- 14 Ağustos 2016
- 1.575
- 3.089
- Konu Sahibi papatya3054
At tribini ya hizaya gelsin adam gibi arasın sorsun ya da çeksin gitsin. Bu işte bi sorun var yorulmak filan bahane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bunu ona söylemedim. Ama şöyle diyeyim 6 senedir hep içimdeydi. Olmadıysa bir daha zorlamayalım diye ona yazmamıştım ama hep pişmanlık vardı içimde. Onu ifade etmeye çalıştım.Ciddi ciddi 6 yıldır mesajını mı beklediniz birileriyle görüşürken? İnşallah bunu o şahsa söylememişsinizdir. Çünkü siz ne kadar samimiyseniz o da o kadar samimi. Güvenmeyin, Yo asla dese de hayatında ya da aklında başka şeyler var. Siz sadece stepnesiniz.
Spora gidiyorum, kurslara katılıyorum falan diyor. Akşam ben aradım geçen gün 15 dk sonra benim uyumam lazım dedi, kapattık.
annesi 6 yıl önceki sevgilisini mi aklında tutmuş?
havalara uçmuş birde.
ben inanmadım.
Birincisi görüşelim dediğinde pat diye gitmişsiniz.Bence biraz yavaş ilerleseydiniz yani şu gğn müsaitim deseydiniz o gelseydi.Sizinki epey hevesli durmuş bu balonu söndürür.Merhabalar herkese. Ben 30 yaşında daha önce hiç evlilik yapmamış, devlet memuru bir kadınım. Çevrem beni elim yüzüm düzgün olarak tanır, çok kişi de çıktı karşıma erkek arkadaşlarım da oldu ama bir türlü evlilik yolunda adım atamadım, hep gelecek korkusu oldu ya da insanlardan korktum.
2 hafta kadar evvel bana üniversitede bir ara çok çok samimi arkadaşım olan sonrasında da arkadaşlığımızın duygusal ilişkiye evrilip belirli sıkıntılar yüzünden ayrıldığımız eski erkek arkadaşım yazdı. Aslında yaklaşık 6 senedir o hep aklımdaydı ama hayat görüşlerimiz vs çok farklıydı o yüzden yapamamıştık o dönem. Kendisi benden 1 yaş küçük. O bir şehre atanmış ben de ona çok yakın bir şehirdeyim. Biraz sohbetten sonra buluşalım bir ara müsait olursan dedi ben de 6 yıldır onun mesajını beklediğim için hemen yarın oraya gelebilirim dedim. Görüştük, sonraki hafta da o benim şehrime geldi yine gezdik dolaştık, beraber aşırı iyi eğleniyoruz, geçmişi konuşup gülüyoruz. Bana beni hala sevdiğini, geçmişteki hataları için çok pişman olduğunu beni bırakmak istemediğini söylüyor görüşmelerden sonra. Giderken sarılıyor…
Ama sonrasında mesela 1 hafta boyunca bana hiç ne mesaj atıyor ne de arıyor. Ara sıra bazen tek cümlelik mesajlaşmalarımız oluyor. Ben yazsam da 2-3 mesajdan sonra konuşmayı kesecek bir şey öne sürüyor. İşte işim var, duş alıcam vs vs.. evde tek yaşıyor akşam boyunca ama hiç geri de dönmüyor.
Sizce benim 2 hafta içinde ve 2 görüşmede bu kadar beklentiye girmem doğru mu birisi hakkında? Acele mi ediyorum? Aranmak çok öenmli mi? Bu hafta sonu yine görüşeceğiz. Hemen her görüşmeden sonra bir dahakini aramızda konuşup kararlıyoruz. Ama arada konuşulmuyor işte… bilemiyorum.zaman da geçiyor gibi algılayıp acele de ediyor olabilirim belki. Ama ciddi manada gönlüm kırılıyor bir şeylere. Okuyan herkese teşekkür ederim.
Çok kaptırmayın kendinizi derim normal davranmıyor . Belki altında başka bişey olabilir emin misiniz evli veya hayatında bir başkası olmadığına?
Allaalla neden kimse evli olma ihtimalini söylememiş benim aklıma ilk bu geldi.kk beni iyice paranoya mı yaptı nedir
Adam yok dediyse yoktur o zamannepertes evli olma ihtimali de söylendi. Konu sahibi: adama , "hayatında kimse var mı" diye sormuş. Adam "yok" demiş.