Anlamsızca davranan kayınpeder olayı 😬

Siz pusetinizi almazmıydınız yani ?? Bi insan kendi evladını zaten dusunmuyor onları dusunen benim siz burayı kacııryorsunuz ısrarla gelsnler diyor sa bende tamam sıkısalım kemer takalım dedim bunda ne var basta gelsnler demedikki eşimde bende ona gore ayarlarlar diye dusunduk yani

kimse hazır değil derken kp kaç kimse ediyor?

7 kişi danaya girer gibi yolculuğa ortak çıkarsa olur böyle şeyler.

Eşiniz annesiyle babasını sabahtan mezarlığa götürseydi, öğleden sonra da sizi gezdirseydi.
Ya arabanın duurmu ortada ilk defa b yere gtmıyoruz bebegim dogmadan once ikizleri yan yana otrutup seyahat ederdik zaten ki asla kemer takmazlar .. ben bebegimi neden kucagına alıyorumm ayrıca seyahat planı yapan biziz adamı mesarlıga goturelim gidemedi iki senedir diye dusunduk bize bir ton laf saydı adam

kimse hazır değil derken kp kaç kimse ediyor?
Kpder kvalide dusunduk bu ne demek tam arka uc kişi on iki kişi oluyor goruncem ve cocuklarla uc ekstra seklinde asagı ındıler ben bu durumda kemer takıp otırtalım dedim koeder bebeni kucagına al dedi ?

Adamı arayıp seni köye götüreceğiz demişsiniz

O da eşi kızı ve ikizler ile gideriz demiş

Siz de çocukları kucağa alırız demişsiniz

Üç çocuk üç kadın olunca da herkes sizin Bebek sizin kucakta ikizler de Kv ve görümcenin kucakta gidecek anlamış

Adam da puseti görünce şaşırmış

Akşam da bu mezarlık ziyareti vs değil gelin hanım kendini gezdirecek demiştir, bizi bahane edecek köye gidecek demiştir

Kp ne dediyse dedi çok da önemli değil

Bu arada kızını almak için arabayı istemesi, o esnada izinli olan eşinizin ikinci şoför olarak gitmesi de hiççççç garip gelmedi

Bir hafta da arabasız işe gidin

Araba ile çocuğu bırakıp sonra işe gidiyorum ama araba yoksa eşim şehir dışında ise taksi ile çocuğu bırakıp metro artı minibüs ile işe gidiyorum dönüşte de minibüs artı metro ile okula gidip okuldan da taksi ile dönüyorum

valla halen yaşıyorum, bir hafta arabasız olunca incileri dökülmüyor insanın

Onlsr buyuk ve mecbur kucaga oturablrler gelmek istiyorlarsa buna da mecburlar ki kemer takılcaktı benm bebegm altı aylık ve oturamıyor henuZzz sizce benm bebegimmi onlarmı ?? Bidaha düşünün
Çocuğunuz 4 yaşına geldiğinde bu lafınızı tekrar düşünün.

Hahah ebn cocuklsra bakıcsm oylemi neden ?? Yani cidden siz oturup uc cocuga bakarmısnız ben bakmam neden bakıyorum bayram sonucta bende gtmek istiyorum koye ? Eşimde bende gdelim dedik diye maaa aile gelceklerinş dusunmedikkki
6 aylık cocugumla esımın tarafında mezarlık zıyaretı yapmayı tercıh etmezdım. zaten :) ne yazarsanız yazın bır konu acmıs buradaki tum uyelere fıkır sunmussunuz ve gordugunuz gıbı cogumuzun fıkrı bu.

İşim le evimin arası tam tamına iki saat !! Ve sırf gezmek amaclı arabayı ben olmadan tatile gdecekler ben sahsi gorusum normal deil bu davranıs ben kendimi dıslanmıs hissettim ve zor durumda kalıcak olanda benm

Çocuğunuz 4 yaşına geldiğinde bu lafınızı tekrar düşünün.
Ya gelmek ısteyyen ısrarla arabayaa binmek şsteyen lere ne deseydim hanım efendi şakamısnız siz ya bu ne boyle !! Kemer takalım gdelim dedim mecbur ben gelemzler dıe dusundum ne demeliydim siz soyleyn arabamdan bebemle ben mi inmeliydim ?? Benm bebegim nedne kcakta buyyuk bir riskle gdiiyor !?? Niye benm bebegimin can saglıgını dusunmuyor

