Anne babası boşanmış biri ile evlilik

erkek arkadaşımın anne babası boşanmış. ben kılı kırk yaran bi insanım. Tanıdığım en düzgün erkek o. En psikopatının da anne babası 30 yıllık evliydi kendisi ise öfke kontrolü olmayan mesleği ünide doçentlik olan bir ruh hastasıydı. Arkama bile bakmadan kaçtım hiç bir teklifine de aldanıp dönmedim. Bakma öyle saçma sapan şeylere. Karşındakinin kişiliğine bak sadece

Ben varim ..bnm annemle babam bosandi..bi insann bosanmaai icin turli turlu sebebi olur..yatkinlik ne alaka anlamadim..sen araatrmalar ne diyosa ona gore hareket et cnm bosver:KK53:

Evlenmek kadar boşanmanın da "hak" olduğunu anlayabilsek de böyle araştırmalara sanki "ölümcül bir soruna çareymiş" muamelesi yapmasak.

Herkes biseyler araştırıp denetliyo zaten.
Okadar boşanmış aile cocukları varki öyle
Bir genelleme yapilamaz bana göre.
Benim çevremdeki boşanmış aile cocukları,
Ailesine dahada bağlılar bana göre, daha cok
Çabalıyorlar. Sebep çocuklarını kendileri gibi
Annesiz veya babasız bırakmamak için.
Benim gözlemlediğim bu.

Google a benim konu başlığını kopyala yapıştır çıkar. Burdan link veremiyorum
Konu başlığını yapıştırdığımda genelde ikinci evlilik ve çocuklarla ilgili yazı çıkıyor. Bahsettiğiniz gibi bir araştırma bulamadım, benim beceriksizliğimdir muhtemelen.
Belirttiğiniz araştırmanın linkini özelden gönderebilirsiniz.

Google a benim konu başlığını kopyala yapıştır çıkar. Burdan link veremiyorum
Makale başlığı ve yazarlarını verebilir misiniz? Yayın adı, yayın tarihi filan da verebilirseniz veritabanından bakacağım.

benim arkadasimin esinin anne babasi ayrilmislar, babasiz büyümüs sayilir
anneside calismis hep, abisiyle beraber idare etmisler

evine bagli, arkadasima yardimci olur temizlik yemek yapar, gereksiz kiskancliklari yok
bilmiyorum, alakasi vardir muhakkak, cok ilgi istiyor
abiside simdiye kadarki kiz arkadaslarinda hep evliligi düsünmüs, kendi yuvasini kurmak istemis...

Sorunlu mu olur? Bi araştırma diyor ki anne babası boşanmış kisiler de boşanmaya yatkindir. Bu doğru mu? Böyle biri ile evlenen var mı ?
Arkadaslar ben varım evlenmeyeyim mi diye sormayın . Ben boşanmış ailelerin erkek çocuk üzerindeki etkisini soruyorum .

eşimin anne babası eşim daha 7-8 yaşlarındayken boşanmış ikisi de almamışlar eşimi babaannesi büyütmüş.
eşim ailesine hem çok kızgın hem de onlara çok ihtiyaç duyuyordu yani annesi mesela bişey istesin hemen koşuyordu annesi babası onu arasın sorsun istiyordu içten içe. bunları hiç konuşmazdı ama mesela tatile gittik babası aradı (çok nadir arar) babamın sesi kötü geliyordu hasta mı acaba dedi. tatili kestik kalktık sahilden 2 saat yol gittik babası iyi mi diye bakmaya. böyle de hassastı, kendisine yapılan kötülükleri hep unutuyordu.

ama evlenmeden önce de sonra da hiç ayrılmaktan boşanmaktan bahsetmedi
bir kere bile ağzına almadı
parçalanmış huzursuz bir ailenin nasıl olduğunu gördüğünden olsa gerek kendi kurduğu ailenin üstünde çok titizleniyor eşim. boşanmak onun için dünyanın en kötü şeyi.

eşimin anne babası eşim daha 7-8 yaşlarındayken boşanmış ikisi de almamışlar eşimi babaannesi büyütmüş.
eşim ailesine hem çok kızgın hem de onlara çok ihtiyaç duyuyordu yani annesi mesela bişey istesin hemen koşuyordu annesi babası onu arasın sorsun istiyordu içten içe. bunları hiç konuşmazdı ama mesela tatile gittik babası aradı (çok nadir arar) babamın sesi kötü geliyordu hasta mı acaba dedi. tatili kestik kalktık sahilden 2 saat yol gittik babası iyi mi diye bakmaya. böyle de hassastı, kendisine yapılan kötülükleri hep unutuyordu.

ama evlenmeden önce de sonra da hiç ayrılmaktan boşanmaktan bahsetmedi
bir kere bile ağzına almadı
parçalanmış huzursuz bir ailenin nasıl olduğunu gördüğünden olsa gerek kendi kurduğu ailenin üstünde çok titizleniyor eşim. boşanmak onun için dünyanın en kötü şeyi.

Maşallah Rabbim ölene dek ayirmasin sizi. Böyle güzel örnekleri okuyunca seviniyorum

boşanan insanlar sorunlu oldukları için boşanmıyorlar ki sadece anlaşamıyorlar,mutsuz bir evlilikte psikolojileri mi bozulsun çocukların.ne boşanmayan eşler var ama birbirlerine yapmadıkları kalmıyor.

Maşallah Rabbim ölene dek ayirmasin sizi. Böyle güzel örnekleri okuyunca seviniyorum

bence böyle durumlarda iki seçenek var
mesela ailede dayak olayı yaşamıştır
ya kendisi de aynı yolu takip eder ya da bu konuda çok hassastır asla yapmaz

ama yine de boşanma konusunda genelleme yapamayız
başka değişkenler de var elbette

bence boşanmış ailenin çocukları kendş evliliğinin daha iyi yürümesini ister diye düşünmek lazım...

Sorunlu mu olur? Bi araştırma diyor ki anne babası boşanmış kisiler de boşanmaya yatkindir. Bu doğru mu? Böyle biri ile evlenen var mı ?
Arkadaslar ben varım evlenmeyeyim mi diye sormayın . Ben boşanmış ailelerin erkek çocuk üzerindeki etkisini soruyorum .
Erkek çocuk kız çocuk olayı değil bu karakter meselesi uyuşma veya uyuşmama meselesi ne kadar zavallını düşünce bu böyle kimse ailesinin böyle Olmasını istemez ben büyüdüm Çocuklarım büyümesin diye tam tersine ailesine tutunur eğer eş adayınız böyle biriyse ve aklınızdan bunlar geçiyorsa evlenmeyin onla haketmiyorsunuz

Vallahi benim annem babam ben kucukken ayrilmislar :) Hala bosanmadim ve Allah nasip ederse de olene dek bosanmayi dusunmuyorum :) her arastirmaya inanmamak gerek :)

X