- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.309
- 598
- Konu Sahibi Babylonxxxxx
-
Aslında ailemi arayıp buraya gelin demesine de sinirlendi. Madem boşanmak istemiyordun aileni neden aradın. Annen baban biliyor di mi yarın gelecekler o zaman bosanmayalım diyemezsin bana demişti.Çekişmeli boşanmada verir. Evet olayların bu noktaya gelmesin de hatanız olabilir ama evi kırıp dökmek, tehdit etmek, arayışlara gitirmek falan ne olursa olsun haklı hiçbir tarafı yok. Dediğim gibi ben boşanmak istesem eşim diretse çileden çıkardım ama evi döküp kırmaz, tehdit etmezdim. En fazla sinirden deliye döner, günü mü gün ederdim kendimi haksız duruma düşürmeyecek şekilde.
Aslında oradaki enerjı daha farklı oluo.Tazmınat fln almıcakmısınız?Kayıplarınız neler?Altınlarınız duruomu?Ya da ortak ev yada araba sldınızmı?Hakim bana bu kadar söz hakkı verir mi bilemiyorum aslında..
Tazminat istemiyorum. Altınlarım durmuyor. Ortak bir ev arabamız da yok. Bu durumda hakim tamam deyip geçer mi, yorum yapar mı acaba ? biliyor musunuz ?Aslında oradaki enerjı daha farklı oluo.Tazmınat fln almıcakmısınız?Kayıplarınız neler?Altınlarınız duruomu?Ya da ortak ev yada araba sldınızmı?
Altınlatını aldınmı diye sordu bana.Ayrıca neden tazmınat ıstemıosun.Adamın durumu nasıl?Altınlarınızı ne yaptınız?Tazminat istemiyorum. Altınlarım durmuyor. Ortak bir ev arabamız da yok. Bu durumda hakim tamam deyip geçer mi, yorum yapar mı acaba ? biliyor musunuz ?
Maddi durumu kötü, tazminat isteyerek ortamı kızıstırmak istemiyorum, bir an önce bitsin istiyorum. Altınlarla araba aldık, arabayı sattık sonra da. Savurgan olduğu için de parayı oraya buraya dağıttı.Altınlatını aldınmı diye sordu bana.Ayrıca neden tazmınat ıstemıosun.Adamın durumu nasıl?Altınlarınızı ne yaptınız?
Anlaşmalı boşandım 1 bucuk ay oldu halim imzaladıgımız protokolu yüzümüze okudu. Bayanın doğru mudur dedi evet dedim. Yani öle yok niye yok öle böle diye sormadı ki. Onu en çok üzen olay senin durusmada güçlü ve mutlu görünmen. Ben öleydim gülümsüyodum sürekli inan bilinçli onu kzıdrmak için falan yapmadım. O da çökmüş bitmiş böle değişik Bi haldeydi kafa önde cvp verdi. Bitti gtti yani. Beni öle gülümseyerek görünce de iyice hınclanmıs olacak ki ben mutsuzluktan ölüyorum sen ne merakloumısısn dedi o da mesajla yüzüme bişiy demedi asla göz teması kurmadım bile.Öncelikle yargılamadan okumanızı ve cevap vermenizi istiyorum, canım çok yanmamış olsaydı haksızlığa uğramamış olsaydım bunu düşünmezdim bile.aşık olarak evlendiğim 1 senedir evli olduğum eşimle sürekli problemlerimiz ayrılma barışma durumlarımız oluyordu. Anlaşmazlıklar, ekonomik sıkıntılarımız ve benim kariyerimle ilgili endişelerim nedeniyle huzursuzluk çıkıyordu hep. Bu arada kendisi benim mesleğimi eğitim durumumu kompleks yapan biriydi.bir gün kavga ettik bir hafta konuşmadık, bir şeylerin yolunda gitmediğinin farkındaydım boşanmayı çok düşündüm ama sabrediyordum. daha yeni yoluna girer ben işe girince eşimin borçlarına yardım ederim sosyal alanım olur daha mutlu oluruz ferahlarız diyordum. Ama eşimle bir hafta küslüğün sonunda artık mutlu olmadığını eve gelmek istemediğini sevginin yetmediğini söyledi ben önce kabul ettim sonra üzüldüm ağladım bosanmayalım dedim. Boşanma dilekçesine imza atmamakta direttim sinirlendi evdeki her şeyi kırdı mutfaktan bıçağı aldı imzalamazsam kendini öldürmekle tehdit etti ben de imzaladım. Evden ayrılırken bana çok üzücü şeyler yaşattı. Mahkemeye gidip aynı gün boşanmayı kabul etmediğim için beni tehdit etti. Senden bosanmicam benim soyadımı ömür boyu tası leke gibi dedi. Ailem geldi beni aldı ailemin evine başka şehre döndüm. Bu süreçte beni her yerden engelledi, ben onunla hiçbir şekilde ilerisim kurmadım, 1 ay boyunca boşanma davası açmadı, baktım ki ailesinin arkadaşlarının olduğu beni tanıyan kişilerin olduğu sosyal medya hesabında, yalnız yasamak çok güzel söyle rahatım, bekar olmanın tadını çıkartıyorum şeklinde twitler paylaştı. Bir yandan da aşk acısı çeken twitler beğeniyordu. Baktım instagramda o şehirde üniversite okuyan 19-20 yaşında varos basit basit bir sürü kızı eklemiş, fotolarını beğeniyor. Bir yandan da hikayesinden alkollü hüzünlü şeyler paylaşıyor. Sonra Tinderda fake hesap açtım bir baktım orada da hesap açmış hatta İnstagram hesabını tindera bağlamış.kimi takip ettiğini ne paylaştığını vs ailesi akrabaları görüyor. Yani ne iğrenc bir insan olduğunu anladım. Simdi boşanmayı gercekestirelim buraya gel dedi ben de gidicem ve aynı gün boşanma gerçekleşecek. Şiddetli geçimsizlikten dava acıcaz.Bana hak etmediğim halde hem evlilikte hem de sonrasında iğrenc şeyler yaşattığı için ondan nefret ediyorum ve hakim neden boşanmak istiyorsun şeklinde tarafıma sorduğunda öyle şeyler demek istiyorum ki kendi kendini yesin sinir olsun, kendini kötü hissetsin. Benim bu işi daha cok istediğimi ondan kurtulup yoluma baktığımı anlasın. Ne diyebilirim sizce? Eğitim durumumuz aynı değil kültürel birikimimiz uyuşmadı vs vs desem mi ya da ne desem ?
Sonrada baktıkı ev gecındıremıyor sızden vazgecti.Ne sevgı kaldı ne başka bısey.Anlasmanız neyse ona bakar.Ama bana sordu kızım altınlarını aldınmı dedı?Maddi durumu kötü, tazminat isteyerek ortamı kızıstırmak istemiyorum, bir an önce bitsin istiyorum. Altınlarla araba aldık, arabayı sattık sonra da. Savurgan olduğu için de parayı oraya buraya dağıttı.
Canım benim ben ailemi hiç ama en ufacık karıstırmadım. Ama onun ailesi her seferinde dibimde bitti. Bu sefer ben de o yüzden kötü oldum. Neden senin ailen gelip arkanda durmuyor sahip cıkmıyor, gelsin baban sahip cıksın dedi. Aylarca dedi hem de bunu baban nereye amcan nerdr danan nerde, ara götürsünler seni cart curt. Yine midem bulandı bak. Sen aramısısn aileni diye üste cıkmıs benimki de vay ailemin niye hiçbişiy den haberi yokmuş, onun ailesi bilip mutsuz oluısa bnm kiler de bilip mutsuz olacakmışAslında ailemi arayıp buraya gelin demesine de sinirlendi. Madem boşanmak istemiyordun aileni neden aradın. Annen baban biliyor di mi yarın gelecekler o zaman bosanmayalım diyemezsin bana demişti.
Aileniz bilmiyormuydu?Canım benim ben ailemi hiç ama en ufacık karıstırmadım. Ama onun ailesi her seferinde dibimde bitti. Bu sefer ben de o yüzden kötü oldum. Neden senin ailen gelip arkanda durmuyor sahip cıkmıyor, gelsin baban sahip cıksın dedi. Aylarca dedi hem de bunu baban nereye amcan nerdr danan nerde, ara götürsünler seni cart curt. Yine midem bulandı bak. Sen aramısısn aileni diye üste cıkmıs benimki de vay ailemin niye hiçbişiy den haberi yokmuş, onun ailesi bilip mutsuz oluısa bnm kiler de bilip mutsuz olacakmış
2 bucuk sene evli kaldım. Annem hastaydı üzüntü stres yasaktı. Babam ve kardeşlerim annemin derdinde. Yani aile olarak herkesin derdi anamızın canıydı. Sonra annem vefat etti. Babam yıkıldı, kardeşlerimi tahmin edersiniz. Nasıl deseydim diyemedim ki canım benim kimseye, bu durumlar yasanurken diyemedim hiçbişiy işte. En son evden ayrıldım öle söledim o da cok azını, şiddet gördüm ailemde asla kimse halen bile bilmez.Aileniz bilmiyormuydu?
Zor gunler,ailenize ihtiyaciniz olmustur.
Maddi durumu kötü, tazminat isteyerek ortamı kızıstırmak istemiyorum, bir an önce bitsin istiyorum. Altınlarla araba aldık, arabayı sattık sonra da. Savurgan olduğu için de parayı oraya buraya dağıttı.
Bir açıdan da bilen çoğaldıkça kafalar karışıyor,oyle gerekiyorsa oyle olmuş,bitmiş gitmiş.2 bucuk sene evli kaldım. Annem hastaydı üzüntü stres yasaktı. Babam ve kardeşlerim annemin derdinde. Yani aile olarak herkesin derdi anamızın canıydı. Sonra annem vefat etti. Babam yıkıldı, kardeşlerimi tahmin edersiniz. Nasıl deseydim diyemedim ki canım benim kimseye, bu durumlar yasanurken diyemedim hiçbişiy işte. En son evden ayrıldım öle söledim o da cok azını, şiddet gördüm ailemde asla kimse halen bile bilmez.
Annenize de Allah rahmet eylesin,bilmedigi iyi olmus=/2 bucuk sene evli kaldım. Annem hastaydı üzüntü stres yasaktı. Babam ve kardeşlerim annemin derdinde. Yani aile olarak herkesin derdi anamızın canıydı. Sonra annem vefat etti. Babam yıkıldı, kardeşlerimi tahmin edersiniz. Nasıl deseydim diyemedim ki canım benim kimseye, bu durumlar yasanurken diyemedim hiçbişiy işte. En son evden ayrıldım öle söledim o da cok azını, şiddet gördüm ailemde asla kimse halen bile bilmez.
Allah razı olsun canım.Annenize de Allah rahmet eylesin,bilmedigi iyi olmus=/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?