- 13 Ağustos 2022
- 8.627
- 4.398
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Direk memleketine gitti.Geçmiş olsun. Kız eski eşin birşey dedi mi konuştunuz mı dava bittikten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direk memleketine gitti.Geçmiş olsun. Kız eski eşin birşey dedi mi konuştunuz mı dava bittikten
Bundan sonrasi iyi olur umarim hakkinda.Eşimle severek evlendim.Maddi problemler ailelerin uyumsuzluğu benim bu siteye üye olup olmadım dememe kizmasi.Bitirdi bu evliliği.Mahkeme süreci stresi.İnsanlar ayrı bir dert.
Üzüldüm ağladım ayrıldığım için dava cikisi öncesi sonrası ama elim ayağımda boşaldı.Surekli gün beklemekten ve biz Aralık 2022 den beri boşanma konusunu konuştuk.
Burda sordum dalga geçtiler.Yok hakim size öyle mi soracak diye.Sinir oldum.Neden vazgeçtim demenizi istedi?
Teşekkür ederim.Bundan sonrasi iyi olur umarim hakkinda.
Bu adam için üzülmeye değer mi be. Bitti gitti. İnşallah düzgün biriyle tanışırsın bundan sonraDirek memleketine gitti.
ne desem bilemedim gözün aydın mi desem geçmiş olsun mu desemBoşandık size benim sorduğum.sorulari sordu 5 dakika sürdü.Sartlari sordu o kadar ve bitti.
Onun yeri bende ayrı.Allah'a dua ettim.Hayirlisi ne ise o olsun diye.Bu adam için üzülmeye değer mi be. Bitti gitti. İnşallah düzgün biriyle tanışırsın bundan sonra
Benim bir arkadaşım, yıllarca ayrılmak için uğraştı. Evi terk edip 1 yıl ayrı yaşadı. O ara babasını kaybetti. Annesi altüst bir durumdaydı, kızının evine dönmesi, evliliğini sürdürmesi için baskı yaptı, döndü kızcağız. Kocasını ikna etmeye uğraştı iki yıl ve sonunda ikna etti, anlaşmalı boşandılar. Mahkeme günü çok üzgündü. Hele çıkışta öyle bir ağladı ki. Günlerce kendine gelemedi. Ne olursa olsun zor bir süreç. Kendiniz ayrılmayı isteseniz bile. O yüzden üzülmeniz çok çok doğal. Umarım kısa sürede atlatırsınız.İdare eder.Psikolojim.dua ederek girdim.Kavgali ayrılmadık güzellikle ayrıldık.
Siz evlenmediniz ki? İş yerinden tazminat almak için nikah kıydınız. Aynı eve bile girmedinizEşimle severek evlendim.Maddi problemler ailelerin uyumsuzluğu benim bu siteye üye olup olmadım dememe kizmasi.Bitirdi bu evliliği.Mahkeme süreci stresi.İnsanlar ayrı bir dert.
Üzüldüm ağladım ayrıldığım için dava cikisi öncesi sonrası ama elim ayağımda boşaldı.Surekli gün beklemekten ve biz Aralık 2022 den beri boşanma konusunu konuştuk.
Ben şimdi buraya üye oldum oda kavga ettiğimiz konuyu okuyor geçen sene.Bana böyle birşey yazdinmi dedi ilk başta inkar ettim sen bana yalan söyledin diyor.Benim bir arkadaşım, yıllarca ayrılmak için uğraştı. Evi terk edip 1 yıl ayrı yaşadı. O ara babasını kaybetti. Annesi altüst bir durumdaydı, kızının evine dönmesi, evliliğini sürdürmesi için baskı yaptı, döndü kızcağız. Kocasını ikna etmeye uğraştı iki yıl ve sonunda ikna etti, anlaşmalı boşandılar. Mahkeme günü çok üzgündü. Hele çıkışta öyle bir ağladı ki. Günlerce kendine gelemedi. Ne olursa olsun zor bir süreç. Kendiniz ayrılmayı isteseniz bile. O yüzden üzülmeniz çok çok doğal. Umarım kısa sürede atlatırsınız.
Buraya yazdığınızdan ya da konudan nasıl haberi olmuşBen şimdi buraya üye oldum oda kavga ettiğimiz konuyu okuyor geçen sene.Bana böyle birşey yazdinmi dedi ilk başta inkar ettim sen bana yalan söyledin diyor.
