Anne babası boşanmış biri ile evlilik

Bosanmamis, yillarca aile ici siddette yasamis anne babalarin evlatlari bosaniyor asil daha cok.
Cünkü bu cocuklar huzur nedir bilmiyor, sürekli hir gürle yasiyor. Evlendiklerinde de eslerine ayni tavri sergiliyorlar.
Ben mesela cekemedim, esimin öyle huzursuz bir aile ortaminda yetistigini bildigim halde.

Sorunlu mu olur? Bi araştırma diyor ki anne babası boşanmış kisiler de boşanmaya yatkindir. Bu doğru mu? Böyle biri ile evlenen var mı ?
Arkadaslar ben varım evlenmeyeyim mi diye sormayın . Ben boşanmış ailelerin erkek çocuk üzerindeki etkisini soruyorum .

saçmalık..

evet var kuzenim....ama istemeye beraber gelmişlerdi.düğünde de beraberlerdi,çocuğu olduğunda da birlikte gelmişlerdi.gördüğüm kadarıyla sıkıntı olmuyordu.sadece yazlığa yatılı davet ettiğinde yer sıkıntısı oluyordu.ama anlaşmalı boşanmışlardı.

Problemli bir ailede itiş kakaış anne babanın yanında ruh hastası olan çocuklar da var. Onun yerine anne veya babanın yanında huzurla büyüyenler de.. Dört dörtlük ailenin içinde ruh hastası olan da var var var.. Etkilemiş olabilir, olmayabilir.
Sırf bu mu ki? İş stresi, eski sevgili tramvası, unutulmayacak olaylar yaşamış da olabilir bilmediğin. Ya da sen çok iyi bi çocukluk geçirmişsindir, o berbat şu an yaşanacka yeni bir olay seni yıkar, o ise güçlenmiştir dokunmaz.
Demem o ki, tek yönlü yaklaşma olaya. Sen de bir gün boşanabilirsin, boşanan her ebeveynin psikopat sorunlu çocukları yok.
Arkadaşlarım, onların çocukları veya kardeşleri var çevremde tramvatik değiller.
Şu da bir gerçekk ki boşanan ailelerin çocuklaır genelde evlilikleri öyle olmasın, çocuklaır yoksunluk çekmesin diye evliliği yürütmek için geçinmeye gönüllü oluyor.

Problemli bir ailede itiş kakaış anne babanın yanında ruh hastası olan çocuklar da var. Onun yerine anne veya babanın yanında huzurla büyüyenler de.. Dört dörtlük ailenin içinde ruh hastası olan da var var var.. Etkilemiş olabilir, olmayabilir.
Sırf bu mu ki? İş stresi, eski sevgili tramvası, unutulmayacak olaylar yaşamış da olabilir bilmediğin. Ya da sen çok iyi bi çocukluk geçirmişsindir, o berbat şu an yaşanacka yeni bir olay seni yıkar, o ise güçlenmiştir dokunmaz.
Demem o ki, tek yönlü yaklaşma olaya. Sen de bir gün boşanabilirsin, boşanan her ebeveynin psikopat sorunlu çocukları yok.
Arkadaşlarım, onların çocukları veya kardeşleri var çevremde tramvatik değiller.
Şu da bir gerçekk ki boşanan ailelerin çocuklaır genelde evlilikleri öyle olmasın, çocuklaır yoksunluk çekmesin diye evliliği yürütmek için geçinmeye gönüllü oluyor.

Ben boşanmış bir ailenin çocuğuyum 7 yıllık evliyim evliliğimde henüz boşanma kelimesi cümle içerisinde nesne olarak bile geçmedi. Eşim boşanmamış bir anne babanın çocuğu üç kardeşler üçünün de ikinci evliliği. Bu işler tamamen kısmet işi.

