- 3 Kasım 2019
- 29
- 24
- 3
- 31
- Konu Sahibi Babylonxxxxx
-
Anlayamıyoruz kafamız uyuşmuyor desem yeterli olur mu sizce ?Hiç bunlara gerek yok başına bela alma.Kafan rahat olsun bırak.Hayatından komple çıkar artık o adamı.
Ya bunları hazmedemeyip sana birşr yapsa canına kasdetse?
Hiçbir şey dememek en büyük cevap aslında insanı derinden kemiren,kudurtan.
Emin ol!
Çirkinleşmeden.
Bu soruyu varoş varoş kızlara sorun onlar daha iyi cevaplarÖncelikle yargılamadan okumanızı ve cevap vermenizi istiyorum, canım çok yanmamış olsaydı haksızlığa uğramamış olsaydım bunu düşünmezdim bile.aşık olarak evlendiğim 1 senedir evli olduğum eşimle sürekli problemlerimiz ayrılma barışma durumlarımız oluyordu. Anlaşmazlıklar, ekonomik sıkıntılarımız ve benim kariyerimle ilgili endişelerim nedeniyle huzursuzluk çıkıyordu hep. Bu arada kendisi benim mesleğimi eğitim durumumu kompleks yapan biriydi.bir gün kavga ettik bir hafta konuşmadık, bir şeylerin yolunda gitmediğinin farkındaydım boşanmayı çok düşündüm ama sabrediyordum. daha yeni yoluna girer ben işe girince eşimin borçlarına yardım ederim sosyal alanım olur daha mutlu oluruz ferahlarız diyordum. Ama eşimle bir hafta küslüğün sonunda artık mutlu olmadığını eve gelmek istemediğini sevginin yetmediğini söyledi ben önce kabul ettim sonra üzüldüm ağladım bosanmayalım dedim. Boşanma dilekçesine imza atmamakta direttim sinirlendi evdeki her şeyi kırdı mutfaktan bıçağı aldı imzalamazsam kendini öldürmekle tehdit etti ben de imzaladım. Evden ayrılırken bana çok üzücü şeyler yaşattı. Mahkemeye gidip aynı gün boşanmayı kabul etmediğim için beni tehdit etti. Senden bosanmicam benim soyadımı ömür boyu tası leke gibi dedi. Ailem geldi beni aldı ailemin evine başka şehre döndüm. Bu süreçte beni her yerden engelledi, ben onunla hiçbir şekilde ilerisim kurmadım, 1 ay boyunca boşanma davası açmadı, baktım ki ailesinin arkadaşlarının olduğu beni tanıyan kişilerin olduğu sosyal medya hesabında, yalnız yasamak çok güzel söyle rahatım, bekar olmanın tadını çıkartıyorum şeklinde twitler paylaştı. Bir yandan da aşk acısı çeken twitler beğeniyordu. Baktım instagramda o şehirde üniversite okuyan 19-20 yaşında varos basit basit bir sürü kızı eklemiş, fotolarını beğeniyor. Bir yandan da hikayesinden alkollü hüzünlü şeyler paylaşıyor. Sonra Tinderda fake hesap açtım bir baktım orada da hesap açmış hatta İnstagram hesabını tindera bağlamış.kimi takip ettiğini ne paylaştığını vs ailesi akrabaları görüyor. Yani ne iğrenc bir insan olduğunu anladım. Simdi boşanmayı gercekestirelim buraya gel dedi ben de gidicem ve aynı gün boşanma gerçekleşecek. Şiddetli geçimsizlikten dava acıcaz.Bana hak etmediğim halde hem evlilikte hem de sonrasında iğrenc şeyler yaşattığı için ondan nefret ediyorum ve hakim neden boşanmak istiyorsun şeklinde tarafıma sorduğunda öyle şeyler demek istiyorum ki kendi kendini yesin sinir olsun, kendini kötü hissetsin. Benim bu işi daha cok istediğimi ondan kurtulup yoluma baktığımı anlasın. Ne diyebilirim sizce? Eğitim durumumuz aynı değil kültürel birikimimiz uyuşmadı vs vs desem mi ya da ne desem ?
Eğitim durumuna,kültürel duruma hiç girme hakiminde antipatisini kazanma.Seni azarlar fln evlenirken görmedin mi kültürel farklılığınızın olduğunu eğitim durumunu bilmiyormuydun der.Anlayamıyoruz kafamız uyuşmuyor desem yeterli olur mu sizce ?
