Anlamsızca davranan kayınpeder olayı 😬

Gideceğiniz yer mezarlık değil mi?
Nasıl gezme olacak mezarlıkta,anlayamadım.
Ayrıca,mezarlık,bebek ve çocukların gideceği bir yer değil bence.
Konuya gelince hepinizde hata var.
Allah allah ya ben onumu soruyorjm burdaki bayanlarda yani ben kac tane soru sormusum kpeder mevzusu asıl mevzu kimin gelip gelmeecegi degil !!

Ben oy hakkımı eşiniz tarafından kullanıyorum. Ağzı dili yok sanki. Kayınpeder sorunlu bir tip evet siz de tıklık tıklım dolu arabada bir tek puşet ve kemer önlemini düşünüyorsunuz ama eşiniz de kenardan olayları izliyor.
Ne demek sizin işe gittiğiniz arabayla tatile gitmek yahu?

Bu konuda hakkıyım ben bir ton soru sormusum onlsra bakın lütfen
Arkadaşım oturup tek tek o kadar soruya cevap verecek babayiğit çıkarsa alkışlarım.
Kayınpederinizin kişilik ve davranış analizini yapacak kadar boş vaktim yok benim.
Dışardan bakınca hepinizi hatalı buldum.
Kayınpeder düşüncesiz ve kaba,
siz sadece kendinizi ve bebeğinizi düşünüyorsunuz,
eşiniz de etkisiz eleman.
Bu da benim fikrim.

Tamam bu kadr ! Basit saoll baska baska mevzular hakkında bisey sormadım sizde soylemeyin ozmn

Bu konuda hakkıyım ben bir ton soru sormusum onlsra bakın lütfen
Hata sizde çocuğunuzu düşündüğünüz gibi ki haklısınız annesiniz bundan sonra kendinizden başkasını düşünmeyin eşinizle çocuğunuzla başbaşa gezin
Kp ye gelince oruç başına vurmus

Kimse size kötü laf etmemiş bir şey dememiş neden celalleniyorsunuz? Konuda bir sürü soru sormuşsunuz ama kimse kayınpederinizi tanımıyor. İnsanlar kendilerince sizin iyiliğinize yorum yapmış.
Kim kimi tanıyorki zTen burada ? Ben anlatmaısım kpederin sozlerini size sizde ona gore yorum yaparsınız olur biter yok arabaya yedi kişi binilirmi diye eleştiri gelıyor ya ben mi yedi kişi olalım dedim acaba ? Kimse sormuyor

Tamam bu kadr ! Basit saoll baska baska mevzular hakkında bisey sormadım sizde soylemeyin ozmn
Eş ailesine tavrınız da burdaki gibiyse sorun yaşamanıza şaşırmamak lazım.
Nerdeyse döveceksiniz yorum yapanları.

Her ikiniz de hatalısınız bence ben olsam bebeğimi alır eve geçerim mezarlığa gidiyorlar gezmeye değil sonuçta zaten öyle bir kayınbabayla gezmeye gidilmez.
Bende gecmek isterdim ama baya ortam alevlendi eşim cok üzüldü bidahada ders oldu

Eş ailesine tavrınız da burdaki gibiyse sorun yaşamanıza şaşırmamak lazım.
Nerdeyse döveceksiniz yorum yapanları.
Estağfurulllah ben bambaska bir soru soruyorum hanımefendi hanımlarsa baska seyleri cekip durmadan eleştiri yapıyor ben mesela su ana kadr sorumun cevabını alamadım

Bunu bliyorlarki zaten bebek pusette hep gidiyor ilk defa gtmıyoruz b yere ikizleri evde brakırlar dıye dusunmustum mezarlık ziyareti sonucta bende kendi arabama yabancı kaldım b anda resmen

Oruc tutmuyor kendi rahatu herkesten daha önemlidir cocuklarıylda asla ilgilenmez kvaldieye durmadan hakaret eder

Bunun bi alt modeli bende var sizi çok iyi anlıyorum. Kaynana yerine geçmiş kayınpeder. Yavrucuklarına okadar acıdıysa alsaydı bi araba.
Eşim babayla çalışıyo. Kayınpederin ehliyeti yok araba bizde duruyo. 10 aylık kızım var mesela ben yarın onlarla köye gitmicem. Kızımın araba koltuğu var yanına 2 kişi oturabiliyo. Evde kaynımda var. Ya sıkışık gidip çocuk kucağımda dolaşıcam onlarla yada annemde durup dönmelerini beklicem. 2.şıkkı seçiyorum .
Bence kayınpeder siz gelmeyin diye beklemiş. Bebekle ikizlerle evde kalın diye düşünmüş gibi geldi.

Kayınpeder gözünü sizin arabaya dikmiş ,kendi malı gibi kullanmak istiyor,2 olaydan belli çoluğunu çocuğunu doldurup gidecekmiş olmamış bozulmuş uzak durun

Estağfurulllah ben bambaska bir soru soruyorum hanımefendi hanımlarsa baska seyleri cekip durmadan eleştiri yapıyor ben mesela su ana kadr sorumun cevabını alamadım
Ben size yorum yapmam mesela bundan sonra.
Siz forumun işleyişini bilmiyor musunuz?
Burda her tipten,fikirden insan var.
Her biri açtığınız konuda,kendince önemli bulduğu bir ayrıntıya takılabilir bu da gayet normal.
Kusura bakmayın ama burdan bakınca atarlı ve sabit fikirli bir insanla muhatapmışız gibi görünüyorsunuz.

Bende sizin gbiyim evet aynen yeri glıyor bizim arabayı kendisi gbi sahipleniyor isteyince zaten verıyoruz resmen evet maaa aile gtmek şstediler ve benim gelmemi absurt buldu kvalideye de aksam ben snaa demedimmi ben bunun hesabını sana sorucam deyince ne oluyor dedim ya ne dedi bu adam ? Bizim hakkmzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…