- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 31
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Ben gezmek istedim acıkcası gitmek istedim bebegimle ilk kez koylerine gdııcektik bidee aaa olurmu kambersi dugun olmaz hesabı ikizleri olmadan bir yere gtmezler aslaa !! Kpeder asla ilgilenmez kvalidenin canına okunsada o ikizler gelecek // k peder benm anlamadıgım beni istemedimi bebegimle bizi gelmeselerde olurdu diyemi konustı da eşine ben sana demiştim dedi ?Bir mezarlık için çok kalabalık gidiyorsunuz,pikniğe gider gibi mezarlığa gidilmez. küçükleri evde bırakabilirdiniz, onlarla ilgilenecek birileri olma şartıyla.arabada pek de yer olmadığı için bebeğiniz de küçük olduğundan dolayı siz kalabilirdiniz diye düşünüyorum.
Ama size haksızlık edilen yerler de var,arabanın ikinize ait olduğunu kayın aile idrak edememiş.mezuniyet için araba beklemeleri hele de sizsiz tatil planı yapmaları hiç olmamış.şanslısınız ki eşiniz objektif bakabiliyor ve sizi gerektiği yerde savunuyor.bundan sonra arabanızla ilgili etkinliklerde daha açık olun,hangi şartlarda ve kimlerle olunacağını bilsinler ki ona göre sürpriz yaşayıp her iki taraf da gerilmesin.planınıza işlerine gelirse katılsınlar
Böyle bir kayın peder düşman başına.
Ben kk da en çok şunu öğrendim gerekesiz kimseye iyilik yapmayacaksın. Cidden sabır taşı olsa çatlar bu adama karşı.
Yukarda açıkladım ben onlar gelmez diye düşünmüştüm ama herzamanki gibi onlar en önde baş tacıı oluyor ikizlersiz cıkmazlar b yere ben de kucaga alma olayını soyledim zaten mecburuz araba mız kücük evet ama benim arabam sonucta ben ve bebegimin guvenligi oncelik deil de ne ? Eşim babasına iyilik yapmak istedi burnundan geldi bir ton laf asıl onların dusunmesi gerekmezmiydi bu sorunları ? Da yıgılmaya karar verdilerHer iki tarafta da belirli ölçüde hatalar var.
Kayınpederiniz anormal bi kere bu kesin.
Ama sizin de binek otomobile 7 kişi binmeyi normal bulup kenara puset koymanız şaka gibi.
Madem güvenlik önemli. Arabada 3ü çocuk olmak üzere bi ev dolusu adam niye var.
Ve madem arabaya aile boyu girmeyi kabul ettiniz, puseti niye bağladınız?
Mezarlıkta cocukların işi de yoktu. O apayri bir mevzu.
Onlsr buyuk ve mecbur kucaga oturablrler gelmek istiyorlarsa buna da mecburlar ki kemer takılcaktı benm bebegm altı aylık ve oturamıyor henuZzz sizce benm bebegimmi onlarmı ?? Bidaha düşününTamam sizin cocugunuzun güvenliği önemli de.,peki ya diger cocuklar? Onlar kucakta olsun benim ki puseyte olur mu yahu.
Onlar gelmez diye düşünmek.Yukarda açıkladım ben onlar gelmez diye düşünmüştüm ama herzamanki gibi onlar en önde baş tacıı oluyor ikizlersiz cıkmazlar b yere ben de kucaga alma olayını soyledim zaten mecburuz araba mız kücük evet ama benim arabam sonucta ben ve bebegimin guvenligi oncelik deil de ne ? Eşim babasına iyilik yapmak istedi burnundan geldi bir ton laf asıl onların dusunmesi gerekmezmiydi bu sorunları ? Da yıgılmaya karar verdiler
Ayrıca hanımefendi ben bir ton soru sormusum siz buna takılmıssınız anlam veremedim neden ?Tamam sizin cocugunuzun güvenliği önemli de.,peki ya diger cocuklar? Onlar kucakta olsun benim ki puseyte olur mu yahu.
Bırakırlar diye dusundum sonucta cocuklar mezarlıga gelmez diye bi kanun yok ama kalablık olucagımızı zaten bliyorlardı ben farklı bisey soruyorum siz buna takılıyorusnuz hay yarabbim hoşş onlara kalsa asla kemer takmazlar bebelerine smdiye kdr kemer takdıklarını asla gormedim bn ısrar ettim kemer takılsın diyeOnlar gelmez diye düşünmek.
Onları alıp mezara götürürken onlar nasıl gelmiyor.
Ikizlerini madem ki her yere götürüyorlar. Sizin de düşünmeniz gerekir, ikizleri yanlarına alacaklarıni.
Ve madem güvenliğiniz öncelikli binek otomobile üst üste binmenizin güvenlikle bir ilgisi yok.
Gideceğiniz yer mezarlık değil mi?Ben gezmek istedim acıkcası gitmek istedim bebegimle ilk kez koylerine gdııcektik bidee aaa olurmu kambersi dugun olmaz hesabı ikizleri olmadan bir yere gtmezler aslaa !! Kpeder asla ilgilenmez kvalidenin canına okunsada o ikizler gelecek // k peder benm anlamadıgım beni istemedimi bebegimle bizi gelmeselerde olurdu diyemi konustı da eşine ben sana demiştim dedi ?
Tamam peki sen haklısın. Sen doğru diyorsun.Bırakırlar diye dusundum sonucta cocuklar mezarlıga gelmez diye bi kanun yok ama kalablık olucagımızı zaten bliyorlardı ben farklı bisey soruyorum siz buna takılıyorusnuz hay yarabbim hoşş onlara kalsa asla kemer takmazlar bebelerine smdiye kdr kemer takdıklarını asla gormedim bn ısrar ettim kemer takılsın diye
Saoll evet ben haklıyımTamam peki sen haklısın. Sen doğru diyorsun.
O zaman konu açıp fikir sormanıza gerek yok.Saoll evet ben haklıyım
Hahh demi aynen oyle biz gidelim dedik sonucta gelip gelmemeyi onlar secmeli kendi bebekleri gelıyor ben neden gtmıyorum ? Yada benm bebegim neden pusetde guvenliksiz gitmek zorunda ?Yani herkes kendi çocuğunun güvenliğinden sorumlu bence de. Konu sahibi isterse 10 kişi gelsin ben çocuğumun güvenliğinden sorumluyum demiş. Kayınpeder zaten kendi çocuklarını düşünse sıkış tepiş arabaya çocuklarını o vaziyette oturtmaz.
Bu konuda hakkıyım ben bir ton soru sormusum onlsra bakın lütfenO zaman konu açıp fikir sormanıza gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?