- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 31
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Ben zaten forumda hanımların soruların sorulara deilde cok baska seylere sırf polemik yaratmak icin yorum yaptıklarını dusunuyorum evet cok fazla farklı insan var ama benm sorum belli ben. Adam beni istemedimi dıyorum herkes yedi kişi araba mevzuusnh yazıyor iyide sorun bu deil ki ben zaten kmseye gelmesin etmesin demedim benim bebegimin puseti sabit bunu onlarda blıyor kimse kemer takmayı dgru bulmuyor ben zorluyorumda kemer takılıyor kpeder bizm hakkmzda ne dedi acaba diyorum kmse ona yorum yapmıyorBen size yorum yapmam mesela bundan sonra.
Siz forumun işleyişini bilmiyor musunuz?
Burda her tipten,fikirden insan var.
Her biri açtığınız konuda,kendince önemli bulduğu bir ayrıntıya takılabilir bu da gayet normal.
Kusura bakmayın ama burdan bakınca atarlı ve sabit fikirli bir insanla muhatapmışız gibi görünüyorsunuz.
İyi de ikizler zaten kucakta gitsin diye düşünmüşsünüz, herhangi bir yer kaplamıyor ki onlar, gelip gelmedikleri birşey ifade etmiyor yaniBunu bliyorlarki zaten bebek pusette hep gidiyor ilk defa gtmıyoruz b yere ikizleri evde brakırlar dıye dusunmustum mezarlık ziyareti sonucta bende kendi arabama yabancı kaldım b anda resmen
YuhhhhOnlsr buyuk ve mecbur kucaga oturablrler gelmek istiyorlarsa buna da mecburlar ki kemer takılcaktı benm bebegm altı aylık ve oturamıyor henuZzz sizce benm bebegimmi onlarmı ?? Bidaha düşünün
Haydaaaaa !!Yuhhhh
Olurmu arka zaten kafadan beş kişi oluyor kucuk değillerki ki biri benim kucagıma oturdu mecburen hava aşırı sıcak ve yandım kavruldumİyi de ikizler zaten kucakta gitsin diye düşünmüşsünüz, herhangi bir yer kaplamıyor ki onlar, gelip gelmedikleri birşey ifade etmiyor yani
Anlatamadım galiba ya şakamısnız ?? Ben aşagı hepsi gelince yedi kişi mecbur sıgısırız dedim cnku hepsi gelmek istiyo hanımefendi onlar icin bebebgşmimi riske atmalaıydım anlamadım ben ben i gelmemeliydim acaba ? Hani soruyorumHem 7 kişi sıgarız diyorsunuz hemde şaka gibi puseti kaldırmıyorsunuz insanın siniri bozulur. Sizde diyorsunuz mesafe kısaymıs kucagınıza alabilirdiniz yada eger hayır ılla pusetınde olmalı dıyorsanız biz sizi götururuz demeyecektınız
Kp arkanızdan ne diyecek?Ben zaten forumda hanımların soruların sorulara deilde cok baska seylere sırf polemik yaratmak icin yorum yaptıklarını dusunuyorum evet cok fazla farklı insan var ama benm sorum belli ben. Adam beni istemedimi dıyorum herkes yedi kişi araba mevzuusnh yazıyor iyide sorun bu deil ki ben zaten kmseye gelmesin etmesin demedim benim bebegimin puseti sabit bunu onlarda blıyor kimse kemer takmayı dgru bulmuyor ben zorluyorumda kemer takılıyor kpeder bizm hakkmzda ne dedi acaba diyorum kmse ona yorum yapmıyor
Nereye otursunlar size soruyorumm hadi onuda gectimm benim bebegim pusette guvenli kemer takılı halde gitmek zorunda ya kaza olsa ? Onlar kendi cocuklarına asla kemer takmayan şnsanlar ne gerek var diyorlar ben zorladım takılsın diye ayrıcaYuhhhh
Koyde yasamıyor hanım efendiKp arkanızdan ne diyecek?
El kadar bebe yüzünden bizi
sıkış tepiş götürdüler demiştir.
Bizim oğlan mezar ziyareti bahanesiyle hanımını ve çocuğunu gezdirme derdinde demiştir.
Gelinin bebekle,mezarlıkta ne mok işi var,otursun evde,sofrayı hazırlasın demiştir.
Adam köyde,yaşıyor arabası yok,
kültür seviyesi ortada,kadına,çocuğa bakışı ortada,ayrıca nerden bilecek pusetmiş,güvenlikmiş.
Tüm bunlar yaşanmadan önce planlama yapmalıydınız.
Ayrıca bu tartışmalar yaşanırken eşinizin tek yaptığı alttan alttan sessizce sitem etmek.
