Anlaşmalı boşanacağım eşimi mahkemede nasıl sinir edebilirim ?

Anlaşmalı da olsa psikolojik şiddete kanıt göstermem gerekir diye düşünüyorum. Mesajların hepsi duruyor. Bilhassa silmedim.
Silmemen iyi olmuş.En azından sunmak istediğinde sunabilirsin.Piskolojik şiddetin baskının kanıtını nasıl gösterebilirsin ki soyut bir kavram zaten adı üstünde.
[/QUOTE]
Mesajlarda kişiliğe hakaret, büyük ayıp olarak nitelenecek ifadeler var. Evlilik birliğinin temelden sarsıldıgına dair kanıtlar. Aslında gerçekten uğraşmak istemiyorum, anlaşamıyoruz kafamız uyuşmuyor desem yeterli olacaktır sanırım. Teşekkür ederim :)

Yazık ya üzüldün aslında haline
Fos bir ego
Yeşilçam vari intikam
Ergen hareketler
Haliyle yürümemiş evlilik
Evet üzücü. Diğer kadınları yerip kendini aşırı övmek kimse için kriter değil malesef. Neticede şu ülkede ne kadınlar var aldatılan, terk edilen. İşin ucunda erkek var çok takılmamak lazım yani. Boşa gitsin demi

Hayat senin kararlarda öyle
Bizimle paylaştın bizde bir yorum yazdık
Biz bu sayfayı kapattığımızda benim için biter
Ama senin bu bakış açın hatalı gibi
Bakış açımı anlatmaya çalıştım ama anlamamakta ısrarcısınız. Umarım sizin basınıza bu şekilde sizin elinizde olmayan bir durum gelmez ne diyeyim.

Tabiki
Ama haksızlıklara takılabiliriz üzülebiliriz
Hepimiz insaniz nihayetinde
Lakin acısını başkasından çıkarmak olaylara karşı gerçekçi olamamak doğru değil
Bir savunma mekanizması oluşturmuş konu sahibi yalnız gerçekçilikle zerre alakası yok

Canım anlaşmalı boşanma da hakim bişey sormaz . Yapacağın en iyi şey cilt bakımı şık giyin git. Gurur ve güzellik onu sinir etmeye yeter. Hayatın tadını kendi denginle çıkar. Musmutlu yılların olsun

Bakın benim başka kişilerle ilgili bir sorunum yok. Ben bahsettiğim kadın tanımlamasının prototipini çizdim. Basit insanlara basit denir bunun başka izahatı yoktur. Kadın ya da erkek. Her insana aynı ölçüde yaklaşmıyoruz mesela, herkesle arkadaşlık etmiyoruz.Seviyesiz olan insanlara seviyesiz diyoruz mesela muhatap almak istemiyoruz. Eskiden veya simdi yakın olup değer verdiğim bir insanın böyle insanlarla etkileşimde olması beni üzer, sizi bilemem.Herkesin standartları farklı tabii ki. Bunun savunma mekanizması ile alakası yok. Gerçek gerçektir, sadece inkar edebilirsiniz.

Cezam biter bitmez okuduğum konuya bak ya. Resmen sınanıyorum

Ben de intikam almak istiyorum ama bu duygu beni esir etti unutmak istiyorum silmek istiyorum öfke çok kötü bana bize zarar veriyor. Öfke birine atmak için elinde tuttuğun kor ateş e benzer.

Arkadaşım sana tavsiyem hayatına devam et mutlu ol olgunlaş
Kendine güven sağlam duruşlu bir kadın ol
Hakime ne derim eski eşin canı yansın
Orada burada eşi taciz et başkalarına varoş primat de
Bunlar boş işler
Senin sağlam düzgün duruşun seni sevenleri mutlu eder sevmeyenleri mutsuz
Benden;Son söz

Ben de intikam almak istiyorum ama bu duygu beni esir etti unutmak istiyorum silmek istiyorum öfke çok kötü bana bize zarar veriyor. Öfke birine atmak için elinde tuttuğun kor ateş e benzer.
Haklısınız ama öfke yalnızca bize zarar veriyor, karşı tarafa değil. Belki de her şeyi kabul edip karşıdakini affetmek gerekiyor.

Biraz muge anliyi izlemenizi tavsiye ederim.turkiyenin en akilli kadinlarindan biridir.arrtik birine cevap verirken once muge olsa ne derdi ne dusunurdu diye cevap veriyorum.mesela siradan aptal bir kadin olsa hakim bey ben kocami seviyorum belki duzelir bosanmayalim der.ama muge olsa saclarina bir guzel dalgali fonunu cektiririr.makyajini yapar şik bir elbisesini topuklusunu giyer. Hakim bey konusmaya getek yok tek celsede bitsin der. Hattini degistiriri sehir degistiriri yallah...dahada omur billah o adami dunya gozuyle gormez. Bence muge anli gibi olun.

Haklısınız ben de bu tavırda olucam gibi. Hakime konusmaya gerek yok dersem biraz sıkıntı doğurur gibi

Buradan bir üye severken terkedilmisti,bir yil sonra bosanabildi ama cok yaralanmisti.
Bosanma günü iyiydi artik,cok şık giyinmis gitmis,guler yuzlu neseli bir sekilde çıkmış salondan.

Yanindan gecerken saclarini savurup yürüyüp geçmiş:)
Adam çökmüş görünüyormuş,
mahkemeye yapayalnız gelmis,halbuki ailesinin gaziyla o hale gelmisler,o gün kimse yokmus yaninda.

Bir kac yil onceydi,boyle konularda hatirliyorum o uyeyi:)

Hah iste bu

Ben sanırım hırslı biri olduğum için nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum. Çok ketum durmaktan da korkuyorum. Şahıs ile nasıl bir iletişim sürdürmeliyim boşanma öncesi ve esasında bilemiyorum.

Ben sahsen degmeyen insana bir kac kelimeyi bile cok görürüm,gözümde kaybolur.
Laf carpmak fikri iç soğutucu gelir baslarda ama sonra kendinize yakistirmaz ve gereksiz bulursunuz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…