Anlamsızca davranan kayınpeder olayı 😬

Cnku ısrarla gelmek şstiyorlar ne demeliydim soruyorum size ben mi inmelydim

Şimdi konuya değil de kayınpederin sizi isteyip istemediğine odaklanalım istiyorsunuz ama olayı geçip bunu nasıl yapabiliriz?

Kayinpederinizin yapısını az çok biliyorsanız diğer torunlarını bırakmayacağını da düşünerek 7 kişi ve pusetle yolculuk yapılamayacağını da kestirmeniz lazım. Ayrıca 6 aylık bebekle mezarlığa da gitmenize gerek yoktu bence, eşiniz istiyorsa ailesiyle gidebilirdi.

Sizin işe gittiğiniz arabayla tatile gitmek istemesi normal değil ama benim kayınpederim İstanbul'a her geldiğinde 15 gün arabayı alıyor gezip eş dost ziyareti yapmak için ve bu yıllardır böyle, bende eşimde toplu taşımayla işe gidip geliyorduk o 15 günde. 15 gün idare ediyorduk gönlü kırılmasın rahatça hareket etsin diye. Bana sürekli değilse böyle istekler de anormal gelmiyor. Size istemediğini direk söyleyemeyiz o yüzden.

Olurmu arka zaten kafadan beş kişi oluyor kucuk değillerki ki biri benim kucagıma oturdu mecburen hava aşırı sıcak ve yandım kavruldum
Onlar da çocuk belki onlar da " gezmek" istemiştir sizin gibi. Yol yakınmış kısa bir süre sıcaklanıp gidin ne olacak ki.

Hepiniz ayrı ayrı hatalısınız. Bence her konu da böyle sorun çıkardığınız için kayınpederiniz ben sana söylemiştim diye kayınvalidenize kızdı.

Evet siz gelmeyıp cocuklara bakabilirdiniz. 4 yasında cocuklar ayrıca kucagınızda size nasıl bir zorluk yasatmıs olabilirler. Konuyu acarken sız haklısınız dememızı beklıyordunuz sanırım

Sİz bura da benim mi ?
Yoksa onların çocuklarımı diye soramazsınz buuu 1..
Bahsettiğiniz çocuklarda daha 4 yaşında..
Hanımefendi arkaya puset konulunca zaten 1 kişilik yer kalıyor farkındamısız?
Yer kaplıyor zaten.
Bir de güvenlikten bahsediyorsuz..
İkizleri kucaklara alıp kemer taktıydık zaten de ne demek ??
Ayrıca ikizlerinde geleceğinii biliyordunuz.
İnanları çağırıyor iseniz kendi güvenliğinizi sağladığınız gibi onlarında güvenliğini ve konforunu sağlamak zorundasınız ..

Evet siz gelmeyıp cocuklara bakabilirdiniz. 4 yasında cocuklar ayrıca kucagınızda size nasıl bir zorluk yasatmıs olabilirler. Konuyu acarken sız haklısınız dememızı beklıyordunuz sanırım
Hahah ebn cocuklsra bakıcsm oylemi neden ?? Yani cidden siz oturup uc cocuga bakarmısnız ben bakmam neden bakıyorum bayram sonucta bende gtmek istiyorum koye ? Eşimde bende gdelim dedik diye maaa aile gelceklerinş dusunmedikkki

Ayyy delircemmm blmıyordumm ya nerden bileyim ben ona gore hesap yaparlar dıye duusndum !! Hanımefendi iyi okuuyun yazdıklarımı puset oldugunu zaten bile bile bana bebegini kucagına al dıyor adam

Sizde en baştan çocukları kucağa alırız diyip sonra puset baglamissiniz. 7 kişi nasıl sigmayi düşünüyorsunuz.? Zaten araç 5 kişilik olsa puset ve şoför iki kişilik kısım gitti kalan 3 kişilik yere 5 kişi oturmayı dusunmussunuz araba sizin diye bencillige gerek yok ya adamlara teklif etmeseydiniz ya da biz bı kurulalimda sigarsaniz sizde gelin muamelesi yapmasaydiniz

hakaret nerede?
söylenmiş durmuş adam.
hem sahi sizden talebi de olmamış
sizin gezesiniz gelmiş (mezarlık gezmek nasıl bir fanteziyse artık) milleti de balık istifi yapmışsınız. söylenmesi normal.
Şakamısnız sizz ?? Ben mi yapdım durumu gore gore ısrarla bindiler arabay bende mecbur gdııceksek kemerleri baglayalım gidleim deidm adam kvalideye ben sana demedimmi diyor bu ne demek ? Benim koye gtmeye hakkım yokmu

Şakamısnız sizz ?? Ben mi yapdım durumu gore gore ısrarla bindiler arabay bende mecbur gdııceksek kemerleri baglayalım gidleim deidm adam kvalideye ben sana demedimmi diyor bu ne demek ? Benim koye gtmeye hakkım yokmu
Size gelmeyin diyen olmamış ki ama, sorun çıkar demek istedi belki de kayınpederiniz

Iyi de kp nin bi aksam once esine ne soyledigini biz nerden bilelim. Sen gayet disli kendini ezdirmeyen birine benziyorsun, sorsaydin ya dun aksam ne dedin diye merak icinde kalmazdin.
Soraacagım zaten ama fevri davranmak istemıyorum hanımefendi cnku cidden ne oldugunu anlamadım ben okdr kişi gelmezler diye dusundum kalabalık olunuyor cnku ben bebegimi neden riske atıyorum pusetsiz b yere cıkmam ben asla bunu iyi blirler

Yaaa tovbe tıvbeee benim pusetim cıkmaz arabadan bunu iyi blirler adam ısrarla biz gelecez sende bebeni kucagına al dedi bu dgrumu !

Size gelmeyin diyen olmamış ki ama, sorun çıkar demek istedi belki de kayınpederiniz
Sorun cıkar dıye basta dusunmemişki adam karar vermiş bebek kucakta gidecek diye ben puseti cıkarmamki arabadan asla bnu blirler ikizler gelmez dıye duusndum ne eşim ne ben okdr kalabalık oluruz diye dusunmedik

milleti ayağa dikip hadi gidelim demişsiniz.. aklınız kesmiyormuydu çağırdıklarınızın sığmayacağı?
kim gelmeseydi mesela ? kv ? kp ?
e madem eşinizle basıp gitseydiniz.
çocuklar diyecekseniz demeyin zira kırk kere yazdınız ikizler olmadan bir yere gitmediklerini.

Biz kpederi goturucekdik eşimde oyle dedi hanımefendi biz maaa aile sıgılmayacagını blıyoruz hepiniz gelin demedik bunu nereden cıkardınız onlar karar verir ona gore hesaplar dıye dusunduk ısrarla ıkızlerde gelicek deyince madem oturtalım kemer baglayalım dememe ragmen bana kemersiz gder bebe dediign diyor

Cnku ısrarla gelmek şstiyorlar ne demeliydim soruyorum size ben mi inmelydim
Acikcasi 6 aylik bebekle mezarliga hic gitmezdim ben o ayri mevzu ama sizin burda tepki gormenizin bir sebebide ben ve benim cocugumun guvenligi onemli demeniz bu tavriniz hos degil onlarda 4 yasinda ufacik cocuklar umursamaz yaklasiminizla bastan negatiflik verdiniz ve ilk basta cocuklari kucaga aliriz demissiniz boyle bir cumleden bende pusetin alinmayacagini dusunur gorunce de pusetle 7 kisi sigilirmi diye soylerdim ama kp de cok uzatmis oda ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…