Kesinlikle oyle galibaa sanırım biz kendi arabamıza fazla olduk onun gozundeKayınpeder gözünü sizin arabaya dikmiş ,kendi malı gibi kullanmak istiyor,2 olaydan belli çoluğunu çocuğunu doldurup gidecekmiş olmamış bozulmuş uzak durun
İnmediigme pişman oldum bende donakaldım sonucta torunu ve onuda dusunmesi gerekiyor pusetsiz kucakta gitsin diyor banane dıyor adamKv gibi kp
Ben olsam bebegimi de alır inerdim arabadan
Tovbe tovbe ben boyle bencillik gormedim.Yukarda açıkladım ben onlar gelmez diye düşünmüştüm ama herzamanki gibi onlar en önde baş tacıı oluyor ikizlersiz cıkmazlar b yere ben de kucaga alma olayını soyledim zaten mecburuz araba mız kücük evet ama benim arabam sonucta ben ve bebegimin guvenligi oncelik deil de ne ? Eşim babasına iyilik yapmak istedi burnundan geldi bir ton laf asıl onların dusunmesi gerekmezmiydi bu sorunları ? Da yıgılmaya karar verdiler
Cok sagolun cidden ben mi dusunmek zorundayım yani elbette oncelik kendi bebegimin ben sanki gelmesnler mi dedim yada ayrı bişey de yapmadım kendi arabam ve ona gore onlar dusunup aşagı oyle ınmelilerdi birde bana tavır yapıyor kpder cocugum allah korusun kaza olsa bişey olmaz biz kac vocuk buyuttuk dıyor birdeIkizleri dusunmesi gereken anneleri degil mi? Konu sahibine niye yukleniyorsuniz? Herkes kendincocugindam sorumlu. Anneleri durumu gorunce, cocuklarin araba koltugunda gitmeleri konusunda hassasiyetleri varsa, vazgecebilirdi. B3nce konu sahibine gereksiz yukleniyorsunuz.
Ben köyde yaşıyor diye yanlış okumuşum demek ki.Koyde yasamıyor hanım efendibakın anlasamıyoruz sizinle gayet de elit takılan lükse duskun bir adamdır okumuş gormus gecirmis bir adamdır elbette dusuneblir o bizi istemedi kısaca
Yaaa kendileriii dusunmuyor benden ınce kemer takmazlar asla cocuklara ben zorla takan insanım !! Kendi cocukları oturup gdecek zaten gelmeyeblrlerdi neden geldiler dıyorum ben elbette altı aylık bebegm var benm onun guvenligi benm ilk onceligim ben en son zaten herkese soyluyorum illa gelmek istiyorlarsa mecburuz oturup onden kemer takılmasınaTovbe tovbe ben boyle bencillik gormedim.
Araba sizin oldugu icin sizin bebeginizin cani diger iki 4 yasindaki bebegin canindan daha mi kiymetli? Hem siz diyorsunuz "cocuklari kucaga aliriz sigariz" diye hem de kendi çocuğunuzu "ya kucaktan firlarsa?? Cok tehlikeli" diye guvenle baglayip digerleri kucakta gitsin istiyorsunuz.
Okurken icim urperdi. Ben olsam ben de kavga cikartirdim bu bencillige.
Hatta aynisi sana olsa sen akrabaliktan silerdin.
dusun mesela -baska bir hikaye
Annenlerdesin
Oto koltugu yok. Baston arabayla geldin. Kardesin ve yengen "hadi cikalim guzel bir yerde yemek yiyelim" diyorlar. Kalabaligiz sigmayiz diye itiraz gelince de "aman canim cocuklari kucaga aliriz" diyorlar. Arabaya bindiginiz gibi de kendi cocugunu sıkı sıkıya bağlayıp zaten zor sigilacak arabada size hic alan birakmiyor ve kucaginizdaki bebege bakip "ay olur mu hiç?? Cok tehlikeli. Ya bir kaza olursa?" diyor. Dusunmez misiniz senin bebeğinin cani can da benimki ne??? Bir de yuzsuzce "ama benim arabam" falan diyor (siz dememissiniz ama buraya yazdiniz. Demek ki icinizden gelen bu)
Lutfen acikca soyleyin bir daha o kisinin yuzune bakar miydiniz???
Bence konudaki tek terbiyesi kayinpeder degil.
Bu arada trafik kazalariyla hasirnesir bir iste calisiyorum. Bebek puseti cidden hayat kurtariyor. Ama yine de bu tavriniz akil alir gibi degil. Keske cocugunuz ile evde kalsaydiniz.
Hem size ne? Sizin akrabaniz mi mezardaki? Gitmeseniz esiniz dahil kimse yokluğunuza uzulmezdi. Keske siz evde kalsaydiniz da daha gerekli olan ölü yakinlari gitseydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?