Anne babası boşanmış biri ile evlilik

Erkek arkadaşım bu şekilde. Hiçte sorunlu olacağını düşünmüyorum aksine çok olgun, evine düşkün ve sadık birisi.

Çok saçma bi soru bu. Anne babalar anlaşamazsa çocuk evlenirken bile bunun sıkıntısını mı çekecek?

ben de annesi babası boşanmıs bir kadınım. küçüklüğümde gördüğüm yanlışlıkları yapmadığımdan hemen engel olduğumdan veya davranışlarıma dikkat ettiğimden dolayı tam tersi evliliğim sağlam.
bu kişilik meselesidir,boşanmaya yatkın olmak anne babanın boşandığı anlamına gelmez kesinlikle

Valla dün gece anne babası ayrı olan yeğenimize anne ve babası ayrı olan şirine bir kızcağız istedik.
Şimdilik mutlu görünüyorlar, bir evlensinler üç beş sene de bekleyelim ayrılırlarsa haber veririm size evlenmezsiniz.

bende varım, aksine daha sıkı sarıldım çok büyük problemlere mücadele verdim. yoruldum mu evet ama
asla normal bi aileden gelen biri gibi gözü kara olamadım.
erkek içinde öyle. hatta onlar daha hassas olur, evlilik herkes için çok önemli bi karar ama
anne babasından zarar görmüş, tecrübe etmişler iyice emin olmadan evlenmez.
ayrılık aşamasında da çok düşünür.

Ben varım.eşimin annesi babası 12-13 yaşlarında boşanmış, arkadasligmz sürecinde Benmde suphelerim vardı ama ona olan aşkım ağır bastı ve evlendim iyiki de evlenmisim 4 yıllık evliyim 3 yasında bir kizim var Rabbime bin sukur çok mutluyum 4sene boyunca birkez sesini yukseltmemistir bana Rabbim bir omur başımdan eksik etmesin onu,çok olgun evine çocuğuna düşkün ve büyük buyuuuukk sorunlar yasamadigimz surece asla ve asla kızına kendi yasadiklarini yaşatmak isteyeceğini düşünmüyorum. Son olarak diyebilirim ki esimle evlenmem bu hayatta verdiğim en doğru karar Allah utandirmasin

Bu kadar Saçma bir araştırma duymadım benimde annem babam ayrılmış ama ben tam tersi eşime daha çok bağlıyım çok yanlış bir genelleme olmuş anne babası birlikte olanlar ayrılmıyor mu yani

Ayrıca erkek çocuk için kötü baba, kavga gürültülü aile rol modeli olmasındansa boşanmış rol model daha iyi. Yoksa buraya her gün dayak yedim aldatildim küfür hakaret duydum konuları acarsınız. Eğitimci tecrübesiyle sabit.

Sorunlu mu olur? Bi araştırma diyor ki anne babası boşanmış kisiler de boşanmaya yatkindir. Bu doğru mu? Böyle biri ile evlenen var mı ?
Arkadaslar ben varım evlenmeyeyim mi diye sormayın . Ben boşanmış ailelerin erkek çocuk üzerindeki etkisini soruyorum .
Benim annemle babam ayrılar ve elhamdulillah CK güzel büyüdüm suan devlet kurumunda uzmanım evlenmek kadar boşanma da olabilir. Hiç bir etkisi yok kardeşim erkek içinde kız içinde

Boşanmış bir anne babanın oğluyla uzun yıllardır sevgili olan,ve okulum bitince evlenicek olan biri olarak şunu söyleyebilirimki ''Bu araştırma çok mantıksız'' Neden mi? Hemen sıralayayım.
Hala evlenmemiş olabiliriz,ama 4 yıldır birlikteyiz.Anne baba ayrı olması sebebiyle aynı evide çok paylaştık.Anne babanın boşanma süreçleri bizim birlikteliğimizin olduğu döneme geldi ve o dönem gerçekten çok zordu.Çünkü bu tür bi ayrılığı kaldırabilicek karakterde bir erkek değil sevgilim ne yazıkki.O dönem göstermiş olduğum tahammül bugün bana meyvelerini veriyor.Aslında tam tersi olarak erkek arkadaşımın bu durumdan dersler çıkardığını çok net gördüm,üzerindede çokca konuştuk.
Annesinin hangi hatalarının,babasının hangi hatalarının bu ayrılığa sebep olduğunun farkında.Şuanda hayatındaki tek önceliği evlenip,kendisine ait bir aile bir ev kurup,sıcak bi aile ortamında yaşamaya devam etmek.
İstekleri net.
Evde sürekli isyan ederek gezen bi kadın istemiyor.Herşeyden şikayet eden memnuniyetsiz bi kadın istemiyor.Nankör bi kadın istemiyor ve sevildiğini görmek istiyor.
Kendi için belirlediği davranışları net.
Namusum için yaşayıp eşimi aldatıp ailemi boşanmanın eşiğine getirmicem.Karıma insan gibi davranıcam ve insanlar ona bi laf ettiği zaman onun arkasında olup onu koricam.
Yani demem o ki,bu karşınızdakinin anne baba boşanması sonrasında evliliğe nasıl bi gözle baktığıyla alakalı.
Annemle babamda boşandı,bende boşanırım ne var ki diye düşünüyosa,yada umarsız biri olduysa bu bi sorundur.Ama bunlardan bıktığını hissedip sadece doğru düzgün bi aile kurmak istiyorum diyorsa o zaman bi sorun yok demektir.Ben genelde annesi babası boşanan bi kaç arkadaşımda daha,kendilerine ve evlenicekleri zamana yönelik olumlu çıkarımlarda bulunduklarını gördüm.Çünkü kimse kolay kolay huzurlu sakin bi ev hayatından vazgeçmez.Hatta bence anne babası ayrılanlar bu konuda daha hassas davranırlar.Çünkü evin içinde yaşanan sorunların neyi getiriceğini çok iyi bilirler.Bunu hiç yaşamamış olanlar neyle karşılaşıcaklarını bilmedikleri için daha rahat davranabilirler.
Biz mutluyuz. :)

