Anlamsızca davranan kayınpeder olayı 😬

Bin pişmanım zaten gdelim dediigmşze eşimde bende bir ton laf yedik ben gelmeyeecgşm demedim demem de elbette gtmek ıstıyorum neden durayım siz durablrsiz
E o zaman istenmedim mi diye soran siz olursunuz ben olmam tabi.
Koy onlarin
Mezarlik onlarin,icinde yatanlar da onlarin akrabasi. Mezarlikta gezilir mi? Alip esinizi cocugunuzu baska yere gitseydiniz kpden de laf yemezdiniz.
Bir de demissiniz kp on koltuga kuruldu,e adami arka koltukta kv ile beraber kucaginiza mi alacaktiniz ne yapacaktiniz cidden ben anlamadim

Ben farklı dusunuyorum yinede saolun

Süpersin

Hahh demi aynen oyle biz gidelim dedik sonucta gelip gelmemeyi onlar secmeli kendi bebekleri gelıyor ben neden gtmıyorum ? Yada benm bebegim neden pusetde guvenliksiz gitmek zorunda ?

siz basindan beri parayi veren dudugu calar modunda olmussunuz. bizim araba biz ne dersek o olur modundasiniz. sabah kalkmamalarina bile takilmissiniz. siz gidelim demissiniz onlar size israr etmemis. herkes basinin caresine bakabilir. onlarin planini siz bozmussunuz. bir de baya 2. sinif davranmaya calismissiniz. bizim arabamiz bizim cocugumuz bizim pusetimiz diye. madem kisa mesafe pek ala pusetsiz gidebilirdi. tavrınız tamamen gosteris uzerine olmus.

Bakin burada ne yazmissiniz
7 kisinin gelecegini bilerek binmissiniz sonra da vay istenmedim diyorsunuz. Kim olsa o istemez sizi bu sartlarda

1 saat mesafedeki köye gidip mezarlık ziyareti yapılsın kpder iki senedir gdemıyor biz goturelim istedik
7 kişiyiz ama arabaya sığarız bebeleri kucaga alıp kemer takarız dedim tamam dediler
baba ne diyosun ben sana iyilik yapıyorum gezelim diye geldim sen ne diyosun boyle ne demek bu dedi
Esiniz de saf midir matematigi mi eksiktir anlamadim. Ben esime desem ki 7 kisi gidelim oha hanim kafan mi guzel senin der bana

Oyleyim evet benim arabamın ustunde kmse hak sahibi olamaz bebegimin guveliginide rsime atamaz

Yaaa haydaaaaaa bn demedim mecburen gelince gdelim dedm asagıda brda bnm inmem gerekıyormus demk

Delimi ne:)Kız boşver senin kayınbaba kafayı yemiş.

Yaaa haydaaaaaa bn demedim mecburen gelince gdelim dedm asagıda brda bnm inmem gerekıyormus demk
Yoo,en basindan esinize hadi babani,anneni ve kardesini gotur de mezarlik ziyaretlerini yapsinlar canim demeniz gerekiyordu. İyilik boyle yapilir. Ha iyilik yapmak zorunda miydiniz,elbette hayir. Ama iyilik yapar gibi gorunup kasikla verip sapiyla da goz oymaya calisinca yanlis olmus

Yo evet en bsta bnm gtmemem gerekliydi buyuk hata evet

Bir de ikizleri bırakırlar sandım demişsiniz de kime bırakacaklardı

Hem her yere götürüyorlar diyorsun hem bırakırlardı kaynın mı bakacak 4 yaşındaki ikizlere

4 yaşında ikiz bırakılmaz ama gelin bizimle mezarlığa gelmese de olur diye düşünülür

Sonuçta siz kucağa alırız çocukları deyince 3 çocuk ve üç kadın arkada iki Adam da önde diye düşünülmüş

Sonuçta sıkışırız diyorsunuz da puset ve üç kadın artı iki çocuk hiçbir arabanın arkasına sığmaz ki

tam olarak anlatmak istedigim ama anlatamadigimdi.

valla o değil de, kayınpederi iyi öne oturttunuz bu araba sevdasıyla
hadi bakalım benim arabam, sen arkaya falan demediniz, hayret.
çok şaşkınım şu an.
Arabanin halini hayal ediyorum da
Kv de tuhafmis,belli ki kp geceden soylemis “hanim etme eyleme gitmeyelim bak bizim
Oglan hanimsiz bir yere gidemez,sigamayiz” diye
Kv belli ki oglunu korumus
Al patladi iste

Küçücük çocuklara bilenmissin, senin de kayinpederinden farkın yok. İkizler dirlik vermedi, hemen koştu geldiler vs. Adam bunun farkinda belki ve o yüzden tavır yapıyor. İyi ki bi arabaniz varmis he.

Oyleyim evet benim arabamın ustunde kmse hak sahibi olamaz bebegimin guveliginide rsime atamaz
Bu kadar ben,ben,benim arabam,
benim bebeğim deyip sonra da eşimin ailesi
beni niye istemiyor?Diye düşünmenize şaşırıyorum.
Yunus'un sözü geldi aklıma.
İlim ilim bilmektir,
İlim kendin bilmektir,
Sen kendini bilmez isen,
Bu nice okumaktır.

Bu kadar kadın size haksız olduğunuz noktaları söyüyor ama sizin cevabınız;
'ben,benim arabam,benim bebeğim'
Ne kıymetli arabaymış.
Dünden beri eş ailesinden araba kıskanan kadınların konularını okuyoruz.

Mal sahibi,mülk sahibi
Hani bunun ilk sahibi
Mal da yalan,mülk de yalan
Var biraz da sen oyalan.

Hic bişey blmıyorusnuz adam ben bmw severşm bu ne bole cokmu aradınız bu arabayı diyen biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…