- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Bende sasirmis durumdayim... Nasil bir tavir almaliyim, ne yapmaliyim bilemedim... Babam durup dururken bir aksam aradi, daha esim gelmemisti eve "bir sorunun var mi? garip garip ruyalar goruyorum, sen ve bebek iyi degil mi" diye baya bir telaslanmis... Onu telkin ettim baya bir sure, sorun olmadigina inandirdim zar zor...
Bu aksam yine aradi... En sonunda anlattim yasadigim SIKINTILARI, babamin cevabi bana karsi `sen onlara zaten cok yuz verdin kizim, neyse SIKMA canini, bir aksi durum olursa biz bakariz caresine... senin annen baban var arkanda hic merak etme" dedi biraz icime su serpildi...
Anneme anlattigimda da, bebek bir dogsun bakalim ne olacak, erkekler genelde bebek olduktan sonra degisirler... Baktin degismiyor, alirsin cocugunu da gideriz yurtdisina, gorsun bakalim o zaman el mi yaman bey mi yaman dedi, $ok oldum... Annem sakin ve kimsenin etlisine sutlusune karismayan bir kadin. Boyle bir tepki beklemiyordum ondan... Demekki anne olmak ile alakali bir durum diye dusunmekten baska birsey diyemiyorum...
anne babanın da gazına gelme.
tamam arkalarında olmaları çok güzel ama eşin annesine fazla şey anlatıyor diye çocuğu alıp yurtdışına gitmeyi düşünmez çok abartı olur bence.
eşinin artık sizin bir aile olduğunuzu idrak etmesi gerekiyor.
sizin küçük müdahalelerinizle eşini buna alıştırabilirsin bence.
telefonla konuşurken sen de yanlarında ol, baktın konuşma istemediğin yerlere gidiyor, ver biraz da ben konuşayım de al :)
bizim mesela eşim telde konuşurken annesiyle, dışarı çıkmasını yasakladım hatta çoğu zaman hoparlörü açtırıyorum.
Son düzenleme: