- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.917
- Konu Sahibi elifnurbeyza
emaan karar durdurur mu nuranı.15 günlük süreyi sonuna kadar kullanır mahkeme sonrasıHakim Hulusi Kentmen değilse şak basiveririr kararı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emaan karar durdurur mu nuranı.15 günlük süreyi sonuna kadar kullanır mahkeme sonrasıHakim Hulusi Kentmen değilse şak basiveririr kararı.
Adamın ailesi sırtlan gibi elleri ovuşturarak sonucu bekliyor olacaklar hele bir de anlaşmalıdan boşanmadan çıkarlarsa adam Nur’a rezillik bile çıkarabilir gibi geldiBunu mahkemeden önce herifin kendisine dese bari mahkemede diyeceğine. Adamın götünü kaldırmaktan başka bir işe yaramayacak.Öyle de böylede kalkacak ama mahkeme huzurunda boşanmak istemiyorum derse bir başka kalkacak
mahkeme sonrası 15 gün karara itiraz süresi cepteBen dedim diye bunalıma giriyorsa hakim şak diye boşayınca ne yapacak
Nuru şu an zapteden şey ne kaynana nede kocanın sevgisizliği,babasından korktuğu için anca bu kadar uslu durabiliyor çılgın hareketler yapamıyor gönlünceAdamın ailesi sırtlan gibi elleri ovuşturarak sonucu bekliyor olacaklar hele bir de anlaşmalıdan boşanmadan çıkarlarsa adam Nur’a rezillik bile çıkarabilir gibi geldi
Bence adam kabul etmez çekişmeliye döndürmese en azından dediğin gibi salon dışında söylese yoksa sürünecekBunu mahkemeden önce herifin kendisine dese bari mahkemede diyeceğine. Adamın götünü kaldırmaktan başka bir işe yaramayacak.Öyle de böylede kalkacak ama mahkeme huzurunda boşanmak istemiyorum derse bir başka kalkacak
Adamın tarafında dalga konusu olduğuna eminim Nur'un, kendini iyice rezil edecek, adamın döneceği varsa da dönmeyecek.Adam istemiyor işte istediği kadar çekiştirsin dursun kabullenip yoluna bakmak kendisi için en iyisi ama gel de anlat aman.
Hayatta dönmez o adam. Bunca ay geçti, adam niye saplanıp kalsın ki, kendi hayatına bakıyordur. Nur bir umut belki okur diye buradan mesaj veriyor ama adamın işi gücü yok burada Nur bugün ne yazmış diye burayı takip edecek.Adamın tarafında dalga konusu olduğuna eminim Nur'un, kendini iyice rezil edecek, adamın döneceği varsa da dönmeyecek.
Nur inşallah duruşma günüde kendini rezil etmez umarım. Çoktan girdi bile depresyona çünküAdamın tarafında dalga konusu olduğuna eminim Nur'un, kendini iyice rezil edecek, adamın döneceği varsa da dönmeyecek.
Ya durun durun karpuz kabuğu düsürmesenize. Adam okuyormuş buraları. Küfredecek.mahkeme sonrası 15 gün karara itiraz süresi cepte
Ailece toplanıp toplanıp kahkaha atmıyorlarsa. Hep diyorum Nurun babasına üzülüyorum ben.Adamın tarafında dalga konusu olduğuna eminim Nur'un, kendini iyice rezil edecek, adamın döneceği varsa da dönmeyecek.
Hey yavrum hey sen bunun nürönün aklına gelmediğine inanıyor musun?interneti didik didik etmiştir neler yapılabilir ayrılmamak için diyeYa durun durun karpuz kabuğu düsürmesenize. Adam okuyormuş buraları. Küfredecek.
yani öyle mi gerçekten emin değilim...Üyeliğini pasifleştirmiş. Burada yazılanlara üzülmüştür. Boşanma arifesinde, hassas bir dönemi. Üzüldüm açıkçası. Hakkında hayırlısı olur inşallah. Ne de olsa kalbine söz geçiremiyor. Adam da onu umursamayınca psikolojik olarak çökmüş. İnşallah kısa zamanda karşısına çok iyi biri çıkar da şu rezil adamı unutturur ona. Yaşadıkları çok üzücü çünkü. Herkes kaldıramaz.
