- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 31
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Okadr hakarete kpeder haklı oylemi bravokonunun başından sonuna çıkardığım sonuç kp haklı....
Cnku ısrarla gelmek şstiyorlar ne demeliydim soruyorum size ben mi inmelydim7 kisi sigariz deyince pusetle bineceginizi dusunmemis puset var 7 kisi nasil sigacaz diye sinirlenmis gorumce ve kayniniz gelemedigi icinde arti bir sinir olmus cok buyutmus cok uzatmis ama pusetlede 7 kisinin sigamayacagi cok malum siz nasil sigariz dediniz ki
Onlar da çocuk belki onlar da " gezmek" istemiştir sizin gibi. Yol yakınmış kısa bir süre sıcaklanıp gidin ne olacak ki.Olurmu arka zaten kafadan beş kişi oluyor kucuk değillerki ki biri benim kucagıma oturdu mecburen hava aşırı sıcak ve yandım kavruldum
Evet siz gelmeyıp cocuklara bakabilirdiniz. 4 yasında cocuklar ayrıca kucagınızda size nasıl bir zorluk yasatmıs olabilirler. Konuyu acarken sız haklısınız dememızı beklıyordunuz sanırımAnlatamadım galiba ya şakamısnız ?? Ben aşagı hepsi gelince yedi kişi mecbur sıgısırız dedim cnku hepsi gelmek istiyo hanımefendi onlar icin bebebgşmimi riske atmalaıydım anlamadım ben ben i gelmemeliydim acaba ? Hani soruyorum
Sİz bura da benim mi ?Nereye otursunlar size soruyorumm hadi onuda gectimm benim bebegim pusette guvenli kemer takılı halde gitmek zorunda ya kaza olsa ? Onlar kendi cocuklarına asla kemer takmayan şnsanlar ne gerek var diyorlar ben zorladım takılsın diye ayrıca
Hahah ebn cocuklsra bakıcsm oylemi neden ?? Yani cidden siz oturup uc cocuga bakarmısnız ben bakmam neden bakıyorum bayram sonucta bende gtmek istiyorum koye ? Eşimde bende gdelim dedik diye maaa aile gelceklerinş dusunmedikkkiEvet siz gelmeyıp cocuklara bakabilirdiniz. 4 yasında cocuklar ayrıca kucagınızda size nasıl bir zorluk yasatmıs olabilirler. Konuyu acarken sız haklısınız dememızı beklıyordunuz sanırım
Ayyy delircemmm blmıyordumm ya nerden bileyim ben ona gore hesap yaparlar dıye duusndum !! Hanımefendi iyi okuuyun yazdıklarımı puset oldugunu zaten bile bile bana bebegini kucagına al dıyor adamSİz bura da benim mi ?
Yoksa onların çocuklarımı diye soramazsınz buuu 1..
Bahsettiğiniz çocuklarda daha 4 yaşında..
Hanımefendi arkaya puset konulunca zaten 1 kişilik yer kalıyor farkındamısız?
Yer kaplıyor zaten.
Bir de güvenlikten bahsediyorsuz..
İkizleri kucaklara alıp kemer taktıydık zaten de ne demek ??
Ayrıca ikizlerinde geleceğinii biliyordunuz.
İnanları çağırıyor iseniz kendi güvenliğinizi sağladığınız gibi onlarında güvenliğini ve konforunu sağlamak zorundasınız ..
Okadr hakarete kpeder haklı oylemi bravo
Şakamısnız sizz ?? Ben mi yapdım durumu gore gore ısrarla bindiler arabay bende mecbur gdııceksek kemerleri baglayalım gidleim deidm adam kvalideye ben sana demedimmi diyor bu ne demek ? Benim koye gtmeye hakkım yokmuhakaret nerede?
söylenmiş durmuş adam.
hem sahi sizden talebi de olmamış
sizin gezesiniz gelmiş (mezarlık gezmek nasıl bir fanteziyse artık) milleti de balık istifi yapmışsınız. söylenmesi normal.
Size gelmeyin diyen olmamış ki ama, sorun çıkar demek istedi belki de kayınpederinizŞakamısnız sizz ?? Ben mi yapdım durumu gore gore ısrarla bindiler arabay bende mecbur gdııceksek kemerleri baglayalım gidleim deidm adam kvalideye ben sana demedimmi diyor bu ne demek ? Benim koye gtmeye hakkım yokmu
Soraacagım zaten ama fevri davranmak istemıyorum hanımefendi cnku cidden ne oldugunu anlamadım ben okdr kişi gelmezler diye dusundum kalabalık olunuyor cnku ben bebegimi neden riske atıyorum pusetsiz b yere cıkmam ben asla bunu iyi blirlerIyi de kp nin bi aksam once esine ne soyledigini biz nerden bilelim. Sen gayet disli kendini ezdirmeyen birine benziyorsun, sorsaydin ya dun aksam ne dedin diye merak icinde kalmazdin.
Yaaa tovbe tıvbeee benim pusetim cıkmaz arabadan bunu iyi blirler adam ısrarla biz gelecez sende bebeni kucagına al dedi bu dgrumu !Sizde en baştan çocukları kucağa alırız diyip sonra puset baglamissiniz. 7 kişi nasıl sigmayi düşünüyorsunuz.? Zaten araç 5 kişilik olsa puset ve şoför iki kişilik kısım gitti kalan 3 kişilik yere 5 kişi oturmayı dusunmussunuz araba sizin diye bencillige gerek yok ya adamlara teklif etmeseydiniz ya da biz bı kurulalimda sigarsaniz sizde gelin muamelesi yapmasaydiniz
Sorun cıkar dıye basta dusunmemişki adam karar vermiş bebek kucakta gidecek diye ben puseti cıkarmamki arabadan asla bnu blirler ikizler gelmez dıye duusndum ne eşim ne ben okdr kalabalık oluruz diye dusunmedikSize gelmeyin diyen olmamış ki ama, sorun çıkar demek istedi belki de kayınpederiniz
Şakamısnız sizz ?? Ben mi yapdım durumu gore gore ısrarla bindiler arabay bende mecbur gdııceksek kemerleri baglayalım gidleim deidm adam kvalideye ben sana demedimmi diyor bu ne demek ? Benim koye gtmeye hakkım yokmu
Biz kpederi goturucekdik eşimde oyle dedi hanımefendi biz maaa aile sıgılmayacagını blıyoruz hepiniz gelin demedik bunu nereden cıkardınızmilleti ayağa dikip hadi gidelim demişsiniz.. aklınız kesmiyormuydu çağırdıklarınızın sığmayacağı?
kim gelmeseydi mesela ? kv ? kp ?
e madem eşinizle basıp gitseydiniz.
çocuklar diyecekseniz demeyin zira kırk kere yazdınız ikizler olmadan bir yere gitmediklerini.
Acikcasi 6 aylik bebekle mezarliga hic gitmezdim ben o ayri mevzu ama sizin burda tepki gormenizin bir sebebide ben ve benim cocugumun guvenligi onemli demeniz bu tavriniz hos degil onlarda 4 yasinda ufacik cocuklar umursamaz yaklasiminizla bastan negatiflik verdiniz ve ilk basta cocuklari kucaga aliriz demissiniz boyle bir cumleden bende pusetin alinmayacagini dusunur gorunce de pusetle 7 kisi sigilirmi diye soylerdim ama kp de cok uzatmis oda ayriCnku ısrarla gelmek şstiyorlar ne demeliydim soruyorum size ben mi inmelydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?