Anlamsızca davranan kayınpeder olayı 😬

Ya ben mi doldurdum haydaaa valla delircem hanımefendi gelmek istediler ve bende inmem arabadan bende gtmek istiyorun sonucta bayram ben b soz vermedimki elimde olan şey belli gdelim dedik tamam ama benm bebegim kucakta gdecek ve kemer takmayada cok takıkmısım bebeklerine hic takmamıslar bisey olmamıs bu mu

Sıkış tıkış olmak benimde sinirimi bozar. Söylenmesine fazla takılmayın. Bebek puseti bir kişilik yer zaptettiği için ve sizde kalabalık olduğunuz için bir defalık kucağınıza almanızı beklemiş olabilirler.
Seyahat planı yapan biziz demişsiniz ama çok doğru bir plan yapmamışsınız demek ki.

Kucağınıza aldığınız çocuğa nasıl kemer bağlayacaktınız
hanımefendi tatlı su uyanığı.
tabiki kucaktaki çocuğa kemer olmayacağını o da biliyor.
ama kendi puset ısrarının dayanağı olsun diye ortaya atıyor öyle...

kayınpeder de salak değil, anlamış.
da eşi anlamamış işte...
kayınpederin siniri de ona muhtemelen.
karınla çocuğunla gidecektin madem bizi niye ayaklandırdın diye düşünüyor adam.
yok iyilik olsun diye bizi getireceksen niye aileyi böldük. siz sonra gidemez miydiniz?

kayınpederin tek haksız olduğu nokta o arabaya binmek.
yok oğlum böle gidemeyeceğimiz belli, siz gidin demeliydi.
ama o da kırk yılda bir jest görmüş bir anlık gafletle binip, pişman olup söylendi.

burada konu sahibi de guya kocasına iyi göründü, onlara iyilik yapmak istedi falan...
yersen.

Evett hata. Bendee fazlasylaa kendi mi dusunmusum onca lafı yemem de cabası tesekkur ederim

Evet genel bir istenmeme durumum var benm neden ? Yani gelin diye dıslanıpp duruyorum ben

Hayır dışlanmıyorsunuz

Siz herseye dahil olmak için çaba sarf ediyorsunuz

Siz çalışıyor ve eşiniz izinli iken onlarla bir hafta Muğla ya gitmelerinde sizin istenmemeniz söz konusu değil

Yine 6 aylık Bebek ile mezarlık ziyaretine gitmeniz de çoğu kişiye garip gelmiş yani sizin istenmemeniz değil genel kanı

Özetle kimse sizi dışlamıyor ama eşiniz ile siyam ikizi gibi yaşamanız gerekmiyor

Bazı insanlar iyilik yaptığını sanırken aslında karşılarındakini kırarlar ve farkında bile olmazlar bak ben sana başımdan geçen olayı anlatayım sen burdan ders çıkar eğer yorumları dikkate alıyosan. Benim eşim restorancı o yüzden yazın tatil imkanımız ailecek hiç olmuyor bir yaz ablam falanca yere gidicez sende gel kızınla dedi güya “iyilik yapıyor” bana tamam dedim bir hata kabul ettim kızım daha 1 yaşında o zamanlar 3 kişi onlar kızımla bizde 2 kişi gayet rahat gidilir değil mi ama yolda başladı yeğenim yastık atıp yatmaya ayağıyla da sürekli beni dürtüyor kızım mecbur kucağımda 4 saatlik yol, ablama söylüyorum biraz otursa çocuğu yanıma alsam o öyle alışkın yolculukları öyle yapar dedi o tatil bana hayatımın dersi oldu. Bazen bir insana iyilik yapmaya çalışıyosanız kendinizden de birazcık ödün vermek gerekir ama benim rahatım önce gelir diyosanız kimseye lütufta bulunmayın böyle kötü sonuçlar olabiliyor ha birde sonra tepki veren kötü ve nankör oluyor çünkü sen iyilik yaptın değil mi? Ben kendi arabamla bile bir misafir taşıyacak olduğumda önceliği misafire veriyorum rahat etsinler diye nasıl olsa benim arabam düzenim bu uyan uysun demiyorum. Ben sırf bu yaşadığım yüzünden 5 senedir kimseyle tatile gitmem herşeyi kendim ayarlayıp ananemi arkadaş olarak alıyorum yanıma kafam rahat oluyor. Fazlalık olarak hissettirdiğiniz an o iyilik anlayışı orada biter belkide bunu hissetti kp niz

cok fazla goze sokmussunuz. iyilik yapıyoruz ama kendi luksumuzden de feragat etmeyiz gibi bir durum olmus. puset evet guvenlik amacli olmak zorunda. ama biz de abimlerle kalabalik bindigimizde abimler puseti arkaya koyuyor. sigilmaz ki zaten mumkun degil. pusetle şoför haric en fazla 3 kisi alabilirsiniz.