Yorumuna sağlık. Dilerim Allahtan en kısa sürede aklını başına alır ve doğru yolu bulur Nuran.yani öyle mi gerçekten emin değilim...
bu kız yanlış hatırlamıyorsam sosyal medyadan filan tanışmamış mıydı?
kendisi fazlasıyla geleneksel bir kafada. bu kafa yapısında ama sosyal medyadan tanışıyor, ortadaki tezat bugünlere gelinmesinin sebebi.
işte düğünde bunu o alır şunu bu alır, buranın adeti böyledir, kuzenler halalar köyde kim kime ne demişler, din ayıp günah, gelenekler, cennet cehennem miras babaanne elti kayın filan şeklinde bir hayatı var
dünyası böyle dönüyor bu kızın. dindar değil ama dinci kafa yapısı.
hani bu kafada bir insan olarak babası nasıl 21-22 yaşında etraftan münasip birine vermemiş bu kızı bilmiyorum
mutlu olma ihtimali daha yüksek olurdu
benim anladığım o çevreye göre ya yeterince güzel/becerikli bulunmadı
ya da mizacı dik olduğu için olası kayın anneler onay vermedi bu da gitti kendi tanıştığı kişiler arasından biriyle evlenmeye kalktı...
tamam kalksın da
ailelerin birbiriyle alakası yok
o ailenin bu kızın beklentileriyle, dünyasıyla, kafa yapısıyla bi alakası yok, eşinin de kızın ailesinin etrafının ideal yaşam gördüğü yaşamla bir alakası yok
istiyor/bekliyor ki işte eşi herşeye karşı dursun, karşısına alsın illa nuran da nuran desin...ki eşinin de babası yok sanırım yani adam anneye dönük bu kız da babaya, kayıpları yüzünden bu da normal biraz alttan alacaklar --ha şanslı olsalardı bunun babası onun anası anlayışlı olsaydı hayat bayram olsaydı ama genelde bizim toplumumuzda olmuyor böyle şeyler malum.
e ama kendisinde ve eşinde düğün yapacak bir gelir filan var mı
o da yok!
susup oturcak kaynanam yapıyor eşyamı alıyor oğlunu bu zamana getirmiş, tatlı dille olayıma bakayım filan diyecek muhafazakar mahalle tilkiliği var mı o da yok. tilkilik bir kıdem tazminatı almak için nikah kıymakta aklına geliyor.
biz yanyanayken iyiyiz çok bal şekeriz diyor da uzak mesafe ki...kaç kere yan yana geldiler sanki? kafasında yani tüm olan biten kızın kafasındaki o acaip dünyada yaşanıyor, anlatabiliyor muyum?
o adamı çok mu sevmişti? bence ondan değil adı boşanmışa çıkacak etrafının evlenme yaşına göre yaşı zaten geçmiş durumda. kendisi boşanmış kadına 2. el olarak bakan bir zihniyete sahip olduğuna göre hep herkes öyle bakcak diye düşünüyo, buna kalıbımı basarım. yani korkusu 2.ye iyi bir eş bulamamak.
hani kafası böyle bu kızın dediğim, sadece bu meselede de değil ki
diploması yok
mesleği yok
marketlerde çalışmış
ama istiyor ki haftada 5 gün 8-5 çalışsın servis kapıdan alsın.
kız böyle yani kendine göre olmayacak şeyler istiyor...etrafına göre akıllı buluyor sanırım kendini bilemiyorum neye göre hak ettiğini düşünüyorsa bir şekilde düşünüyor.
mesela burada da gazı veriyorlar oooo günde 12 saatin işte mi geçecek. olmaz o iş. hemen bırakıyor...
yahu iyi de lise mezunu 30+ yaşta, aranan bir mesleği olmayan kadına daha iyi şartlarda nerede ne işi varmış? varsa istisnadır. yok işte bu kadar basit.
E evlenirken sanki çok mu şey var? Nikah günü alıyorsun sağlık testi veriyorsun. Evet mi evet, şahit misiniz sahidiz, evlendiniz gittiO kadar uğraşıyorsun.Yuva yıkılıp gidiyor işte.
O kadar hassas ki aynı bdv de aynı durumda olan bir üyeye çok ters şeyler yazabiliyor.Üyeliğini pasifleştirmiş. Burada yazılanlara üzülmüştür. Boşanma arifesinde, hassas bir dönemi. Üzüldüm açıkçası. Hakkında hayırlısı olur inşallah. Ne de olsa kalbine söz geçiremiyor. Adam da onu umursamayınca psikolojik olarak çökmüş. İnşallah kısa zamanda karşısına çok iyi biri çıkar da şu rezil adamı unutturur ona. Yaşadıkları çok üzücü çünkü. Herkes kaldıramaz.
Çok fazla namus , elalem ne derci teyzeler gibiydi ben Nur’u bilmesem 50-60 yaşında sanırdım herkesi eleştiriyordu namustan..O kadar hassas ki aynı bdv de aynı durumda olan bir üyeye çok ters şeyler yazabiliyor.
