anksiyete

Arkadaşlar merhaba, ben gecen sene kpssye hazırlandım ve benim icin zor bir seneydi, istediğim puanı alamadım. Bu senede tekrar hazırlanmaya karar verdim ve dersaneye yazıldım. İlk bir hafta gayet rahat gittim; ama sonraki dersler midem bulanmaya, kalbim hızla çarpmaya, elim ayağım soğumaya, nefes alamamaya başladım ve dersin ortasında çıktım sanki insanlar üstüme üstüme geldi ayni seyler otobüste de basliyor otobüste ineceğim ineceğim diyerek bir şekilde kendimi sakinlestirebiliyorum ama dersanede beceremiyorum. Bugün psikoloğa gittim. Anksiyete ve tükenmişlik sendromu olduğunu söyledi. Aslında bunu kendim aşmak istiyorum ama su an yemek yiyemiyorum bir an evvel derslere çalısmaya başlamam lazım ama odaklanamiyorum zamanda geçiyor yarın devlet hastanesinde psikiyatrdan randevu aldım. Ama tedirginliğim var ilaç kullanmak benim icin daha mi iyi olur uyku yapar mi bıraktığında herseye sinirlendigini söyleyenler var. Su an çevremde anlatsam da beni tam anlamıyla anlayamıyorlar. Tecrübeli arkadaslardan biraz yorum bekliyorum yalnız olmadığımı bilmek bana daha iyi gelicek inanin :KK43:
İlacla bir ayda toparlanacaksin. Yasamayan bilmez kesinlikle basla tedaviye. Ben de boyle bi yorucu surec yasadim ayni bu sekilde basladi tedavi olmadim ilerledi en son care gittim ve Allah razi olsun doktordan

X