Anlaşmalı Boşanma

Kayıplarınız için çok üzgünüm. Başınız sağ olsun. Üstüne böyle bir şey yaşamak hiç kolay değil elbette. Şu an eski eşinizin hatalarını hatırlamıyorsunuz ve onu gözünüzde yüceltmişsiniz. Zamanla onun hatalarının farkına varacaksınız tek tek. Size aslında değer vermediğini anlayacak ve kızacaksınız ona. Dediğim gibi, kendinizi suçlamayın.
Belki anlicam benim eski ilişkilerim aldatilarak geçti.Aldatildim artık aldatılmak benim için normal birşey haline bile gelmişti.
Bu eşimde böyle birşey yakalamadim.Sonra arasam hep.musaitti diğer ilişkilerim öyle değildi.
Babam hastalandı anında geldi.
Ben bir cikolata istedim şaka yaptim bir ay sonra unutmadı onu aldı şakasına bana bunu al demiştim böyle ince detayları unutmazdi.
Ben önce iliskimde hata yaptım bu iliskimde de emindim çünkü değer görüyordum
Ve babama bahsettim hangi kız babasına rahatça sevgilim var diyebilir.Sonrasinda
Babam araştırmadan vermem dedi.Gittik şehirlerine sorduk kimse kötü birşey demedi.Sonradan birkaç kişi ile daha tanıştım.Onlarda kötü birisi değil dedi.

Böyle bir platforma üye olmanıza niye karışıyor ki? Ben söyleyeyim: Buradaki kadınlar onun gerçek yüzünü ortaya çıkarıp sizin gözünüzü açıyorlar da o yüzden rahatsız oluyor.
Üye olmama da değil ben şimdi ne yazdım eşimle babam tartıştı diye konu açtım örnek veriyorum bunu okuyor gelip yazdinmi diye sordu bende korktum inkar ettim yazmadım dedim bana nickimi söyledi iki eski nickimi şok oldum bir şekilde bulmuş.

Ay kadın kılığında gezen erkek uyelerdenmis... kurtulmussun iyi olmuş geçmiş olsun
Eski eşimde detaycidir meraklıdır en ince ayrıntısına kadar herşeyi bilir.
Hatta ben eskiden telefonumu onun eline verirdim hiç kavga etmedim.
Ama o zamanlar burayı aktif kullanmiyordum

Bugün hep aklıma gelmişti dava oldu mu diye.Hakim sorduğu zaman atlayıp evet kararlıyız dediği anı hayal ettim bir an…Umarım bundan sonra seni sevecek elini asla bırakmayacak biri çıkar karşına.Ya ben niye bu kadar üzüldüm bu olaya😔

canım benim hakkında hayırlısı olsun at gibi giden nasıl dönüyor biliyoruz

Belki anlicam benim eski ilişkilerim aldatilarak geçti.Aldatildim artık aldatılmak benim için normal birşey haline bile gelmişti.
Bu eşimde böyle birşey yakalamadim.Sonra arasam hep.musaitti diğer ilişkilerim öyle değildi.
Babam hastalandı anında geldi.
Ben bir cikolata istedim şaka yaptim bir ay sonra unutmadı onu aldı şakasına bana bunu al demiştim böyle ince detayları unutmazdi.
Ben önce iliskimde hata yaptım bu iliskimde de emindim çünkü değer görüyordum
Ve babama bahsettim hangi kız babasına rahatça sevgilim var diyebilir.Sonrasinda
Babam araştırmadan vermem dedi.Gittik şehirlerine sorduk kimse kötü birşey demedi.Sonradan birkaç kişi ile daha tanıştım.Onlarda kötü birisi değil dedi.
Bu söyledikleriniz çok normal aslında. Ben de -bildiğim kadarıyla- hiç aldatılmadım eşim tarafından. O da benim için çok şey yaptı, jestler falan. Ancak öyle kötü şeyler de yaşattı ki bana, boşanma davası açtım. Aldatılmamak ya da ince düşünceli olması, çevresindekilerin iyi insan demesi falan tek başına yetmiyor. Birçok konuda uyuşmak, aynı yöne bakmak, zihniyet, yetişme tarzı, maddiyat, inanç ve kültür bakımından benzer olmak vb. çok önemli. Bunlardan biri bile eksik olsa o eksiğin açtığı gedik zamanla büyüyor ve oradan kopuyor evlilik. Evlenirken ince eleyip sık dokumak lazım.

Bu söyledikleriniz çok normal aslında. Ben de -bildiğim kadarıyla- hiç aldatılmadım eşim tarafından. O da benim için çok şey yaptı, jestler falan. Ancak öyle kötü şeyler de yaşattı ki bana, boşanma davası açtım. Aldatılmamak ya da ince düşünceli olması, çevresindekilerin iyi insan demesi falan tek başına yetmiyor. Birçok konuda uyuşmak, aynı yöne bakmak, zihniyet, yetişme tarzı, maddiyat, inanç ve kültür bakımından benzer olmak vb. çok önemli. Bunlardan biri bile eksik olsa o eksiğin açtığı gedik zamanla büyüyor ve oradan kopuyor evlilik. Evlenirken ince eleyip sık dokumak lazım.
Psikolojik şiddet vardı evet.Ama bunu ilk 3 ay gördüm.nasil desem ilk kavga edipte 3 ay sonra davranış konuşmalarını inceledim arkasında kv vardı.

