İyigeceler yeni üyelik aldım sizinde fikirlerinizi almak istiyorum en objektif yorumu sizlerin yapacağını düşünüyorum
9 aylık bir ilişkim var o 26 ben 29 un sonlarındayim ikimizde mesleğimizi elimize almış insanlarız ben üniversite o lise mezunu bunları tanımanız için yazıyorum asıl mevzu ise niyetler ciddi fakat ortada bir anne faktörü var ki dillere destan geçtiğimiz aylarda bir tanışma gerçekleşti bana orada herkesin evladı tabi kıymetlidir ama benim evladım başkadır vs vs gibi cümleler kurdu bunu yazdım bir kenara fakat demin maaile hepsini engelledim erkek arkadaşım da buna dahil, ben sigara kullanıyorum o kullanmıyor annesi bana oğlumun yanında içme oğluma dikkat et aman oğlum hastalanıyor çok sık bulusuyorsunuz gibi cümlelerle gelmeye başladıkça dahası ne olabilir ki modundaydim evlilik durumunda aile apartmanında yaşanacakmis bunu da geçiyorum erkek arkadaşım bir kaç gündür hastaydı annesi benim yanıma geldiği için olduğunu beyan etti buna bende hem fikirim çünkü uzağız birbirimize ve bu soğukta motor kullanıyor motor üstünde usuttu muhtemelen, bazen minik hafta sonu kaçamakları yapıyoruz gitmeyin beraber kalmayınlarda başladı bu akşam asıl bomba ise ateşi çıktı hastaneye götürdüler annesi ile babası serum devam edene kadar görüntülü konuşuyorduk orda ben dedim ki bir duş mu alsan acaba eve gidince dedim annesi ben yikayayim dedim de izin vermiyor dedi ben şok oldum bu durum bir tek bana mı tuhaf geliyor yani 26 yaşında ki herifi annesinin yıkaması her neyse bu son oldu birde telefona yaklaşıp oğluna yarın telefonu sessize al erken uyanma dedi sonra telefona daha da yakınlaşıp kızım sabah mesajları bana atarsın dedi mesaj dediği ne anlamadım günaydın vs yi kast etti sanırım her neyse hepsini topyekûn engelledim sizce doğru yolda miyim şuan