- 28 Kasım 2010
- 42.241
- 140.287
- 798
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
E o zaman istenmedim mi diye soran siz olursunuz ben olmam tabi.Bin pişmanım zaten gdelim dediigmşze eşimde bende bir ton laf yedik ben gelmeyeecgşm demedim demem de elbette gtmek ıstıyorum neden durayım siz durablrsiz
Ben farklı dusunuyorum yinede saolunben de bir kac buna benzer birsey yasadim. gururlu insanlar icin bunlar cok incitici seyler. iki cocukla otobuslerde gelmek benim icin coook daha rahat. mirin kirin laf işitmektense. babamin arabasina bile cok zor binerim bu sebeptrn.
ki konu sahibi de kac kez esim babasina iyilik yapmak istedi demis. bilmem ki evladin anne babasina yaptigi iyilik midir. ben hic anneme babama iyilik yaptim diye dusunmedim. yapmissam yapmam gerekiyordur yapmisimdir. çok fazla alti cizilmis. tavırlara da yansimistir. herkes kabul etmez bu tavri.
Süpersinhanımefendi tatlı su uyanığı.
tabiki kucaktaki çocuğa kemer olmayacağını o da biliyor.
ama kendi puset ısrarının dayanağı olsun diye ortaya atıyor öyle...
kayınpeder de salak değil, anlamış.
da eşi anlamamış işte...
kayınpederin siniri de ona muhtemelen.
karınla çocuğunla gidecektin madem bizi niye ayaklandırdın diye düşünüyor adam.
yok iyilik olsun diye bizi getireceksen niye aileyi böldük. siz sonra gidemez miydiniz?
kayınpederin tek haksız olduğu nokta o arabaya binmek.
yok oğlum böle gidemeyeceğimiz belli, siz gidin demeliydi.
ama o da kırk yılda bir jest görmüş bir anlık gafletle binip, pişman olup söylendi.
burada konu sahibi de guya kocasına iyi göründü, onlara iyilik yapmak istedi falan...
yersen.
Hahh demi aynen oyle biz gidelim dedik sonucta gelip gelmemeyi onlar secmeli kendi bebekleri gelıyor ben neden gtmıyorum ? Yada benm bebegim neden pusetde guvenliksiz gitmek zorunda ?
Bakin burada ne yazmissinizdogru konuşun hadsizlesmeyin !! Eşimde bende kvalide kpder gelir diye dusunduk asla kmseye maaa aile gtccez demedik ısrrla gtmeye kalkınca oyle oldu ya sakamısınız onların davranısı uzerine ben tamam kemerleri takar gderiz dedim keske gdemeyiz kusura bakmayın deseymişiin
1 saat mesafedeki köye gidip mezarlık ziyareti yapılsın kpder iki senedir gdemıyor biz goturelim istedik
7 kişiyiz ama arabaya sığarız bebeleri kucaga alıp kemer takarız dedim tamam dediler
Esiniz de saf midir matematigi mi eksiktir anlamadim. Ben esime desem ki 7 kisi gidelim oha hanim kafan mi guzel senin der banababa ne diyosun ben sana iyilik yapıyorum gezelim diye geldim sen ne diyosun boyle ne demek bu dedi
Oyleyim evet benim arabamın ustunde kmse hak sahibi olamaz bebegimin guveliginide rsime atamazsiz basindan beri parayi veren dudugu calar modunda olmussunuz. bizim araba biz ne dersek o olur modundasiniz. sabah kalkmamalarina bile takilmissiniz. siz gidelim demissiniz onlar size israr etmemis. herkes basinin caresine bakabilir. onlarin planini siz bozmussunuz. bir de baya 2. sinif davranmaya calismissiniz. bizim arabamiz bizim cocugumuz bizim pusetimiz diye. madem kisa mesafe pek ala pusetsiz gidebilirdi. tavrınız tamamen gosteris uzerine olmus.
