çalınan altınlardan 2 bileziği, eşime avukat tutmak ıcın harcadım. esım de aılesı de sahıt.
gerı kalanlar da , esımın annesının bılezıklerını mahallede goren herkes, ve bızım dugunumuz ıcın kapıda davul caldırdıgı ıcın evlendıgımızden haberdar olan tum mahalle
esım bankacı ama altınları bankaya koymadı
eşim suclu ya da degıl konusu degıl hanımefendı. uzayda mı yasıyorsunuz, ben gumus yuzukle evlendım, ama aılemın taktıları bıle benım altınım. ayrıca mehır denılen bır sey var. dınen de , hukuki olarak da dugunde takılan takılar, kadının hakkıdır.
41,5 yasında 2. evlılıgınde 4 sene gecmıs, evı gecındırmek ıcın esı calısmazken bıle calısmıs ve daha sıze burda anlatamayacagım neler yasamıs bırıyım. Muge Anlı ya cıkacak hıkayem var . esımın eskı esı, esımın abılerı ablaları, annesı derken...
100 tl cebımde para ıle bosandım ılk bosanmamda. halen de pısman degılım. cunku karsılıklı kardeslerımızı falan okuttuk eskı esımle. bırsey talep etmedım takılarımla borc odedık esya aldık .
ama bu evlılıgımde olaylar ve yasananlar cok farklı. ayrıca esımın durumu var. takılan takıları da odemek zorunda. kendısının yazılı nikah akdi vardır hatta.