Ben almaz kucagimda gotururdum sizin pusetle gitmek istemenizde de bir sorun yok aslinda puset malum yarisini kaplar koltugun..sikinti pusetle gideceginiz halde 7 kisi sigaris sıkısalim demeniz orada keske puset var 7 kisi sigamayiz deseydiniz siz herkesin gonlu olsun istemissiniz ama olmamis

Kucağınıza aldığınız çocuğa nasıl kemer bağlayacaktınız

O sizin gorusunuz ben bakmam oturupta bende ziyayret etmek isterim elbette bebegimle gezmek isterim tesekkurler

iyilik anlayışınız bu mu gerçekten ?
baştan sona düşüncesizlikten başka bir şey değil..

madem bir iyilik yapacaksınız
arabanın kapasitesi belli
bölmeyin aileyi, onlar gidip gelsin.
siz de eşinizle ertesi gün gidersiniz.
iyilik böyle olur.
önünü arkasını dusunmeden, insanlara davet götürüp, burnunuzun dikine hep benim dediğim olsun, herkes bana uysun diyince iyilik olmuyor.

yok bunu yapamayacak kadar kocanıza yapışıksanız yada eşinizin ailesine bu şekilde araba tahsis etmek istemiyorsanız, kayınpeder haklı, sizden bir şey isteyen mi oldu?

ayrıca ne arabaymış arkadaş, kırk yılda bir, bir hafta anne-babasını bir gere götüremiyor kocanız.
bir de bensiz falan demişsiniz.
ne oluyor siz olmayınca?
yiyorlar mı arabanızı?
yoksa eşinizin bir hafta ailesi ile vakit geçirmeye hakkı yok mu?

arabanızın anahtarını ve eşinizin bağını sıkı sıkı tutun kaçmasınlar.

Kpder kvalide dusunduk bu ne demek tam arka uc kişi on iki kişi oluyor goruncem ve cocuklarla uc ekstra seklinde asagı ındıler ben bu durumda kemer takıp otırtalım dedim koeder bebeni kucagına al dedi ?

görümce gelmemiş zaten.. yani dediğiniz gibi olmuş durumu görüp gelmemiş..
geriye kalan zaten kv kp ve ayrılmaz dediğiniz ikizler.
yani biliyordunuz.

Son düzenleme:
İşim le evimin arası tam tamına iki saat !! Ve sırf gezmek amaclı arabayı ben olmadan tatile gdecekler ben sahsi gorusum normal deil bu davranıs ben kendimi dıslanmıs hissettim ve zor durumda kalıcak olanda benm

Bakın siz aslında bu olayda da öncekinde de beni istemediler bensiz Nasıl giderler ben olmadan eşim onlarla Nasıl gider hissindesiniz

Duygu olarak eleştiremeyiz ama eşiniz ile göbeğiniz bağlı değil ayrı da bir yere gidilebilir

Hatta bence eş ailesi ile gidileceğine onların gittiğinde ben gitmeyeyim daha iyi

Neler yaşattıklarını blmıyorusnuz evet vermem !! Beni insan yerine koymaıdkları cok zaman oldu hanımefendi o sizin gorusunuz eşim de beni ve bebegini elbet dusunecek benm işim ıkı saatlik mesafede ben bir hafta cok zorluk cekiceksem elbette vermem

iyi gelinim ben pozu elinde patlamış ondan bu öfke....
adam haklı sanki isteyen olmuş.

İki tarafin da haksiz oldugu noktalar var bence
Festivale gider gibi coluk combalak mezarlik ziyareti yapilmaz. El kadar cocuklarin mezarliga goturulmesi yanlis (ikizler icin diyorum)

Siz evde kalip cocuklara baksaydiniz,gorumceniz,kv ,kp ve esiniz gitseydi o zaman o insanlara iyilik yapmis olurdunuz. Su anda 7 kisiyi arabaya doldurup bir de ustune puset koyarak insanlara iyilik yapar gibi ceza vermissiniz olmamis.

Evet genel bir istenmeme durumum var benm neden ? Yani gelin diye dıslanıpp duruyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…