- 3 Kasım 2019
- 29
- 24
- 3
- 31
- Konu Sahibi Babylonxxxxx
-
Silmemen iyi olmuş.En azından sunmak istediğinde sunabilirsin.Piskolojik şiddetin baskının kanıtını nasıl gösterebilirsin ki soyut bir kavram zaten adı üstünde.Anlaşmalı da olsa psikolojik şiddete kanıt göstermem gerekir diye düşünüyorum. Mesajların hepsi duruyor. Bilhassa silmedim.
Yazık ya üzüldün aslında halineOnu bilmem de eski kocayı iyi stolklamış bu konuda çok iyi olduğu kesin
Ve bundan kendine mutluluk cıkartacak kadar hayatsız ve boş olmak :)Yazık ya üzüldün aslında haline
Fos bir ego
Yeşilçam vari intikam
Ergen hareketler
Haliyle yürümemiş evlilik
Evet üzücü. Diğer kadınları yerip kendini aşırı övmek kimse için kriter değil malesef. Neticede şu ülkede ne kadınlar var aldatılan, terk edilen. İşin ucunda erkek var çok takılmamak lazım yani. Boşa gitsin demiYazık ya üzüldün aslında haline
Fos bir ego
Yeşilçam vari intikam
Ergen hareketler
Haliyle yürümemiş evlilik
Hayat senin kararlarda öyleVe bundan kendine mutluluk cıkartacak kadar hayatsız ve boş olmak :)
Bakış açımı anlatmaya çalıştım ama anlamamakta ısrarcısınız. Umarım sizin basınıza bu şekilde sizin elinizde olmayan bir durum gelmez ne diyeyim.Hayat senin kararlarda öyle
Bizimle paylaştın bizde bir yorum yazdık
Biz bu sayfayı kapattığımızda benim için biter
Ama senin bu bakış açın hatalı gibi
TabikiEvet üzücü. Diğer kadınları yerip kendini aşırı övmek kimse için kriter değil malesef. Neticede şu ülkede ne kadınlar var aldatılan, terk edilen. İşin ucunda erkek var çok takılmamak lazım yani. Boşa gitsin demi
Bakın benim başka kişilerle ilgili bir sorunum yok. Ben bahsettiğim kadın tanımlamasının prototipini çizdim. Basit insanlara basit denir bunun başka izahatı yoktur. Kadın ya da erkek. Her insana aynı ölçüde yaklaşmıyoruz mesela, herkesle arkadaşlık etmiyoruz.Seviyesiz olan insanlara seviyesiz diyoruz mesela muhatap almak istemiyoruz. Eskiden veya simdi yakın olup değer verdiğim bir insanın böyle insanlarla etkileşimde olması beni üzer, sizi bilemem.Herkesin standartları farklı tabii ki. Bunun savunma mekanizması ile alakası yok. Gerçek gerçektir, sadece inkar edebilirsiniz.Tabiki
Ama haksızlıklara takılabiliriz üzülebiliriz
Hepimiz insaniz nihayetinde
Lakin acısını başkasından çıkarmak olaylara karşı gerçekçi olamamak doğru değil
Bir savunma mekanizması oluşturmuş konu sahibi yalnız gerçekçilikle zerre alakası yok
Teşekkür ederim güzel dileklerin için :)Canım anlaşmalı boşanma da hakim bişey sormaz . Yapacağın en iyi şey cilt bakımışık giyin git. Gurur ve güzellik onu sinir etmeye yeter. Hayatın tadını kendi denginle çıkar. Musmutlu yılların olsun
Cezam biter bitmez okuduğum konuya bak ya. Resmen sınanıyorumAynı yere takılanların sanırım takıldıkları yerle ilgili kompleksleri var. İnsanın huyu suyu hareketleri varos olduğunu belli eder. Ne olursan ol yine gel insanı değil hiçkimse kendinizi kandırmayın. Bir insan bilerek takipçi toplamak ilgi toplamak için teshircilik yapıyorsa basit basit işlerin peşinde koşuyorsa, aptal saptal beyin kullanılmayan aforizmalar yazıyorsa, tiktokta bakın ne kadar da güzelim şeklinde tek iq lu videolar cekiyorsa o insan varoştur. Kadın ya da erkek.