Yaaa haydaaaaaa bn demedim mecburen gelince gdelim dedm asagıda brda bnm inmem gerekıyormus demkBakin burada ne yazmissiniz
7 kisinin gelecegini bilerek binmissiniz sonra da vay istenmedim diyorsunuz. Kim olsa o istemez sizi bu sartlarda
Esiniz de saf midir matematigi mi eksiktir anlamadim. Ben esime desem ki 7 kisi gidelim oha hanim kafan mi guzel senin der bana
Delimi ne:)Kız boşver senin kayınbaba kafayı yemiş.Hanımlarr hayırlı bayramlar
B sorum var sizlere ben pek birşey anlamadım bu olaydan... Aşırı canım sıkıldı ve anlamlandırmak istiyorum bu olayı sizler ne düşünürdünüz
Bugün arefe ve biz kvalidemlere geldik vakit gecirelim bayramlaşalım ve 1 saat mesafedeki köye gidip mezarlık ziyareti yapılsın kpder iki senedir gdemıyor biz goturelim istedik dunden aradık gelicez gidelim dedik eşim hazırlandı sabah geldik yola cıkıcaz sanıyoruz fakat evde herkes uyuyor kimse hazır deil nyse bekledikk hazırlansınlar diye bu arada 6 aylık bi kızım var onuda goturucez arabamız buyuk b araba değil kvalidemin 4 yasında ikizleri görümcem de var derken biz 7 kişiyiz ama arabaya sığarız bebeleri kucaga alıp kemer takarız dedim tamam dediler sorun buraya kadr yok ..
Nyse aşagı indik arabaya yavrumu pusete koydum sabitledim kemer taktım fakat kpeder ordan cıkıştı puseti ne alıyorsun biz nereye oturucaz bebegi kucaga alın diye olmaz dedim allah korusun b kaza olsa bebegim kucaktan fırlar guvensiz bişey biz sıkışalım sonra pişman olmayalım dedim burda Haksızmıyım ?
Kpeder öne kuruldu ve başladı soylenmeye gorumcem icin o gelmesin ozmn diye ya hayır gelsin sıkısırız mesafe kısa dedim başlarım mesafeye ben size bizi goturun mu dedim sanki bu ne ya biz kac cocuk buyuttuk bide puset koyyuyorlar benm yavrularım arabaya binemedi kızımla oglum evde kalmak zorunda( kaynımda evde kaldı sıgmam diye zaten) keşke arkadastan araba alsaydım ama arabası cok kötü sürmem ben onu ouf ( cok takar lüks.mevzusuna kotu araba kullanamazmıs) bagırıyor kvalideye demedini bırakmadı hanım ben sana soylemedim mi ha hanım ben sana sorarım bunun hesabını sen goreceksin eve gidince deyince eşim cok üzüldü — baba ne diyosun ben sana iyilik yapıyorum gezelim diye geldim sen ne diyosun boyle ne demek bu dedi // kpederde bn sana beni götürmü dedim ahhh essek kfam ahhh yavrularım evde kaldı oıf felan susmuyor amaneyse gittik geldik b şekilde ikizler dirlik vermedi zaten kvalideye üzüldüm sesi bile cıkmadı adam delirtti herkesi // şimdi bu adam neye kızdı ?? Benim ve bebegimin gelmesini istemıyordu arabayla sadece ailesi ile mezarlıgına gitmek mi istiyordu ? Pusete bebegimi koydum guvenligi cok onemli cunku onu niye aldım inadına mu yapıyor bi kişi eksildi o yuzden diyemi kızdı ??