Sorunlu mu olur? Bi araştırma diyor ki anne babası boşanmış kisiler de boşanmaya yatkindir. Bu doğru mu? Böyle biri ile evlenen var mı ?
Arkadaslar ben varım evlenmeyeyim mi diye sormayın . Ben boşanmış ailelerin erkek çocuk üzerindeki etkisini soruyorum .
benim babamı babası terk etmiş küçücükken 5 küçük kardeşi terketmiş ve gitmiş..
babam evine ailesine çok düşkün
ha zaman zaman sorunlarımız oldu mu ,çok oldu çünkü baba rol modeli olmadığından bizi çok zorladı doğrusu
ama yine de çok düşkündü tam tersine sımsıkı bağlı hep binlerce şükür

çok üzerine gitmişler. bu araştırmayı ben de biliyorum. "yatkınlık" demeyelim de, boşanmayı diğer insanlar gibi gözlerinde büyütmüyolar ailesi boşanmış kişiler. "aman evliliğimiz bitmesin" diyip uçurumun kenarına sürüklenen kişilerden olmuyolar. yani endişelenilcek bi durum yok.

Ben de ayrı anne baba çocuğuyum. Evlendim 7 senelik evliliğimizde çıtırdama bile olmadı. Yuvaya daha cok yatkin olurlar yuvasi daginik olanlar...
daha bi sarılırlar.
ama bu genelleme olamaz kişilik meselesi?

Ben varim. 6 yaşındayken annem babam bosandilar kardeşim daha 1 yasindaydi. Babannemle dedem buyuttuler bizi. 10 yil evli kaldim. Ve hiçbir zaman ayrilik düşünmedim ailesinden çok cektigim halde. Ne yazikki 4 ay önce eşimi kaybettim. Yine olsa yine onunla evlenirdim. Kesinlikle katılmıyorum bu genellemeye.

çok saçma,anne baba boşandı diye çocukta boşancak hali yok,başka sorunlardan boşanılıyordur,bence çocuk ailesi eşine sıkı sıkı baglanır

Anne babası boşanmış biri ile Evliyim.
Evlenmeye çok zor karar verdiğini söyledi. Annesinin çocukla nasıl ortada kaldığını gördü, kendisi babasız büyüdü. Birine bunları yaşatabilme ihtimalinden korktuğunu söyledi. Sevgi anlamında eksik büyüdüğü için bana daha çok bağlandı.

Çok hassas oluyorlar. Genelde ailenin geçimini sağladıklarından çoktan hesap kitap biliyor oluyorlar. Eğer senin baban hakikaten düşünceli biri ise ona düşkün oluyor. Eşim '15 Yıldır görmediğim babalığı senin babandan görüyorum' dedi. Benim aileme sıkı sıkı sarıldı.

Kız kardeşi de var. Bu da onu ataerkil biri yapıyor. Hem birine babalık hem birine maddi manevi anlamda kocalık yapmış oldu. Kayınvalidem de çok düşkün o yüzden.

Bence ailesi boşanmış kişiler boşanmaya daha az yatkın olan kişilerdir. Çünkü boşanmanın hem çocuğa hem eşe verdiği zararı yaşamış görmüşlerdir.

Ne saçma bir konu yahu bu.Ben varım diyeceğim bayan geçerli değilmiş.O zaman abim var 12 yıldır evli çokta bağlı ailesine yuvasına hatta ve hatta bize yani kardeşlerine de çok bağlı...Araştırmalar başlı başına saçmalamış.Boşanmış aile çocukları aksine aileye daha düşkün daha bağlı olurlar.Çünkü bu duygudan yoksun büyümüşlerdir...Aile kıymeti bilirler..

Ben varim. 6 yaşındayken annem babam bosandilar kardeşim daha 1 yasindaydi. Babannemle dedem buyuttuler bizi. 10 yil evli kaldim. Ve hiçbir zaman ayrilik düşünmedim ailesinden çok cektigim halde. Ne yazikki 4 ay önce eşimi kaybettim. Yine olsa yine onunla evlenirdim. Kesinlikle katılmıyorum bu genellemeye.

Allah rahmet eylesin. Cennette bulusursunuz inşallah

X