Anlaşmalı Boşanma

Ya nur insan tabi pişman olabilir, sevgiliden ayrılmak bile üzücü, boşanmak tabi daha üzücü. Ama madem böyle, sen de karşındaki insanın sınırlarını zorlamayacaktin. Ben bu kadar ayrılmaya korkuyor olsam, bana gelin arabası ayarlayın taa Ankaradan İzmire götürün diye olay çıkarmazdım. Şimdi bir araba için o çok heves ettiğin evliliğin bitti yani değdi mi? Ben surda kaç senelik kocamın bile sınırlarını çok zorlamam ki beni çok sevdiği halde herkesin bir sınırı vardır. Değerimi görmek için denemem karşıdakini. Değer görmediğim yerde de durmam. Bu da böyle bir tecrüben olsun Nur, ikinciye aynı hataları yapmazsın umarım.

Davada neler yaşadığını ayrı bir başlık açıp yazsa keşke. Hâkim nasıl biriydi? Kocasına kızdı mı? Kocası pişman oldu mu? Uzun da olsa okurduk, meraktayız.

Hayirlisi olsun hakkinda. Daha uzun anlatirsin sanmistim.
Ya komik mi.Ben yaşadım bu süreci.Bekara karı boşamak ne kolay.
Girdik davaya hakim bayandı dedi vazgeçtim deyin dedi.Sebepleriniz ne dedi kısaca bahsettik.Protokolu okudu iki defa sordu.Ondan sonra boşanma karar verdik bitti dedi.

Ya komik mi.Ben yaşadım bu süreci.Bekara karı boşamak ne kolay.
Girdik davaya hakim bayandı dedi vazgeçtim deyin dedi.Sebepleriniz ne dedi kısaca bahsettik.Protokolu okudu iki defa sordu.Ondan sonra boşanma karar verdik bitti dedi.
Ben komik demedim ya da ima edecek birseyde soylemedim yorumumda fazla hassassin.

Ben komik demedim ya da ima edecek birseyde soylemedim yorumumda fazla hassassin.
Eşimle severek evlendim.Maddi problemler ailelerin uyumsuzluğu benim bu siteye üye olup olmadım dememe kizmasi.Bitirdi bu evliliği.Mahkeme süreci stresi.İnsanlar ayrı bir dert.
Üzüldüm ağladım ayrıldığım için dava cikisi öncesi sonrası ama elim ayağımda boşaldı.Surekli gün beklemekten ve biz Aralık 2022 den beri boşanma konusunu konuştuk.

X