Haklısınız ama öfke yalnızca bize zarar veriyor, karşı tarafa değil. Belki de her şeyi kabul edip karşıdakini affetmek gerekiyor.Ben de intikam almak istiyorum ama bu duygu beni esir etti unutmak istiyorum silmek istiyorum öfke çok kötü bana bize zarar veriyor. Öfke birine atmak için elinde tuttuğun kor ateş e benzer.
Biraz muge anliyi izlemenizi tavsiye ederim.turkiyenin en akilli kadinlarindan biridir.arrtik birine cevap verirken once muge olsa ne derdi ne dusunurdu diye cevap veriyorum.mesela siradan aptal bir kadin olsa hakim bey ben kocami seviyorum belki duzelir bosanmayalim der.ama muge olsa saclarina bir guzel dalgali fonunu cektiririr.makyajini yapar şik bir elbisesini topuklusunu giyer. Hakim bey konusmaya getek yok tek celsede bitsin der. Hattini degistiriri sehir degistiriri yallah...dahada omur billah o adami dunya gozuyle gormez. Bence muge anli gibi olun.Öncelikle yargılamadan okumanızı ve cevap vermenizi istiyorum, canım çok yanmamış olsaydı haksızlığa uğramamış olsaydım bunu düşünmezdim bile.aşık olarak evlendiğim 1 senedir evli olduğum eşimle sürekli problemlerimiz ayrılma barışma durumlarımız oluyordu. Anlaşmazlıklar, ekonomik sıkıntılarımız ve benim kariyerimle ilgili endişelerim nedeniyle huzursuzluk çıkıyordu hep. Bu arada kendisi benim mesleğimi eğitim durumumu kompleks yapan biriydi.bir gün kavga ettik bir hafta konuşmadık, bir şeylerin yolunda gitmediğinin farkındaydım boşanmayı çok düşündüm ama sabrediyordum. daha yeni yoluna girer ben işe girince eşimin borçlarına yardım ederim sosyal alanım olur daha mutlu oluruz ferahlarız diyordum. Ama eşimle bir hafta küslüğün sonunda artık mutlu olmadığını eve gelmek istemediğini sevginin yetmediğini söyledi ben önce kabul ettim sonra üzüldüm ağladım bosanmayalım dedim. Boşanma dilekçesine imza atmamakta direttim sinirlendi evdeki her şeyi kırdı mutfaktan bıçağı aldı imzalamazsam kendini öldürmekle tehdit etti ben de imzaladım. Evden ayrılırken bana çok üzücü şeyler yaşattı. Mahkemeye gidip aynı gün boşanmayı kabul etmediğim için beni tehdit etti. Senden bosanmicam benim soyadımı ömür boyu tası leke gibi dedi. Ailem geldi beni aldı ailemin evine başka şehre döndüm. Bu süreçte beni her yerden engelledi, ben onunla hiçbir şekilde ilerisim kurmadım, 1 ay boyunca boşanma davası açmadı, baktım ki ailesinin arkadaşlarının olduğu beni tanıyan kişilerin olduğu sosyal medya hesabında, yalnız yasamak çok güzel söyle rahatım, bekar olmanın tadını çıkartıyorum şeklinde twitler paylaştı. Bir yandan da aşk acısı çeken twitler beğeniyordu. Baktım instagramda o şehirde üniversite okuyan 19-20 yaşında varos basit basit bir sürü kızı eklemiş, fotolarını beğeniyor. Bir yandan da hikayesinden alkollü hüzünlü şeyler paylaşıyor. Sonra Tinderda fake hesap açtım bir baktım orada da hesap açmış hatta İnstagram hesabını tindera bağlamış.kimi takip ettiğini ne paylaştığını vs ailesi akrabaları görüyor. Yani ne iğrenc bir insan olduğunu anladım. Simdi boşanmayı gercekestirelim buraya gel dedi ben de gidicem ve aynı gün boşanma gerçekleşecek. Şiddetli geçimsizlikten dava acıcaz.Bana hak etmediğim halde hem evlilikte hem de sonrasında iğrenc şeyler yaşattığı için ondan nefret ediyorum ve hakim neden boşanmak istiyorsun şeklinde tarafıma sorduğunda öyle şeyler demek istiyorum ki kendi kendini yesin sinir olsun, kendini kötü hissetsin. Benim bu işi daha cok istediğimi ondan kurtulup yoluma baktığımı anlasın. Ne diyebilirim sizce? Eğitim durumumuz aynı değil kültürel birikimimiz uyuşmadı vs vs desem mi ya da ne desem ?
