anksiyete

Bende citol kullandim bir ay ama cok fayda etmedi doktorum paxera verdi sekiz gundur kullaniyorum karisik anksiyete ve depresif bozukluk varmis
bende 3 yıl önce anksiyete +panik atak sebebiyle paxeraya başlamıştım.40 mg dan 20 ye 10 a ve en son 6 ay boyunca ara ara 5 mg kullanmıştım.çok iyi bir ilaç.şuanda hamileyim ve paxera hamilelikte kullanılamadığından selectra 50 mg kullanıyorum.sizin adınıza sevindim ama.paxera anksiyete ve panik atağı hayatınızdan kısa sürede süpürüyor ve olumlu anlamda kişiliğinize çok güzel katkıları oluyor.

bende 3 yıl önce anksiyete +panik atak sebebiyle paxeraya başlamıştım.40 mg dan 20 ye 10 a ve en son 6 ay boyunca ara ara 5 mg kullanmıştım.çok iyi bir ilaç.şuanda hamileyim ve paxera hamilelikte kullanılamadığından selectra 50 mg kullanıyorum.sizin adınıza sevindim ama.paxera anksiyete ve panik atağı hayatınızdan kısa sürede süpürüyor ve olumlu anlamda kişiliğinize çok güzel katkıları oluyor.
Kac ay kullandiniz sikayetleriniz neydi

eski erkek arkadaşım askerdeyken telefonla arayıp intihar edeceğini söylemişti,o korkuyla geceyi sabah ettim.hayatımda o zamana kadar hiç bu kadar korkmamıştım.o gün nefes alamayaya başladım.acile gittim nazal verdiler bişeyin yok dediler.eve geldi.ikinci gün kalp ritmim o kadar arttıki kalp krizi geçiriyorum sanıp yine acile gittim.ekg çekildi,yine herşey normal dediler.3.günü uyandım,yerimde duramıyorum,işe gitmem lazım korkudan dışarı çıkamıyorum,korkuyorum ama neye korktuğumu bilmiyorum,bir ölüm korkusu kapladı içimi.işe gittim bu seferde işte yerimde duramadım,dayanamayıp çapa acile attım kendimi.tüm tahlillerimi yaptırdım,emar tomografi kan idrar tahlilleri,hepsi temiz çıktı,doktor nörologa yönlendirdi,orada doktor teşhisi koydu,önce paxil kullandım,hiçbir işe yaramadı,daha da kötüleştim,doktor paxeraya geçti,1 ay sonra hayatım değişti,3 yıl boyunca azalta azalta kullandım,3 yılda blki 2 belkide 3 kere atak yokladı o kadar.bu süre zarfında aşık oldum nişanlanıp evlendim şimdi de 16 haftalık hamileyim.benim hikayem hilalcim.

eski erkek arkadaşım askerdeyken telefonla arayıp intihar edeceğini söylemişti,o korkuyla geceyi sabah ettim.hayatımda o zamana kadar hiç bu kadar korkmamıştım.o gün nefes alamayaya başladım.acile gittim nazal verdiler bişeyin yok dediler.eve geldi.ikinci gün kalp ritmim o kadar arttıki kalp krizi geçiriyorum sanıp yine acile gittim.ekg çekildi,yine herşey normal dediler.3.günü uyandım,yerimde duramıyorum,işe gitmem lazım korkudan dışarı çıkamıyorum,korkuyorum ama neye korktuğumu bilmiyorum,bir ölüm korkusu kapladı içimi.işe gittim bu seferde işte yerimde duramadım,dayanamayıp çapa acile attım kendimi.tüm tahlillerimi yaptırdım,emar tomografi kan idrar tahlilleri,hepsi temiz çıktı,doktor nörologa yönlendirdi,orada doktor teşhisi koydu,önce paxil kullandım,hiçbir işe yaramadı,daha da kötüleştim,doktor paxeraya geçti,1 ay sonra hayatım değişti,3 yıl boyunca azalta azalta kullandım,3 yılda blki 2 belkide 3 kere atak yokladı o kadar.bu süre zarfında aşık oldum nişanlanıp evlendim şimdi de 16 haftalık hamileyim.benim hikayem hilalcim.
Hayat insanlara neler gosteriyor :KK43: Benim daha once anksiyetem vardi ama yogun degildi sonra atak gecirdim bi ay boyunca araliklarla. Daha sonra derealizasyon yasamaya basladim ben nerdeyim kimim gercek miyiz vb suphelerim basladi herkes gulup eglenirken ben bu sorularla mesguldum, simdi azaldi biraz ama yine de var ustumde hala ozellikle sabah uyandigimda. Rabbim saglicakla kucaginiza almanizi nasip etsin bebisinizi insallah

arkadaslar 20 dakika önce atak gecirdim ben atak gecirirken beynim öyle hızlı calısıyorki,kim ne der acaba,ambulans gelir simdi rezil olcam,esim iste onu işinden alıkoyacagım,düşerken beni tutarlarmı acaba gibi düşünceler anlık geciyor aklımdan.Ya cok kötü bu durum heryerim uyusuyor o an,terliyorum,nefes alamıcam sanıyorum.Eve zor attım kendimi nefes egzersizi yapıp kopegime sarıldım suan daha iyiyim ama sersemlik var hala

geçmiş olsun canım.işin tuhaf tarafı bak o dediğin şeylerin hiçbiri olmuyor.ne güzel evine gelebilmişsin,köpeğine sarılıp sakinleşebilmişsin.beynimizin bu oyunu oynadığını bilip atak anını kurtaracak şeylerle uğraşmak atağı hafifletmesede süresini kısaltıyo.geçti gitti bak.gülümse şimdi.bu atağı da yendim de kendi kendine.