esiniz de hic hos konusmamis iyilik yapiyorum falan. ben olsam ben de sinirlenirdim.

dogru konuşun hadsizlesmeyin !! Eşimde bende kvalide kpder gelir diye dusunduk asla kmseye maaa aile gtccez demedik ısrrla gtmeye kalkınca oyle oldu ya sakamısınız onların davranısı uzerine ben tamam kemerleri takar gderiz dedim keske gdemeyiz kusura bakmayın deseymişiin

ben size kızmam bu konuda.
premses karısı, 1 hafta işe toplu taşımayla gitmesin diye ailesini kırk yılda bir işi düştüğünde reddeden kocanıza kızarım.
da banane işte.
alın arabanızı tepe tepe kullanın.
kimselere vermeyin.
evlatlık görevi ne demek bilmezsiniz, hatır, gönül bilmezsiniz, iyilik yapmayı bilmezsiniz,
ama sorun kayınpeder söylendi.
he canım.

yahu çok dar görüşlüsünüz, ne kadar bencilsiniz. Bir ben tutturmuşsunuz. Ben de ben, benim çocuğum da benim çocuğum, öbür çocukların canı? İnanılmaz da evhamlısınız. Bu kadar evhamla yolculuk da yapmayın. Haklı çıkmak için vaveyla koparıyorsunuz resmen.. 6 aylık bebek ve 4 yaşındaki çocukların mezarlıkta işi ne onu da anlamış değilim. Gitmeseniz de olurdu. Araba benimmmmm benimmmm.. Bu ne minnet beklemek böyle??? Evlerden ırak!!!

Son düzenleme:
Siz israr etmissiniz ille gidelim diye. Cocugunuza kemer takmak istemeniz elbette dogru ama 7 kisi bir binek arabaya sigmaz bu da bir gercek. Siz gezmek istiyorsaniz mezarlik ziyareti teklif etmek yerine alip esinizi cocugunuzu gezseydiniz. Sizi surukleyerek goturmedilerse tabi

öyle deme o zaman benim köye gitmeye hakkım yok mu diyor. ne alakaysa...
mezarlık kaçıyorsa bilemem.. ertesi gün gidilmiyorsa demek..
Gezmeye mezarliga ve koye gideni ilk defa gordum,saskinim. Ben koye zorunluluktan giderim,mezarliga da sadece dua etmeye,mumkunse yalniz. Piknige festivale gider gibi arabaya dolusmuslar ayol

Cevap veriyorum: Evet istememiş. Çünkü neden istesin?
Köy onların köyü, mezarlık onların mezarlığı, orada yatanlar da onların aile büyükleri. Sizin ne işiniz var el kadar bebekle mezarlık ziyaretinde?
Siz gezmek için gitmek istediyseniz onları çağırmamalıydınız.
Yok amaç mezarlık ziyareti ise eşiniz anasını, babasını, kardeşlerini alıp gitmeliydi.
Bir şeyden de esik kalsanız incileriniz dökülmez.

Hem iyilik yapıyormuş gibi davranıyorsunuz hem pikniğe gider gibi çoluk çocuk arabaya tıkışmak zorunda bırakmışsınız. Hoş mu sizce?
Ben kayınbabanızın yerinde olsam "siz benimle dalga mı geçiyorsunuz" derdim.

Bin pişmanım zaten gdelim dediigmşze eşimde bende bir ton laf yedik ben gelmeyeecgşm demedim demem de elbette gtmek ıstıyorum neden durayım siz durablrsiz

ben de bir kac buna benzer birsey yasadim. gururlu insanlar icin bunlar cok incitici seyler. iki cocukla otobuslerde gelmek benim icin coook daha rahat. mirin kirin laf işitmektense. babamin arabasina bile cok zor binerim bu sebeptrn.

ki konu sahibi de kac kez esim babasina iyilik yapmak istedi demis. bilmem ki evladin anne babasina yaptigi iyilik midir. ben hic anneme babama iyilik yaptim diye dusunmedim. yapmissam yapmam gerekiyordur yapmisimdir. çok fazla alti cizilmis. tavırlara da yansimistir. herkes kabul etmez bu tavri.

Siz kayinpederinizi onceden tanimiyor muydunuz?
Adamin karakteri ortada , zaten onceden tatil ve araba mevzusu olmus , ikizler olmadan bir yere gitmiyor diyorsunuz e demek ki sizin dusunmeniz gerekirdi arabaya o kadar kisi sigmayacagini , bu karakterde bir kp de sizi istememek degil ama mezarliga sizinle ve bebeginizle gitmek istememistir

ben ne sordum cevabımıda aldım saolun evet istenmemişim gerekde yokmus

Tanıyordumda nyse evet istenmemişim dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…