Arkadaşım sana tavsiyem hayatına devam et mutlu ol olgunlaş
Kendine güven sağlam duruşlu bir kadın ol
Hakime ne derim eski eşin canı yansın
Orada burada eşi taciz et başkalarına varoş primat de
Bunlar boş işler
Senin sağlam düzgün duruşun seni sevenleri mutlu eder sevmeyenleri mutsuz
Benden;Son söz
[/QUOT
Haklısınız ben de bu tavırda olucam gibi. Hakime konusmaya gerek yok dersem biraz sıkıntı doğurur gibiBiraz muge anliyi izlemenizi tavsiye ederim.turkiyenin en akilli kadinlarindan biridir.arrtik birine cevap verirken once muge olsa ne derdi ne dusunurdu diye cevap veriyorum.mesela siradan aptal bir kadin olsa hakim bey ben kocami seviyorum belki duzelir bosanmayalim der.ama muge olsa saclarina bir guzel dalgali fonunu cektiririr.makyajini yapar şik bir elbisesini topuklusunu giyer. Hakim bey konusmaya getek yok tek celsede bitsin der. Hattini degistiriri sehir degistiriri yallah...dahada omur billah o adami dunya gozuyle gormez. Bence muge anli gibi olun.
Hah iste buBiraz muge anliyi izlemenizi tavsiye ederim.turkiyenin en akilli kadinlarindan biridir.arrtik birine cevap verirken once muge olsa ne derdi ne dusunurdu diye cevap veriyorum.mesela siradan aptal bir kadin olsa hakim bey ben kocami seviyorum belki duzelir bosanmayalim der.ama muge olsa saclarina bir guzel dalgali fonunu cektiririr.makyajini yapar şik bir elbisesini topuklusunu giyer. Hakim bey konusmaya getek yok tek celsede bitsin der. Hattini degistiriri sehir degistiriri yallah...dahada omur billah o adami dunya gozuyle gormez. Bence muge anli gibi olun.
Ben sanırım hırslı biri olduğum için nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum. Çok ketum durmaktan da korkuyorum. Şahıs ile nasıl bir iletişim sürdürmeliyim boşanma öncesi ve esasında bilemiyorum.Buradan bir üye severken terkedilmisti,bir yil sonra bosanabildi ama cok yaralanmisti.
Bosanma günü iyiydi artik,cok şık giyinmis gitmis,guler yuzlu neseli bir sekilde çıkmış salondan.
Yanindan gecerken saclarini savurup yürüyüp geçmiş:)
Adam çökmüş görünüyormuş,
mahkemeye yapayalnız gelmis,halbuki ailesinin gaziyla o hale gelmisler,o gün kimse yokmus yaninda.
Bir kac yil onceydi,boyle konularda hatirliyorum o uyeyi:)
Ben sahsen degmeyen insana bir kac kelimeyi bile cok görürüm,gözümde kaybolur.Ben sanırım hırslı biri olduğum için nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum. Çok ketum durmaktan da korkuyorum. Şahıs ile nasıl bir iletişim sürdürmeliyim boşanma öncesi ve esasında bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?