıyordu bırgun yıne sagıyorduk oğlusumuda babnesı gazını cıkarıyordu eşim gosume masj yapıyordu bır yandanda bana moral verıyordu tamam canım gelıyor gelıyor dayan bıraz daha dıyorken kayınvalıdem içeri girmesıyle cıkması bır oldu :) aklıma geldıkcce hem yuzum kızarıyor hemde gulyorum artık bızı ne yapıyor sandıysa aaaaaaaa dıye bır cıglıkla cıktı tabı sonra esım gıttı annesıne durumu anlattı ailece gulduk:)

ah bırde yenı dogum yaptıgım donemde sutum yoktu makıne ıle sagıyorduk eşimde bana yardım edıyordu bırgun yıne sagıyorduk oğlusumuda babnesı gazını cıkarıyordu eşim gosume masj yapıyordu bır yandanda bana moral verıyordu tamam canım gelıyor gelıyor dayan bıraz daha dıyorken kayınvalıdem içeri girmesıyle cıkması bır oldu :) aklıma geldıkcce hem yuzum kızarıyor hemde gulyorum artık bızı ne yapıyor sandıysa aaaaaaaa dıye bır cıglıkla cıktı tabı sonra esım gıttı annesıne durumu anlattı ailece gulduk:)

delikafadulden :roflol:

sıcağı sıcağına bende bi tane yazayım. havalar ısındı ya, ilk defa gece yıkadım kızımı, çok terliyor, rahatlasın dedim birazcık. üstünden de bir kat azaltmıştım zaten. ama gece üstünü açar mı üşür mü acaba diye çok kafama takmıştım yatarken. neyse, güzel güzel örttüm üstünü bende yattım, bi ara kızın omuzlarını, göğsünü,yanaklarını kontrol ediyim dedim sıcak mı diye... anaaaaa buz gibi olmuş. nereye dokunsam buzzzzz.. dehşetle bir kalktım ki, kendi vücudumu kontrol ediyomuşum kaydirigubbakcemile3 kızımsa üstü örtülü mışıl mışıl uyuyodu...

ah kızlar ahh bu alışkanlıklar bende bu sabah bır ara kendıme geldıgımde bana sırtı donuk yatan eşimi beşik gibi ileri geri sallayıp piş piş piş yaparken buldum kendimi

bir olay daha geçen gün oğlum sabah uyudugunda aceleyle uyanmadan bıraz iş yapayım dedim ve agzından düşen emziğini almıştım yerine koymak için ama dalgınlıkla kendi agzıma takmısım farkına vardıgımda evi süpürmüş toz almış bulaşık yıkıyodum o derece yanii

bir olay daha geçen gün oğlum sabah uyudugunda aceleyle uyanmadan bıraz iş yapayım dedim ve agzından düşen emziğini almıştım yerine koymak için ama dalgınlıkla kendi agzıma takmısım farkına vardıgımda evi süpürmüş toz almış bulaşık yıkıyodum o derece yanii

şaka yapıyorsun herhalde

bende yazayım
gece en az 3 kez emzirmeye kalkıyorum kızımı
nedense de en büyük korkum kızımı elimden o uyku haliyle düşürmek artık nasıl bi hal içindeysem
emzirmek için bebeği beşiğinden alıp yatağıma gidiyorum yatağı tam ortalamaya çalışıyorum her gece yataktan düşmeyelim diye
bide emzirip yerine koyduktan sonra yatıyorum bi süre sonra yatağın içinde deli gibi bebeğimi arıyorum pikenin arasına filan bakıyorum ciddi ciddi en son beşiğine bakmak aklıma geldi neyseki
buda dün geceden
artık ne rüya gördüysem aklımdan ne geçiyordu uykumdan kalktım salondan kızımın çantasından bi parça pamuk aldım geldim artık bebeğimin neresine tıkamayı düşündüysem herhalde unuttum öyle fırlattım bi kenara tekrar yattım
artık kendimden korkmaya başladım
gittikçe sapıtıyorum diye

Back