Anlaşmalı boşanacağım eşimi mahkemede nasıl sinir edebilirim ?

erkeklere boyle seyler islemiyor. kadinlar her soylenen cumleyi umursuyor ama cogu erkek umursamiyor.

sadece gercekten onu iplemezseniz cani aciyabilir belki. gercek anlamda iplememe ama. ozellikle bu kelimeyi kullandim tam olarak bu karsiliyor cunku.

zaten asagilik bir adammis. cani yansa ne yanmasa ne. bu tarz insanlara karsi kazanamazsiniz.ne yapsaniz gene siz uzulursunuz.

Davul bile dengi dengine çalarmış, sonradan anladım deyin..

Hakim size neden boşanıyorsunuz diye sormayacak ki?

Bunları boşuna düşünüyorsunuz.

Anlaşmalı boşanmada hakim esasa girmez. Sadece boşanmak istiyor musunuz diye sorar. Protokole bakar bitti.

Ölesı adamlar sınır olmazlar.En guzel kıyafetınızı gıyıp sacınızı yaptırın umursamaz tavırlarla evet bolanmak ıstıyorum deyın.Bana sordugunda evet çok ıstıyorum dedım.Birdaha sordu tum kalbımle boşanmak ıstıyorum dedım.Suratına bıle bakmayın.

Durusma sirasinda senin ne soyledigin onun umurunda olmaz. O sadece sonuca odakli olacaktir. Zaten durusmalarda 5 dakika falan suruyor.
Bir insana verilecek en buyuk ceza umursamamaktir.

Tum kalbimle ha,bayildim

Tum kalbimle ha,bayildim
Aynen öle dedim.Sonra kızım dedı hakim bey altınlarını aldınmı?Tekrar konuşmak ıstermısınız dedi.Dedimki hakim bey canımı zor kurtardım.Arkadaşlarım bobreklerın yerındemı kanka aç karnını bakıcam diyodu dedim:):)Lütfen beni hemen boşayın ne olur dedim.Boşandık.İmza attım .Çok tesekkur ederım dedım dıları çıkıp hemen ablamı aradım.Kurtuldum dıye.O pislıkte duydu.Rezıl köpek.

Tebrik ediyorum :) Boşanma sonrası kardeşimi arama fikri, çık aklımdan

Evlilik içerisinde ne yaşandı bilmiyorum, yazmamışsınız ama medeni şekilde boşanmak varken, boşanmayacağım diye tutturup olayları bu noktaya da siz taşımışsınız. Okuduklarımdan öyşe bir çıkarım yaptım. Boşanmadan tinder minder hiç hoş değil orası ayrı, sonuna kadar haklısın.

Adam en başta gelmiş, boşanalım demiş. Sevgi, saygı bitmiş belki de ve batan bir gemiyi yüzdüremeyeceğinizi anlamış demek ki. Kolay değildir eminim ama gitmek isteyeni tutmak ne bileyim... ben evliliğimizi kafamda net olarak bitirmiş olsam ve eşim de boşanmama konusunda diretse bir yerde delirirdim. Olaya sadece kadın olarak bakmıyorum. Tweetleri falan da büyük olasılıkla size nispet olsun diye paylaşıyordur, sizde oyununa geliyorsunuz amacına ulaşıyor.

Boşanma gerçekleşmeden tindet açmış. Resmen aldatmış. Tazminat iste.

Haklısınız.

Bak olan yine sana oldu. Üzülen, incinen sen. Ben olsam senin yerinde ya anlaşmalıdan vazgeçer ve çekişmeli dava açarım ya da direk kurtulmaya bakarım. O an ki duruma bağlı olur ama boşanmadan gidip tinder falan açıp, aldatma teşebbüsünde bulunmuş veya aldatmışsa hakkımı da arayabilirim. Hakimin de karşısına geçtiğimde, "İlk başta boşanmamayı kabul etmemekle yanlış yaptığımı düşünüyorum ama hala resmi bir evliliğin içerisinde yeni arayışlara girilmesini kabul edemem," derim. Al sana dellendirme. Kudurur durur.

Zıtlaşıp sinir etsen ne olur o da zaten sana sinir oluyordur.
Bütün kirli çamaşırlarını dök
Şöyle şöyle aciz Sevgisiz vs bi adam de baska kızları beğendiğini vs söyle.
Ayrıl ve yoluna bak.

Hakim bana bu kadar söz hakkı verir mi bilemiyorum aslında..

Bana bir gün önce gelebilir misin kararlaştırdığımız gün işim çok yoğun diye mesaj attı. Ben de mümkün değil çalışmaya başladım o gün işe gidiyorum dedim. Meraktan kendini yemiştir simdi

Hakim bana bu kadar söz hakkı verir mi bilemiyorum aslında..
Çekişmeli boşanmada verir. Evet olayların bu noktaya gelmesin de hatanız olabilir ama evi kırıp dökmek, tehdit etmek, arayışlara gitirmek falan ne olursa olsun haklı hiçbir tarafı yok. Dediğim gibi ben boşanmak istesem eşim diretse çileden çıkardım ama evi döküp kırmaz, tehdit etmezdim. En fazla sinirden deliye döner, günü mü gün ederdim kendimi haksız duruma düşürmeyecek şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…