Dun aksam ben sana dedim demi hanım ben sana dedim demi derken neyi kastetti bu adam acaip sinirlendim inanılmaz üzüldüm normalde iyide anlaşırız kpederle ama bu tavırlar neydi boyle ?? Eşimde cok uzuldu bidaha gitmeyiz baba bu son bidaha istesende goturmem dedi oda lazım deil zaten diye azarladı eşimi// şimdi biz kötümü yaptık gidelim diyerek yani iyilik neden yaramazki bi insana ? Sanırım ben istenmedim ailesinden eksik ler oldu diye bana kızdı bu adam ne bu olay sizce ? Haa bu arada kpeder bir keresindede bizden muglaya kızının yanına okula onu almaya gidecegim diye araba istedi bizden ama maaa ailee gidiyorlardı bize sizde gelin dedi eşim izinliydi ama ben calısıyordum gidemezdim ben gelemem dedimm ve beni bırakıp eşimide alıp gitmek istemişti hemde bir hafta ( aynı zamanda tatilde yapacaklarmışş ve ben işe arabayla gidip geliyorum ) beni umursamamıslardı ben de iistemedim arabayı vermem ozaman ben ne olucam ya şakamısınız demiştim pişmanda degilim ozaman yaptıgım icin resmen arkada bırakıldım eşim tarafından özellikle !! Sizce nasıl davranmalıyım ben istenmedigimi düşündümm
Yoo,en basindan esinize hadi babani,anneni ve kardesini gotur de mezarlik ziyaretlerini yapsinlar canim demeniz gerekiyordu. İyilik boyle yapilir. Ha iyilik yapmak zorunda miydiniz,elbette hayir. Ama iyilik yapar gibi gorunup kasikla verip sapiyla da goz oymaya calisinca yanlis olmusYaaa haydaaaaaa bn demedim mecburen gelince gdelim dedm asagıda brda bnm inmem gerekıyormus demk
Yo evet en bsta bnm gtmemem gerekliydi buyuk hata evetYoo,en basindan esinize hadi babani,anneni ve kardesini gotur de mezarlik ziyaretlerini yapsinlar canim demeniz gerekiyordu. İyilik boyle yapilir. Ha iyilik yapmak zorunda miydiniz,elbette hayir. Ama iyilik yapar gibi gorunup kasikla verip sapiyla da goz oymaya calisinca yanlis olmus
Oyleyim evet benim arabamın ustunde kmse hak sahibi olamaz bebegimin guveliginide rsime atamaz
KesinlikleYo evet en bsta bnm gtmemem gerekliydi buyuk hata evet
tam olarak anlatmak istedigim ama anlatamadigimdi.hanımefendi tatlı su uyanığı.
tabiki kucaktaki çocuğa kemer olmayacağını o da biliyor.
ama kendi puset ısrarının dayanağı olsun diye ortaya atıyor öyle...
kayınpeder de salak değil, anlamış.
da eşi anlamamış işte...
kayınpederin siniri de ona muhtemelen.
karınla çocuğunla gidecektin madem bizi niye ayaklandırdın diye düşünüyor adam.
yok iyilik olsun diye bizi getireceksen niye aileyi böldük. siz sonra gidemez miydiniz?
kayınpederin tek haksız olduğu nokta o arabaya binmek.
yok oğlum böle gidemeyeceğimiz belli, siz gidin demeliydi.
ama o da kırk yılda bir jest görmüş bir anlık gafletle binip, pişman olup söylendi.
burada konu sahibi de guya kocasına iyi göründü, onlara iyilik yapmak istedi falan...
yersen.
Arabanin halini hayal ediyorum davalla o değil de, kayınpederi iyi öne oturttunuz bu araba sevdasıyla
hadi bakalım benim arabam, sen arkaya falan demediniz, hayret.
çok şaşkınım şu an.
Bu kadar ben,ben,benim arabam,Oyleyim evet benim arabamın ustunde kmse hak sahibi olamaz bebegimin guveliginide rsime atamaz
Hic bişey blmıyorusnuz adam ben bmw severşm bu ne bole cokmu aradınız bu arabayı diyen biriBu kadar ben,ben,benim arabam,
benim bebeğim deyip sonra da eşimin ailesi beni niye istemiyor diye düşünmenize şaşırıyorum.
Yunus'un sözü geldi aklıma.
İlim ilim bilmektir,
İlim kendin bilmektir,
Sen kendini bilmez isen,
Bu nice okumaktır.
Bu kadar kadın size haksız olduğunuz noktaları söyüyor ama sizin cevabınız;
'ben,benim arabam,benim bebeğim'
Ne kıymetli arabaymış.
Dünden beri eş ailesinden araba kıskanan kadınların konularını okuyoruz.
Mal sahibi,mülk sahibi
Hani bunun ilk sahibi
Mal da yalan,mülk de yalan
Var biraz da sen oyalan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?