eski erkek arkadaşım askerdeyken telefonla arayıp intihar edeceğini söylemişti,o korkuyla geceyi sabah ettim.hayatımda o zamana kadar hiç bu kadar korkmamıştım.o gün nefes alamayaya başladım.acile gittim nazal verdiler bişeyin yok dediler.eve geldi.ikinci gün kalp ritmim o kadar arttıki kalp krizi geçiriyorum sanıp yine acile gittim.ekg çekildi,yine herşey normal dediler.3.günü uyandım,yerimde duramıyorum,işe gitmem lazım korkudan dışarı çıkamıyorum,korkuyorum ama neye korktuğumu bilmiyorum,bir ölüm korkusu kapladı içimi.işe gittim bu seferde işte yerimde duramadım,dayanamayıp çapa acile attım kendimi.tüm tahlillerimi yaptırdım,emar tomografi kan idrar tahlilleri,hepsi temiz çıktı,doktor nörologa yönlendirdi,orada doktor teşhisi koydu,önce paxil kullandım,hiçbir işe yaramadı,daha da kötüleştim,doktor paxeraya geçti,1 ay sonra hayatım değişti,3 yıl boyunca azalta azalta kullandım,3 yılda blki 2 belkide 3 kere atak yokladı o kadar.bu süre zarfında aşık oldum nişanlanıp evlendim şimdi de 16 haftalık hamileyim.benim hikayem hilalcim.