Bu soruyu varoş varoş kızlara sorun onlar daha iyi cevaplar
Aynı yere takılanların sanırım takıldıkları yerle ilgili kompleksleri var. İnsanın huyu suyu hareketleri varos olduğunu belli eder. Ne olursan ol yine gel insanı değil hiçkimse kendinizi kandırmayın. Bir insan bilerek takipçi toplamak ilgi toplamak için teshircilik yapıyorsa basit basit işlerin peşinde koşuyorsa, aptal saptal beyin kullanılmayan aforizmalar yazıyorsa, tiktokta bakın ne kadar da güzelim şeklinde tek iq lu videolar cekiyorsa o insan varoştur. Kadın ya da erkek.Ayni yere takılmışız. Premses o kadar yükseklerdeki başkalar hakkında böyle konuşabiliyor. Entelektüel nirvana olsa gerek. Bir diploma bunu anlamaya yetmez.
Üniversiteliler 2 haneli iq ya sahip primatlarla dolu. Her yer üniversite, barajı geçip üniversiteye giden her insan kaliteli ve kendini bilen biri olmuyor.Üniversiteli Varoş kız tabiri ilginçmiş
Canınız yanmışta acısını başkasından çıkarmayın bari
Psikolojik şiddet olduğunu söyleyeyim yani. Ama bunu kanıtlamam gerekmez mi ?Eğitim durumuna,kültürel duruma hiç girme hakiminde antipatisini kazanma.Seni azarlar fln evlenirken görmedin mi kültürel farklılığınızın olduğunu eğitim durumunu bilmiyormuydun der.
Zaten sana yakışmaz kültürlü biri olarak.Sevgi kalmadi anlaşamıyoruz piskolojiyi şiddet ve de.
Anlaşmalı değil mi zaten neyin kanıtı?Psikolojik şiddet olduğunu söyleyeyim yani. Ama bunu kanıtlamam gerekmez mi ?
Aynı yere takılanların sanırım takıldıkları yerle ilgili kompleksleri var. İnsanın huyu suyu hareketleri varos olduğunu belli eder. Ne olursan ol yine gel insanı değil hiçkimse kendinizi kandırmayın. Bir insan bilerek takipçi toplamak ilgi toplamak için teshircilik yapıyorsa basit basit işlerin peşinde koşuyorsa, aptal saptal beyin kullanılmayan aforizmalar yazıyorsa, tiktokta bakın ne kadar da güzelim şeklinde tek iq lu videolar cekiyorsa o insan varoştur. Kadın ya da erkek.
Üniversiteliler 2 haneli iq ya sahip primatlarla dolu. Her yer üniversite, barajı geçip üniversiteye giden her insan kaliteli ve kendini bilen biri olmuyor.
Kompleks kelimesine takılan kompleksliler evet..Kompleks mi?bence burda birileri birseyleri kompleks yapiyorsa o ben değilim. İnsanların hayatı sizi zerre ilgilendirmez. Burdan bile kibiriniz belli oluyor. Kompleksmiş
Peki bir insan sizin kocanız gibi varoşlara takılan biriyle evliyse nedir? Akşam akşam bir gülme geldi sksjjsksksj. Bizim kompleksimiz yok ama malesef eşiniz tercihlerini önce sizden sonra da varoşlardan yana kullandıysa kendinizi de sorgulayın o zaman sayın Elit.Aynı yere takılanların sanırım takıldıkları yerle ilgili kompleksleri var. İnsanın huyu suyu hareketleri varos olduğunu belli eder. Ne olursan ol yine gel insanı değil hiçkimse kendinizi kandırmayın. Bir insan bilerek takipçi toplamak ilgi toplamak için teshircilik yapıyorsa basit basit işlerin peşinde koşuyorsa, aptal saptal beyin kullanılmayan aforizmalar yazıyorsa, tiktokta bakın ne kadar da güzelim şeklinde tek iq lu videolar cekiyorsa o insan varoştur. Kadın ya da erkek.
Kaç üniversitelinin iq ölçtünüzÜniversiteliler 2 haneli iq ya sahip primatlarla dolu. Her yer üniversite, barajı geçip üniversiteye giden her insan kaliteli ve kendini bilen biri olmuyor.
Anlaşmalı da olsa psikolojik şiddete kanıt göstermem gerekir diye düşünüyorum. Mesajların hepsi duruyor. Bilhassa silmedim.Anlaşmalı değil mi zaten neyin kanıtı?
Birde msjlari vs yokmu?
Onu bilmem de eski kocayı iyi stolklamış bu konuda çok iyi olduğu kesinKaç üniversitelinin iq ölçtünüz
Yapmayın
Evliliğimizin bitme sebebi bu yukardanki duruşunuz insanlara yukardan bakmanız olmasın
Sizin iq nuz kaç hangi ödüllere sahipsiniz ünvanlarınız nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?