Eski esime destek çıkmadı.Bende sabırsız davrandım hatam bu.Aileme anlattım sorunlar büyüdü derken en son ağladım ben cimri değilim param yoktu ailem destek çıkmadı dedi çok zoruma gitti.

Psikolojik şiddet vardı evet.Ama bunu ilk 3 ay gördüm.nasil desem ilk kavga edipte 3 ay sonra davranış konuşmalarını inceledim arkasında kv vardı.

Eski esime destek çıkmadı.Bende sabırsız davrandım hatam bu.Aileme anlattım sorunlar büyüdü derken en son ağladım ben cimri değilim param yoktu ailem destek çıkmadı dedi çok zoruma gitti.
Şu anda eski eşinizi aklama evresindesiniz. Ne söylesek boş yani. Hatalarını görmeyip kendinize ve ailesine yüklüyorsunuz. Gözünüzdeki perdenin kalkması için zamana ihtiyacınız var.

Şu anda eski eşinizi aklama evresindesiniz. Ne söylesek boş yani. Hatalarını görmeyip kendinize ve ailesine yüklüyorsunuz. Gözünüzdeki perdenin kalkması için zamana ihtiyacını
Ona seninde hataların var dedim.Bana bu siteyi kullanıyorum diye.kizmisti bende sen beni kaale almadigin için son zamanlarda buraya içimi döktüm dedim.
Bana ya akrabalarım okusaydi aynı şeyleri demişti.

Ona seninde hataların var dedim.Bana bu siteyi kullanıyorum diye.kizmisti bende sen beni kaale almadigin için son zamanlarda buraya içimi döktüm dedim.
Bana ya akrabalarım okusaydi aynı şeyleri demişti.
Akrabaları nereden anlayacak ki konuları açanın siz olduğunu? Sadece ikinizin bildiği şeylermiş çoğu konunuz, öyle yazmıştınız üstteki mesajların birinde. Akrabalar anlayamaz yani. Ağır saçmalamış!

Akrabaları nereden anlayacak ki konuları açanın siz olduğunu? Sadece ikinizin bildiği şeylermiş çoğu konunuz, öyle yazmıştınız üstteki mesajların birinde. Akrabalar anlayamaz yani. Ağır saçmalamış!
Ayrılmaya kalktık.ya biz geçen sene tabiki dayı ile eşi duymuş.Eniste falan büyük olduğu için babamı aradılar konustular.

Hayirli olsun ama unutmayin o kisi sizin icin dogru insan olsa suan yaninizda olurdu. Yaninizda degilse dunya iyisi olsa kac yazar? Iki kisinin iyi insan olmasi bir arada olunca da iyi olacaklari anlamina gelmez. Kaldi ki onceki anlattiklarinizdan eski esinizin iyi sifatini, bir es olma potansiyeli baglaminda hak etmedigini dusunuyorum. Bu adami bu kadar pohpohlayip kendinizi bu kadar degersizlestirmeyin. Burdan bakinca kendine deger vermeyen bir kadin profili cuziyorsunuz cunku.

Hayirli olsun ama unutmayin o kisi sizin icin dogru insan olsa suan yaninizda olurdu. Yaninizda degilse dunya iyisi olsa kac yazar? Iki kisinin iyi insan olmasi bir arada olunca da iyi olacaklari anlamina gelmez. Kaldi ki onceki anlattiklarinizdan eski esinizin iyi sifatini, bir es olma potansiyeli baglaminda hak etmedigini dusunuyorum. Bu adami bu kadar pohpohlayip kendinizi bu kadar degersizlestirmeyin. Burdan bakinca kendine deger vermeyen bir kadin profili cuziyorsunuz cunku.
Kendime değer vermek evet.6 ay annemden emdigim süt burnumdan geldi.Kayinvalide kisisi bana çok hakaret etti.

Aynı eve bile girmediniz, sadece kağıt üstünde evli göründünüz. Bu evliliği yaşadığınız ortamdan çıkış olarak gördünüz, hayatım değişir akrabadan sülaleden kurtulurum dediniz. Kısmet değilmiş Nur, aslında sırtınızdan büyük bir yük kalktı ama şimdi farkında değilsiniz. Belirsizlik en kötüsü. Sıcağı sıcağına daha üzüntüsünü yaşıyorsunuz. Kendinizi eve kapatırsanız büyük hata yaparsınız. Sakın ama sakın akraba tayfasının içine dönmeyin. Koşulları iyi değil, servis kapının önünden almıyor vs bahaneleri bırakın işe girin. çevre ortam yapın, bir kaç ay sonra daha iyi iş bulursunuz. Gençsiniz yeni birileriyle tanışmaya görüşmeye kapatmayın kendinizi. Babanızın etrafında dolaşmayın bırakın kendi işini kendi görsün. Maddi olarak gücünüz varsa kurslara yazılın yoksa da belediyelerin ücretsiz kurslarını takip edin.

Ne yaparsanız yapın ama eve kapatmayın kendinizi iyice körelirsiniz.

X