Nuran zaten o adamla görüşmeyi hiç bırakmadı. Ben bıraktım diyor ama o bırakmadı. Bir evlilik olmadı kıyılan nikah iş yerinden tazminat almak için yapılan nikahtı
Ne çektiyse çenesinden çekti zatenÇok fazla namus , elalem ne derci teyzeler gibiydi ben Nur’u bilmesem 50-60 yaşında sanırdım herkesi eleştiriyordu namustan..
yani öyle mi gerçekten emin değilim...
bu kız yanlış hatırlamıyorsam sosyal medyadan filan tanışmamış mıydı?
kendisi fazlasıyla geleneksel bir kafada. bu kafa yapısında ama sosyal medyadan tanışıyor, ortadaki tezat bugünlere gelinmesinin sebebi.
işte düğünde bunu o alır şunu bu alır, buranın adeti böyledir, kuzenler halalar köyde kim kime ne demişler, din ayıp günah, gelenekler, cennet cehennem miras babaanne elti kayın filan şeklinde bir hayatı var
dünyası böyle dönüyor bu kızın. dindar değil ama dinci kafa yapısı.
hani bu kafada bir insan olarak babası nasıl 21-22 yaşında etraftan münasip birine vermemiş bu kızı bilmiyorum
mutlu olma ihtimali daha yüksek olurdu
benim anladığım o çevreye göre ya yeterince güzel/becerikli bulunmadı
ya da mizacı dik olduğu için olası kayın anneler onay vermedi bu da gitti kendi tanıştığı kişiler arasından biriyle evlenmeye kalktı...
tamam kalksın da
ailelerin birbiriyle alakası yok
o ailenin bu kızın beklentileriyle, dünyasıyla, kafa yapısıyla bi alakası yok, eşinin de kızın ailesinin etrafının ideal yaşam gördüğü yaşamla bir alakası yok
istiyor/bekliyor ki işte eşi herşeye karşı dursun, karşısına alsın illa nuran da nuran desin...ki eşinin de babası yok sanırım yani adam anneye dönük bu kız da babaya, kayıpları yüzünden bu da normal biraz alttan alacaklar --ha şanslı olsalardı bunun babası onun anası anlayışlı olsaydı hayat bayram olsaydı ama genelde bizim toplumumuzda olmuyor böyle şeyler malum.
e ama kendisinde ve eşinde düğün yapacak bir gelir filan var mı
o da yok!
susup oturcak kaynanam yapıyor eşyamı alıyor oğlunu bu zamana getirmiş, tatlı dille olayıma bakayım filan diyecek muhafazakar mahalle tilkiliği var mı o da yok. tilkilik bir kıdem tazminatı almak için nikah kıymakta aklına geliyor.
biz yanyanayken iyiyiz çok bal şekeriz diyor da uzak mesafe ki...kaç kere yan yana geldiler sanki? kafasında yani tüm olan biten kızın kafasındaki o acaip dünyada yaşanıyor, anlatabiliyor muyum?
o adamı çok mu sevmişti? bence ondan değil adı boşanmışa çıkacak etrafının evlenme yaşına göre yaşı zaten geçmiş durumda. kendisi boşanmış kadına 2. el olarak bakan bir zihniyete sahip olduğuna göre hep herkes öyle bakcak diye düşünüyo, buna kalıbımı basarım. yani korkusu 2.ye iyi bir eş bulamamak.
hani kafası böyle bu kızın dediğim, sadece bu meselede de değil ki
diploması yok
mesleği yok
marketlerde çalışmış
ama istiyor ki haftada 5 gün 8-5 çalışsın servis kapıdan alsın.
kız böyle yani kendine göre olmayacak şeyler istiyor...etrafına göre akıllı buluyor sanırım kendini bilemiyorum neye göre hak ettiğini düşünüyorsa bir şekilde düşünüyor.
mesela burada da gazı veriyorlar oooo günde 12 saatin işte mi geçecek. olmaz o iş. hemen bırakıyor...
yahu iyi de lise mezunu 30+ yaşta, aranan bir mesleği olmayan kadına daha iyi şartlarda nerede ne işi varmış? varsa istisnadır. yok işte bu kadar basit.
O kadar hassas ki aynı bdv de aynı durumda olan bir üyeye çok ters şeyler yazabiliyor.
Nuran zaten o adamla görüşmeyi hiç bırakmadı. Ben bıraktım diyor ama o bırakmadı. Bir evlilik olmadı kıyılan nikah iş yerinden tazminat almak için yapılan nikahtı
Çok fazla namus , elalem ne derci teyzeler gibiydi ben Nur’u bilmesem 50-60 yaşında sanırdım herkesi eleştiriyordu namustan..
Bunları bilmediğim için belki üzülmüştür diye düşünmüştüm. Ne diyeyim? Kendi zihniyeti kendi başını yemiş o zaman maalesef.Ne çektiyse çenesinden çekti zaten