Annesi babası boşanınca çocuk uzaylı olmuyor

Eskiden hiç boşanma bile yokmuş
E şimdi nasıl bu kadar yaygın
Demek ki anne babaya bakmıyo bu işler
Maddi manevi güce de bağlı

İtilmiş rolündeki adam gibi babayla büyüse sorun yok
Ama o babadan boşanılmışsa mı sorun var
Peh

Son düzenleme:
Ha bu arada en yakın arkadaşımın eşi boşanmış bir ailenin oğlu. Ama çok tatlı bir anne babası var çünkü anne babası oğullarından değil birbirlerinden boşanmış sadece. Gayet medeni bir şekilde görüşüyorlar istemeye düğüne doğuma her şeye beraber geldiler. Üstelik annesi şuan başka biriyle evli o adamda her ortamda vardı hiç sorun olmadı olmuyor da. Ama arkadaşımın kendi ailesi boşanmamış ama çok kötü bir aile ortamında büyümüş babasında şiddet içki her şey varmış. Şimdi kız senelerdir çocukluk travmaları yüzünden tedavi oluyor. Keşke benim ailemde boşansaydı da bende bu kadar hasar bırakmasaydı diyor. ayrıca eşinden de çok memnun maşallah gayet saygılı ve sevgi dolu bir evlilikleri var.

Arkadaşlardan kızanlar olmuş ama erkekler üzerinde ki etkisi çoğu zaman olumsuz olabiliyor. Kötü bir ayrılıksa ;
Güvensiz, hırçın, kavgacı olabiliyorlar. Ya da tam tersi olup anne babasının birbirine olan davranışlarını kendi çocuğuna yaşatmamak için çok dikkatli oluyorlar.

Karaktere göre değişiyor. Diğer zor yanıda anne baba ayrıysa ikiye bölünüyor çocuklar ve doğal olarak eşleri.
Hele bir araya gelmeyen insanlarsa erkekler sorumluluk hissediyor onlara karşı , dengeyi kuramıyor çoğu zaman.

Eşimin anne babası boşanmış ama eşim 28 yaşındayken. Çocuklar büyümüş ama kavga gürültü eksik olmayan bir evde.
Keşke daha önce yapsalarmış çocuklar daha huzurlu olurmuş.
Anlaşamayan kedi köpek gibi kavga edenler ayrılıp bitirsin daha iyi.

eğer boşanmış ailelerin çocuklarının daha kolay boşandığına gerçekten araştırılıp da karar verildiyse bunun mantıklı Açıklamaları olabilir. Mesela Ayakları yere basmayan bir kadın nasıl kolay kolay boşanamazsa muhtemelen o kadının erken evlendirdiği yine Ayakları yere basmayan kızı da sorunlu Evliliği olsa da boşanamayabilir. Tam tersi, çalışan ayakları üzerinde duran kadın nasıl boşanabilirse aynı şekilde Eğitimli Ayakları yere basan kızı da boşanabilir. Genelleme yaparsak sonuçta gelenek görenekler, maddi manevi imkanlar, sosyal statüler anne babadan çocuğa da geçiyor. Hayata bakış açısı da geçiyor.
Boşanamayıp yıllarca fiziksel ya da psikolojik Şiddetle yürüyen evlilikler bence boşanmayla sonuçlanan evliliklerden daha fazla. Böyle düşündüğümüzde boşanan çiftlerin çocuklarından boşanmaya eğilim açısından korkulmaması gerektiğini düşünüyorum. boşanmaya müsait bir aile yapısı bile evliliğe aday bir birey için bir Artı olabilir.
Anne babası ayrılan kişinin evleneceği insanın ailesi birlikteyse, bu ayrılmayan ailenin ayrılmış aileden daha mutlu olmuş olduğu anlamına mı geliyor? Sanmıyorum. zorla tahammül etmek veya Özgür iradeyle tahammül etmemek... İrade tarafı daha ağır basıyor bende.
Zaten ailesi ayrılmış olsun veya olmasın sorunlu mutsuz bir evlilik neden yürüsün? Veya mutsuzluk yokken neden boşanılsın? Aradaki ilişki sadece mecburiyet bence. Gelenek görenek,maddiyat, yaşam Tarzı, hayata bakış açısı...
boşanan ailenin çocuğu şunu biliyordur. Bazen ömrü hır gür kavgayla geçirmektense huzur sukünet içinde geçirmek daha iyidir. Her şeye rağmen. Bu da normal bir insanı boşanmaya eğilimli yapmaz. Boşanma olgunluğuna erişmiş insanlar yapar. Sorunsuz bir evlilikte boşanmış ailenin çocuğu niye boşanmak istesin? Aksine eşiyle sorunlarını çözmeye daha odaklı, daha az kavgacı, kavga Gürültüye gelemeyen, sorunlarını daha sakin çözmeye çalışan insanlar olurlar. Çünkü ailelerinden iyi bilirler mutsuz Evliliği. Kavga gürültü dırdırla birşeylerin düzelmediğini.