geçmiş olsun canım.işin tuhaf tarafı bak o dediğin şeylerin hiçbiri olmuyor.ne güzel evine gelebilmişsin,köpeğine sarılıp sakinleşebilmişsin.beynimizin bu oyunu oynadığını bilip atak anını kurtaracak şeylerle uğraşmak atağı hafifletmesede süresini kısaltıyo.geçti gitti bak.gülümse şimdi.bu atağı da yendim de kendi kendine.
tesekkürler.Ben bu rahatsızlıkla uzun yıllardır ugrasıyorum 2 sene hic yasamadım sonra tekrar basladı evet beynimin oyunu evet ne carpıntım oluyor,ne tansiyonum düsüyor ne yükseliyor ne ölüyorum ama cok kötü oluyor ataklar daha önceleri vücudum titremeye baslıyordu simdi o kalmadı ama bazen oluyor iste birde ilac kullanıyorum kullanmasam ne olcak merak konusu.....

tesekkürler.Ben bu rahatsızlıkla uzun yıllardır ugrasıyorum 2 sene hic yasamadım sonra tekrar basladı evet beynimin oyunu evet ne carpıntım oluyor,ne tansiyonum düsüyor ne yükseliyor ne ölüyorum ama cok kötü oluyor ataklar daha önceleri vücudum titremeye baslıyordu simdi o kalmadı ama bazen oluyor iste birde ilac kullanıyorum kullanmasam ne olcak merak konusu.....
bende 3 yıllık tedaviden sonra ilacı bıraktm.hamileliğimin 13.haftasında tekrarladı.şuanda bende ilaç kullanıyorum.ilaca rağmen atak geçirmesemde anksiyetem devam ediyor.ilaca başlayalı 3 hafta olcak.vücudum yeni yeni alışıyor.bu anksiyetenin de 2.aya geçeceğini umut ediyorum.

bende 3 yıllık tedaviden sonra ilacı bıraktm.hamileliğimin 13.haftasında tekrarladı.şuanda bende ilaç kullanıyorum.ilaca rağmen atak geçirmesemde anksiyetem devam ediyor.ilaca başlayalı 3 hafta olcak.vücudum yeni yeni alışıyor.bu anksiyetenin de 2.aya geçeceğini umut ediyorum.
İnsaallah.Bebegine kavustuysan Allah ayırmasın,daha dogmadıysa hayırlısıyla kucagına al insaallah.

hepinize merhaba kızlar benim sorunlarım biraz karışık nerden başlıyacagımıda bilmiyorum açıkçası banada yardımcı olursanız çok sevinirim.henüz tam olarak bir teşhiste konulmuş degil hastalıgım tam olarakta bende bilmiyorum gece uyku esnasında kalp çarpıntısıyla uyanıyorum ama hergün olmuyor durduk yere içime korku giriyor unutkanlık ta var unutkanlıgım 10 yıl önce dogumda oksijensiz kaldıgımdan dolayı oldu neyse hep kötü senaryolar yazarım kendi kendime 2 yıl önce doktor okb oldugumu söyledi halbuki alakası yok o hastalık ayrı daha çok takıntı ve temizlik takıntısıyla ilgili kendi görüşüm bu bana lustural verdi bu iacı 3 aya yakın kullandım bana yan etkileri çok oldu bıraktım sonrasında farklı bir doktora gittim prozac verdi oda bana yaramadı 2 ay kullandıktan sonra onuda bırakmak zorunda kaldım sonrasında kontrole gittigimde başka doktorla karşılaştım hadi bakalım dertlerimi onada anlatayım ya ne gülünç bir durumdaydım herneyse onada anlattım bana cmbalta verdi ozaten nasıl bir ilaçtı hiç anlamadım ha içmişim ha içmemişim gibi bişeydi 2 ay kullanııp bıraktım şuanki durumum gece çarpıntı içime korku girmesi ve bundan 3 yıl önce hamileyken beni soranlar kesin oksijen almaya gitmiştir derlerdi çünkü nefes alamıordum ordaki ebeleri deli etmiştim doktor belki bronşitsin ondan nefes alamıyorsun diyordu bana halbuki alakası yok biraz uzun oldu kızlar bu durumla karşılaşan varmı yada hastalıgımı çözen unutmadan gece uyku esnasında nefesim kesiliyor çırpınıyorum resmen neolur yardıncı olun:KK17:

İnsaallah.Bebegine kavustuysan Allah ayırmasın,daha dogmadıysa hayırlısıyla kucagına al insaallah.
kızlar bugun yine sıkıntım oldu ve farkettimki yalnızken ve yanımdaki insanlar bunalttıgında dısarıda oluyor..Sizce neden olabilir?Dizlerimden yukarı uyusma baslıyor sonra sırtım ve basımdan cıkıyor ama o an kötü

X