Ben annemi 3 sene önce kaybettim.Babannemin elimde büyüdüm aynı evde 2 ay öncede o vefat etti.Kardesimi küçük yaşta kaybettim.Benim bir arkadaşım, yıllarca ayrılmak için uğraştı. Evi terk edip 1 yıl ayrı yaşadı. O ara babasını kaybetti. Annesi altüst bir durumdaydı, kızının evine dönmesi, evliliğini sürdürmesi için baskı yaptı, döndü kızcağız. Kocasını ikna etmeye uğraştı iki yıl ve sonunda ikna etti, anlaşmalı boşandılar. Mahkeme günü çok üzgündü. Hele çıkışta öyle bir ağladı ki. Günlerce kendine gelemedi. Ne olursa olsun zor bir süreç. Kendiniz ayrılmayı isteseniz bile. O yüzden üzülmeniz çok çok doğal. Umarım kısa sürede atlatırsınız.
Bizim kavga ettiğimiz konu netti yani sıradan birşey değildi.Arastirma yaparken denk geldim dedi sen böyle birşey yazdın mı dedi yalan söylememe kizmisBuraya yazdığınızdan ya da konudan nasıl haberi olmuş
Tekrardan evlilik düşüncesin düşünmek istemiyorum ben.Ya nur insan tabi pişman olabilir, sevgiliden ayrılmak bile üzücü, boşanmak tabi daha üzücü. Ama madem böyle, sen de karşındaki insanın sınırlarını zorlamayacaktin. Ben bu kadar ayrılmaya korkuyor olsam, bana gelin arabası ayarlayın taa Ankaradan İzmire götürün diye olay çıkarmazdım. Şimdi bir araba için o çok heves ettiğin evliliğin bitti yani değdi mi? Ben surda kaç senelik kocamın bile sınırlarını çok zorlamam ki beni çok sevdiği halde herkesin bir sınırı vardır. Değerimi görmek için denemem karşıdakini. Değer görmediğim yerde de durmam. Bu da böyle bir tecrüben olsun Nur, ikinciye aynı hataları yapmazsın umarım.
Böyle bir ayrılık sebebi olamaz tabii ki. Size suçlu hissettirmek istemiş bu yüzden ufacık bir hatanızı büyütüp dağ yapmış. Suçlamayın kendinizi, ufak tefek şeyleri tolere edemeyen biriyle yürütemezdiniz zaten.Bizim kavga ettiğimiz konu netti yani sıradan birşey değildi.Arastirma yaparken denk geldim dedi sen böyle birşey yazdın mı dedi yalan söylememe kizmis
Mehir konusu vardıBöyle bir ayrılık sebebi olamaz tabii ki. Size suçlu hissettirmek istemiş bu yüzden ufacık bir hatanızı büyütüp dağ yapmış. Suçlamayın kendinizi, ufak tefek şeyleri tolere edemeyen biriyle yürütemezdiniz zaten.
Kayıplarınız için çok üzgünüm. Başınız sağ olsun. Üstüne böyle bir şey yaşamak hiç kolay değil elbette. Şu an eski eşinizin hatalarını hatırlamıyorsunuz ve onu gözünüzde yüceltmişsiniz. Zamanla onun hatalarının farkına varacaksınız tek tek. Size aslında değer vermediğini anlayacak ve kızacaksınız ona. Dediğim gibi, kendinizi suçlamayın.Ben annemi 3 sene önce kaybettim.Babannemin elimde büyüdüm aynı evde 2 ay öncede o vefat etti.Kardesimi küçük yaşta kaybettim.
Ben sevdiğim insani kaybetmeye tahammül edemiyorum.
Allah var iyiliklerini de gördüm birsuru erkek girdi hayatımda.
O farklı birisiydi değer görüyordum yanında sevildigimi hep hissettim.
Ama işte Allah nasip etmeyince sebepler çoğalıyor.Ayrildik yolu acik olsun.Her daim mutlu huzurlu olsun.
Böyle bir platforma üye olmanıza niye karışıyor ki? Ben söyleyeyim: Buradaki kadınlar onun gerçek yüzünü ortaya çıkarıp sizin gözünüzü açıyorlar da o yüzden rahatsız oluyor.Mehir konusu vardı
Şimdi buda ne yanlış ne doğru biraz takıntıları yüksek birisi
Bakarken heralde bunu görmüş senmi yazdın oturmuş ben ne paylastiysam okumuş sonra bizim bütün sorunlarımız bunlar ilimizden başkası bilmiyor sen birde yazmadım diye inkar ediyorsun dedi.O zaman affetmis.Sonra tekrar buraya üye olmam onu rahatsız etmiş.