Bence daha cok evliliklerine sahip cikarlar parcalanmanin en yakin sahidi onlar biz bilmeyiz atip tutariz ama bu cocuklar es cocuk aile kiymetini daha cok bilirler.

Sorunlu mu olur? Bi araştırma diyor ki anne babası boşanmış kisiler de boşanmaya yatkindir. Bu doğru mu? Böyle biri ile evlenen var mı ?
Arkadaslar ben varım evlenmeyeyim mi diye sormayın . Ben boşanmış ailelerin erkek çocuk üzerindeki etkisini soruyorum .
Çok gereksiz bu soru.. İsterseniz bi kavun alın hiç olmazsa dibini koklarsınız :KK66:

benim annem babam boşanmış , istediğin örnek de tanıdğım erkek yok ama erkek kadın die sınıflandırmak yanlış hatta herkes aynı olacak dmek de yanlış ama aile özleminden dolayı kendi kuracağı ailesine daha düşkün olacağını düşünüyorum

Bi de kuruyemiş filan atın, inceleyin ailesi ayrılmış çocukları. Bak arkadaşım ailesi ayrılmış insan hatalardan ders alır daha iyi bir evlilik kurar kendine, ben aynı şeyi yaşamıcam çocuklarıma da yaşatmıcam der. Rezalet bir evliliği de sürüne sürüne sürdürmek yerine boşanmanın dünyanın sonu olmadığını bildiği için boşanıp daha sağlıklı bir ortamı çocuğuna sunmasını da bilir.

Sene 2015 uzay çağındayız ama sen gelememişsin bu çağa sorduğun soruya bakılırsa. Ailesi boşanmış birçok tanıdığım var evli ve çok mutlular. Sen bu konuyu tezlere varıncaya kadar araştırdıysan evlenme derim.

Babasız büyüyen hele de tek erkek çocuk ise annesi onu çok sahipleniyor, kocası olmadığından aile reisi o çocuk oluyor. Benim eski kv. oğlunun koluna girip parklarda yürürdü, bana sıra gelmezdi ki :KK70:
Çocuk koca adam oluyor hala anasının kuklası haline geldiğinden güdümünden çıkamıyor.
Sonunda eşini sahiplenemediği için evlilik çatırdayabiliyor. Tek erkek çocuk ve babasız erkekler bence sorunludur.

Not : Genelleme amacı yoktur, salt kişisel tecrübelerimden yola çıkarak yapılan bir yorumdur.

Benim eşimin babası annesini çok dövüyormuş her şey varmış o yüzden eşim küçüklükten babasından çok etkilendiği için çok sinirli bi yapıya sahip . Annesiyle babası boşanmış o zaman hayatları daha iyi olmuş fakat tabi eşim etkilenmiş önceki durumlardan . Bir dee anne baba ayrı olduğu için annesi sürekli eşimden maddi yardım bekliyo o durum yüzünden baya sorun yaşıyoruz dolu borcumuz var hala para para diyor . Bıktırdı artık ... Onun yüzünden benim evimin huzuuru kaçıyor bıktım .. Daha 8 aylık evliyim düşün . Maddi bi yardım bekliycekse ailesi evleneceğin kişiden ve evleneceğin kişi de kimseyi dinlemeyip verecekse bence evlenme . mutluluk dersen evet mutluyum yine eskiye dönsem yine evlenirim ama sorun oluyor sonçta . ama ben konunun ayrı yerine değindim . İlla boşanmş aile çocuğu diye sizde boşancaksınız diye bişey yok bu çok saçma yani o onların ilişkisi bu da sizin yani . Ne alakası var ailesi boşanmş diye sizinde boşanacağınz falan

X