Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim annemle babam ayrılar ve elhamdulillah CK güzel büyüdüm suan devlet kurumunda uzmanım evlenmek kadar boşanma da olabilir. Hiç bir etkisi yok kardeşim erkek içinde kız içindeSorunlu mu olur? Bi araştırma diyor ki anne babası boşanmış kisiler de boşanmaya yatkindir. Bu doğru mu? Böyle biri ile evlenen var mı ?
Arkadaslar ben varım evlenmeyeyim mi diye sormayın . Ben boşanmış ailelerin erkek çocuk üzerindeki etkisini soruyorum .
benim babamı babası terk etmiş küçücükken 5 küçük kardeşi terketmiş ve gitmiş..Sorunlu mu olur? Bi araştırma diyor ki anne babası boşanmış kisiler de boşanmaya yatkindir. Bu doğru mu? Böyle biri ile evlenen var mı ?
Arkadaslar ben varım evlenmeyeyim mi diye sormayın . Ben boşanmış ailelerin erkek çocuk üzerindeki etkisini soruyorum .
çok üzerine gitmişler. bu araştırmayı ben de biliyorum. "yatkınlık" demeyelim de, boşanmayı diğer insanlar gibi gözlerinde büyütmüyolar ailesi boşanmış kişiler. "aman evliliğimiz bitmesin" diyip uçurumun kenarına sürüklenen kişilerden olmuyolar. yani endişelenilcek bi durum yok.Sorunlu mu olur? Bi araştırma diyor ki anne babası boşanmış kisiler de boşanmaya yatkindir. Bu doğru mu? Böyle biri ile evlenen var mı ?
Ben varim. 6 yaşındayken annem babam bosandilar kardeşim daha 1 yasindaydi. Babannemle dedem buyuttuler bizi. 10 yil evli kaldim. Ve hiçbir zaman ayrilik düşünmedim ailesinden çok cektigim halde. Ne yazikki 4 ay önce eşimi kaybettim. Yine olsa yine onunla evlenirdim. Kesinlikle katılmıyorum bu genellemeye.